ΠΕΡΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑ


Δημιουργήθηκε: Σάββατο, 2 Οκτ 2021 στις 23:11

Προχωρώντας μέσα στον χρόνο, η ανθρωπότητα ευαισθητοποιείται περισσότερο και ανταποκρίνεται όλο και πιο πολύ στους μακρινούς πλανήτες. Οι Διδάσκαλοι λένε ότι όταν παρατηρηθεί η ανθρωπότητα να αρχίζει να ανταποκρίνεται σε κάποιον πλανήτη, τότε γίνεται επιτρεπτό αυτός ο πλανήτης να ανακαλυφθεί και βρίσκεται ο επιστήμονας που θα του δοθούν οι ευκαιρίες να το κάνει.

Ο πλανήτης που ανακαλύφθηκε τελευταίος, το 1930, είναι ο Πλούτωνας. Αυτό σημαίνει ότι είχε ξεκινήσει να υπάρχει μία ευρεία ανταπόκριση στις δράσεις του.Μέχρι τότε είχαμε σαν πλανήτη που επηρεάζει την πολιτική εξουσία τον Κρόνο και υπό ειδικές και ίσως πιο σπάνιες συνθήκες τον Δία, όπως ο πρόεδρος της Ουρουγουάης (2010-2015) Jose Mujica, ο El Pepe που μάλιστα έχει τον Δία του χωρίς να κάνει όψεις με κανένα πλανήτη!

Οι Κρόνιοι ηγέτες προσπαθούσαν να κρατάνε την λογική και τα επιχειρήματα για να προχωρήσουν τα σχέδιά τους και αισθάνονταν την υποχρέωση να είναι ή να φαίνονται έννομοι. Τότε οι λαοί και με μία ακόμα αποδεδειγμένα παράνομη δράση των κυβερνητών τους εναντιώνονταν, κατέβαιναν στους δρόμους ή με άλλους τρόπους και εδημιουργείτο κάτι, ακόμα και η πτώση του κυβερνήτη.

Ο Πλούτωνας είναι πιο ουσιαστικός πλανήτης κυβερνήτης της πολιτικής εξουσίας. Αυτό φαίνεται και από την πρώτη ακτίνα που εκφράζει, που καταφέρνει να έχει έλεγχο επάνω σε όλες τις μορφές που υπάρχουν. Η πρώτη ακτίνα λέγεται η ακτίνα του Καταστροφέα γιατί καταστρέφει τις μορφές, έχοντας εγγενώς την τάση της ένωσης. Οι μορφές χωρίζουν.

Βέβαια όλες οι ακτίνες έχουν θετική και αρνητική εκδήλωση, χαρίσματα και ελαττώματα. Στις αρετές της πρώτης ακτίνας καταγράφονται η απόλυτη αφοβία, η ακαταμάχητη ισχύ του κουράγιου, η συγκέντρωση και ευθυγράμμιση προς ένα σκοπό, η δύναμη να κατευθύνει και να καθοδηγεί, η βαθιά θέληση για το καλό, το άτομο έχει όραμα.

Στα ελαττώματά της είναι η υπεροψία, η υπερβολική φιλοδοξία και η επιδίωξη των στόχων της με κάθε μέσον (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα), αλαζονεία, επιθυμία να έχει υπό τον έλεγχό του τους άλλους, ισχυρογνωμοσύνη, δύναμη για να πραγματώσει το Κακό.Ο Πλούτωνας ανακαλύφθηκε και αμέσως είχαμε την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

Ο Χίτλερ αν και ανήκει στους Κρόνιους ηγέτες στην επιφάνεια (Κρόνος στον 10ο), στο βάθος ήταν Πλουτώνιος μέσω του Ουρανού που ήταν εσωτερικός κυβερνήτης του Ωροσκόπου του. Ο Ουρανός του σε όψη με τον Πλούτωνα και σύνοδο με Ωροσκόπο. Ο Ουρανός (έβδομη ακτίνα) ενσωματώνει και φέρνει προς υλοποίηση τις ωθήσεις του Πλούτωνα.

Στον Χίτλερ ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 8ο οι. και σε σύνοδο με Ποσειδώνα. Πλούτωνας – Ουρανός σε ισχυρό τριπλό οκτάγωνο (135°) και ο Ουρανός (12ος) σύνοδο με Ωροσκόπο, όπως είπαμε. Ο Χίτλερ ειδικά τόσο με αυτά όσο και με την σύνοδο Πλούτωνα – Ποσειδώνα αποτελεί ένα αρνητικό ορόσημο για την ανθρωπότητα. Το κύριο όμως χαρακτηριστικό πίσω από τον Κρόνο και τον Ουρανό βρίσκεται ο Πλούτωνας.

Όταν καταλάβει κάποιος τον Πλούτωνα αρκετά θα το δει αυτό, είναι οφθαλμοφανές. Από εκεί αντλούσε όλη αυτή την γοητεία να μαγεύει τα πλήθη σε τέτοιο βαθμό. Υπάρχει και άλλο ένα στοιχείο που δεν είναι η στιγμή να πούμε περισσότερα.

Ο Πλούτωνας φέρνει έναν άλλο τρόπο εξουσίας όσο πιο πολύ ανταποκρίνεται η ανθρωπότητα σε αυτόν. Γενικά στην αρχή τα παιδάκια σπάνε διάφορα πράγματα από αδεξιότητα, άγνοια. Έτσι και η ανθρωπότητα, στην αρχή το άμεσο και εύκολο είναι καταστροφικό. Έτσι οι πολιτικοί σήμερα κατευθυνόμενοι από τον Πλούτωνα μπορούν να γίνουν πολύ πιο καταστροφικοί από το παρελθόν και γι’ αυτό σήμερα όλο και πιο εμφανώς παρατηρείται τάση δικτατορικής διακυβέρνησης.

Οι ανώριμοι και οι Οπισθοδρομικοί που αρνούνται την βελτιωτική εξέλιξή τους, πλάθουν μία ψευδή δική τους άποψη για την εξέλιξη με ιδιοτελή κριτήρια. Ακόμα και πολύ βαθιά μορφωμένα άτομα που δεν έχουν όμως ακόμα πραγματικά βαθιά παιδεία έχουν ολισθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Πλούτωνας είναι ένας μη ιερός πλανήτης και ο ιερός πλανήτης της πρώτης ακτίνας, ο Ήφαιστος, δεν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να ανακαλυφθεί ακόμα.

Καθώς περνάει ο χρόνος η ανθρωπότητα μπαίνει και σε πιο δύσκολες δοκιμασίες και αυτό είναι φυσικό. Αυτοί που διαπράττουν σφάλματα, ακόμα και αν έχουν όλη την γήινη Δικαιοσύνη υπό τον έλεγχό τους, υπάρχουν και άλλες μορφές Δικαιοσύνης στον ψυχικό και πνευματικό χώρο. Αυτές δεν βρίσκονται στον αόρατο κόσμο και όταν υπάρχει αιτία ενσαρκώνονται από όντα κατάλληλα.

Όσοι ανόητοι πιστεύουν ότι θα μπορούν να εξαπατούν και να σφαγιάζουν επ’ άπειρον χωρίς επιπτώσεις για τους ίδιους, σφάλλουν οικτρά. Η ζωή προχωράει και καθώς το θέμα είναι πάντα ο άνθρωπος και οι επιλογές και ισορροπίες εντός και εκτός του – και αφού ο άνθρωπος είναι πολύ περιορισμένος, περιορισμένος είναι ο χρόνος επιβίωσης των λαθών του.

Τελειώνοντας να πω ότι για την πρώτη ακτίνα και τις λειτουργικότητές της πρέπει να ειπωθούν πολλά. Να σημειώσω ότι τη δράση της την αντιμετωπίζει η δεύτερη ακτίνα που είναι και η ακτίνα του Ήλιου μας, όπως και του Δία. Η Αγάπη και η Σοφία της είναι αυτά που καναλιζάρουν τις εκροές της ακτίνας αυτής μέσω του Ουρανού και του Ποσειδώνα.

Το ότι ο Χίτλερ είχε σύνοδο Πλούτωνα – Ποσειδώνα είναι το σημείο κλειδί. Μην ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας επί μεγάλα διαστήματα και μεγαλύτερη σταθερότητα είναι ο μακρινότερος πλανήτης του συστήματός μας. Δεν μπορεί η τροχιά του Πλούτωνα να τον κρατήσει διαρκώς στην θέση του μακρινότερου πλανήτη. Ο Ποσειδώνας είναι η πύλη της Καρδιάς του Ήλιου.

Η δεύτερη ακτίνα της Καρδιάς του Ήλιου, μέσω της έκτης ακτίνας του Ποσειδώνα παίρνει την πρωτοκαθεδρία επιδιώκοντας την απάλυνση των τάσεων της πρώτης ακτίνας, μέσω της Αγάπης και της Σοφίας.