Για τον Πλούτωνα


Δημoσιεύτηκε: Σάββατο, 2 Οκτ 2021 στις 23:11

Βαδίζοντας μέσα στον χρόνο, η ανθρωπότητα ευαισθητοποιείται περισσότερο και ανταποκρίνεται όλο και πιο πολύ στους μακρινούς πλανήτες. Στον Πλούτωνα δεν έχουν αναφερθεί πολλοί και όσοι το κάνουν δεν δυσκολεύονται απέναντι στην «αορατότητα» του θέματος.

Οι Διδάσκαλοι λένε ότι όταν παρατηρηθεί η ανθρωπότητα να αρχίσει να ανταποκρίνεται σε κάποιον πλανήτη, τότε γίνεται επιτρεπτό από κάποιους ανώτερους νόμους αυτός ο πλανήτης να ανακαλυφθεί. Τότε βρίσκεται ο επιστήμονας που θα του δοθούν οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες να το κάνει.

Ο πλανήτης που ανακαλύφθηκε τελευταίος, το 1930, είναι ο Πλούτωνας. Αυτό σημαίνει ότι είχε ξεκινήσει να υπάρχει μία ευρεία ανταπόκριση στις δράσεις του. Όπως αναφέρω σε ένα άρθρο μου για τον Τιτανικό (εδώ), η βύθιση αυτού του υπερπλοίου, για την εποχή του, αποτελεί μία πρώτη επαφή με τον πλανήτη Πλούτωνα.

Μέχρι τότε είχαμε σαν πλανήτη που επηρεάζει την πολιτική εξουσία τον Κρόνο και υπό ειδικές και ίσως πιο σπάνιες συνθήκες τον Δία, όπως ο πρόεδρος της Ουρουγουάης (2010-2015) Jose Mujica, ο El Pepe που μάλιστα έχει τον Δία του χωρίς να κάνει όψεις με κανένα πλανήτη!

Η υπόθεση μάλιστα του Τιτανικού συνδέεται από κάποιους με κάποια μυστικά παιχνίδια εξουσίας και έχουν αναπτυχθεί πολλά σενάρια γύρω από την κατασκευή και τη βύθισή του. Μυστικό, μυστηριώδες, εξουσία, να μερικές λέξεις που πράγματι συνδέονται με τον Πλούτωνα.

Οι Κρόνιοι ηγέτες προσπαθούσαν να κρατάνε την λογική και τα επιχειρήματα για να προχωρήσουν τα σχέδιά τους και αισθάνονταν την υποχρέωση να είναι ή να φαίνονται έννομοι. Τότε οι λαοί με μια παράνομη δράση των κυβερνητών τους εναντιώνονταν, κάποιες φορές κατέβαιναν σε διαδηλώσεις στους δρόμους ή με άλλους τρόπους και εδημιουργείτο μία τριβή, που έφερνε ορατά αποτελέσματα, ακόμα και την πτώση του κυβερνήτη.

Ο Πλούτωνας είναι πιο ουσιαστικός πλανήτης κυβερνήτης της πολιτικής εξουσίας. Αυτό φαίνεται και από την πρώτη ακτίνα που εκφράζει, που καταφέρνει να έχει έλεγχο επάνω σε όλες τις μορφές που υπάρχουν. Η πρώτη ακτίνα λέγεται «ακτίνα του Καταστροφέα» γιατί ωθεί στην καταστροφή των μορφών. Οι μορφές χωρίζουν και η πρώτη ακτίνα προωθεί την ενότητα. Έτσι εγγενώς και δυναμικά όλες οι μορφές, φθαρτές καθώς είναι, γίνονται στόχος του Καταστροφέα.

Βέβαια όλες οι ακτίνες έχουν θετική και αρνητική εκδήλωση, χαρίσματα και ελαττώματα. Στις αρετές της πρώτης ακτίνας καταγράφονται η απόλυτη αφοβία, η ακαταμάχητη ισχύ του κουράγιου, η συγκέντρωση και ευθυγράμμιση προς ένα σκοπό, η δύναμη να κατευθύνει και να καθοδηγεί, η βαθιά θέληση για το καλό, το άτομο έχει όραμα.

Στα ελαττώματά της είναι η υπεροψία, η υπερβολική φιλοδοξία και η επιδίωξη των στόχων της με κάθε μέσον (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα), αλαζονεία, επιθυμία να έχει υπό τον έλεγχό του τους άλλους, ισχυρογνωμοσύνη, δύναμη για να πραγματώσει το Κακό.Ο Πλούτωνας ανακαλύφθηκε και αμέσως είχαμε την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

Ο Χίτλερ αν και ανήκει στους Κρόνιους ηγέτες στην επιφάνεια (Κρόνος στον 10ο), στο βάθος ήταν Πλουτώνιος μέσω του Ουρανού που ήταν εσωτερικός κυβερνήτης του Ωροσκόπου του. Ο Ουρανός του σε ισχυρό τριπλό οκτάγωνο (135°) με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ωροσκόπο. Ο Ουρανός (έβδομη ακτίνα) ενσωματώνει και φέρνει προς υλοποίηση τις ωθήσεις του Πλούτωνα.

Ο Πλούτωνας φέρνει έναν άλλο τρόπο εξουσίας όσο πιο πολύ ανταποκρίνεται η ανθρωπότητα σε αυτόν. Γενικά στην αρχή τα μικρά παιδιά σπάνε διάφορα πράγματα από αδεξιότητα, άγνοια. Έτσι και για την ανθρωπότητα, το άμεσο και εύκολο είναι η καταστροφικότητα.

Οι πολιτικοί σήμερα κατευθυνόμενοι από τον Πλούτωνα μπορούν να γίνουν πολύ πιο καταστροφικοί από ότι στο παρελθόν. Γι’ αυτό στην εποχή μας όλο και πιο εμφανώς παρατηρείται τάση δικτατορικής διακυβέρνησης από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Είναι πλέον όλο και περισσότερο εμφανές ότι βρίσκονται σε άνοδο δικτατορικές και απολυταρχικές πολιτικές. Θα λέγαμε ότι κυριαρχούν σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Τόσο η άνοδος της ακροδεξιάς, όσο και οι λεγόμενοι δημοκρατικοί διακατέχονται από φασιστικές συμπεριφορές.

Λίαν προνοητικά κάποιοι αντιφασίστες κάποτε έστρεφαν την προσοχή στο εσωτερικό λέγοντας το σλόγκαν: «Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου». Και είχαν πολύ δίκιο.

Ο Πλούτωνας είναι ένας μη ιερός πλανήτης και ο ιερός πλανήτης της πρώτης ακτίνας, ο Ήφαιστος, δεν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να ανακαλυφθεί ακόμα.

Καθώς περνάει ο χρόνος η ανθρωπότητα μπαίνει όλο και σε πιο δύσκολες δοκιμασίες και αυτό είναι φυσικό. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με αυτό. Μην ξεχνάμε ότι ανακαλύφθηκε όταν στην Ευρώπη ανέβαινε στην εξουσία ο Αδόλφος Χίτλερ.

Αυτοί που διαπράττουν σφάλματα, ακόμα και αν έχουν όλη την γήινη Δικαιοσύνη υπό τον έλεγχό τους, δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι υπάρχουν και άλλες μορφές Δικαιοσύνης στον ψυχικό και πνευματικό χώρο. Αυτές δεν βρίσκονται στον αόρατο κόσμο και όταν υπάρχει αιτία ενσαρκώνονται από όντα κατάλληλα.

Όσοι ανόητοι πιστεύουν ότι θα μπορούν να εξαπατούν και να σφαγιάζουν επ’ άπειρον χωρίς επιπτώσεις για τους ίδιους, σφάλλουν οικτρά. Η ζωή προχωράει και καθώς το θέμα είναι πάντα ο άνθρωπος και οι επιλογές και ισορροπίες εντός και εκτός του – και αφού ο άνθρωπος είναι πολύ περιορισμένος, περιορισμένος είναι και ο χρόνος επιβίωσης των λαθών του.

Τελειώνοντας να πω ότι για την πρώτη ακτίνα και τις λειτουργικότητές της πρέπει να ειπωθούν πολλά. Την καταστροφική δράση της την αντιμετωπίζει η δεύτερη ακτίνα που είναι και η ακτίνα του Ήλιου μας, όπως και του Δία.

Η Αγάπη και η Σοφία καναλιζάρουν τις εκροές της πρώτης ακτίνας μέσω της δράσης του Ουρανού και του Ποσειδώνα. Ο Ουρανός είναι ο πρώτος που λαμβάνει τις εκροές της πρώτης ακτίνας και τις ωθεί σε υλοποίηση.

Η έβδομη ακτίνα είναι ο αντίποδας της πρώτης και είναι το κατώτερο «αντίγραφό» της εντός του εκδηλωμένου υλικού κόσμου.

Το ότι ο Χίτλερ είχε σύνοδο Πλούτωνα – Ποσειδώνα είναι ένα σημείο κλειδί. Ο Ποσειδώνας επί μεγάλα διαστήματα γίνεται ο μακρινότερος πλανήτης του συστήματός μας. Δεν μπορεί η τροχιά του να τον κρατήσει τον Πλούτωνα διαρκώς στην θέση του μακρινότερου πλανήτη. Παρεμβαίνει ο Ποσειδώνας. Η πύλη της Καρδιάς του Ήλιου.

Η δεύτερη ακτίνα της Καρδιάς του Ήλιου, μέσω της έκτης ακτίνας του Ποσειδώνα παίρνει την πρωτοκαθεδρία επιδιώκοντας την απάλυνση των καταστροφικών τάσεων της πρώτης ακτίνας, μέσω της Αγάπης και της Σοφίας.