Η Νάνσυ Πελόζι, οι εκλείψεις, το σήμερα


Δημoσιεύτηκε: Πέμπτη, 4 Αυγ 2022 στις 23:32

Θέλοντας να κατανοήσουμε τα πρόσφατα γεγονότα στην Ταϊβάν, περνάμε σε κάποιες παρατηρήσεις πάνω στην Νάνσυ Πελόζι.

Θα επιλέξουμε τρία στοιχεία του γενέθλιου χάρτη της που θεωρούμε ότι έπαιξαν ρόλο στην πορεία της, αλλά και κυρίως στην παρούσα κατάσταση με τα τελευταία γεγονότα από την επίσκεψή της στην Ταϊβάν.

Γενέθλιος της Νάνσυ Πελόζι

Γενέθλιος της Νάνσυ Πελόζι
1. Ουρανός αντίθεση Σελήνη

Το πρώτο θέμα είναι η αντίθεση Ουρανού (Ταύρος) – Σελήνης (Σκορπιός), με τον Ουρανό να κάνει σύνοδο με Αφροδίτη, MC και Άρη.

Ο Ουρανός είναι σημαντικός πλανήτης για τις ΗΠΑ ως κυβερνήτης του ζωδίου της ψυχής της (Υδροχόος, στην εσωτερική αστρολογία) και κατά τον εξωτερικό συμβατικό χάρτη τους είναι κυβερνήτης του Σεληνιακού ζωδίου. Υπάρχει αυτό το «παράδοξο» στις ΗΠΑ, η Σελήνη  (ο λαός) να έχει τον ρόλο του εκφραστή της ψυχής του κράτους (Υδροχόος).

Η αντίθεση αυτή και μάλιστα με την Σελήνη – είναι και γυναίκα – είναι βασική για την πορεία της, την συμπεριφορά της, τα βιώματά της, τόσο από τις στενές προσωπικές της σχέσεις, όσο και στον στίβο της κοινωνικής και πολιτικής της δράσης.

Βασικό χαρακτηριστικό είναι μία νευρική και άστατη, απρόβλεπτη συναισθηματικότητα. Δίνει ένα άτομο, αυτό που λέμε λαϊκά «γκαζωμένο» συνέχεια και σε σύγκρουση με το περιβάλλον της. Μαζί με τον Ήλιο στον Κριό, την κάνει να υπερισχύει ο συναισθηματισμός της.

Ο Ερμής ανάδρομος και στους Ιχθείς δεν βοηθάει να αντιμετωπιστεί η υπερβολή του συναισθηματικού. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, το οκτάγωνο με τον Κρόνο και το τριπλό οκτάγωνο με Πλούτωνα την έχουν βοηθήσει, προσθέτοντας στον Κριό της επιπλέον αυτοπεποίθηση,να αναρριχηθεί στον χώρο της πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ και με το ταμπεραμέντο της να κατορθώσει μέχρι τώρα να επιβληθεί.

Το τελευταίο χτύπημα στον Ερμή της το δίνει η αντίθεση του με τον Ποσειδώνα. Εκεί η νοητικότητα εκτός της αυταρχικής χρήσης της παθιάζεται και με παρανοϊκές και απατηλές απόψεις και χάνει την πιθανότητα να ακολουθηθεί μία καθαρή αποδεικτική διαδικασία στην αντιμετώπιση παρουσιαζόμενων προβλημάτων.

Με αυτή την νόηση και με την διαταραγμένη συναισθηματικότητα, είναι να απορεί κανείς πώς την ανέχτηκαν τόσα χρόνια στην Πολιτική. Πολιτικός και μάλιστα με υποχρεώσεις ρήτορα, με τόσο κακή χρήση της νοητικότητας, έως και απουσίας της, είναι φαινόμενο των καιρών.

Δυστυχώς έτσι είναι σήμερα ο χώρος της Πολιτικής και γι’ αυτό βρίσκεται σε παρακμή. Απλά άμα σε πιάσει στο στόμα της έχει τόσο έντονο τρόπο ομιλίας και αυταρχικότητας που οι άλλοι μάλλον υποχωρούν επειδή δεν αντέχουν.

Η αυταρχικότητα αυτή, που κυριαρχεί και ισοπεδώνει τα πάντα και στην προσωπική της ζωή, ενδυναμώνεται από το ότι ο Ερμής γίνεται σκανδάλη εκτόνωσης του τετραγώνου Πλούτωνα – Κρόνου.

Το τρίγωνο Ερμή – Σελήνης δίνει μία αρμονική συνεργασία της διαταραγμένης και άστατης συναισθηματικότητας και της ελλιπούς και κακοποιημένης νοητικότητας και η πλειονότητα «χάβει» ότι έχει να κάνει με επιτυχή συνδυασμό. Στις ΗΠΑ οι «γκαζωμένοι» γιάπις θεωρούνται επιτυχημένοι, μέχρι – όχι και λίγοι από αυτούς – να φτάσουν στην πόρτα του ψυχιάτρου.

Λόγω έβδομου οίκου του Ερμή, μία συναστρία με τον σύζυγό της αποκαλύπτει πολλά στον ευαίσθητο αστρολόγο, αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που διαφεύγει της παρούσας θεματικής μας.

Ο Άρης σε αδυναμία, δίνει εν τούτοις την ενέργειά του στο να ελπίζει κάποιος και τον κρατάει από την εύκολη απογοήτευση, δύσκολη πλευρά του Ταύρου. Με αφορμή την τριπλή σύνοδο των τελευταίων ημερών έχουμε αναφερθεί στους πλανήτες αυτούς και την θέση του στον Ταύρο, εδώ.

2. Πλούτωνας – Κρόνος

Το δεύτερο που παρατηρούμε είναι ότι έχει Πλούτωνα εκτός ορίων και σε τετράγωνο με Κρόνο. Μία όψη που έχει και η Τσάι Ινγκ-γουέν, η πρόεδρος της Ταϊβάν. Ο Πλούτωνάς της κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα των ΗΠΑ.

Η όψη αυτή δίνει μεγάλο πείσμα, επιμονή και μία ανελέητη αποφασιστικότητα να επιτύχει. Δυσκολεύεται να κάνει πίσω από τις θέσεις της. Θεωρεί ήττα το να αποδεχθεί ένα λάθος. Αυτό κάνει το άτομο να επιμένει και να πιέζει προς μία πλευρά διαρκώς, χωρίς καλά αντανακλαστικά ανάδρασης απέναντι στην εμπειρία.

Το άτομο με τον χρόνο γίνεται άκαμπτο, μονοδιάστατο και εύθραυστο. Το πείσμα και η ξεροκεφαλιά στο τέλος εμποδίζουν την επιτυχία. Χάνεται η επαφή με την πραγματικότητα.

3. Το σχήμα Yod

Το τρίτο είναι το Yod μεταξύ Ουρανού, Λίλιθ και ΒΔ (στην κορυφή). Η Λίλιθ κάνει σύνοδο με τον Ερμή της που βλέπουμε να είναι στον οίκο 7 της εξωτερικής πολιτικής, να είναι ανάδρομος και είναι Πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ, που στα αγγλικά ονομάζεται «ομιλητής» (Speaker, ομιλία = Ερμής). Αυτό το Yod είναι περισσότερο σημαντικό από όσο φαντάζεται κανείς.

Συμβολίζει το ότι παρασκηνιακά (Λίλιθ) από την θέση της (Ερμής) συνεργάζεται με κέντρα που δρουν ακόμα και εναντίον του παρόντος συστήματος με στόχο την μεταρρύθμισή του (Ουρανός), κατά τη βούλησή τους. Αυτή η παρασκηνιακή σχέση της την ωθεί σε δράσεις που μπορούν να φέρουν βαθιές κρίσεις  (ΒΔ, στον Ζυγό με εσωτερικό κυβερνήτη τον Ουρανό) και ο Ζυγός είναι και το MC των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ όμως ασχολούνται με τα συστήματα όλων των κρατών του πλανήτη. Προσπαθούν να έχουν στρατιωτική ισχύ για να αλλάζουν, να μεταρρυθμίζουν τα πολιτικά συστήματα άλλων κρατών μέσω των όπλων, όπως έχουμε δει να γίνεται διαρκώς, όλο και πιο απροκάλυπτα και ακαταδίωκτα, ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες.

Αυτός ο ρόλος των ΗΠΑ προέκυψε από την δεύτερη ακτίνα της ψυχής τους που υποδαυλίζει και φουντώνει, όσο και ικανοποιεί, την μαχητική έκτη ακτίνα της προσωπικότητάς τους, την ακτίνα του Άρη, αλλά και του Ποσειδώνα. Στην γεωπολιτική αναγνωρίζονται δύο τύποι πολέμου, η Διπλωματία και τα Όπλα. Εμείς το βλέπουμε αλλιώς.

Οι δύο πλανήτες της έκτης ακτίνας υποδεικνύουν ότι υπάρχουν δύο τύποι πολέμου, όπως έχουμε αναλύσει. Ο πόλεμος της Προπαγάνδας (Ποσειδώνας) που όταν είναι νικηφόρος επιτρέπει την λειτουργία της Διπλωματίας και ο πόλεμος των Όπλων (Άρης). Ισχύουν εδώ, όπως καταλαβαίνετε, τα τρία «Π» του Ηρακλείτου, «Πόλεμος Πατήρ Πάντων».

Ισχύουν γιατί αναφερόμαστε στον κόσμο της κατώτερης υλικής προσωπικότητας. Τα τρία «Π» αναφέρονται στην περιστροφική κίνηση της Γης που είναι το επίπεδο της υλικής προσωπικότητας (Π = 80 => 3 x 80 = 240 => 24 ώρες = μία ημέρα = η περιστροφική κίνηση της Γης).

Οι ΗΠΑ έχουν ακτίνα στην κατώτερη προσωπικότητά τους την έκτη. Εξ αυτού όλη τους η ιστορία είναι γεμάτη καουμπόηδες πιστολέρο, όπως επίσης έχουν κάνει σημαντική έρευνα στο τομέα της πλύσης εγκεφάλου και του πολέμου της Προπαγάνδας. Οι επιστήμονές τους μετά τον πόλεμο πήραν όλο το ιστορικό των αντίστοιχων ερευνών των Ναζί και τις προχώρησαν με το δικό τους ύφος και νοοτροπία.

Η πολεμική τους αυτή τάση υποβοηθείται από την αρνητική χρήση της ψυχικής τους δεύτερης ακτίνας. Η ψυχή ως δούλος της προσωπικότητας ικανοποιεί και στηρίζει τις τάσεις της προσωπικότητας.

Ο Δίας και ο Ήλιος, εκπρόσωποι της δεύτερης ακτίνας, κολακεύουν και ικανοποιούν αυτή την πολεμική ιδιοσυγκρασία των Αμερικανών πιστολάδων. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα κανένας πολιτικός ηγέτης (Ήλιος), κανένας Νόμος και καμία Εκκλησία (Δίας) δεν προχώρησαν στο να προωθήσουν τον αφοπλισμό των Αμερικανών που έχουν ολόκληρα οπλοστάσια στα σπίτια τους.

Ποσειδώνας και Άρης είναι οι δύο πλανήτες μέσω των οποίων μπορεί κάποιος να επιφέρει μεταρρυθμίσεις δια της βίας των όπλων (Άρης) όταν η προπαγάνδα του πολιτικού μάρκετινγκ (Ποσειδώνας) δεν ευδοκιμεί. Αξιοπρόσεκτο είναι ότι ο Ουρανός στον εξωτερικό γενέθλιο των ΗΠΑ (1776) βρίσκεται στον οίκο 6, των υπηρεσιών όπως η αστυνομία και ο στρατός.

Η Ν. Πελόζι υπό τις σημερινές συνθήκες (διελεύσεις)

Η Νάνσυ Πελόζι βρίσκεται σε μία εξαιρετική και μοναδική στιγμή της ζωής της. Σαν «σήμερα» θα χρησιμοποιήσουμε τον χάρτη της προσγείωσής της στην Ταϊπέι στις 02/08/2022. Αυτό είναι και το κλειδί των τελευταίων γεγονότων.

Η Πελόζι αυτή την περίοδο βιώνει την επιστροφή του Ουρανού στην γενέθλιά της θέση και ταυτόχρονα την αντίθεση του σημερινού Πλούτωνα προς τον γενέθλιο Πλούτωνά της. Μαζί με αυτό οι ΗΠΑ περνάνε την επιστροφή του Πλούτωνα από την γενέθλια θέση των ΗΠΑ.

Το τελευταίο σημείο σπρώχνει τις ΗΠΑ να θέλουν να εξαγάγουν την πίεση που αντιμετωπίζουν από αυτή την επιστροφή Πλούτωνα που τελευταία αγγίζει και τα οικονομικά της με την διόγκωση του πληθωρισμού. Η Πελόζι είναι το κατάλληλο άτομο για μια τέτοια εξαγωγική δραστηριότητα.

Η Πελόζι και η επίσκεψή της στην Ταϊπέι

Η Πελόζι και η επίσκεψή της στην Ταϊπέι

Η αντίθεση του σημερινού Πλούτωνα με τον γενέθλιό της, σηματοδοτεί ένα περιβάλλον ανακατεύθυνσης και επαναταξινόμησης των πολιτικών της απόψεων και δράσεων. Καθώς βρίσκεται σε διαδικασία απόσυρσης από την παρούσα θέση της, κατευθύνεται στην επόμενη φάση της δράσης της.

Υπάρχει κάπου φυλαγμένη κάποια θεσούλα, από όπου θα δρα πλέον απευθείας πάνω στα πολιτικά τεκταινόμενα και όχι μέσω της πολιτικής σκηνής και θα μπει σε άλλη ιεραρχία προϊσταμένων. Θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξή της και θα καταλάβουμε περισσότερα για το είδος της δράσης της από εδώ και πέρα.

Η επιστροφή του Ουρανού είναι κάτι που συμβαίνει μία φορά στη ζωή μας, αν φτάσουμε να περάσουμε τα 80 έτη ζωής. Η Πελόζι πάντα ήταν ατίθαση και αντιδραστική (αντίθεση Ουρανού – Σελήνης) και ειδικά στη συναισθηματική της πλευρά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, βιώνει την επιστροφή Ουρανού της σε μία στιγμή που ο Ουρανός είναι διεγερμένος από την έκλειψη και αυτή τη στιγμή κάνει και την τριπλή σύνοδο με Άρη και ΒΔ. Βιώνει μία λίαν επεισοδιακή επιστροφή Ουρανού και είναι ασυγκράτητη και ανεξέλεγκτη. Έχει τόση ενέργεια και την πεποίθηση ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει, που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Θα πω μία λαϊκή παρομοίωση: «έχει λυσσάξει».

Ο γενέθλιος Ουρανός, όπως είπαμε, κάνει σύνοδο με το MC και αντίθεση με την Σελήνη της και ήταν πάντα πολύ έντονη η παρουσία του στην συναισθηματική της  ζωή, τους εξτρεμισμούς (που δεν θα μάθουμε ίσως ποτέ) της πολύ προσωπικής της ζωής, με την Σελήνη στην θέση της αποσύνθεσής της στον Σκορπιό.

Αυτή η αντίθεση πάντα αποτελούσε το επίκεντρο που την προωθούσε στη ζωή της και στην καριέρα της. Αυτό το επίκεντρο αυτό το διάστημα είναι σε ανυπολόγιστο βαθμό διεγερμένο από την σπάνια σύνοδο Άρη – Ουρανού – ΒΔ, μαζί με το υπόβαθρο του ότι ο Ουρανός έκανε σύνοδο με την ηλιακή έκλειψη, όταν έγινε.

Αυτή η κατάσταση δεν μπορούσε να την αφήσει σε ησυχία, έπρεπε να κάνει κάτι να σκανδαλίσει, να προκαλέσει τους πάντες. Το θέμα εν τούτοις δεν είναι προσωπικό δικό της μόνο. Το εύρος του πλανήτη Ουρανού και της παρούσας δράσης του στο Στερέωμα, αλλά και ο στρατιωτικός ρόλος του για τις ΗΠΑ κάνει να θεωρούμε αδιανόητο η Νάνσυ Πελόζι να αυτενεργεί.

Η ισχύς των συγκυριών του Στερεώματος και η χρήση τους, κάνει το πιο πιθανό να είναι ότι οι στρατοκράτες της Ουάσινγκτον ξέρουν και λίγη αστρολογία και πέταξαν την Πελόζι στην Ταϊβάν, όπως κάποιοι διαδηλωτές πετάνε τις μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ. Μόνο που η Πελόζι έχει αυτή τη στιγμή περισσότερη ενέργεια από την βενζίνη των βομβών μολότοφ.

Πολλοί, ακόμα και γνωστές πολιτικές προσωπικότητες και δημοσιογράφοι υποθέτουν ότι η Πελόζι αυτενέργησε με κριτήριο την προβολή της, αλλά αυτές είναι ιστοριούλες για να τρώνε το φαΐ τους τα μικρά παιδάκια.

Η σχέση της με τις εκλείψεις

Στους κύκλους του επόμενου χάρτη ο εσωτερικός είναι ο γενέθλιος Πελόζι, ο μεσαίος η έκλειψη του Απριλίου στην Ταϊπέι, και ο εξωτερικός η γενέθλια της Σάρος 119.

Παρατηρούμε τέσσερα στοιχεία να δημιουργούν τον κεντρικό μαγνητισμό:

  1. Ο Ουρανός της Πελόζι ταυτίζεται με τον Ουρανό της παρούσας έκλειψης, αλλά και με τον Ουρανό της γενέθλιας της Σάρος.
  2. Ο ΝΔ της κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο της έκλειψης στην Ταϊπέι και τον Κρόνο της γενέθλιας
  3. Ο Ήλιος της κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα της γενέθλιας της Σάρος (0°27΄)
  4. Ο Άρης της κάνει σύνοδο με την γενέθλια έκλειψη της Σάρος 119 (1°52΄)

 Ν. Πελόζι και ηλιακή έκλειψη, Σάρος 119

Ν. Πελόζι και ηλιακή έκλειψη, Σάρος 119

Το 1 δεν μας κάνει εντύπωση πλέον, αλλά βλέπουμε και κάποιες αιτιολογίες που ο Ουρανός πρωτοστατεί αυτή την περίοδο, προωθώντας αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε υπάρχοντα καθεστώτα.

Οι πολίτες μπαίνουν στη θέση να διαλέξουν μεταξύ μιας ζωής με κατεύθυνση χωρίς ψυχή και μιας ζωής με ψυχή. Βλέπουμε εδώ από μία επιπλέον οπτική γιατί η Πελόζι βρίσκεται σε τόση διέγερση αυτή τη στιγμή και έπαιξε τόσο ισχυρό και αντιδραστικό ρόλο, προκαλώντας όλον τον πλανήτη στην ουσία.

Είναι πολλά τα σημεία που συγκλίνουν για να αποτελούν συμπτώσεις και όχι κάποιες πολύ βαθύτερες Ροές που πηγάζουν από επίπεδα βαθύτερα και αυτού του συστήματος των πλανητών μας.

Το 2, δείχνει ότι ο Κρόνος της γενέθλιας της Σάρος έχει την τάση να εκφραστεί στην Ταϊπέι και να επηρεάσει την κρατική της ταυτότητα, ακόμα και με την επιβολή καθεστώτος που θα ελέγχει τα πάντα, όπως ένα καθεστώς στρατιωτικού νόμου. Η Πελόζι δείχνει να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και να απολαύσει οφέλη σε βαθμό ανεξέλεγκτο μάλιστα (ΝΔ = ASC Ταϊπέι).

Η Ταϊβάν είναι σαν να έχει να διαλέξει μεταξύ μίας δικτατορίας υπό τις ΗΠΑ ή υπό την Κίνα. Έτσι ή αλλιώς, οι ενέργειες της Πελόζι θα απομυζούν την παλιά νήσο Φορμόζα και νυν Ταϊβάν, στο διηνεκές και μέχρι η ίδια η Ταϊβάν να αποτινάξει την σκιά αυτή που της εγκαθιστά τελετουργικά η Ν. Πελόζι.

Διέρρευσε στον Τύπο πριν την προσγείωση της Πελόζι στην Ταϊπέι, ότι η κυβέρνηση της Ταϊβάν οπισθοχώρησε και θέλησε να ακυρώσει την επίσκεψη, αλλά η Πελόζι ήταν ακάθεκτη και μάλιστα τους επέπληξε γι’ αυτή τους την υποχώρηση. Φούντωσε το πείσμα του αντίστοιχου τετράγωνου Πλούτωνα – Κρόνου της Τσάι Ινγκ-γουέν και η υπόθεση προχώρησε.

Ο ΝΔ στον Ωροσκόπο μπορεί να απορροφήσει τόση ενέργεια από την Ταϊπέι, μέχρι που να μην της μείνει τίποτα. Είναι επικίνδυνος συνδυασμός και η Ταϊπέι μπορεί να το έχει νοιώσει αυτό, αλλά ας πρόσεχε. Η Πελόζι στην κρίσιμη στιγμή της ηλιακής αυτής εκλείψεως, βρίσκει την ευκαιρία και στέκει πάνω από την Ταϊπέι σαν τον βρικόλακα να της απορροφήσει και το μεδούλι.

Στο 3, ο Ήλιος της Πελόζι κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα της γενέθλιας έκλειψης της Σάρος 119. Αυτό δίνει πολιτικό εκτόπισμα στην Πελόζι που την κάνει να μπορεί να κυριαρχεί και αδίστακτα να εκτελεί όποια σχέδια της αναθέτουν, ειδικά αυτή την περίοδο. Αυτό έπαιξε ρόλο και ακόμα θα παίζει για καιρό, στη δράση της.

Το 4, δείχνει ότι ο Άρης της παρόλο που είναι σε αδυναμία στον Ταύρο, της τονώνει τις ελπίδες επιτυχίας, όπως και των προϊσταμένων της του υποβάθρου που κινούν τα νήματα της πολιτικής τους βούλησης. Μιας βούλησης που έχει σχέση με την ανεξέλεγκτη και ακαταδίωκτη παρεμβατικότητα των ΗΠΑ ως μπάτσου, σε όλον τον πλανήτη.

Η τελευταία φάση αυτών των σχεδιασμών έχει ξεκινήσει το 1986, πάλι με έκλειψη της Σάρος 119 που είχε γίνει στις 09/04/1986 και έφερε τον βομβαρδισμό της Λιβύης από τις ΗΠΑ. Μάλιστα τότε είχε υπάρξει διαφωνία της Γαλλίας, της Ισπανίας κ.α. κρατών του ΝΑΤΟ, αλλά οι ΗΠΑ προχώρησαν μόνες τους στον βομβαρδισμό, από πλοία.

Το επόμενο στάδιο παίχτηκε με την Εξέγερση των Χούθι στην Υεμένη που και πάλι έγινε με έκλειψη της Σάρος 119 της 19/04/2004. Το τρίτο στάδιο παίζεται τώρα με την παρούσα ηλιακή έκλειψη της Σάρος 119 της 30/04/2022. Αυτή τη φορά ο στόχος μεταξύ άλλων φαίνεται να είναι η Ρωσία και η Κίνα. Υπάρχει ένας αστρολογικός λόγος γι’ αυτό.

Ηλικιακά η Σάρος 119 βρίσκεται στην περίοδο που διάγει τον οίκο της 10, σε ένα σύστημα ίσων οίκων. Ουσιαστικά βρίσκεται σε πολύ ώριμη φάση και το 2112 θα τελειώσει τη ζωή της των 1262 ετών.

Όταν ηλικιακά βρισκόταν στον πρώτο δεκανό του οίκου 10, έγινε ο βομβαρδισμός της Λιβύης, όπου αρχίσαμε να γινόμαστε μάρτυρες ότι οι ΗΠΑ μπορούν να παρεμβαίνουν όπου εκείνες θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

Στον δεύτερο δεκανό του οίκου 10 έγινε η εξέγερση των Χούθι και οι ενδιαφερόμενοι ας ψάξουν τις συνθήκες και τις αιτίες της εξέγερσης αυτής, εδώ δεν επιτρέπει ο χώρος να ασχοληθούμε. Τώρα (2022) βρίσκεται στον τρίτο και τελευταίο δεκανό, που αντίστοιχα με τον ζωδιακό βρίσκεται και η μοίρα έξαρσης του Άρη και έχει τον Άρη σε έξαρση η Σάρος αυτή.

Οι γαλονάδες των ΗΠΑ ως μπάτσοι του κόσμου (Ουρανός στον οίκο 6 και έκτη η ακτίνα προσωπικότητας) θέλουν να υπάρχουν πολεμικές συγκρούσεις εκεί που βρίσκεται το ενδιαφέρον τους, ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να έχουν δικαιολογία να επέμβουν, μέσω πολιτικού μάρκετινγκ και προπαγάνδας (Ποσειδώνας, έκτη ακτίνα) αρχικά ή και μέσω των όπλων (Άρης, έκτη ακτίνα).

Τελειώνοντας να πούμε ότι η Κίνα και οι ΗΠΑ έχουν ιστορικό συγκρούσεων με την Σάρος 119. Η πρώτη μεγάλη σύγκρουση ήταν ο πόλεμος της Κορέας του 1950 υπό έκλειψη της ίδιας Σάρος. Τότε η Σάρος 119 βρισκόταν ηλικιακά στον οίκο 9 και ο πόλεμος ήταν στην βάση του ιδεολογικός, μεταξύ της Βορείου Κορέας που έκλινε προς την Κομμουνιστική Κίνα και της Νοτίου που έκλινε προς την Καπιταλιστική Ολιγαρχία των ΗΠΑ.

Η Κίνα τότε δεν ήταν τόσο ισχυρή όσο είναι σήμερα και πάλι κατάφερε να κάνει τις δυνάμεις των ΗΠΑ να δεχθούν τον σχετικά ίσο διαχωρισμό της Κορέας σε Βόρεια και Νότια με σύνορο τον 38° παράλληλο.

Σήμερα, όπως είπαμε, οι μάχες γίνονται καθαρά για την εξουσία, καθώς η Σάρος διάγει την περίοδο του δέκατου οίκου της. Αυτή τη στιγμή κρίνεται ποιος θα κυβερνάει αυτόν τον πλανήτη. Τα θέματα δεν είναι πολιτικά μόνο, είναι πολυδιάστατα.

Για παράδειγμα, εν μέσω καραντίνας, το 2020 η ΝΑΣΑ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Έλον Μασκ να ετοιμάσει τα απαραίτητα ώστε να αρχίσουν την εξόρυξη του αστεροειδούς Psyche (Ψυχή).

Το εύλογο ερώτημα είναι: Αν αυτό αρχίσει να πραγματώνεται, οι ΗΠΑ θα έχουν αποκλειστικά το δικαίωμα της ιδιοκτησίας εκμετάλλευσης αστεροειδών, πλανητών κτλ; Μπορεί να δεχθεί κάτι τέτοιο η Κίνα που τείνει να γίνει η πλουσιότερη χώρα του πλανήτη; Η Ρωσία τι γνώμη έχει επ΄ αυτού;

Η Κίνα είχε κάνει, όχι τυχαία, λίγο μετά το πρώτο της μη επανδρωμένο ταξίδι στον Άρη στέλνοντας το μήνυμα ότι «εδώ είμαστε κι εμείς». Ο Άρης είναι κομβικής σημασίας για την πιθανή εξόρυξη αστεροειδών. Είναι πολλά ακόμα, αλλά να μην ξεφύγουμε και τελείως από το θέμα μας και κουράσουμε τον αναγνώστη.