Για την Ρούλα Πισπιρίγκου


Δημoσιεύτηκε: Κυριακή, 3 Απρ 2022 στις 19:54

Δεν ήθελα να γράψω για μια τόσο θλιβερή υπόθεση, αν και μελετώ συχνά χάρτες κακοποιών, δολοφόνων, κατά συρροή δολοφόνων και των θυμάτων τους, καθώς το θεωρώ σημαντικό για την κατανόηση της αστρολογίας. Ασχολούμενος με την αστρολογία έτσι κι αλλιώς διαρκώς έρχεται κάποιος σε επαφή με την σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων και του εαυτού του.

Είναι σημαντικό και απαραίτητο να ξέρουμε το πώς εργάζεται το κακό, να μελετάμε τις τακτικές του, το πώς οργανώνεται και δρα, για να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε όταν χρειαστεί. Περισσότερο απ’ όλα για να μάθουμε τι είναι πραγματικά κακό και τι πραγματικά καλό. Μία γνώση πολύ δύσκολο να αποκτηθεί.

Με το θέμα της Πισπιρίγκου δεν ήθελα να ασχοληθώ για την τρελή δημοσιότητα που έχει πάρει και τις συχνά υποκριτικές και επιλεκτικές ευαισθησίες της κοινής γνώμης. Βλέποντας όμως τον χάρτη της, άλλαξα γνώμη και ειδικά καθώς είδα ότι εμπλέκεται με τις θεματικές πάνω στις οποίες αρθρογραφώ τελευταία. Θα προσπαθήσω να είμαι συνοπτικός και θα επικεντρωθώ μόνο στα – κατά τη γνώμη μου – σημαντικά αστρολογικά στοιχεία.

Πρώτα παρατηρούμε να υπάρχουν κάποιες συγχρονικότητες που υπεισέρχονται συνήθως σε ισχυρά γεγονότα, καλά ή κακά και απλά θα τις σημειώσουμε. Το ζευγάρι είχαν μεταξύ τους τρία χρόνια διαφορά και έχασαν τρία παιδιά σε τρία χρόνια ή αλλιώς έχασε τρία παιδιά σε διάστημα 33 μηνών και η ίδια ήταν 33 χρονών!

Η Πισπιρίγκου γεννημένη στις 5 Αυγ 1989 ανήκει σε μία δύσκολη γενιά και έχουμε να δούμε πολλά από τους γεννημένους εκείνο τον καιρό που υπήρχε η σύνοδος Ουρανού – Κρόνου – Ποσειδώνα, άλλοτε καλά και άλλοτε κακά.

Η σύνοδος αυτή γίνεται κάθε 700 χρόνια και έχω αναφερθεί στη σύνοδο αυτή από την οπτική των ομαδικών, ιστορικών, κοινωνικών και πολιτικών γεγονότων, με ιστορικές αναφορές των προηγούμενων εμφανίσεών της και με αφορμή την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου (09/11/1989), εδώ. Στη συνέχεια αναπτύχθηκε η σύνοδος Ουρανού – Ποσειδώνα που διήρκεσε ακόμα και μέχρι το 1997. Στην γενιά της συνόδου αυτής ανήκει ο σύζυγος της με γέννηση το 1992.

Αλλά αυτή τη φορά είχα να κάνω με ένα θέμα της ατομικής αστρολογίας και αυτό είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει για όλους όσους ασχολούνται με την αστρολογία. Έτσι ξεκίνησε αυτό το άρθρο.

Να κάνω μία σημείωση για όσους θεώρησαν ότι η ώρα γέννησής της μπορεί να είναι 12:20 πμ όπου δημιουργείται ισχυρή επικέντρωση στον πέμπτο οίκο.

Δεν κάνει ότι κάνει για τα παιδιά της, πχ από μίσος γι’ αυτά. Αντιθέτως στις 12:20 μμ εντείνεται ο 11ος που φέρνει αποστασιοποίηση, φεύγει από τα παιδιά και οι προσωπικές επιδιώξεις νικάνε τη μητρότητα. Ας δούμε λίγο αυτό το σημείο.

Ώρα γέννησης, ο ενδέκατος οίκος

Ο 11ος οίκος έχει την προωθητική δύναμη προς την επίτευξη των στόχων, στρέφεται προς τα πάνω, προς το MC και αναπτύσσει τα κίνητρα, τις φιλοδοξίες, την ελπίδα, τις προσδοκίες. Είναι ο πιο δραστήριος οίκος για το κυνήγι και την επιδίωξη των στόχων, δίνοντας αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για την επίτευξη τους.

Αν κάποιος έχει ένα στόχο να επιτύχει, το αν θα τον επιτύχει φαίνεται από την δυναμική του οίκου αυτού. Ενώ το μεσουράνημα έχει φτάσει κάπου και δεν έχει άλλο να προχωρήσει, ο 11ος έχει το ατέρμονο φούντωμα των επιδιώξεων, είναι η περιοχή που λειτουργεί σαν βουκέντρα για να επιτύχει κάποιος τους στόχους του.

Ο ενδέκατος κυβερνάται από τον Δία και ο Δίας της είναι ισχυρός, σε έξαρση στον Καρκίνο, στον ένατο οίκο και συμμετέχει όπως θα δούμε στη συνέχεια στην μεγάλη τριπλή σύνοδο διαμορφώνοντας ένα τετραπλό σχηματισμό και στην ουσία αναπτύσσει ακόμα περισσότερο την δραστικότητα της τριπλής συνόδου.

Είναι μεν ο Δίας ένας αγαθοποιός πλανήτης, αλλά τι σημαίνει αυτό; Συμμετέχει στην τριπλή σύνοδο με τους μεγάλους και παρασύρεται στη δυναμική τους. Στο επίπεδο της κατώτερης συνείδησης της προσωπικότητας στηρίζει Ερμή και Άρη με εξάγωνα.

Οι δύο αυτοί είναι οι πύλες της γείωσης στο επίπεδο της προσωπικότητας όλων των ενεργειών και το κέντρο διοίκησης της προσωπικότητας και έχει σχέση με το ηλιακό πλέγμα, το κέντρο της κατώτερης προσωπικότητας.

Είναι το κέντρο που εδρεύει η αντίσταση εναντίον των δρόμων της ψυχής και κυβερνάται από τον Άρη κυρίως και δευτερευόντως τον Ερμή. Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης της προσωπικότητας και εδώ παίρνει την νοημοσύνη του Ερμή και δεν επιτρέπει στη νόηση να κάνει άλλες σκέψεις.

Ο Άρης είναι ο οδηγητής του Ερμή. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ενός έξυπνου, παμπόνηρου και πολυμήχανου ατόμου, για τις επιδιώξεις της κατώτερης προσωπικότητας.

Έτσι ο Δίας δρα μεν ως αγαθοποιός, αλλά για την επιδίωξη των στόχων της κατώτερης προσωπικότητας. Η καρδιά σύρεται προς τα κάτω και υπηρετεί το ηλιακό πλέγμα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι χαρακτηριστικός εκπρόσωπος επικέντρωσης συνειδησιακά στον 11ο οίκο. Είναι ο ισχυρότερος οίκος του χάρτη, η κινητήριος δύναμή της και το έδαφος για να αναπτυχθούν και οι άλλες δυναμικές της που θα δούμε.

Γι’ αυτό έχει και το έδαφος να είναι ψυχρή και απόμακρη προς τα παιδιά της και όχι μόνο, ένας ψυχρός εκτελεστής των προσωπικών της στόχων.Αυτό στη συνέχεια θα δούμε ότι ενισχύεται από άλλα σημεία. Σε αυτό το άτομο πάνω απ’ όλα μπαίνει το κυνήγι των προσωπικών επιδιώξεων.

Χρησιμοποιεί τα πάντα και τους πάντες για τους δικούς της σκοπούς, ακόμα και τα παιδιά της. Ο Δίας μαζί με τον Ουρανό αποτελούν την βάση στήριξης των Ερμή και Άρη – που βρίσκονται στον 11ο οίκο – και αυτό όλο μαζί με τη προωθητικότητα του 11ου, δημιουργεί μία ακόμα περισσότερο ασύλληπτη δυναμική.

Η επόμενη εικόνα είναι ο αστρολογικός χάρτης της Ρούλας Πισπιρίγκου με κάποια ένθετα σημεία που θεωρώ σημαντικά – αστέρες και μεσοδιαστήματα.

Αστρολογικός χάρτης Ρούλας Πισπιρίγκου

Αστρολογικός χάρτης Ρούλας Πισπιρίγκου
Η σύνοδος Ουρανού – Κρόνου – Ποσειδώνα

Η τριπλή σύνοδος Ουρανού – Κρόνου – Ποσειδώνα είναι το πρώτο ζήτημα που καθιστά τον χάρτη της Πισπιρίγκου δυσανάγνωστο και τις πράξεις της αδιανόητες και ακατανόητες για τον μέσο άνθρωπο. Η δυναμική αυτής της συνόδου, δεν συγκρίνεται με τίποτα απ’ ότι έχουμε μέχρι τώρα αντιμετωπίσει και μελετήσει σε επίπεδο ατομικής αστρολογίας. Η σύνοδος αυτή γίνεται κάθε 700 χρόνια και δεν υπάρχουν αστρολογικές αναλύσεις τέτοιων περιπτώσεων, γι’ αυτό και ασχολήθηκα.

Η τριπλή σύνοδος πέφτει μέσα στον 3ο οίκο της και είδαμε πόση έμφαση έδωσε στη διαχείριση των ΜΜΕ, κοινωνικών δικτύων κτλ. Ήταν βασικό στοιχείο των τακτικών της. Χρησιμοποίησε ακόμα και τους πιο δυνατούς σε φήμη δημοσιογράφους με μεγάλη άνεση, κάνοντάς τους για μεγάλο διάστημα να αναπαράγουν τις θέσεις της.

Θεωρούσε τους πάντες παιχνίδι στα χέρια της. Από πού άντλησε αυτή τη δυναμική; Πέραν των αυταρχικών χαρακτηριστικών που θα δούμε στη συνέχεια, η δυναμική της να χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ προέρχεται από αυτή την τριπλή σύνοδο. Η τεράστια δυναμική της ξεπέρναγε κάθε φαντασία και αυτό μπέρδεψε τους πάντες. Δεν είχαν ξαναδεί μια έστω ανάλογη περίπτωση.

Τώρα ξέρουμε ότι υπάρχουν και τέτοια άτομα ανάμεσά μας, αν και χωρίς την αστρολογία δεν μπορεί να αντιληφθεί κάποιος το τι συμβαίνει. Οι δυναμικές του Στερεώματος φέρνουν δυναμικά γεγονότα, για το Καλό ή το Κακό.

Ο Δίας εντείνει από τον χώρο του την τριπλή σύνοδο μέσω αντίθεσης προς τον Ουρανό και έτσι έχουμε την τριπλότητα να γίνεται τετραπλότητα. Τέσσερις πλανήτες συνεργάζονται σαν ένας ενιαίος συνθετικά σχηματισμός.

Ο τετραπλός αυτός σχηματισμός γειώνεται μέσω των δύο πλέον ενεργητικών προσωπικών πλανητών, του Ερμή και του Άρη με το τρίγωνο που κάνουν με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία. Από μόνοι τους Ερμής και Άρης είναι εξαιρετικά δυναμικοί ευρισκόμενοι σε σύνοδο με τον Βασιλίσκο.

Ο ρόλος του Βέρτεξ στον Αλγόλ

Πού όμως βρίσκεται ο τονισμός του ότι έχουμε να κάνουμε με ένα καταστροφικό άτομο που έχει έρθει για να επιτελέσει ένα βαθιά διαστροφικό έργο και να φτάσει ακόμα και στον φόνο; Το σημείο που θεωρώ κρίσιμο σε αυτό, είναι η σύνοδος του Βέρτεξ με τον Αλγόλ στον 8ο οίκο της, του θανάτου.

Ο Αλγόλ δεν είναι απλά ένας αστέρας που μπορεί να επιφέρει οποιουδήποτε τύπου θάνατο, ενός κοινού δολοφόνου. Φέρνει θάνατο που εμπλέκεται πάντα με παιχνίδια Δύναμης και Ερωτισμού. Συχνά περιέχονται ερωτικές απιστίες, απάτες, έως και διαστροφές, που οδηγούν σε εγκλήματα πάθους και ερωτικής «τιμής».

Στην περίπτωση της επαφής της με τους δημοσιογράφους, αλλά και γενικά με το κοινό, φάνηκε η δράση της Μέδουσας. Όποιος την πλησίαζε από κοντά, ασχολείτο δηλαδή μαζί της και ειδικά με τη συλλογιστική της, έβλεπε δηλαδή το πρόσωπό της, πάγωνε και δεν μπορούσε πλέον να λειτουργήσει.

Αυτή είναι η δράση της Μέδουσας. Άφησε άναυδη και παγωμένη μια ολόκληρη κοινωνία. Μάλιστα με την νοητικότητά της, (τα μαλλιά – φίδια της Μέδουσας) πέτρωσε ακόμα και πολύ ηχηρά ονόματα των ΜΜΕ και μπέρδευε και έπαιζε με όλων των ειδικοτήτων τους επιστήμονες, γιατρούς, ιατροδικαστές που ασχολούνταν μαζί της.

Το Βέρτεξ είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο στο χάρτη και επειδή υπάρχει ελάχιστη και συνήθως λανθασμένη και θολή πληροφορία για το σημείο αυτό, έχω συγγράψει ένα βιβλίο 250 σελίδων με την μελέτη μου επάνω σε αυτό, που ελπίζω να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να κυκλοφορήσει σύντομα. Μία μελέτη πολύ μακριά και πέρα από κάθε φαντασία και από ότι μέχρι σήμερα είναι γνωστό, παγκοσμίως.

Το τρίγωνο Ουρανού προς Ερμή και Άρη με εξάγωνο του Δία, δίνει εκτελεστικές και νοητικές ικανότητες στο άτομο. Είναι ένα άτομο ευφυές και ικανό να υλοποιήσει το πιο φιλόδοξο σχέδιο με απόλυτη ακρίβεια και μελέτη των λεπτομερειών.

Το Βέρτεξ συνδέεται και χρησιμοποιεί αυτές τις ικανότητες του ατόμου, είναι ο καθοδηγητής και τους δίνει την υποβόσκουσα και βαθιά καταστροφική κατεύθυνση, την γενική στρατηγική, από τον Αλγόλ.

Το Βέρτεξ έχει σχέση με το προγεννητικό επίπεδο αποφάσεων της ψυχής και σχετίζεται με την ανάληψη των αποστολών που θα διεκπεραιωθούν κατά την ενσάρκωση. Το Βέρτεξ περνάει το δηλητήριό του με το τετράγωνο που κάνει προς Ερμή, Άρη.

Συνδέεται όμως επίσης με δημιουργική συνεργασία προς τον κορυφαίο τετραπλό σχηματισμό, μέσα από δύο πενταδικές όψεις (δεκάγωνα 1 – 4) μέσω Δία και Ουρανού (επόμενη εικόνα). Κρίσιμης σημασίας όψεις, αφού το Βέρτεξ «παίρνει την άδεια και την έγκριση» για να χρησιμοποιήσει την φοβερή τετραπλή πλανητική ενέργεια. Οι πλανήτες εξυπηρετούν το επίπεδο λειτουργίας των αστέρων,αλλά θέτουν και αυτοί τους όρους, του πώς θα γίνει αυτό.

Ο ρόλος του Βέρτεξ

Ο ρόλος του Βέρτεξ
Ήλιος – Πλούτωνας – Σέντνα

Το άλλο θέμα που παρατηρούμε είναι το ταυ τετράγωνο Πλούτωνα (1ου οίκου) – Σέντνα (7ου) και Ήλιου (10ου). Ο Ήλιος στον Λέοντα και σε σύνοδο με τον Ντουμπέ.

Ο Ντουμπέ είναι ένας αστέρας που δίνει αυταρχισμό της πρώτης ακτίνας και φορτίζει νοητικά την προσωπικότητα με ιδέες που αισθάνεται ότι πρέπει να επιβάλλει. Δίνει δύναμη επιβολής, αυστηρότητα, όσο και σκληρότητα, ανάλογα με το ποιος πλανήτης τον ενεργοποιεί. Αυτά τα χαρακτηριστικά της πολλαπλασιάζονται από την σύνοδο Άρη – Βασιλίσκου.

Το άτομο είναι υπερβολικά αυταρχικό και αν λάβουμε υπόψη ότι ο Πλούτωνας είναι στον πρώτο οίκο, όλο αυτό φουντώνει πάρα πολύ και παίρνει και τις χειριστικές τάσεις του Σκορπιού και την επιπλέον επιβλητικότητα του Πλούτωνα.

Ήλιος με Ντουμπέ, Άρης με Βασιλίσκο και Πλούτωνας σε εξωτερική κυριαρχία (Σκορπιός), Ήλιος και Πλούτωνας σε τετράγωνο και σε γωνιακούς οίκους. Πρόκειται για μία πυριτιδαποθήκη, ένα ρεσιτάλ αυταρχισμού και σκληρότητας.

Πρόκειται για ένα άτομο άκρως δικτατορικό που πάντα πρέπει να κάνει αυτό που θέλει, να επιβληθεί στο παραμικρό που εμπλέκεται. Αυτό το χαρακτηριστικό, μαζί με τις αδιαμφισβήτητες νοητικές ικανότητες δημιουργεί το κλίμα ο σύζυγος – νεότερος κιόλας στην ηλικία κατά 3 χρόνια – να την θαυμάζει και να την περιγράφει στο ΦΒ σαν ήρωά του.

Ο σύζυγος, δυναμικός και αθλητικός μεν, αλλά δεν παύει ο χάρτης του να δείχνει ένα άτομο μικρότερης δυναμικής, παρόλο που έχει αντίθεση της Σελήνης του προς την σύνοδο Ουρανού – Ποσειδώνα.

Σε αυτή την κατάσταση συνέβαλε δραστικά και η Λίλιθ της σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο που αυξάνει τον ετσιθελισμό και δίνει μία γυναίκα που μπορεί να σαγηνέψει με τον έντονο μαγνητισμό και τα τερτίπια της. Φυσικά εδώ δίνουμε σε όλα την αρνητική τους έκφραση, όπως φαίνεται πως ταιριάζει.

Ένας αυταρχικός Ήλιος στον Λέοντα με Ντουμπέ σε τετράγωνο με τον επιβλητικό Πλούτωνα μπορούν να κάνουν κακό. Η Σέντνα το επισημαίνει αυτό. Είναι ο πλέον θηλυκός πλανήτης, προστάτης των μορφών της ζωής και είναι παθητικός, όχι με την αρνητική έννοια, είναι ο μη παρεμβατικός Επιτηρητής, η προσωποποίηση της Αρχής της Μη Παρέμβασης.

Επισημαίνει μόνο τις βλάβες, θυμίζοντας την αξία της ζωής των μορφών της ύλης και τον σεβασμό που πρέπει να τους δείχνουμε, όπως και ότι υπάρχουν Φυσικοί Νόμοι. Κάποιος με ενεργοποιημένη τη Σέντνα έχει συνειδησιακή αντίληψη του κακού που δημιουργείται όταν γίνεται καταστροφή των μορφών της ύλης και των Στοιχειακών που τις δομούν. Μόνο κάποιος που ηδονίζεται με την καταστροφικότητα, ένας σαδιστικός τύπος μπορεί να συνεχίσει την βλαπτική του συμπεριφορά. Υπάρχουν όμως και αυτά τα άτομα.

Αυτό το ταυ δείχνει την δυνατότητα να γίνει καταστροφική στην προσπάθειά της να κρατήσει μία σχέση, τον σύζυγό της (η Σέντνα στον 7ο οίκο). Κάτι που εντείνεται και από την ιδιοσυγκρασία της να θεωρεί σημαντικό να είναι σε στενή, συζυγικής μορφής σχέση, από τον Ζυγό στον Ωροσκόπο.

Αυτοί θεωρούμε ότι είναι οι βασικοί κινητήριοι μηχανισμοί της. Θα μπορούσε να μην οδηγούνταν σε ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα και να έμενε σε ψυχολογικές τριβές σε προσωπικό επίπεδο, και το επίπεδο των στενών σχέσεών της, αλλά η Σελήνη της είναι αυτή που βάζει την τελευταία δραστική πινελιά, το μπουρλότο. Κάνει 45° με τον Ήλιο και με τον Πλούτωνα, 135° με την Σέντνα και ταυ τετράγωνο με Ουρανό και Δία.

Ο ρόλος της Σελήνης

Ο ρόλος της Σελήνης

Η Σελήνη σε εσωτερική κυριαρχία (Παρθένος) συγκεντρώνει επάνω της τα μεσοδιαστήματα Ήλιου/Πλούτωνα και ΝΔ/Λίλιθ. Ειδικά το δεύτερο είναι σε σύνοδο μικρότερη της μισής μοίρας. Λίλιθ και Νότιος Δεσμός είναι άλλες διαστάσεις της Σελήνης. Η Σελήνη και τα παρελκόμενά της στοιχεία έχουν να κάνουν με το παρελθόν και το κάρμα διαφόρων επιπέδων.

Η Σελήνη παίρνει την τελική απόφαση για τη δράση, πάντα κατά τις επιταγές του Βέρτεξ με τον Αλγόλ από τον 8ο της οίκο. Σημειωτέον ότι είναι και αυτή στον ενδέκατο, για τον οποίο μιλήσαμε. Η Λίλιθ έχει το στοιχείο του ανυπότακτου της θηλυκής μας πλευράς και ο ΝΔ είναι πολύ επιθετικός, της φύσης του Άρη, αφού έχει να εκδηλώσει και το κάνει (άποψη της Βεδικής αστρολογίας με την οποία συμφωνώ).

Λίλιθ – Στάχυς – ASC

Θα κάνουμε μία ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του μεγαλύτερου αστέρα του αστερισμού της Παρθένου, τον Στάχυ (Spica). Παρατηρούμε στον πρώτο χάρτη ότι βρίσκεται σε προεξάρχουσα θέση, επάνω στον ωροσκόπο της και μαζί με την Λίλιθ.

Παρόλο που θεωρείται ένας ευοίωνος αστέρας, όλα έχουν και την αρνητική τους εκδοχή και ο Vivian Robson αναφέρει ότι μπορεί να δώσει την τάση να ασκηθεί αδικία απέναντι στην αθωότητα. Ίσως η παρουσία της Λίλιθ με το πανάρχαιο κάρμα να δείχνει την αρνητική χρήση και αυτού του αστέρα.

Είναι ο αστέρας σύμβολο του θερισμού του σταριού και των άλλων δημητριακών και είναι αυτός που προμηθεύει τα υλικά αγαθά. Είναι ο αστέρας σύμβολο της Τροφού. Παράξενη γλώσσα που έχει το Στερέωμα ε; Η τροφός είναι η μητέρα και η Λίλιθ εκεί δείχνει την δηλητηριάστρια των ίδιων των παιδιών της; Τουλάχιστον στο ένα που ξέρουμε, αυτή τάιζε με δηλητήριο το στοματάκι του παιδιού.

Η Λίλιθ βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Ήλιου – Κρόνου και οι τρεις τους δημιουργούν με κέντρο την Λίλιθ ένα πενταδικό ισοσκελές τρίγωνο που αυξάνει την σκληρότητα της Λίλιθ και δίνοντάς της ώθηση να εκφραστεί αποτελεσματικά μέσα στην καθημερινότητα, ατομική και κοινωνική.
Λιλιθ – Ήλιος = 72°, Λίλιθ – Κρόνος = 72°, Ήλιος – Κρόνος = 144°.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, αυτή τη σύνοδο Ωροσκόπου – Στάχυ είχε και η Μαλένα, όπως και άλλα χαρακτηριστικά που ταυτίζονται. Οπότε αυτός ο αστέρας δεν είναι απλή σύμπτωση που βρίσκεται στην ισχυρότερη θέση του χάρτη, σε στενή σύνοδο με τον Ωροσκόπο.

Αλγολικό παρελθόν πέφτει επάνω της

Υπάρχουν πάντως παλαιές πληγές στην οικογένεια, ένα μακρύ αλγολικό ιστορικό, που πέφτουν από την αρχή της γέννησής της, επάνω σε αυτή τη γυναίκα και αυτό αποτελεί ακόμα μία επιβεβαίωση της ώρας γέννησης. Μία εξ αρχής τραγωδία είναι ότι φέρει το όνομα της δολοφονημένης γιαγιά της, μητέρας του πατέρα της.

Ο παππούς της παντρεμένος και σε διάσταση, σε ηλικία 20 ετών στραγγάλισε σε παραλία του Ρίο την γυναίκα του Σωτηρία, ετών 18, της οποίας το όνομα έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο θάνατος δια στραγγαλισμού είναι «ξαδέλφι» με τον αποκεφαλισμό που θεωρείται τύπος αλγολικής δολοφονίας κατά το πρότυπο της Μέδουσας.

Έγινε στην παραλία και όχι κάπου αλλού, σαν μία «μαγική τελετουργία» που φυσικά δεν ήταν και η θάλασσα είναι ο Ποσειδώνας που ερωτεύτηκε η Μέδουσα. Όλα συνηγορούν υπέρ μίας αλγολικής δολοφονίας.

Η Πισπιρίγκου φυσικά το ήξερε αυτό και ζούσε από πότε δεν ξέρω με αυτήν τη σκιά να την στοιχειώνει. Ήδη αυτό είναι αδιανόητο. Ένα παιδί να μεγαλώνει μέσα σε μία οικογένεια φέροντας το όνομα της δολοφονημένης από τον παππού, γιαγιάς; Είμαστε εξ αρχής σε σπάνια και αχαρτογράφητα νερά.

Ο παππούς, Παναγιώτης Πισπιρίγκος, ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του ήθελε να τον χωρίσει επειδή είχε άλλη σχέση και το θεώρησε έγκλημα που αφορούσε την τιμή του, αφού τον απατούσε. Η δολοφονία περιγράφεται στις εφημερίδες της εποχής με έντονο τρόπο καθώς συγκλόνισε ο τρόπος και η ψυχρότητα που παρατηρήθηκε στον εκτελεστή παππού, κατά την αναπαράσταση, στα δικαστήρια κτλ Από ισόβια, έμεινε φυλακή δεκαπέντε χρόνια. Ο φόνος είχε γίνει στις 21 Ιουλίου 1965 και ο μικρός γιος, Ανδρέας και πατέρας της Πισπιρίγκου αναφέρουν ότι είχε λίγο πριν κλείσει τους 14 μήνες. Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, ότι ο πατέρας της είχε Ήλιο σε ισχυρή σύνοδο με τον Αλγόλ. Σύνοδο είχε σίγουρα.

Η Μαλένα

Δεν βρήκα μέχρι τώρα τα στοιχεία του τελευταίου κοριτσιού που έγινε και η αφορμή της σύλληψης και βρήκα μόνο του πρώτου. Η απίστευτη ποσότητα άρθρων και πληροφοριών, καθιστούν δύσκολη την ανεύρεση των ζητούμενων πληροφοριών. Η πληθώρα πληροφορίας σκοτώνει την πληροφορία. Έτσι θα δούμε λίγο το κοριτσάκι που πέθανε πρώτο, την Μαλένα.

Η Μαλένα (05/08/2015, 12:22μμ),είχε γεννηθεί ίδια μέρα και ώρα (με δύο λεπτά διαφορά) με την μητέρα της και έτσι έχουν ίδια οικοθεσία και άρα είχε και το κοριτσάκι σύνοδο του Βέρτεξ με τον Αλγόλ, στον 8ο οίκο του, με κάποιες διαφορές όμως. Εκεί βρίσκεται πλέον το 2015 που γεννήθηκε και η Σέντνα.

Στον επόμενο χάρτη, τον γενέθλιό της, παρατηρούμε τα μεσοδιαστήματα Άρη/ΝΔ και Ήλιου/Ποσειδώνα να πέφτουν επάνω στο Βέρτεξ – Αλγόλ -Σέντνα στον 8ο οίκο. Οι πλανήτες αυτοί θα δούμε την μέρα του θανάτου της ότι έπαιξαν ρόλο.

Γενέθλιος χάρτης Μαλένας

Γενέθλιος χάρτης Μαλένας

Η Μαλένα είχε σύνοδο Βέρτεξ – Σέντνα – Αλγόλ στον 8ο οίκο. Αλλά δεν έφτανε αυτό, ο Αλγόλ την ώρα της γέννησής της ήταν ακριβώς επάνω σε έκλειψη. Ο Αλγόλ έκανε έκλειψη στις 12:08μμ, όπως μπορείτε να δείτε στο εργαλείο στην ιστοσελίδα μου. Η έκλειψη του αστέρα αυτού κρατάει έως και 8 ώρες κάποιες φορές.

Αυτό θεωρώ το κύριο σημείο που έδειχνε το κάρμα της να θυματοποιηθεί. Εντείνεται αυτό και από τον Άρη (πτώση στον Καρκίνο) σε σύνοδο με το μεσουράνημά της, που λέει πρακτικά και τον τελευταίο λόγο στον θάνατό της. Παρατηρούμε ότι τα μεσοδιαστήματα Άρη/ΝΔ και Ήλιου/Ποσειδώνα να πέφτουν επάνω στο Βέρτεξ – Αλγόλ -Σέντνα και όπως θα δούμε Άρης, Ποσειδώνας έπαιξαν βασικό ρόλο την στιγμή του θανάτου της.

Την ώρα που δήλωσε η Πισπιρίγκου ότι εμφάνισε το κοριτσάκι το θανατηφόρο σύμπτωμα (16:40, 13/04/2029) ο διελαύνων Άρης έκανε σύνοδο με το μεσουράνημα εκείνης της στιγμής, βρισκόταν στον 8ο οίκο της μικρής και έκανε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα της, τον πλανήτη που κυβερνά τις δηλητηριώδεις και διαβρωτικές χημικές ουσίες και όχι μόνο (επόμενη εικόνα).

Το ότι ο Ήλιος έκανε αντίθεση με τον Ωροσκόπο με τον Στάχυ και των δύο και την Λίλιθ της Ρούλας μπορεί να δείχνει άλλο ένα δηλητηριώδες τάισμα; Μάλλον!

Η εμφάνιση του θανατηφόρου συμπτώματος

Η εμφάνιση του θανατηφόρου συμπτώματος

Το ότι οι γιατροί δήλωσαν 18:05 ώρα θανάτου, οφείλεται στο ότι μέχρι τότε προσπαθούσαν να την επαναφέρουν. Η ώρα θανάτου της ή της πράξης που επέφερε τον θάνατό της είναι αυτή που λέει η Πισπιρίγκου. Παράξενη σχέση με τον χρόνο έχει αυτή η γυναίκα.

Κράταγε σημειώσεις επιστημονικής ακρίβειας των ωρών των γεγονότων (Ουρανός κυβερνήτης ΒΔ, τρίγωνο Ερμή). Ανέφερε με ακρίβεια ακόμα και την ώρα που έφαγε ένα σουβλάκι το κοριτσάκι.

Απορώ που δεν παραξένεψε τις αρχές αυτό το χαρακτηριστικό που έδειχνε να δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια προφανώς για την δημιουργία άλλοθι. Αλλά να ήταν μόνο αυτό! Οι κρατικοί μηχανισμοί φάνηκαν ανίκανοι να αντιμετωπίσουν μία τέτοια κατάσταση, ρίχνοντας εκ των υστέρων τις ευθύνες ο ένας στον άλλο μέχρι και σήμερα.

Ο σύζυγος

Μυστήριο καλύπτει τον ρόλο του συζύγου και τη σχέση του με την Πισπιρίγκου. Η συναστρία τους είναι πολύ ισχυρή. Πρώτα απ’ όλα έχουν αυτό που θεωρείται ο ιδανικός δεσμός για ένα ζευγάρι, το ιδανικό ταίριασμα και όνειρο πολλών. Αυτό που δίνει την πληρέστερη εμπειρία συνάντησης με το έτερο ήμισυ. Η Σελήνη της κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του.

Επιπλέον κάνει σύνοδο και ο Δίας του με την Σελήνη της. Η Αφροδίτη του κάνει σύνοδο με την Λίλιθ και τον Ωροσκόπο της και τρίγωνο με τον ΒΔ της. Ο Άρης του και ο ΝΔ του κάνει σύνοδο με τον Δία της. Οι Δεσμοί τους είναι σε ακριβές εξάγωνο.

Δυστυχώς, τα άτομα που είναι αρνητικά, χρησιμοποιούν τα μεγάλα κανάλια που δημιουργούνται πχ από μία σύνοδο Σελήνης – Ηλίου για καταστροφικό σκοπό και τότε επιτυγχάνουν μεγαλύτερο βαθμό καταστροφής μεταξύ τους. Έχουν το κανάλι ανοικτό, γνωρίζονται πολύ βαθιά και ξέρουν πώς θα πονέσει ο ένας τον άλλο πολύ βαθιά.

 Συναστρία Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη

Συναστρία Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη

Πολλά τα στοιχεία που τους ενώνουν για να μην ξέρει ο σύζυγος τίποτα για όλα αυτά ή να μην υποψιαζόταν. Υπάρχει μεγάλη επικοινωνία σε άτομα με τέτοιες όψεις σε όλα τα επίπεδα. Έχει δρόμο ακόμα αυτή η υπόθεση. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα, που θα αφήσουν περισσότερο ακόμα άφωνη την κοινή γνώμη. Αλλά καθώς υπάρχει τεράστια διακίνηση πληροφορίας δεν θέλω να προσθέσω και άλλα και δεν θα αναφερθώ περισσότερο.

Γενικά, ο σύζυγος κατά την εκτίμησή μου ήταν χειραγωγούμενος (και ποιος δεν θα ήταν, αν έμενε δίπλα σε αυτή την απίστευτη γυναίκα;), γι’ αυτό προσπαθούσε να απομακρυνθεί, να απελευθερωθεί από τον αφόρητο ζυγό της αυταρχικής και δικτατορικής προσωπικότητάς της και δεν μπορεί να μην είχε δει μέχρι που μπορούσε να φτάσει.

Τον είχε «τρομάξει» και έκανε προσπάθειες να φύγει, αλλά γιατί δεν έφευγε τελικά; Κάτι τον κρατούσε ή από κάτι τον κρατούσε, που ξεφεύγει και από το επίπεδο του ερωτικού μαγνητισμού; Κάποιο κοινό μυστικό για κάτι στο οποίο είχαν μπλέξει μαζί; Θα μαθευτούν όλα αυτά.

Είναι τόση η δυναμική των γεγονότων που πολλοί άνθρωποι αναζητούν σκοπιμότητες που φτάνουν και στα όρια του σατανιστικού αποκρυφισμού. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι αναφέρονται λέγοντας ότι έχει μία «σατανική ευφυΐα». Εντάξει με όλα αυτά, αλλά δεν θεωρώ ότι χρειάζεται η Πισπιρίγκου οργανώσεις αποκρυφισμού και κυκλώματα για να της δώσουν κατεύθυνση και να κάνει ότι έκανε.

Είναι από μόνη της μία οργάνωση και ένα κύκλωμα. Έχει αυτάρκεια στόχων, υποδομής της ιδιοσυγκρασίας και ικανοτήτων. Δεν χρειαζόταν κανέναν. Απλά η κοινωνική συνείδηση πρώτη φορά έρχεται δημόσια σε επαφή με άτομο που γεννήθηκε εκείνη την περίοδο της τριπλής συνόδου Ουρανού – Κρόνου – Ποσειδώνα.

Θα δούμε και άλλα άτομα, αρνητικά, μα και θετικά, όποτε έχει συμπλακεί αυτή η σύνοδος με τα διάφορα προσωπικά αστρολογικά σημεία, πλανήτες, σχήματα, αστέρες και γενικά με την γείωσή της στο επίπεδο της προσωπικότητας.

Ακόμα και η γενιά που έχει γεννηθεί με σύνοδο Ουρανού – Ποσειδώνα έχει δυναμική που ξεφεύγει πολύ από τον μέσο όρο ανθρώπων και συχνά βιώνουν δυσκολίες με το κοινωνικό σύνολο και απομόνωση. Δεν τους καταλαβαίνουν, τους παρερμηνεύουν και ενίοτε ξεφεύγουν με τις πράξεις τους. Έχω εργαστεί αρκετές φορές με τέτοια άτομα σε ατομικές συνεδρίες και πάντα ήταν άτομα με εξαιρετικές εσωτερικές ευαισθησίες.

Η υπόθεση Πισπιρίγκου από αστρολογικής άποψης αποτελεί περίπτωση μελέτης και καθώς υπάρχει αρκετό υλικό με ώρες και ημερομηνίες, θα δούμε πολλά ακόμα να ξετυλίγει το Στερέωμα. Είναι πολλά τα επίπεδα που εμπλέκονται, το επίπεδο της προσωπικότητας, το ψυχικό, το κάρμα.

Μπορεί να ακούγεται η θέση μου ψυχρή, αλλά όταν κάνουμε επιστήμη το συναίσθημα συμμετέχει μόνο μέσω της διαίσθησης για φωτισμό της νόησης. Η νόηση είναι από τη φύση της ψυχρή. Εξετάζει μόνο τι είναι η Αλήθεια. Απλά κάποτε κατανοεί ο άνθρωπος ότι μόνη της η νόηση δεν τα καταφέρνει και αναλώνεται στις υλικές πτυχές.

Τότε αφυπνίζεται η διαισθητική νόηση που είναι σύνθεση καρδιάς και νου, όπου διατηρούνται οι καλές πλευρές και των δύο. Η αστρολογία είναι μία πανάρχαιη επιστήμη και χρειάζεται απαραιτήτως την Διαισθητική Νόηση για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στις ψυχές και τις προσωπικότητες.

Οι ψυχές στην προσπάθειά τους να εξελιχθούν αγκαλιάζονται και περιδινίζονται σε διαδρομές με εμπειρίες πολλά υποσχόμενες η μία στην άλλη. Εμπειρίες που κινούνται από την ιερότητα έως την ανιερότητα, μέχρι να βρουν τον δρόμο προς το Φως του Κόσμου.

Ας βρουν οι άνθρωποι την Ειρήνη και ας την επιλέξουν