Ο αστεροειδής Wuhan και τα γεγονότα του 2020


Δημoσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Οκτ 2020 στις 00:02
Η Συγχρονική Αστρολογία

Ο αστεροειδής Wuhan ανακαλύφθηκε τον Νοέμβριο του 1980. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή του μέχρι τα γεγονότα του 2020 που έφεραν την πόλη Wuhan της Κίνας, της οποίας φέρει το όνομα, στην δημοσιότητα. Είναι ένας αστεροειδής της Κύριας Ζώνης Αστεροειδών που βρίσκεται μεταξύ Άρη και Δία. Αστρολογικά ποτέ δεν προξένησε το ενδιαφέρον από τότε που ανακαλύφθηκε και δεν υπάρχει παγκοσμίως καμία καταγραφή (απ’ όσο γνωρίζω) για τις ιδιότητες και τις επιδράσεις του. Πώς να ασχοληθεί άλλωστε κανείς όταν οι αστεροειδείς που μέχρι σήμερα έχουν ανακαλυφθεί και έχουν διάμετρο πάνω από 1 χλμ φθάνουν το ένα εκατομμύριο και αυξάνονται πολύ γρήγορα; Οι επιστήμονες με τα σημερινά δεδομένα υποθέτουν μπορεί να ξεπεράσουν τα δύο εκατομμύρια και ας αφήσουμε τους ακόμα μικρότερους που συνιστούν νέφη περιστρεφόμενα γύρω από τον Ήλιο μας.

Ο Wuhan σίγουρα δεν διαθέτει κάποιο εμφανώς ενδιαφέρον στοιχείο και ειδικά με την μικρή του διάμετρο 5,4χλμ. Ο αστεροειδής αυτός ακόμα παραμένει άγνωστος και συνεχίζει να αφήνει αδιάφορη την πλειονότητα των αστρολόγων. Έτσι ο Wuhan βρίσκεται σε αχαρτογράφητα νερά. Η αστρολογία συνήθως ερευνά τις επιδράσεις των ουρανίων σωμάτων, αλλά υπάρχουν τόσες «συμπτώσεις» με τον αστεροειδή αυτό που δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας και ας μην έχουν μελετηθεί οι επιδράσεις του. Κάτι άλλο συμβαίνει που διαφεύγει της σημερινής μας κατανόησης και τεχνικής προσέγγισης και αυτό θα προσπαθήσουμε να αγγίξουμε.

Carl Jung - Synchronicity

Συμπτώσεις δεν υπάρχουν και όλο και περισσότεροι πλέον το αναγνωρίζουν και το υιοθετούν σαν άποψη. Τον τελευταίο χρόνο (2020), παρατηρώντας τον αστεροειδή Wuhan και την συμμετοχή του στα δρώμενα του στερεώματος και στα γήινα γεγονότα, παρατήρησα ότι η συμμετοχή του ξεπερνάει κάθε πιθανότητα να πρόκειται για σειρά συμπτώσεων και βρέθηκα στην ανάγκη της αντιμετώπισης του όλου θέματος σαν αντικείμενο αστρολογικής έρευνας στη βάση του Σειραϊσμού ή Συγχρονικότητας. Αυτό με έφερε στην συνειδητοποίηση ότι πρέπει να υπάρχει και ο κλάδος της Συγχρονικής Αστρολογίας. Στόχος του θα είναι να μελετάει αλληλουχίες, σειρές γεγονότων του στερεώματος που συνδέονται εμφανώς με τα γήινα γεγονότα για άγνωστους λόγους και χωρίς αστρολογικές αιτιολογίες. Ένα σύντομο οδοιπορικό της θεωρίας της Συγχρονικότητας θα βρείτε εδώ.

Οι σύνοδοι Πλούτωνα – Κρόνου στον Αιγόκερω

Το κυριότερο ζήτημα το οποίο πρέπει να σημειώσουμε εξ αρχής, είναι ότι η σύνοδος Πλούτωνα, Κρόνου, Ερμή, Ηλίου της 12ης Ιανουαρίου 2020 είχε ένα χαρακτηριστικό που την έκανε να είναι μοναδική στο διάβα της ανθρωπότητας από το 5.000 π.Χ. μέχρι σήμερα! Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος έκαναν σύνοδο στις 22°46′ του Αιγόκερω, ενώ ο ΝΔ του Πλούτωνα ήταν στις 20°35′ και ο ΝΔ του Κρόνου στις 23°37′ του ίδιου ζωδίου. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι για πρώτη φορά οι δύο πλανήτες έρχονταν σε σύνοδο και ταυτόχρονα έκαναν σύνοδο και με τους Νότιους Δεσμούς τους. Αυτό δεν έχει παρατηρηθεί ή μελετηθεί ακόμα από τους αστρολόγους σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν έχει ληφθεί υπόψη η σημασία του. Το κάρμα που κουβαλάνε οι επικράτειες του Κρόνου και του Πλούτωνα, που φωλιάζει στους Νότιους Δεσμούς τους, ενεργοποιείται και συμμετέχει στην δραστικότητα αυτής της συνόδου. Πρώτη φορά η ανθρωπότητα στην ιστορία της έρχεται σε επαφή με την σύνοδο Πλούτωνα, Κρόνου με ταυτόχρονη ενεργοποίηση του κάρμα που έχουν οι άνθρωποι δημιουργήσει, σαν μονάδες και σαν ομάδες, στο χώρο των δύο πλανητών. Βρισκόμαστε σε μια πολύ ιδιαίτερη καμπή, περισσότερο από όσο μπορούσαμε αρχικά να φανταστούμε. Πρόκειται για ένα κορυφαίο γεγονός, με τεράστιες δυνατότητες για το καλό ή το κακό, ειδικά αφού δεν έχει συμβεί ποτέ στα τελευταία 7.000 χρόνια!!!

Η σύνοδος του 2020 στον Αιγόκερω. ‘S’ Νότιος Δεσμός, ‘N’ Βόρειος Δεσμός. POL(Polaris), DUB(Dubhe), WUH(Wuhan), DAM(Damocles).

Αναφέρουμε εδώ ενδεικτικά τις συνόδους Πλούτωνα, Κρόνου στον Αιγόκερω από το 1425 π.Χ. μέχρι και σήμερα:

 • 1425 π.Χ. ( 17 Ιαν )
 • 923 π.Χ. ( 16 Ιαν )
 • 689 π.Χ. ( 4 Ιαν )
 • 187 π.Χ. ( 2 Ιαν )
 • 47 μ.Χ. ( 8 Δεκ )
 • 549 ( 28 Φεβ, 7 Αυγ, 8 Νοε )
 • 783 ( 13 Ιαν )
 • 1284 ( 19 Δεκ )
 • 1518 ( 3 Ιαν )
 • 2020 ( 12 Ιαν )
Παρατηρούμε ότι όλες οι σύνοδοι γίνονται Ιανουάριο και λιγότερο τον Δεκέμβριο! Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό; Εξαίρεση αποτελεί το 549 που επίσης έχει και άλλες αιτίες να είναι μοναδική χρονιά. Ας σταθούμε λίγο σε αυτή την μοναδικότητα. Θα μας είναι χρήσιμο στο να αφουγκραστούμε στη συνέχεια το σήμερα.

Goths in Rome

Η σύνοδος του 549 είναι ένα πολύ ισχυρό, συγχρονικά, ουράνιο γεγονός. Το έτος αυτό έγιναν, για μοναδική φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, τρεις ακριβείς σύνοδοι Πλούτωνα – Κρόνου μέσα σε ένα έτος. Εκείνο το έτος οι Οστρογότθοι υπό την ηγεσία του Τοτίλα, ξεκίνησαν την τρίτη πολιορκία της Ρώμης, που έπεσε τελειωτικά όταν η φρουρά της άνοιξε τις πύλες της στους εχθρούς. Η Ρώμη βρισκόταν υπό την κυριαρχία της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Ιουστινιανού του Α’. Οι άνδρες της φρουράς φέρονται να ήταν δυσαρεστημένοι από την διακυβέρνηση του Ιουστινιανού, που τους είχε αφήσει απλήρωτους για χρόνια και αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στον Τοτίλα. Οι Οστρογότθοι μπαίνοντας σκότωσαν όλους τους άνδρες και άφησαν τις γυναίκες.

Υπήρξαν πολλές πολιορκίες της Ρώμης στο παρελθόν από Βισιγότθους, Βανδάλους, Οστρογότθους. Ο Οδόακρος θεωρείται ότι έφερε το τέλος της Αρχαίας Ρώμης, ανακηρύσσοντας τον εαυτό του βασιλέα της Ρώμης, αλλά ήταν ακόμα ασταθής η κατάσταση και πολλοί επιβουλεύονταν την Ιταλία. Οι Οστρογότθοι αρχικά σύμμαχοι με τους Βησιγότθους διεκδίκησαν την Ιταλία. Στη συνέχεια, μόνοι τους, έκαναν τρεις πολιορκίες το 537, 546 και την τελευταία το 549. Οι Βυζαντινοί επί Ιουστινιανού πολέμησαν και προσπάθησαν να απωθήσουν τους Οστρογότθους από την Ιταλία, αλλά στην πολιορκία του 549 η ζυγαριά έγειρε τελειωτικά προς την πλευρά των Οστρογότθων.

Justinian Plague

Η άλλη σημαντική ανθρωπιστικά και ιστορικά κατάσταση του 549 ήταν ότι είναι η περίοδος που βρισκόταν σε έξαρση η Πανώλη του Ιουστινιανού η οποία προκάλεσε τον θάνατο περίπου στο ένα τέταρτο του πληθυσμού της Ανατολικής Μεσογείου και κράτησε μέχρι και τον 8ο αιώνα. Στις δύο πρώτες ακριβείς συνόδους που έγιναν 28 Φεβ και 7 Αυγ του 549, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος έκαναν ταυτόχρονα σύνοδο με τον ΝΔ του Ποσειδώνα, τον πλανήτη των μολυσματικών ασθενειών. Εδώ έχουμε σαφές υπόβαθρο μολυσματικότητας, ενώ το 2020 δεν έχουμε συμμετοχή του Ποσειδώνα ή των Δεσμών του. Ένα σημείο πολύ ιδιαίτερο που υπάρχει στις συνόδους του 549 είναι ότι και στις τρεις συμμετείχε ο αστεροειδής Δαμοκλής. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο αστεροειδή και αξίζει να πούμε λίγα λόγια γι’ αυτόν. Θα δούμε ότι το όνομά του σχετίζεται με την πτώση της Ρώμης, τον Ιουστινιανό τον Α’ και την εμφάνιση της πανώλης.

Ο αστεροειδής Δαμοκλής και οι σύνοδοι του 549
Damocles asteroid, sword-orbit
η τροχιά του Δαμοκλή σκιασμένη (πηγή: NASA app)

Ο Δαμοκλής ανήκει στην οικογένεια των Κενταύρων αστεροειδών. Πήρε το όνομά του από τη Δαμόκλειο Σπάθη, εξ αιτίας της μεγάλης εκκεντρότητας της τροχιάς του (e=0,866) που μοιάζει «κοφτερή» σαν σπάθα. Μοιάζει σαν να πέφτει προς την Γη, περνώντας εσωτερικά της τροχιάς του Άρη κατά το περιήλιό του. Ο αστεροειδής αυτός ενώνει τον Ουρανό (αφήλιο) με τον Άρη (περιήλιο), στέλνοντας μηνύματα στη Γη (το περιήλιο του βρίσκεται εσωτερικά της τροχιάς του Άρη). Κατά τη γνώμη μου η δραστικότητα του αστεροειδούς αυτού, εκτός από την μεγάλη εκκεντρότητα της τροχιάς του, επιτείνεται και από το ότι οι λόγοι των δύο ακτίνων της τροχιάς του είναι 1:2. Είναι ο λόγος της αστρολογικής όψης της Αντίθεσης (180°) και ενεργειακά δίνει μεγάλη κινητικότητα και ταχύτητα δράσης. Μία συγχρονικότητα είναι ότι ο Δαμοκλής έχει αύξοντα αριθμό 5335 που είναι κατοπτρικός (53 35) και αυτή η ιδιότητα των αριθμών ανήκει στην Δυάδα. Οι αλληλουχίες του δύο καλά κρατούν αν προσθέσουμε ότι ο αστεροειδής ανακαλύφθηκε το 1991 που συναθροίζει σε 2 και τον Φεβρουάριο που είναι ο δεύτερος μήνας.

Damocles Perihelion
η τροχιά του Δαμοκλή στο περιήλιό του σκιασμένη (πηγή: NASA app)

Ένα άλλο αστρονομικό στοιχείο που είναι σημαντικό για τον αστεροειδή αυτόν είναι ότι έχει Κλίση Τροχιάς 60° (i=61,9° – ανοχή 1°59′) προς την εκλειπτική. Το στοιχείο αυτό θα τον κάνει να έχει σταθερή τροχιά για πολλά εκατομμύρια χρόνια γιατί δεν επηρεάζεται από τα μαγνητικά πεδία των μεγάλων πλανητών, έχει αυτονομία κίνησης(Ουρανός-Άρης). Αυτή η Κλίση Τροχιάς, που είναι μία γωνία εξαγώνου, επιτείνει την αποδοτικότητα και δραστικότητα του αστεροειδούς. Είναι ο μόνος από τους ονοματισμένους αστεροειδείς που έχει αυτά τα δύο πολύ αρμονικά χαρακτηριστικά και μαζί με την αυτονομία και το ανεπηρέαστο της δράσης του, ισχυροποιείται η ενεργειακή του επενέργεια μέσα στο πλανητικό μας σύστημα. Κάτι που ένας αστρολόγος θα περίμενε από μία σχέση Ουρανού Άρη.

Η σημασία αυτών των στοιχείων πρέπει να μελετηθεί και σε αυτό το κείμενο για πρώτη φορά παρουσιάζεται, στην παγκόσμια κοινότητα των αστρολόγων, αυτός ο τρόπος μελέτης των αστεροειδών. Είναι ουσιαστικός στην προσέγγιση και πολύ διαφορετικός από τον συνήθη που χρησιμοποιείται, τον εξαρτώμενο αποκλειστικά από την ονοματολογία τους. Οι ερμηνείες με βάση την ονοματολογία δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο. Είναι ένας παρωχημένος και ξεπερασμένος από την πραγματικότητα τρόπος για την πλειονότητα των αστεροειδών. Οι αστεροειδείς που έχουν ανακαλυφθεί είναι περίπου ένα εκατομμύριο, όπως είπαμε και η πλειονότητα τους μένουν χωρίς ονομασία και αναφέρονται με την ονομασία κωδικοποίησής τους (πχ HR 7001, 2MASS J18365633 κτλ).

Εν τω μεταξύ, αστεροειδείς που το όνομά τους δεν έχει κάποια βαθύτερη σημασία έχει παρατηρηθεί να είναι εξαιρετικά ενεργοί σε ωροσκόπια διάσημων ανθρώπων και γεγονότα πολιτικά και κοινωνικά. Θα ασχοληθούμε με όλα αυτά κάποια καταλληλότερη στιγμή. Η στατιστική θα πρέπει βέβαια να τα επιβεβαιώσει όλα αυτά. Μέχρι τότε εμείς τα ερευνάμε και τα χρησιμοποιούμε με οδηγό την διαισθητικότητα και την όποια εσωτερική γνώση κατέχουμε. Η αστρολογική στατιστική θα μπορούσε να πάρει στοιχεία από αυτή την διαισθητική προσέγγιση και να βοηθηθεί στην επικέντρωσή της, που είναι το σημείο που την πονάει, απέναντι στο χαώδες της πληροφορίας με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη.

Damocles Sword
πηγή: commons.wikimedia.com

Το όνομα του αστεροειδούς προέρχεται από τον Δαμοκλή που ήταν αυλικός του τυράννου των Συρακουσών Διονυσίου του Β’ και έγινε η αφορμή να μάθουμε την ύπαρξη της σπάθας που είχε ο τύραννος των Συρακουσών. Την είχε κρεμασμένη με τριχιά πάνω από τον θρόνο του, κάθετα προς το κεφάλι του. Όπως αφηγείται στον Δαμοκλή, την έχει για να του θυμίζει ότι ένας άρχοντας πρέπει να προσέχει για να παίρνει τις σωστές αποφάσεις για τον λαό του, όπως και σε πόσο μεγάλο κίνδυνο είναι εκτεθειμένη η ζωή του καθημερινά. Έκτοτε η φράση Δαμόκλειος Σπάθη χρησιμοποιείται για να δείξει το πόσο κινδυνεύει η πορεία των ανθρώπων που ζουν μια ζωή υλιστική, ματαιόδοξη και βάζουν το προσωπικό συμφέρον πάνω από το κοινό καλό. Έχει την αίσθηση της απειλής από μία επικείμενη μεγάλη καταστροφή ή τιμωρία.

Η Πανώλης του Ιουστινιανού & η Πτώση της Ρώμης
Justinian A'
Ιουστινιανός ο Α’

Ο αστεροειδής Δαμοκλής το 549 συμμετέχει στην κυβερνητική σύνοδο Πλούτωνα – Κρόνου στον Αιγόκερω, όπου πλήττεται η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία τόσο Ανατολικά (Βυζάντιο – Πανώλης του Ιουστινιανού), όσο και Δυτικά (Ιταλία – Πτώση της Ρώμης). Εκείνα τα χρόνια ο Ιουστινιανός, με τον στρατηγό του Βελισάριο, επιχειρούσε να απελευθερώσει τα εδάφη της Ιταλίας που είχαν καταλάβει οι Οστρογότθοι και να ενώσει ξανά την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στην παλιά της δόξα. Αυτό όμως, για κάποιους λόγους, δεν επετράπη να γίνει και αυτή την κοσμική απόφαση απεικόνισε το στερέωμα. Η πτώση της Ρώμης ουσιαστικά είναι βαθιά ήττα του Ιουστινιανού. Η Σπάθα του Δαμοκλή ουσιαστικά έπεσε, από δύο πλευρές, πάνω στο κεφάλι του Ιουστινιανού.

The School of Athens by Raphael
Η Σχολή των Αθηνών, πίνακας του Raphael

Την εποχή του Ιουστινιανού πρώτα απ΄ όλα να πούμε ότι έφτασε στην κορύφωση η εξουσία που ασκούσε το Κράτος στην Εκκλησία. Ουσιαστικά ο Ιουστινιανός είναι αυτός που εφήρμοσε τον Θεοδοσιανό Κώδικα θέτοντάς τον στη βάση της νομοθεσίας του. Η συμπεριφορά και οι διώξεις όσων ήταν ύποπτοι ότι ακολουθούσαν την παλιά θρησκεία ήταν δραματικές και αδίστακτες. Τα εκτελεστικά όργανα του κράτους μπορούσαν να μπαίνουν όποτε ήθελαν στο σπίτι κάποιου και αν έβρισκαν το παραμικρό «ύποπτο» αντικείμενο, όπως ένα αγαλματίδιο ή κάποιο θυμιατό, να του επιβάλλουν πολύ βαριές ποινές, μέχρι και την κατάσχεση του σπιτιού του. Οι χαφιέδες έδιναν και έπαιρναν και πολλές φορές αρκούσε να μυρίσει κάποιος θυμίαμα απ’ έξω από το σπίτι κάποιου, για να τον καταδώσει στις αρχές. Επίσης, το 529 έκλεισε την Ακαδημία Πλάτωνος που τότε λειτουργούσε σαν κέντρο του Νεοπλατωνικού μυστικισμού. Επίσης, το αιματοκύλισμα της εξέγερσης του Νίκα με 30.000 νεκρούς δεν είναι μικρό θέμα. Οι εξεγερμένοι έφτασαν να πολιορκήσουν το παλάτι του Ιουστινιανού για 5 ημέρες και με δυσκολία να καταφέρει να διαφύγει ο ίδιος. Αυτό δεν είναι και κάποιο γεγονός που συμβαίνει εύκολα και χωρίς αιτίες. Βέβαια, δεν είμαστε ιστορικά δυνατοί για να κρίνουμε ικανά.

Τheodora Εmpress
Θεοδώρα

Ο Ιουστινιανός είχε παντρευτεί την πολύ φιλόδοξη, Θεοδώρα, που περιγράφεται από τον Προκόπιο, τον επίσημο ιστορικό του αυτοκράτορα, με πολύ έντονο τρόπο για την εκκεντρική σεξουαλική συμπεριφορά της πριν τον γάμο της με τον Ιουστινιανό, όσο και κατά την διάρκεια (ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΑ, 9.9 – 9.26) και (Lynda Garland – Byzantine Empresses, p.11-39). Βασικό ερώτημα παραμένει η στάση του Ιουστινιανού απέναντι στο θέμα της αρχαίας λατρείας και της φιλοσοφίας και θέλει μία καλύτερη έρευνα και σκέψη για το αν περιείχε το στοιχείο της Ύβρης. Σίγουρα ήταν μία εκτεταμένη ευθεία αντιπαράθεση με μυστήρια πράγματα. Τα πνευματικά δικαστήρια έχουν τον λόγο εδώ. Εμείς μόνο παρατηρούμε, υποθέτουμε και ερευνούμε προσπαθώντας να μην έχουμε φανατισμό και προκατάληψη. Η αλήθεια είναι ότι από την μία ήθελε την θρησκευτική εξάλειψη του αρχαίου κόσμου και απ’ την άλλη ήθελε να αναστήσει την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στην παλιά της δόξα. Αυτά τα δύο δεν ταιριάζουν. Δείχνουν μια εσωτερικά διχαστική τάση. «Να έχουμε και την πίτα αφάγωτη και τον σκύλο χορτάτο». Έτσι έχασε την Ρώμη από τους Οστρογότθους.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι πρόσφατα, επιστήμονες με μελέτη του DNA του βακτηρίου Yersinia pestis που την προκάλεσε βρήκαν ότι είχε έρθει, και αυτό(!!!), από την Κίνα. Η πανώλης πολύ αργότερα χτύπησε και την Ευρώπη τον 14ο αιώνα με την πανδημία που ονομάστηκε Μαύρος Θάνατος (Black Death) και έχασαν την ζωή τους αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων. Το βακτήριο υπάρχει και σήμερα, αλλά δεν είναι τόσο ισχυρό. Ο ΠΟΥ λέει ότι υπάρχουν ετησίως 1000 – 3000 κρούσματα πανώλης.

Οι μυστηριακές συγχρονικότητες του αστεροειδούς Wuhan το 2020
SARS-CoV-2
καλλιτεχνική απόδοση του
SARS-CoV-2

Στις 7 Ιανουαρίου 2020 ο Π.Ο.Υ. ανακοινώνει ότι βρέθηκε ένας νέος ιός που τον ονόμασαν Covid-19 και ανήκει στην οικογένεια των κορωνοϊών που περιλαμβάνει τον SARS και το κοινό κρυολόγημα. Ο αστεροειδής Wuhan βρίσκεται λίγα λεπτά της μοίρας απόσταση από τον Αιγόκερω και εισέρχεται πλήρως στο ζώδιο μερικές ώρες αργότερα, στις 8 Ιανουαρίου 2020, 21:45 (ώρα πόλης Wuhan). Αυτό είναι μία πρώτη συγχρονικότητα αν πάρουμε υπόψη ότι το στερέωμα ετοιμάζεται για την μεγάλη σύνοδο του Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και όλοι οι ασχολούμενοι με την αστρολογία έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε αυτό το συμβάν.

Η πόλη Wuhan
Η πόλη της Wuhan

Ο Wuhan εισέρχεται στον Αιγόκερω αγκαλιά (σε ακριβή σύνοδο) με τον Νότιο Δεσμό του Ερμή, ενώ τον περιμένει και ο ΝΔ της Σελήνης να αρχίσουν να κάνουν σύνοδο. Η πόλη Wuhan είναι η μεγαλύτερη πόλη της κεντρικής Κίνας και είναι από τον τρίτο αιώνα μ.Χ. ένα κέντρο εγχώριου εμπορίου. Ο Ερμής και η Σελήνη είναι οι δύο πλανήτες της Τέταρτης Ακτίνας, της Αρμονίας μέσα από Διαμάχη. Ο αστεροειδής που έχει το όνομα μιας μεγάλης και ιστορικά εμπορικής πόλης της Κίνας, μπαίνει στον Αιγόκερω έχοντας ακριβή σύνοδο με τον ΝΔ του Ερμή, του θεού του εμπορίου της μυθολογίας και έχουμε μία απρόσμενη και φαινομενικά «τυχαία» συγχρονικότητα.

Ο ΝΔ του Ερμή περιέχει τις δυσκολίες να αντιληφθεί κανείς που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα, την εμπλοκή του «σπασμένου τηλέφωνου» των μέσων ενημέρωσης και της προπαγάνδας. Ο ΝΔ του Ερμή κρατάει φωλιασμένο τον απατεώνα, τον κλέφτη, τον κάθε είδους κατεργάρη που πρέπει να σκαρφίζεται διάφορα για να κάνει τις δουλειές του. Στον ΝΔ του Ερμή βρίσκονται εγκλωβισμένες όλες οι απατεωνιές των ανθρώπων, η πονηριά, τα κάθε λογής τεχνάσματα, οι εξαπατήσεις με την χρήση των μέσων επικοινωνίας (ΜΜΕ), η πλύση εγκεφάλου, γενικά οι λάθος χρήσεις του νου από την ανθρωπότητα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Karma
Karma – League of Legends

Εκεί κρύβεται το κάρμα της ανθρωπότητας από την ανελεύθερη και χειραγωγημένη από αυθεντίες χρήση της νόησής της, την απουσία κριτικού νου, την απουσία διάκρισης. Αν παρατηρήσουμε γύρω μας θα καταλάβουμε ότι είναι υπερπλήρης και βαρύς ο ΝΔ του Ερμή από ανθρώπινο κάρμα. Αυτό το βαρύ φορτίο έρχεται και γίνεται ο τελετάρχης που αναγγέλλει την προσέλευση του αστεροειδή Wuhan στην ομήγυρη, που ήδη παίρνει θέσεις στον Αιγόκερω για το ερχόμενο μεγάλο και μοναδικό «πανηγύρι». Διακινδυνεύοντας την υπεραπλούστευση θα έλεγα ότι η επιδημία Covid-19, που ξεκίνησε από την πόλη Wuhan, ήταν εκδήλωση των νοητικών αμαρτιών του ανθρώπου από την έλλειψη διάκρισης, που δημιουργούν τις εσωτερικές του συγκρούσεις (τέταρτη ακτίνα).

Μercury

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την πιθανότητα να είναι ιός δημιουργημένος από την ανθρώπινη νόηση σε κάποιο εργαστήριο, ακόμα ότι μπορεί να υπάρξει ανελευθερία του λόγου με αφορμή τον ιό αυτό, ότι η προπαγάνδα με αφορμή τον ιό της Wuhan μπορεί να φουντώσει και άλλα σφάλματα που φωλιάζουν στην επικράτεια του ΝΔ του Ερμή, και αποτελούν το νοητικό κάρμα της ανθρωπότητας. Το πλανητικό κακό εκμεταλλεύεται αυτό το κάρμα για να κατηγορήσει την ανθρωπότητα και να μπορέσει να δικαιολογήσει τα σχέδιά του. Όπως και να ‘χει, κάπως θα έρθουν οι δοκιμασίες που θα πρέπει να περάσει η ανθρωπότητα για να καθαριστεί από τα παλιά σφάλματά της και να προχωρήσει στην ανοδική πορεία της. Αυτά ισχύουν για θέματα που αφορούν μαζική κλίμακα και ομάδες, όπως και στα ατομικά ωροσκόπια. Πρέπει να καλωσορίζουμε το κάρμα μας γιατί έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να αλαφρώσουμε και να απελευθερωθούμε.

Ο ΝΔ της Σελήνης, που δεύτερος υποδέχεται τον αστεροειδή στον Αιγόκερω, δείχνει στις νοητικές εικόνες να εμπλέκονται άμεσα οι συναισθηματικές τοξικότητες των ανθρώπων, τα άλυτα συναισθηματικά τους προβλήματα. Επίσης δίνει την δυνατότητα να συμβεί κάτι που θα αγγίξει τα πλατιά λαϊκά στρώματα, την μαζική συνείδηση και τα σφάλματα που περιέχει στο θέμα της αντιμετώπισης των θεμάτων του Αιγόκερω και αφορούν στην πολιτική διακυβέρνηση και τις διαχρονικές κυβερνητικές και εκτελεστικές ελίτ. Επειδή ο ΝΔ της Σελήνης, που αφορά στο παρελθόν, είναι στον Αιγόκερω, δείχνει ελιτίστες κολλημένους με την καρέκλα της εξουσίας, που από προηγούμενες ζωές έχουν μάθει να τους αποδέχονται σαν εξουσία και ενίοτε εκφράζεται από κυβερνητικές φαμίλιες. Η Ελλάδα, που κατά την εσωτερική αστρολογία έχει ζώδιο προσωπικότητας τον Αιγόκερω και έχω κάνει εκτενή ανάλυση του φαινομένου εδώ, υποφέρει από τις κυβερνητικές φαμίλιες, αντανακλάσεις του λαϊκού κάρμα (Σελήνη), μέσα στον ΝΔ της Σελήνης στον Αιγόκερω. Οι νότιοι δεσμοί αποδεσμεύουν κάρμα ατομικό ή συλλογικό που πρέπει να εκπληρωθεί. Από αυτούς πηγάζουν οι δοκιμασίες και η ανθρωπότητα δυστυχώς έχει τεράστιο κάρμα σαν ψηφοφόροι και σαν ενεργοί πολίτες. Η συνολική κυριαρχία του Αιγόκερω δείχνει ότι το πρόβλημα είναι πολιτικό. Να πω εδώ ότι σε όλους τους χάρτες ο αστεροειδής Wuhan σημειώνεται με τα τρία γράμματα: WUH.

Είσοδος Wuhan στον Αιγόκερω

Η είσοδος του Wuhan στον Αιγόκερω φαίνεται να λειτουργεί σαν προπομπός, σαν οιωνός. Αρκεί, μάλιστα, να πούμε ότι μπήκε στον Αιγόκερω αρχές του 2020 και μένει στο ζώδιο μέχρι τέλη Νοεμβρίου, αφού γίνουν οι αμερικάνικες εκλογές. Σχετίζεται; (?!) Ο Wuhan κάνει 4,09 έτη να ολοκληρώσει μία περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, άρα μένει σε κάθε ζώδιο περίπου 4 μήνες. Εφέτος με τις ανάδρομες κινήσεις του έμεινε στον Αιγόκερω ολόκληρο έτος, παρόλο που έχει μικρή εκκεντρότητα (e=0,233)!!!

Η τροχιά του αστεροειδούς Wuhan σκιασμένη (πηγή: NASA app)

Φεύγει από το ζώδιο στις 11 Νοεμβρίου (11/11/2020)! Ακόμα και αφήνοντας τον Αιγόκερω μας στέλνει χαιρετισμούς με τις συγχρονικότητές του καθώς η ημερομηνία εξόδου του αποτελείται από τέσσερις δυάδες (11, 11, 20, 20)! Ο 11 αποτελείται από δύο μονάδες, ενώ ο 20 αποτελείται από δύο δεκάδες. Στη συνέχεια θα δούμε περισσότερες αλληλουχίες του αριθμού 2. Επιπρόσθετα, αξιοσημείωτη συγχρονικότητα είναι το ότι βγαίνοντας από τον Αιγόκερω η ισχυρότερη γωνία που κάνει με πλανήτες είναι, πρώτα ένα τετράγωνο με τον Ερμή (0°33’), μετά μία σύνοδο με τον Κρόνο (3°09’) και μετά ένα τρίγωνο με την Σελήνη (3°22’). Παρατηρούμε όπως όταν εισερχόταν στον Αιγόκερω ήταν μαζί με τους ΝΔ Ερμή και Σελήνης, τώρα φεύγει σε επαφή με τους πλανήτες αυτούς! Ο Κρόνος, ως οικοδεσπότης του πάρτι στον Αιγόκερω, τον ξεπροβοδίζει θυμίζοντας το ποιος έχει πάρει επάνω του όλο το περιεχόμενο του κυβερνητικού πανηγυριού προς υλοποίηση, μέσω της τρίτης ακτίνας που περιέχει την ενεργητικότητα της νοημοσύνης- την αργή και υπόγεια υλοποιητική δύναμη των ιδεών (Κρόνος, τρίτη ακτίνα).

Karma
Σέραπις Μπέι – Ο Ιεράρχης της Τέταρτης Ακτίνας

Ο Ερμής και η Σελήνη είναι οι εκφραστές της τέταρτης ακτίνας η οποία έρχεται σε εκδήλωση από το 2025. Η οιωνοσκοπική παρατήρηση του Wuhan μας λέει ότι τα φαινόμενα του 2020 στον Αιγόκερω, είναι η αρχή, το προμήνυμα της παγκόσμιας Διαμάχης που θα ακολουθήσει μέχρι να επιτευχθεί η Αρμονία. Η τέταρτη ακτίνα θα πιέσει προς την ένωση καρδιάς και νου, για να επιτευχθούν οι στόχοι της. Η εσωτερική σύγκρουση, που κυρίως είναι διαμάχη μεταξύ συναισθήματος και νόησης, είναι η πηγή κάθε ασθένειας και αυτό δημιουργεί ένα αδύναμο ανοσοποιητικό με πύλες ανοικτές στις λοιμώξεις και τις ασθένειες. Ο αστεροειδής Wuhan βλέπουμε να είναι αγκαλιά με τις εσωτερικές μας νοητικές και συναισθηματικές συγκρούσεις, να στηρίζεται σε αυτές και να τις εκμεταλλεύεται. Εισήλθε και εξήλθε από το ζώδιο του Αιγόκερω παρέα με τους πλανήτες της τέταρτης ακτίνας (Ερμής, Σελήνη), επισημαίνοντας ότι οι εσωτερικές μας διαμάχες είναι αυτές που αφήνουν ανοικτές τρύπες στο αστρικό μας σώμα από όπου εισέρχεται η ασθένεια.

Etheric plane

Αστρολογικά δεν μπορεί να παρακολουθήσει κανείς τον αστεροειδή Wuhan με τις κλασσικές μεθόδους. Βλέπουμε όμως να κατέχει όλο το 2020 μία σημαντική θέση στα τεκταινόμενα του στερεώματος και δεν μπορούμε να μην το παρατηρήσουμε. Εργαλείο μας οι συγχρονικότητες του στερεώματος. Εδώ δεν μελετάμε τις επιδράσεις των ουρανίων σωμάτων, αλλά περισσότερο παρατηρούμε τις «συμπτώσεις», τις συγχρονικότητες που μπορεί να μετατραπούν σε ένα είδος οιωνοσκοπίας. Οι αστεροειδείς είναι άλλοι ενεργειακά ενεργοποιητικοί και διεγερτικοί, άλλοι απορροφητικοί και άλλοι εναλλάσσονται μεταξύ των δύο. Άλλο ένα στοιχείο που πρέπει να ερευνήσει η αστρολογία του μέλλοντος στην μελέτη της επί των αστεροειδών. Έχουμε πολλά να πούμε σε αυτό και είναι ένα θέμα για ανάπτυξη σε κάποια πιο κατάλληλη στιγμή.

«Κάποια πλανητικά σώματα (τόσο μεγάλα όσο και μικρότερα) είναι ‘απορροφητές’, άλλα ‘πομποί’, ενώ μερικά είναι στο στάδιο εκδήλωσης διττής δραστηριότητας και ‘μεταβάλλονται’. Όλες αυτές οι συνθήκες απαιτείται να εξεταστούν με σοβαρότητα από τον μυημένο που ασχολείται με κύκλους. Ωροσκόπια επίσης πρέπει να υπολογιστούν όταν η επίδραση πάνω στους πλανήτες που ονομάζονται ‘αστεροειδείς’ είναι γνωστή. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει μέχρι τώρα η εξωτερική επιστήμη αναγνωρίσει, αλλά η σημασία του πρέπει στην πραγματικότητα να εκφραστεί σε όρους ενέργειας και σε αιθερικά επίπεδα.»
Alice Bailey & Djwhal Khul – A Treatise on Cosmic Fire p.794 (μετ. του γράφοντος)

Τις επόμενες ημέρες του Ιανουαρίου, ο αστεροειδής πλησιάζει τον ΝΔ της Σελήνης και τον ενεργοποιεί, τον «πιέζει σαν σπυρί» να βγάλει το «πύον» που έχει μέσα του. Την 18η Ιαν ο ΝΔ του Ερμή κάνει ακριβή σύνοδο με τον ΝΔ της Σελήνης και ο ΝΔ της Αφροδίτης κάνει ακριβή σύνοδο με τον Δία. Είναι το διάστημα που τα ΜΜΕ παγκοσμίως έχουν πάρει φωτιά πλέον και αρχίζει και μαθαίνεται ότι κάτι τρέχει. Οι νότιοι δεσμοί των πλανητών είναι τα σημεία που «φωλιάζει» το κάρμα που έχει δημιουργηθεί στην επικράτεια του κάθε πλανήτη. Είναι τοξικά σημεία, για την μέση ανθρωπότητα και κρύβουν τις «αμαρτίες» του παρελθόντος στην επικράτεια του κάθε πλανήτη. Στην σύνοδο του Αιγόκερω συμμετείχαν πάρα πολλοί νότιοι πλανητικοί δεσμοί και είχα αναφερθεί σε αυτό σε ένα άρθρο μου τον Δεκ του 2019. Ο φόρτος άλλων υποχρεώσεων δεν μου επέτρεψε μέχρι σήμερα να αναπτύξω περισσότερο τις τότε σκέψεις μου μέσα από το ίντερνετ.

Wuhan trains

Την 22α Ιαν 2020 μπαίνει στην σύνοδο Wuhan – ΝΔ της Σελήνης και η Σελήνη και στις 02:00 (το πρωί- ώρα Wuhan) της 23ης Ιαν ανακοινώνεται ότι από τις 10:00 το πρωί (8 ώρες μετά) ξεκινάει η απαγόρευση κυκλοφορίας (lockdown) στην Wuhan και άλλες πόλεις της επαρχίας Hubei στην οποία ανήκει η πόλη. Αυτές οι στιγμές δεν αφορούν μόνο στην Κίνα, αλλά όλους μας. Εκεί εφαρμόστηκαν πρώτη φορά τα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας και στη συνέχεια ακολούθησε το παράδειγμά της όλος ο πλανήτης σαν αυτή να ήταν η μόνη λύση. Σημειωτέον, είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των μεγάλων επιστημόνων που διαφώνησαν με το μέτρο αυτό και όχι μόνο με αυτό. Σήμερα μάλιστα και ο Π.Ο.Υ προσχώρησε σε αυτή την άποψη επίσημα. Ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είναι το ενδεδειγμένο μέτρο, για τις δικές του, μάλλον, πολιτικές βλέψεις. Στις 02:00 βλέπουμε η σύνοδος Wuhan, Σελήνης και του ΝΔ της να βρίσκονται στον 2ο οίκο της πόλης Wuhan, δείχνοντας την έγνοια των κατοίκων που δεν θα μπορούσαν να πάνε στις δουλειές τους και τις οικονομικές επιπτώσεις από αυτό. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις το έμαθαν οι Κινέζοι, μετακινήθηκαν πάνω από 300.000 προς τις δουλειές τους με τα τρένα πριν τις 10:00 που θα άρχιζε η απαγόρευση.

Η σύνοδος του Πλούτωνα με τον Κρόνο βρισκόταν στον 3ο οίκο και βλέπουμε ότι έχει σχέση με την ανακοίνωση από τα ΜΜΕ των αποφάσεων, εντολών της κυβέρνησης. Στο εξωτερικό του χάρτη παρατηρούμε τους Νότιους Δεσμούς των πλανητών να αναγράφονται ως εξής:

 • Ερμή → S Mer
 • Αφροδίτης → S Ven
 • Δία → S Jup
 • Πλούτωνα → S Plu
 • Κρόνου → S Sat

Χάρτης της ανακοίνωσης απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Wuhan

Στις 10:00 που ξεκινάει η απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη Wuhan, βλέπουμε τον αστεροειδή Wuhan να ξεκινάει σύνοδο με το Μεσουράνημα, ενώ η Σελήνη κάνει ακριβή σύνοδο με τον Δία και ο ΝΔ της Σελήνης συνδέει με τον Wuhan και το Μεσουράνημα. Όλα αυτά βρίσκονται στον 10ο οίκο που δείχνει την κυβέρνηση, την εκτελεστική εξουσία και την δράση της. Η σύνοδος Πλούτωνα – Κρόνου, ουσιαστικά σε σύνοδο με Ήλιο και Ερμή,  βρίσκεται στον 11ο οίκο και δείχνει την νομοθετική εξουσία να συμμετέχει καλύπτοντας την εκτελεστική με μέτρα που έχουν την δυναμική να γίνουν πολύ σκληρά, αδίστακτα, ενώ σε αυτό συμβάλει τόσο η ανώτατη αρχή όσο και τα ΜΜΕ.

Χάρτης της έναρξης απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Wuhan
Ο Ποσειδώνας των μολύνσεων;

Γενικά να πούμε, ότι σε όλη την διάρκεια της εμφάνισης της επιδημίας δεν είδαμε τον Ποσειδώνα να συμμετάσχει έντονα με όψεις εκτός του ότι βρίσκεται στο ζώδιο της εξωτερικής κυριαρχίας του, τους Ιχθείς που κάποιοι το θεωρούν ότι δημιουργεί ένα περιβάλλον λοιμώξεων. Αλλά πάλι, δεν έκανε κρίσιμες όψεις που να έχουν μία μοναδικότητα αρκετή να καλύψει αυτό το οποίο βλέπουμε να εκτυλίσσεται όλο το 2020.  Κυριαρχούσαν οι πλανήτες και οι δεσμοί του Αιγόκερω δείχνοντας εξ αρχής ότι το θέμα εμπλέκεται περισσότερο με την πολιτική, παρά με την ιατρική. Το κάρμα των νότιων πλανητικών δεσμών τελικά, καθώς βρίσκονται στον Αιγόκερω, σχετίζεται πρωτίστως με το ανθρώπινο κάρμα στα θέματα διακυβέρνησης. Ο απλός λαός σχετίζεται με το ποια στάση έχει κρατήσει σαν ψηφοφόρος, όπου υπάρχουν εκλογές, με τη στάση που έχει κρατήσει σε διάφορα δημόσια θέματα, το πόσο ενεργός και ελεύθερα σκεπτόμενος πολίτης ήταν κτλ.

King Neptune

Πολλοί αστρολόγοι, παγκοσμίως, παρατήρησα ότι ασχολήθηκαν με τον Ποσειδώνα που κυβερνάει τις μολυσματικές καταστάσεις, αλλά δεν είδα να οδηγεί η σκέψη τους σε κάτι σημαντικό. Η γνώμη μου είναι ότι ήταν λάθος, σε αυτή την περίπτωση, να κοιτάνε τον Ποσειδώνα. Το πρόβλημα είναι κύρια πολιτικό και οικονομικό. Το Χρήμα σχετίζεται με την τρίτη ακτίνα και έχει γίνει προς το παρόν η Οικονομία πόλος διακυβέρνησης επειδή ο Κρόνος εκδηλώνει την τρίτη ακτίνα. Να μην ξεχνάμε όμως ότι ο Ζευς στην Τιτανομαχία νίκησε τον Κρόνο και έτσι η Δικαιοσύνη, οι Νόμοι θα πάρουν κάποια στιγμή την θέση εξουσίας που τους ανήκει! Βλέπουμε βέβαια στους δύο προηγούμενους χάρτες να κάνει χαλαρή σύνοδο η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και η Αφροδίτη είναι πολύ σημαντική για την Κίνα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετά ισχυρό από μόνο του, αφού μάλιστα η Αφροδίτη μένει σε σύνοδο πολύ μικρό διάστημα. Δείχνει, συμβολικά περισσότερο τις επιπτώσεις στην οικονομία, αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις (κοινωνική αποστασιοποίηση).

Κατά την εσωτερική αστρολογία, η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης της Κίνας και στα δύο ζώδιά της. Η Κίνα έχει ζώδιο ψυχής τον Ταύρο και ζώδιο προσωπικότητας τον Ζυγό. Αυτή η σχέση της με την Αφροδίτη είναι που την κάνει να έχει γίνει αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη οικονομική παγκόσμια δύναμη. Ας πρόσεχαν όσες χώρες, συμπεριλαμβανόμενων και των ΗΠΑ, πήγαιναν τις προηγούμενες δεκαετίες να ανοίξουν εκεί βιομηχανίες, βιοτεχνίες και άλλες επιχειρήσεις, για να εκμεταλλευτούν τα φτηνά μεροκάματα των Κινέζων.

Η ακτίνα της ψυχής της Κίνας είναι η Πρώτη και της προσωπικότητάς της η Τρίτη. Στην πρώτη ακτίνα κυβερνήτης είναι ο Πλούτωνας, ενώ στην τρίτη ο Κρόνος και βλέπουμε η Κίνα να ενεργοποιείται στην σημαντική και μοναδική αυτή σύνοδο των δύο πλανητών στον Αιγόκερω, φορτωμένη με το ομαδικό κάρμα και των δύο (Νότιοι Δεσμοί τους) και να πρωτοστατεί στις εξελίξεις στην διεθνή πολιτική σκηνή. Το ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα γίνονταν με όχημα μία ασθένεια θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να σχετίζεται με την τοξικότητα των πλανητικών νότιων δεσμών που κυριαρχούσε στον Αιγόκερω στις μέρες της συνόδου.

Αργότερα μέσα στο 2020

Τον Μάρτιο που ο Wuhan κάνει ακριβή σύνοδο με τον Δία και τον Πλούτωνα, η απαγόρευση κυκλοφορίας επεκτείνεται (Δίας) και εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες, στη μία μετά την άλλη, ως πολιτικό μέτρο (Πλούτωνας). Ένας πλανήτης σε καραντίνα ήταν ο Μάρτιος. Τον Απρίλιο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο και επάνω που όλοι περίμεναν ότι το καλοκαίρι θα σταματήσει η ίωση, ο αστεροειδής Wuhan τέλη Μαΐου γίνεται ανάδρομος και αρχίζει από τον Ιούνιο να πιάνει, πισωγυρίζοντας, ξανά τις συνόδους με τους πλανήτες που βρίσκονται στον Αιγόκερω.

Δίδυμοι Πύργοι - Νέα Υόρκη
Δίδυμοι Πύργοι – Νέα Υόρκη

Αρχικά με τον Κρόνο και τον Αύγουστο με τον Πλούτωνα. Οι απειλές και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας αναζωπυρώθηκαν στο δυτικό ημισφαίριο – να μην ξεχνιόμαστε κιόλας και πάρουμε καμιά ανάσα. Αρχές Σεπτεμβρίου αρχίζει να κάνει σύνοδο με τον Δία και ταυτόχρονα κάνει στάση και γυρνάει ορθόδρομος για να περάσει στη συνέχεια και μια τρίτη φορά επάνω από τους πλανήτες. Η αλλαγή της πορείας του σε ορθόδρομη και σε σύνοδο με τον Δία συμβαίνει στις 11 Σεπ (ώρα Wuhan). Κατά μία άλλη θεία συγχρονικότητα είναι η επέτειος της πτώσης των Δίδυμων Πύργων στις ΗΠΑ. Οι οιωνοί και τα μηνύματα καλά κρατούν! Πολλοί πολιτικοί αναλυτές είχαν συνδέσει την περίοδο covid-19 με την πτώση των δίδυμων πύργων, καθώς εκείνη ήταν η πρώτη φορά που εφαρμόστηκαν πολιτικά μέτρα στις μετακινήσεις, υπήρξε αύξηση της τρομολαγνείας, αύξηση του ελέγχου, αύξηση της παρακολούθησης με κάμερες κτλ.

Η επόμενη σύνοδος με τον Πλούτωνα, στα μέσα Οκτωβρίου με κέντρο την 12η Οκτωβρίου και λίγες μέρες μετά συναντάει και τον Κρόνο. Τις μέρες αυτές παρατηρούμε ο ΠΟΥ να δηλώνει ενάντιος στις καραντίνες και αυτό αποτελεί πολιτικά ένα σταθμό. Μια νέα γραμμή χαράσσεται για κάποιους λόγους. Βασικά οι καραντίνες είναι επικίνδυνες νομικά για πολλούς καθώς την ευθύνη την φέρουν όσοι υποχρεώνουν σε αυτές, αλλά υπάρχουν και άλλες πολιτικές αιτίες κρυμμένες καλά, λέει ο Πλούτωνας. Όπως και να ‘χει, ο Wuhan ως αστεροειδής βλέπουμε ότι έχει ενεργοποιητικό χαρακτήρα και μάλιστα αυτή τη στιγμή είναι «ύποπτος» ότι βρίσκεται, για άγνωστο λόγο σε διεγερμένη φάση. Δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο ενός πλανήτη, αλλά διεγείρει ότι έρχεται σε επαφή μαζί του. Σταχυολογούμε κάποια γεγονότα που διαδραματίζονται στον κόσμο την 12η Οκτ, μιας και συμπίπτει με την ημερομηνία που γράφεται αυτό το κείμενο, παρόλο που ήθελα αρχικά να το δημοσιεύσω εκείνη την ημερομηνία.

Στην Ελλάδα ολοκληρώνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη σκανάρουν με τους αισθητήρες τους επίμονα την Σκύρο, που είναι κυρίαρχο σημείο της ελληνικής αεράμυνας, το προπύργιο άμυνας του Αιγαίου, κάτι πέρα από κάθε φαντασία! Στις ΗΠΑ, ο Τραμπ βρίσκεται σε μία δικού του τύπου καμπάνια αποτρομοκράτησης του λαού και προώθησης φαρμακευτικής αγωγής για την covid-19 αντί των εμβολίων, στάση για την οποία κατηγορείται. Όταν υπάρχει φάρμακο για μία ασθένεια, νομικά, δεν μπορεί ο εμβολιασμός να γίνει υποχρεωτικός.

Nanjing, στο αστεροσκοπείο της πόλης ανακαλύφθηκε ο αστεροειδής Wuhan

Οι Κινέζοι από τον Αύγουστο δεν είχαν κανένα θετικό τεστ covid. Στις 11 Οκτ βρήκαν 12 θετικούς και την επομένη, 12 Οκτ (12 ασθενείς & 12 Οκτ !), ξεκίνησαν να κάνουν 9.000.000 τεστ που θα ολοκληρωθούν σε πέντε ημέρες (η σχέση του 12 με το 5 κρατιέται στο Δωδεκάεδρο που οι έδρες του είναι 12 πεντάγωνα)!!! Την 12η Οκτ, που όπως είπαμε γίνεται η ακριβής σύνοδο του Wuhan με τον Πλούτωνα οι Κινέζοι δραστηριοποιούνται! Δεν είναι τυχαίο οι Κινέζοι να δραστηριοποιούνται με τον Πλούτωνα. Όπως είπαμε πιο πριν, η ψυχή της Κίνας είναι της πρώτης ακτίνας. Ο Πλούτωνας είναι πλανήτης της πρώτης ακτίνας. Γι’ αυτό κιόλας στην Κίνα εκκολάφτηκε ένα σκληρό και απολυταρχικό, πολιτικά Πλουτώνιο, καθεστώς.

Η Γερμανία έχει την πρώτη ακτίνα ως ακτίνα προσωπικότητας. Έτσι είδαμε μέσα στους κόλπους του Γερμανικού λαού να εκκολάπτεται ο ναζισμός, το άλλο απολυταρχικό καθεστώς. Η Κίνα όμως έχει την πρώτη ακτίνα στην ψυχή και είναι πιο βαθιά η τάση. Δύσκολα θα ξεφύγει από αυτό τον δρόμο που έχει μπλεχτεί πολιτικά. Δεν είναι χωρίς λόγο που κάποιοι επισημαίνουν ότι το απολυταρχικό καθεστώς της Κίνας έχει επεκτατικές βλέψεις να καταλάβει τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας. Οι Κινέζοι πάντα είχαν στο βάθος τους μία μεγάλη σκληρότητα και κυριαρχικότητα. Τα κινέζικα βασανιστήρια ήταν ανέκαθεν τα πιο σκληρά. Ακόμα και στον τομέα του σεξουαλισμού, κρατάνε και ανέκαθεν κρατούσαν την κορυφή στον χώρο του σαδομαζοχισμού, παγκοσμίως. Ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ και ο Λεοπόλδος Μαζόχ ωχριούν μπροστά στο ιστορικό των Κινέζων.

Η Αγγλία κατά το ίδιο διάστημα απειλείται με απαγόρευση κυκλοφορίας και οι πολίτες βγαίνουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν ανήσυχοι για τις οικονομικές συνέπειες, όπως δηλώνουν. Έπεται η σύνοδος του Wuhan με τον Κρόνο που ήδη είναι ενεργή και γίνεται ακριβής την 28η Οκτ 2020, που κατά μία παράξενη αλληλουχία είναι η εθνική μας εορτή. Κάνει όψεις εγκαθιδρυτικές ο Κρόνος και τουλάχιστον εμείς στα εθνικά μας θέματα βλέπουμε την τάση να εγκαθιδρύεται ένα στάτους στο Αιγαίο, αλλά και την Κύπρο, από την δράση του Κρόνιου Ερντογάν. Ο Wuhan, όπως είπαμε, περιμένει να γίνουν οι αμερικανικές εκλογές για να φύγει από τον Αιγόκερω στις 11 Νοε.

Οι συγχρονικότητες του αριθμού 2
 • Το έτος της πρώτης ανακάλυψης του αστεροειδούς ήταν το 1973 που συναθροίζει σε 2, 1+9+7+3=11 => 1+1=2
 • Ο αύξων αριθμός του αστεροειδούς είναι 3206 που συναθροίζει σε 2, 3+2+0+6=11 => 1+1=2
 • Ο αστεροειδής το 2020 φεύγει από τον Αιγόκερω στις 11/11/2020 (προεξάρχει το 2)
 • Ο Wuhan έχει Ανιόντα Δεσμό (Βόρειο Δεσμό) 71,135° που με αρχή το 0° του Κριού είναι 11°8′ των Διδύμων (δυαδικό ζώδιο)
 • Το περιήλιο του Wuhan κάνει γωνία 355,73° με τον ανιόντα δεσμό (Όρισμα του Περιηλίου) και από το σημείο 0° του Κριού πέφτει στις 6°52′ των Διδύμων (δυαδικό ζώδιο)
 • Η Κλίση Τροχιάς του Wuhan προς την Εκλειπτική είναι 60° που από το σημείο 0° του Κριού μας φέρνει στο σημείο 0° των Διδύμων. Η Κλίση Τροχιάς, ο Ανιών Δεσμός και το Όρισμα του Περιηλίου είναι τα τρία στοιχεία που καθορίζουν μία ελλειπτική τροχιά. Και τα τρία αυτά σχετίζονται με το ζώδιο των Διδύμων (δυαδικό ζώδιο) και η πόλη Wuhan είναι ένα μεγάλο και ιστορικό κέντρο εγχώριου εμπορίου (Δίδυμοι – Ερμής κυβερνήτης – Εμπόριο)
 • Η πόλη Wuhan βρίσκεται στο σημείο που ενώνονται 2 ποταμοί ο Han και ο Yangtze
 • Έχει 2 γέφυρες πάνω από τον μεγαλύτερο ποταμό της Ασίας, τον Yangtze
 • Η πρώτη μεγάλη γέφυρα ξεκίνησε να χτίζεται το 1955 που συναριθμεί σε 2, 1+9+5+5=20 => 2+0=2
 • Η κατασκευή της πρώτης γέφυρας διήρκεσε 2 χρόνια
 • Ο ποταμός Han έχει μήκος 1.532χλμ που συναθροίζει σε 2, 1+5+3+2=11 => 1+1=2
 • Η πόλη Wuhan έχει 11 εκατ. κατοίκους 1+1=2
 • H καραντίνα στην πόλη Wuhan κράτησε 11 εβδομάδες 1+1=2
 • Η λήξη της καραντίνας έγινε στις 8/4/2020 (8, 4, 2020, αριθμοί άμεσα σχετιζόμενοι με το 2)
 • Στις 8/4/2020 υπήρχε Πανσέληνος του Κριού με την Σελήνη στον Ζυγό. Ο Ζυγός είναι ένα δυαδικό ζώδιο, είναι η πηγή κάθε συναναστροφής προσωπικής και κοινωνικής όπως και ο κυβερνήτης του η Αφροδίτη που είναι αυτά που εμποδίζονται από την καραντίνα. Οι καραντίνες ξεκίνησαν από την Κίνα, που είναι Ζυγός στην Προσωπικότητα
 • Η Πανσέληνος είναι όψη 180°, που είναι δυαδικής φύσεως
 • Η Αφροδίτη, διπλός κυβερνήτης της Κίνας, έχει Κλίση Άξονα 180° που είναι δυαδικής φύσεως ( ακριβής Κλίση Άξονα: 177° – ανοχή 3° )
Ο Wuhan στον Ντόναλντ Τραμπ

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μου ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον αστεροειδή Wuhan. Τον έχει σε σύνοδο με τον ΝΔ της Σελήνης του και την Σελήνη του. Είναι ένα σημαντικό σημείο του χάρτη του, γιατί η Σελήνη του βρίσκεται σε ολική έκλειψη.

Με δυο λόγια, το θέμα που σχετίζεται με την Wuhan το «κατέχει» εκ γενετής. Έχει γεννηθεί για να το αντιμετωπίσει. Αυτό, εκτός της πολιτικής του διάστασης, αναφέρεται και στον ίδιο. Κάτι που έδειξε κατά την διάρκεια που κόλλησε και αυτός τον κορωνοϊό. Ήταν πολύ άνετος και έδειξε να ξεπερνάει το πρόβλημα πολύ γρήγορα. Μάλιστα προσπάθησε να μεταδώσει κουράγιο στους υπόλοιπους, να μεταφέρει ένα μήνυμα πιο αισιόδοξης αντιμετώπισης του θέματος, προσπάθησε να βγάλει λίγο τον κόσμο από την τρομολαγνεία και την μελαγχολία. Βλέπω σύντομα να χρειαστούν μεγαλύτερα φορτηγά για να μεταφέρουν αντικαταθλιπτικά στις αγορές του κόσμου. Πωλητής αντικαταθλιπτικών, το επάγγελμα του εγγύς μέλλοντος.

Γενέθλιος Ντόναλντ Τραμπ

Το ιδιαίτερο με τον Τραμπ είναι ότι στον γενέθλιο χάρτη του υπάρχει στενή αντίθεση (1°33’) μεταξύ Ουρανού και αστεροειδούς Wuhan, ενώ ο Ουρανός είναι κυβερνήτης του 6ου οίκου της υγείας του. Μοιάζει σαν να ήταν προγραμματισμένο να κολλήσει κι αυτός την ίωση της Wuhan. Το θέμα που υπάρχει είναι το πότε κόλλησε τον κορωνοϊό. Έχουν γίνει διάφορες αναλύσεις από αστρολόγους, αλλά εδώ θα δούμε μία άλλη εκδοχή που έχει συγχρονική σημασία. Ενδιαφέρον έχει ότι ο Wuhan βρίσκεται στον 6ο οίκο του γενέθλιου των ΗΠΑ!

Γενέθλιος ΗΠΑ

Ο πρόεδρος Τραμπ διαγνώστηκε θετικός στις 30 Σεπ 2020, κατά την δήλωση του προσωπικού του γιατρού. Στις 5 Οκτ βγήκε από το νοσοκομείο, αφού έμεινε εκεί τρεις ημέρες. Από τις 12 Αυγ η προοδευμένη του Σελήνη ξεκίνησε να κάνει τετράγωνο με τον αστεροειδή Wuhan. Στις 23 Σεπ ξεκίνησε να κάνει παράλληλα τετράγωνο και με τον Ουρανό (κυβερνήτης της υγείας του). Υπάρχει η υποψία ότι κόλλησε στις 26 Σεπ, 17:00 στην εκδήλωση που έγινε στον Ροζ Κήπο του Λευκού Οίκου με την ευκαιρία της επιλογής της Amy Coney Barrett σαν υποψήφιας για το αξίωμα του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Στις 5 Οκτ που βγήκε από το νοσοκομείο βλέπουμε ότι λήγει το τετράγωνο της συνοδευμένης του Σελήνης με τον Wuhan. Το τετράγωνο πάντως με τον Ουρανό φτάνει στο ισχυρότερο σημείο του στις 20 Οκτ και λήγει στις 16 Νοε. Στις 11 Νοε, όπως είπαμε φεύγει ο Wuhan από τον Αιγόκερω. Για να δούμε! Θα έχει κάποιο άλλο πρόβλημα στην υγεία του; Ή αφού έληξε το τετράγωνο με τον γενέθλιό του Wuhan τα άλλα αντιμετωπίζονται; Το θέμα πάντως είναι ότι το ακριβές του τετραγώνου με τον γ. Ουρανό (20 Οκτ) πέφτει πολύ κοντά με την επόμενη δημόσια συζήτησή του με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών στις 22 Οκτ. Ίδωμεν! Φυσικά ο αστεροειδής Wuhan δεν αποτελεί πανάκεια και φυσικά δεν καταργούμε τα υπόλοιπα θέματα που παρατηρούμε. Απλά ερευνάμε αν συμμετάσχει, πώς, σε τι και γιατί. Μπορεί η ενεργοποιητική δράση του επί των πλανητών να παίζει ρόλο για άγνωστο λόγο, αφού πρόκειται για πολύ μικρό αστεροειδή.

Μιας και αναφερθήκαμε στην δημόσια συζήτηση της 22ας Οκτ, να παρατηρήσουμε ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, θα βρίσκεται στον 3ο οίκο του Τραμπ και θα κάνει ακριβώς γωνία μισού τετραγώνου με την γ. Σελήνη του. Ο Ερμής είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον Τραμπ και κατηγορείται ότι δεν κλείνει το στόμα του. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στο ότι είναι Δίδυμος, είναι και ο Ερμής του σε απόκλιση εκτός ορίων. Εκείνη την ημέρα βρίσκεται και σε φιλικό περιβάλλον με τον Ερμή του, σχεδόν σε τρίγωνο από τον Σκορπιό. Αλλά εκείνη την ημέρα εκτός του ότι μπορεί να πετάξει καμιά βόμβα με μυστικά (Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό) προς τον Μπάιντεν, βλέπω να μην κλείνει στόμα με τίποτα. Άσε που η Σελήνη εκείνης της ημέρας είναι εκτός ορίων και κάνει σύνοδο με την σύνοδο του Αιγόκερω (Δία, Πλούτωνα, Κρόνο) και με αντίθεση στον γ. Κρόνο του Τραμπ. Προβλέπονται καταστάσεις τύπου «τα χάπια μου». Αν καταφέρει να μην «τον πετάξουν έξω» από την συζήτηση – ο Θεός να την κάνει συζήτηση καθώς προβλέπεται πολύ χειρότερη από την πρώτη – θα είναι εξαιρετικό γεγονός. Περιμένουμε πάντως αποκαλύψεις εκείνη την ημέρα.

Ο Wuhan στον Βλαδίμηρο Πούτιν
Γενέθλιος Βλαδίμηρου Πούτιν

Στον χάρτη του Β. Πούτιν ο αστεροειδής κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνά του και την Λίλιθ. Ο Πλούτωνας είναι ισχυρός στον Πούτιν, αν λάβουμε υπόψη ότι προέρχεται από τα βάθη της Κα Γκε Μπε, σύμβολο της μυστικής εξουσίας της Σοβιετικής Ένωσης. Η Λίλιθ εντείνει με την αγριότητα της την πολιτική δύναμη του Πλούτωνα, του κατεξοχήν πλανήτη της πολιτικής, κληρονομιά της πρώτης ακτίνας της Θέλησης και της Δύναμης που εκπροσωπεί. Κατά την ώρα γέννησης που είναι γνωστή, αλλά αμφισβητείται, ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 10ο οίκο και η αλήθεια είναι ότι του ταιριάζει αυτό. Φέρει το ύφος ενός Πλουτώνιου ηγέτη και γι’ αυτό κατάφερε να καθαρίσει σχετικά γρήγορα τα θέματα που δημιουργούνταν με το βαθύ κράτος στη Ρωσία, που κράταγε τις ρίζες του στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Θα λέγαμε ότι από την περιπέτεια του 2020 ο Πούτιν θα βγει κερδισμένος. Κερδισμένος εκτιμώ ότι θα βγει και ο Τραμπ, αφού «το ‘χει» με τον Wuhan, όπως είδαμε νωρίτερα. Οπότε θα έχουμε στο εγγύς μέλλον να δούμε τι θα κάνει το δίδυμο Τραμπ – Πούτιν. Όλα παίζονται. Υπό δύσκολες συνθήκες παίρνονται και δύσκολες αποφάσεις.

Άλλα πρόσωπα της ευρύτερης πολιτικής

Για το τέλος, μερικές ακόμα συγχρονικότητες:

 • Ο γενέθλιος του Τ. Ερντογάν θα μας απασχολήσει ειδικά, κάποια στιγμή, αλλά εδώ δεν μπορώ να μην αναφέρω τις δικές του «συμπτώσεις». Ο αστεροειδής Wuhan, στον γενέθλιο χάρτη του, κάνει σύνοδο με την σημαντικότερη και κινητήριο σύνοδό του μεταξύ Άρη – Σελήνης – Αντάρη, με την Σελήνη εκτός ορίων. Αυτή η σύνοδος είναι που κάνει τον Ερντογάν να είναι σε διαρκή στρατιωτική και πολεμική έξαψη. Έχει μία στρατηλατική παρόρμηση που όμως τον κάνει απερίσκεπτο. Χαρακτηριστικό είναι ότι τέλη Μαρτίου του 1993 ο προοδευμένος του Άρης βγαίνει σε απόκλιση εκτός ορίων και έκτοτε η απόκλιση μεγαλώνει και θα μεγαλώνει και στην συνέχεια. Ένα χρόνο μετά έγινε δήμαρχος Κωνσταντινουπόλεως και άρχισε την κυρίως πορεία του. Η συμμετοχή του Wuhan στη σύνοδο αυτή προμηνύει ότι το 2020 θα είναι έτος καμπή γι’ αυτόν. Η συμμετοχή του Wuhan σε αυτό το ισχυρό σημείο του χάρτη του εκπλήσσει σαν σύμπτωση. Τον φέρνει την περίοδο αυτή να είναι πολύ ενεργός και να παίζει ρόλο μέσα στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, για το καλό ή το κακό. Η συμφωνία του με την Λιβύη έγινε και πήγε για ψήφιση στην τουρκική Βουλή όταν εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Wuhan (αρχές Δεκ 2019). Η συμπεριφορά του απέναντι στην Ελλάδα έχει τραβήξει την παγκόσμια προσοχή, γιατί ίσως είναι η πρώτη φορά που κάποιος μπαίνει σε περιοχές άλλης χώρας ή τουλάχιστον αμφισβητούμενες, χωρίς να υπάρχει αντίδραση από την ενδιαφερόμενη χώρα. Η επίθεσή του στην Συρία είχε και μια έστω στημένη δικαιολογία, την ασφάλεια από τους Κούρδους. Στην περίπτωση με την Ελλάδα οι επιχειρήσεις του είναι καθαρά οικονομικής και κυριαρχικής διεκδίκησης.
 • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σύνοδο Wuhan με Χείρωνα, ενώ ο Ε. Μακρόν έχει αντίθεση. Ο Μητσοτάκης αποβλέπει στον Μακρόν για ότι και να συμβαίνει στην Ελλάδα. Ουσιαστικά ο ένας ανεβάζει και προσπαθεί να «θεραπεύσει» τον άλλο. Ο Μητσοτάκης αποκτά ένα σύμμαχο απέναντι στον Ερντογάν και ο Μακρόν με την συμμετοχή του ανεβάζει την χώρα του απέναντι στην Γερμανία.
 • Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δεν έχει κάποια σοβαρή σχέση με τον Wuhan στον γενέθλιο χάρτη του. Σημαίνει αυτό ότι είναι εκτός παιχνιδιού και ότι δεν έχει σοβαρό ρόλο να παίξει στην παρούσα ιστορική περίοδο; Όλα κλείνουν προς αυτή την εκδοχή. Ίδωμεν!
 • Ο Γ.Γ. της Κίνας Ξι Ζινπίνγκ έχει σύνοδο του Wuhan με την Λίλιθ, όπως ο Πούτιν! Τα δύο κράτη που έχουν εμπλακεί στον επαναστατικό Μαρξισμό υποσημειώνουν την επαναστάτρια Λίλιθ!!! (Wuhan, όχι άλλες συμπτώσεις χωρίς αιτιολογία!)
 • Ο Κρόνιος κος Τζωρτζ Σόρρος έχει στενή σύνοδο Wuhan – Κρόνου. Την περίοδο του 2020 δραστηριοποιήθηκε αρκετά με τις ευγενικές χορηγίες του προς την οργάνωση Black Lives Matter. Επίσης υποδείχτηκε από πολλούς προερχόμενους και από τον χώρο των πολιτικοποιημένων μαύρων, ως υποστηρικτής, αν όχι υποκινητής των επεισοδίων στις ΗΠΑ
 • Ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει σύνοδο του Wuhan με τον Ήλιο του και βλέπουμε την περίοδο του Wuhan/2020 η προσωπικότητά του να έχει αποκτήσει μεγάλη λάμψη και ακτινοβολία!!! Έγινε ο ηγέτης (Ήλιος) της εκστρατείας της πολιτείας κατά της Covid-19.
 • Ένα μυστήριο κρύβεται στον Γ. Παπανδρέου (ΓΑΠ) που στον γενέθλιό του ο αστεροειδής κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη του (<1°)!!! Λέτε να του βγει σε καλό όλο αυτό; Επένδυσε κάπου και πήγε καλά; Θα τον δούμε σύντομα να ανεβαίνει σε κύριο ρόλο; Μάλλον! Κάτι ακούγεται για επανένωση ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ και ψάχνουν ηγέτη; Να το ξαναδούμε κι αυτό;
 • Ο Μπιλ Γκέητς έχει σύνοδο Wuhan και Κλήρου της Τύχης με ακρίβεια μικρότερης της μισής μοίρας!!! Σώωωπα! Το ιδανικό του είναι εδώ! Αυτό περίμενε όλη του τη ζωή. Η σύνοδος γίνεται στον 8ο οίκο τουουου!!! Που αφορά τα οικονομικά των άλλων και την υποστήριξη που δεχόμαστε από τους άλλους. Είναι ο οίκος του θανάτου και πάντα είχε το ιδανικό (Κλήρος της Τύχης) «να τα παίρνει» με θεματική τον θάνατο (8ος οίκος). Ο θάνατος, ο φόβος του θανάτου πουλάει καλά. Βέβαια, επειδή μιλάμε για εξιδανικευτικές καταστάσεις (Κλήρος Τύχης), το ιδανικό είναι να τα παίρνει από όλο τον πλανήτη (συμβουλεύει ο Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Βασιλίσκο από τον 2ο). Η σύνοδος αυτή κάνει αντίθεση με την σύνοδο του Πλούτωνα με τον Δία στον 2ο οίκο του που είναι οι αξίες που έχει η τσέπη του. Τα πλούτη του Πλούτωνα κάνουν σύνοδο με τον Βασιλίσκο και λάμπουν ακόμα περισσότερο και επιδιώκουν να αυξάνονται διαρκώς (Δίας). Η αντίθεση αυτή λειτουργεί σαν καλαμάκι. Ο 2ος οίκος για να γεμίσει – επειδή το θεωρεί δεδομένο ότι πρέπει να είναι πολύ γεμάτος – ρουφάει με το καλαμάκι από τον 8ο οίκο των άλλων που είναι το ιδανικό του (Κλήρος Τύχης), ειδικά την εποχή του Wuhan (αστεροειδής). Το ιδανικό που δεν έχει φτάσει κανένας ακόμα είναι να έχει πελάτη όλη την ανθρωπότητα. Να ο καλύτερος πελάτης! Τώρα, λοιπόν, την εποχή του Wuhan, θεώρησε ότι είναι η ευκαιρία της ζωής του να αποκτήσει τον καλύτερο πελάτη. Έτσι τον είδαμε ξαφνικά να γεμίζει τις τηλεοπτικές οθόνες και να δουλεύει σκληρά … όλο τον κόσμο. Η εγωιστικότητά του μεσουρανεί άλλωστε με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το MC, με την Εριδα και ένα σχεδόν άγνωστο αλλά υπερβολικά διεγερτικό αστεροειδή. Πρόκειται για χοντρό ταλέντο αρχομανίας. Ενώ η Έρις ψιθυρίζει στο αυτί της ναρκισσιστικής εγωπάθειάς του (Σελήνη/Κριός/MC): «Διαίρει και βασίλευε». Ειδικά το 2020 έφερε την παγκόσμια Έριδα στο θέμα των εμβολίων. Κάτι μας θυμίζουν όλα αυτά;

Επίλογος – η Τέταρτη Ακτίνα

Το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι κάτι συμβαίνει με τα ουράνια σώματα και την σχέση τους με τον άνθρωπο, που βρίσκεται πέρα από την έννοια των πλανητικών επιδράσεων. Τι είναι αυτό που φέρνει τον αστεροειδή Wuhan να έχει τόσο έντονη παρουσία στα γεγονότα του στερεώματος και της Γης το 2020; Έχει ξανασυμβεί ο αστεροειδής αυτός να συμμετέχει σε συνόδους του Πλούτωνα με τον Κρόνο, το 783 και το 1518. Αλλά και στις δύο εκείνες περιπτώσεις δεν έμεινε μαζί τους παρά περίπου δύο εβδομάδες, όσο διαρκούν οι σύνοδοι αυτού του αστεροειδούς. Γιατί το 2020 έμεινε κοντά τους για 11 μήνες, ολόκληρο σχεδόν το έτος και έκανε τρεις συνόδους μαζί τους; Φυσικά προκύπτει από την τροχιά του, αλλά αυτή η συγχρονικότητα του αστεροειδούς, μαζί με το ότι Πλούτωνας και Κρόνος έκαναν σύνοδο επάνω στους Νότιους Δεσμούς τους, καθιστά το 2020 επιπλέον μοναδικό στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτό φυσικά δείχνει και την δυναμική του έτους αυτού στο να επιφέρει αποτελέσματα και αλλαγές στις ζωές μας. Μπορούν να είναι πρωτοφανείς για την ανθρωπότητα, για το καλό και για το κακό.

Εν όψει του ότι από το 2025 ξεκινάει να εκδηλώνεται η Τέταρτη Ακτίνα της Αρμονίας μέσω Διαμάχης, το 2020 εντάσσεται σε αυτό το μεγάλο ερχόμενο γεγονός και παίζει τον ρόλο σταθμού για την ανθρωπότητα. Η τέταρτη ακτίνα υπόσχεται διαμάχες πιεστικές και επίμονες που θα ζητούν την σύζευξη των διαφορετικοτήτων, την συνύπαρξη, το ξεπέρασμα του εγωκεντρισμού και της ηθικής αδιαφορίας, της νωθρότητας, των υπερβολών των παθών. Η ανάγκη για ψυχική καθαρότητα, αυτοέλεγχο, ανιδιοτέλεια και ισορροπία νοητική και ηθική θα γίνει έντονα αισθητή. Θα ενσαρκωθούν άτομα που θα επιδείξουν μεγάλη ηθική δύναμη, γενναιοδωρία, πολύ πιο έξυπνης αντίληψης, γεμάτα με συμπάθεια που θα συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην πορεία της ανθρωπότητας.

Η ενεργοποίηση της τέταρτης ακτίνας θα έρθει να ενισχύσει την ήδη ενεργή πέμπτη ακτίνα της επιστήμης και μαζί πλέον θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μαζική κλίμακα στο εσωτερικό Μονοπάτι της Προετοιμασίας και της Μύησης, καθώς είναι οι δύο ακτίνες που καθοδηγούν τον Σταθερό Σταυρό. Μετά την ενεργοποίηση της τέταρτης ακτίνας, η επιστήμη της πέμπτης θα κληθεί να αποκτήσει ηθικό έρεισμα, να ενωθεί με την διαίσθηση, με την καρδιά. Θα πέσει φως στα ζώδια της τέταρτης ακτίνας, τον Ταύρο και τον Σκορπιό, εντείνοντας την μαθητεία στην υπέρβαση των παθών και της εγωιστικής επιθυμίας για μια ζωή καταναλωτική και στραμμένη μόνο στις υλικές απολαύσεις. Ο Τοξότης, το ζώδιο που συνθέτει την τέταρτη, την πέμπτη και την έκτη ακτίνα θα ολοκληρώσει την στόχευσή του προς τα άνω. Το πλανητικό κακό θα επιχειρεί να αυξήσει την ανησυχία, την ανακριβή συνομωσιολογική νοοτροπία που το συμφέρει, την απογοήτευση και την εγωκεντρική αδιαφορία, μέχρι να σφραγίσει η πύλη του κακού στον πλανήτη μας, όπως μας λέει και η Μεγάλη Επίκληση.

Η Μεγάλη Επίκληση
Η Μεγάλη Επίκληση

Από την εστία του Φωτός μέσα από τη Διάνοια του Θεού
Ας διαχυθεί φως μέσα στις διάνοιες των ανθρώπων.
Το Φως ας κατέλθει στη Γη.

Από την εστία της Αγάπης μέσα από την Καρδιά του Θεού
Ας διαχυθεί αγάπη μέσα στις καρδιές των ανθρώπων.
Είθε ο Χριστός να γυρίσει στη Γη.

Από το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή
Ο σκοπός ας καθοδηγεί τις μικρές θελήσεις των ανθρώπων –
Ο σκοπός που οι Διδάσκαλοι γνωρίζουν και υπηρετούν.

Από το κέντρο που ονομάζουμε φυλή των ανθρώπων
Το Σχέδιο της Αγάπης και του Φωτός ας πραγματοποιηθεί
Και είθε να σφραγίσει την πύλη του κακού.
Το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη ας αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη.
Το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη ας αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη.