24 Φεβρουαρίου – μία καμπή του κορωνοϊού στις ΗΠΑ


Δημoσιεύτηκε: Πέμπτη, 2 Απρ 2020 στις 18:57

Στην πορεία αύξησης του κορωνοϊού σε μία χώρα εμφανίζεται κάποια στιγμή μία απότομη ανοδική καμπή και στην συνέχεια ακολουθείται ένα γενικό ανοδικό του μοντέλο που ακολουθεί μία εκθετική καμπύλη αύξησης, για περισσότερη ακρίβεια, μία πολυωνυμική καμπύλη.

Στις ΗΠΑ αυτή η εναρκτήριος στιγμή ήταν στις 24 Φεβρουαρίου 2020. Βλέπουμε την ημερομηνία αυτή στο επόμενο γράφημα που δείχνει την ποσοστιαία ημερήσια αύξηση του ιού στις ΗΠΑ. Η πρώτη αυτή έντονη αύξηση συμβαίνει σε μικρό αριθμό ασθενών, αλλά όπως φαίνεται και στο γράφημα μετά από αυτήν τα ποσοστά στέκουν σε ένα μόνιμα ψηλό επίπεδο. Αυτό παρατηρείται σε όλες τις χώρες και μοιάζει να είναι μία στιγμή που λειτουργεί σαν εναρκτήριος «βόμβα».

Ας εξετάσουμε την μέρα αυτή ως προς τον γενέθλιο χάρτη των ΗΠΑ.

Το πρώτο που παρατηρούμε είναι ότι ο Άρης εκείνης της ημέρας είναι πολύ έντονος και εξαιρετικά δηλητηριώδης. Βρίσκεται σε έξαρση στον Αιγόκερω και στο ζώδιο αυτό παίρνει την ισχυρότερη μορφή του. Συνηθίζω να λέω σε ατομικά ωροσκόπια γι’ αυτόν τον Άρη ότι δίνει τον απέθαντο, γιατί κυριολεκτικά αυτά τα άτομα δυσκολεύονται να πεθάνουν. Άλλοτε λόγω ισχυρής ιδιοσυγκρασίας και εξαιρετικής αντοχής και άλλοτε μπορεί να ταλαιπωρούνται πολύ πριν φτάσουν στην στιγμή του θανάτου τους από ασθένειες. Συγχρόνως αυτή την μέρα ο Άρης είναι σε απόκλιση εκτός ορίων και αυτό προσθέτει στον απέθαντο το στοιχείο του ανεξέλεγκτου. Το τρίτο στοιχείο είναι ότι κάνει σύνοδο με τον ΝΔ της Σελήνης. Ο Νότιος Δεσμός στην Βεδική αστρολογία είναι της φύσης του Άρη, αλλά σε ένα άλλο επίπεδο. Αυτή η σύνοδος δημιουργεί από μόνη της μία Αρειανή τοξική και δηλητηριώδη ατμόσφαιρα καθώς ο Άρης δεν μπορεί να εκφραστεί ευθέως και μπλέκεται με βαθιά επίπεδα του ανθρώπινου ψυχισμού που παίρνουν την μορφή των σαδομαζοχιστικών παρεκκλίσεων.

Ο Άρης βρίσκεται στον 1ο οίκο των ΗΠΑ. Από τον πρώτο οίκο ο υπερβολικά τοξικός Άρης έχει την δύναμη να διεισδύσει και να αλλοιώσει το συνολικό πρόσωπο της κοινωνίας των ΗΠΑ. Παραδοσιακά στην περίπτωση μίας επίθεσης ο 1ος οίκος δείχνει τον επιτιθέμενο και ο 7οςτο θύμα. Όλα αυτά για να δράσουν δεν αρκεί η οικοθεσία. Πρέπει να δημιουργείται σχέση/κανάλι/δίαυλος με κάποιο πλανήτη του χάρτη. Στην περίπτωση αυτή παρατηρούμε ότι ο Άρης κάνει ακριβή αντίθεση με τον πιο ισχυρό πλανήτη του γενέθλιου των ΗΠΑ, τον Δία, κυβερνήτη του ωροσκόπου και εσωτερικό κυβερνήτη της Σελήνης. Η γενέθλια Σελήνη βρίσκεται στον 3ο οίκο των ΗΠΑ. Ο 3οςοίκος είναι ο οίκος που δείχνει την δυναμική του ανοσοποιητικού, ως το υπόβαθρο που χαρακτηρίζει τον 6ο οίκο της υγείας. Ο 3ος οίκος είναι ο 10ος του 6ου.

Ο Άρης μέσω του Δία πιάνει τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Ο Ήλιος δείχνει τον ηγέτη της χώρας και αφορά στην γενική ταύτιση προς ένα πολύ γενικευμένο πρότυπο συμπεριφοράς και η Αφροδίτη σχετίζεται με τα οικονομικά της. Οι πλανήτες αυτοί είναι στον 7ο οίκο. Ο Άρης είναι ο επιτιθέμενος, η κοινωνία, η συνολική νοοτροπία ο ηγέτης και οι οικονομικές δραστηριότητες ο αποδέκτης. Για παράδειγμα μπορεί κανείς να φανταστεί ένα lockdown στις ΗΠΑ; Στην Ελβετία έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα που ξεκίνησε από το ότι οι εταιρείες αδυνατούσαν να σταματήσουνε να παράγουν. Αυτό όλο έχει την δυνατότητα να πάρει πολύ μεγάλη έκταση καθώς εκτός της αντίθεσης του Άρη με τον Δία των ΗΠΑ, ο Άρης κάνει και σύνοδο με τον ΝΔ του Δία του χάρτη των ΗΠΑ. Σημείο που δημιουργεί επιπλέον έξαρση δηλητηριώδους επεκτατικότητας. Απ’ την άλλη ο Δίας εκείνης της ημέρας, σε πτώση στον Αιγόκερω, κάνει και σύνοδο με τον ΝΔ του Πλούτωνα των ΗΠΑ, ενώ κάνει ακριβή σύνοδο με τον δικό του ΝΔ εκείνης της ημέρας. Ο Δίας θα λέγαμε ότι λειτουργεί στην χειρότερη του μορφή, όπως και ο Άρης.

Ο Άρης κυβερνάει στον χάρτη των ΗΠΑ τον 12ο και τον 4ο οίκο. Αυτό δείχνει την ενεργοποίηση των περιθωριακών κοινωνικών στρωμάτων σε ανεξέλεγκτες δράσεις. Επίσης τα νοσοκομεία της χώρας μπαίνουν σε πολύ δεινή κατάσταση και παρόλο που έχουν τρομερή οργάνωση είναι τόσο τοξικός και ύπουλος ο Άρης αυτός που θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Τομείς που αγγίζονται από αυτό είναι η εγκληματικότητα, ο δημόσιος τομέας με την τεράστια γραφειοκρατία του. Μέσα από αυτή την κατάσταση θα δημιουργηθεί το περιβάλλον για να αναδυθούν νέες απόψεις που μέχρι τώρα ζουν στο περιθώριο και που είναι αυτές που προσπαθούν να προχωρήσουν τις ΗΠΑ μπροστά. Οι επιρροές του 12ου εντείνονται με την συμμετοχή του 4ου οίκου και απειλείται και αυτή η ύπαρξη των ΗΠΑ ως κράτους όπως τις ξέραμε μέχρι τώρα. Η διάσπαση της συνοχής των πολιτειών είναι πιθανή. Ίσως πολλές πολιτείες αυτονομηθούν. Οι ΗΠΑ του μέλλοντος θα συνεχίσουν να παίζουν τον σημαντικό ρόλο τους, αλλά μπορεί να αποτελούνται από πολύ λίγες πολιτείες μόνο.

Κατά μία παράξενη σύμπτωση εκείνη την ημέρα ο Δίας έκανε σύνοδο και με τον αστεροειδή Wuhan (στον χάρτη αναφέρεται «WuH»). Ένας αστεροειδής που ανακαλύφθηκε το 1980 και δεν έχει μελετηθεί αστρολογικά ποτέ έως τώρα, απ’ όσο έχει πέσει στην αντίληψή μου, για να γνωρίζουμε τις επιδράσεις του. Όμως η ενεργός σχέση του με τον Δία και η σχέση του με την πόλη από όπου ξεκίνησε ο κορωνοϊός μας κάνει εντύπωση τόση ώστε να τον συμπεριλάβουμε στην παρούσα ανάλυση. Έντονη συμμετοχή έχει ο Wuhan στην περίοδο της συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα και μέχρι σήμερα ακόμα, αφού τις τελευταίες μέρες έκανε την ακριβή σύνοδό του με τον Πλούτωνα. Με την ευκαιρία να προσθέσω την παρατήρηση ότι ο Wuhan βρίσκεται στον 6ο γενέθλιο οίκο των ΗΠΑ. Οίκο που στην ατομική αστρολογία είναι ο οίκος της υγείας που σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο παίρνει την μορφή της οικονομικής ρευστότητας, των εργαζομένων και ειδικά στο χώρο των υπηρεσιών. Υπάρχει και μία ακόμη παράξενη σύμπτωση με αυτόν τον αστεροειδή. Στον γενέθλιο χάρτη του προέδρου Τραμπ ο Wuhan κάνει σύνοδο με τον ΝΔ της Σελήνης και την Σελήνη. Να θυμίσουμε ότι η Σελήνη του Τραμπ είναι σε ολική έκλειψη στον ΝΔ της. Ο Wuhan λοιπόν σε σημαντικότατο σημείο στον χάρτη του Τραμπ!!! Αυτό σίγουρα σημαίνει κάτι πέραν των συμπτώσεων. Είναι μια κρίσιμη στιγμή για τον Τραμπ, την οποία γεννήθηκε για να αντιμετωπίσει. Επειδή μάλιστα είναι με αυτό τον τρόπο εγγεγραμμένη στον χάρτη δείχνει ότι κατέχει την πληροφορία που αφορά στο θέμα και άρα θα μπορέσει να το διαχειριστεί και να στηρίξει τα ιδεώδη για τα οποία τον επέλεξε ο αμερικανικός λαός. Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι οι κακουχίες να ενώσουν περισσότερο τον αμερικανικό λαό γύρω από την αίσθηση της πατρίδας και του πατριωτισμού για να αντλήσουν δύναμη και έτσι μπαίνουν στο χωράφι του Τραμπ.

Μαζί με τον Άρη και ο άλλος κακοποιός πλανήτης και κύριος φορέας της έξαρσης του κορωνοϊού ο Κρόνος εκείνης της ημέρας έχει εξαιρετικά ισχυρή συμμετοχή κάνοντας ακριβή σύνοδο με τον δικό του ΝΔ και με τον Πλούτωνα των ΗΠΑ του 2ου οίκου. Ένας πλανήτης σε σύνοδο με τον ΝΔ του ενεργοποιεί τα πιο βαθιά κρυμμένα καρμικά επίπεδα και αγγίζοντας την τοξική τους επικράτεια. Εξ αυτού είναι και ο Κρόνος φορτωμένος με τοξικότητα και δηλητήριο. Είναι ελάχιστοι όσοι βρίσκονται στην θετική πλευρά αυτής της εκδήλωσης του Κρόνου ειδικά και είναι όσοι έχουν ξεπεράσει το προσωπικό τους κάρμα που σχετίζεται με τον συγκεκριμένο πλανήτη.

Ο δεύτερος οίκος είναι ο οίκος των οικονομικών και του φυσικού πλούτου μιας χώρας, καθώς και της αυτοπεποίθησης των ανθρώπων που πηγάζει από αυτό τον πλούτο. Ο Πλούτωνας όσο και ο Κρόνος σχετίζονται με διαφορετικό τρόπο με τον ορυκτό πλούτο και ο Κρόνος σε αυτή την θέση είναι άσχημο προμήνυμα για τον πλούτο της χώρας που μπορεί να φτάσει να μπει σε ένα μνημονιακό αδυσώπητο παζάρι. Αυτοί που θέλουν να βάλουν γερά το χέρι τους στα βαθύτερα στοιχεία πλούτου των ΗΠΑ, όπως είναι το πετρέλαιο, ετοιμάζονται να δράσουν.

Η Αφροδίτη εκείνης της ημέρας κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα του 4ου οίκου των ΗΠΑ. Μια τέτοια σύνοδος φέρνει την σοφία του Χείρωνα να καταφέρνει να αποσιωπά τις κατώτερες όψεις της Αφροδίτης. Αυτό θα βοηθήσει τον αμερικάνικο λαό στην αυτοσυντήρηση του. Η Αφροδίτη είναι ο μεγάλος κυβερνήτης της Κίνας καθώς η χώρα αυτή έχει, κατά την εσωτερική αστρολογία, ψυχικό ζώδιο τον Ταύρο και ζώδιο προσωπικότητας τον Ζυγό. Λόγω της Αφροδίτης είναι πολύ σχεσιακός λαός και γι’ αυτό μπορούν να ζουν τόσο κοντά και σε τόσο μεγάλες πληθυσμιακές μάζες, αφού η Αφροδίτη τους κάνει να αναπαράγονται πολύ εύκολα. Οι ταοϊστές είχαν αναπτύξει μια μεγάλη γνωσιακή βάση που σχετίζεται με το σπέρμα και τα ωάρια που πιθανόν την είχαν πάρει από την Ινδία και την Brahmacarya της, αλλά και την ενεργειακή φιλοσοφία της Αγιουρβέδα. Ο κορωνοϊός δεν είναι τυχαίο ότι μας αναγκάζει να μειώσουμε τις σχέσεις με τον άλλο και με τον κοινωνικό περίγυρο, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε από την Κίνα. Εδώ υποκρύπτονται καταστάσεις που υπερβαίνουν την ανθρώπινη νόηση. Σε επόμενο άρθρο που ετοιμάζω αναφέρομαι στον χαρακτηριστικό ρόλο της Αφροδίτης κατά το διάστημα της συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα και την εμφάνιση του κορωνοϊού στην Κίνα.

Τελειώνοντας θα αναρωτιέται κανείς τι θα απογίνει τελικά με τις ΗΠΑ. Η απάντηση είναι: ότι θα συμβεί και με τον υπόλοιπο κόσμο. Είμαστε σε μία περίοδο ολικής κάθαρσης και ολικής επανεκκίνησης και όχι μόνο οικονομικής όπως κάποιοι άμεσα αντιλαμβάνονται. Όσοι είναι ταυτισμένοι με τις παρούσες υλικές και διανοητικές μορφές, με τα σημερινά πρότυπα θα βιώσουν τον θάνατο, παρόλο που οι μορφές αυτές έχουν πεθάνει εδώ και πολλές δεκαετίες. Οι υπόλοιποι θα εργαστούν στην δημιουργία ενός καινούριου κόσμου. Το καλό και το κακό θα συνεχίσουν να υπάρχουν στην νέα κατάσταση σε ένα νέο επίπεδο έκφρασης. Ο χρόνος που θα κλείσει η Πύλη του Κακού στον πλανήτη μας θα έρθει κάποια στιγμή και γι’ αυτό πρέπει να αγωνιζόμαστε, αλλά απαιτεί ακόμα δουλειά. Κάτι που κάνει τους φιλότιμους και εργατικούς να ανασκουμπώνονται.

Ο κορωνοϊός άσχετα με το τι λέει ένας μεγάλος αριθμός αστρολόγων, ότι είναι Ποσειδωνιακής φύσεως, η αλήθεια είναι ότι είναι Πλουτώνιος. Ο Πλούτωνας τον επισύναψε στον Κρόνο όταν συναντήθηκαν κατά την σύνοδό τους και έκτοτε αυτός τον φέρνει στην δράση, στην υλοποίηση. Αυτή η Πλουτώνια φύση του τον κάνει να διαφέρει και να είναι πολύ πιο επικίνδυνος και δύσκολος στην αντιμετώπιση. Θα επανέλθω σε αυτό σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Πλούτωνας έχει πρωτογενή σχέση με την νόηση, με τον χώρο των ιδεών, όπως και ο Κρόνος αν και υπάρχει διαφορά. Γι’ αυτό, μεταξύ άλλων, μπορεί ο ιός να είναι φτιαγμένος από ανθρώπινο χέρι. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί. Γιατί αν υπάρχει επάνω στον πλανήτη κάποιο ή κάποια άτομα που μπορούν με την νόηση τους να καταστρέψουν όλη την ζωή, αυτό είναι ευθύνη όλων εκείνων που με τις σκέψεις και τα έργα τους έχουν επιτρέψει να υπάρχει κάτι τέτοιο. Και ας μην κάνουν πολλοί ότι δυσαρεστούνται και εκπλήσσονται από όλα αυτά που συμβαίνουν. Όταν ζεις μόνο για να απολαμβάνεις τα άνθη του κακού πρέπει να είσαι έτοιμος να απολαύσεις και τα δηλητήρια που βρίσκονται κρυμμένα μέσα τους.

Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία σε Όλες και Όλους

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ