Ίσως ο Ιούλιος να μην είναι κατάλληλος μόνο για μπάνια


Δημoσιεύτηκε: Σάββατο, 2 Ιούλ 2022 στις 16:44

Όποιοι με παρακολουθούν θα ξέρουν ότι είμαι ανήσυχος με την περίοδων εκλείψεων που διανύουμε και δεν έχουν ακόμη δείξει τη δυναμική τους, παρά μόνο εξελίσσονται πολύ αργά, που κοιμίζουν κάποιους.

Μία σειρά γεγονότων μέσα στον Ιούλιο, όμως, δεν είναι καθόλου ησυχαστική και κυρίως, το γεγονός ότι ο Άρης στις 20 Ιουλίου κάνει διέλευση από την ηλιακή έκλειψη στην οποία βρισκόμαστε και την ενεργοποιεί.

Άρης, Η ενεργοποίηση της έκλειψης

Άρης, Η ενεργοποίηση της έκλειψης

Από εδώ και πέρα θα μπορούμε να πούμε ότι η έκλειψη αρχίζει την κυρίως εκδήλωσή της. Είναι μάλλον το εναρκτήριο καμπανάκι για γεγονότα.

Η έκλειψη αυτή με ανησυχεί γιατί ανήκει στην Ηλιακή Σάρος 119 η οποία έφερε τον πόλεμο στην Κορέα, τον Α’ΠΠ, τον βομβαρδισμο της Λιβύης, τον εμφύλιο των Χούθι κ.α. Ο Α’ΠΠ μάλιστα άργησε πολύ να ξεκινήσει, μέχρι να δημιουργηθούν οι συμμαχίες. Μήπως κάτι ανάλογο βιώνουμε τώρα; Είναι το ερώτημα.

Κάθε εποχή τρέχουν 40 ηλιακές Σάρος. Υπόψη ότι κάθε μία Σάρος έχει ένα κύκλο ζωής μεγαλύτερο των 1200 ετών. Τρεις από αυτές που είναι ενεργές στην εποχή μας, έχουν τον Άρη σε έξαρση στον Αιγόκερο και έχει παρατηρηθεί ότι είναι εξαιρετικά κακοποιές.

Η παρούσα Σάρος 119 είναι από τις πλέον επικίνδυνες γιατί στον γενέθλιό της έχει Άρη σε έξαρση στον Αιγόκερο και τον Ποσειδώνα στην μοίρα έξαρσης του Άρη.

Να προσθέσουμε εδώ, ότι κατά την διέλευση του Άρη στις 20/07/2022 ο διελαύνων Πλούτωνας, ο πλανήτης των πολιτικών, βρίσκεται ανάδρομος στην μοίρα έξαρσης του Άρη. Λήψη επικίνδυνων αποφάσεων, από πολιτικές προσωπικότητες. Αυτό δυναμώνει τον θεό του πολέμου, τον Άρη.

Οι άλλες δύο ενεργές Ηλιακές Σάρος που έχουν στον γενέθλιό τους τον Άρη σε έξαρση είναι η 118 και η 127.

Η ηλιακή σάρος 118 έφερε τον Β’ΠΠ, ενώ μέσα σε εκλείψεις της Ηλιακής Σάρος 127 είχαμε τα οικονομικά κραχ του 1857 και του 1893, το μεγάλο οικονομικό κραχ του 1929 με την Μεγάλη Ύφεση, τους Δίδυμους Πύργους και την εμφάνιση της κόβιντ.

Η παρούσα ηλιακή σάρος 119, έχει το χαρακτηριστικό ότι αργεί να ξεκινήσει, αλλά ανοίγει πληγές που δεν κλείνουν εύκολα. Η Λιβύη ακόμα δεν έχει ηρεμήσει και οι Χούθι ακόμα πολεμάνε, με τους ανθρώπους στην Υεμένη να περνάνε μεγάλη δυστυχία, πείνα και πόνο. Όσο για τον Α’ΠΠ είναι σαν να μην τελείωσε ποτέ, αφού έγινε Δεύτερος και πάει και να τριτώσει.

Η συγχρονικότητα είναι ότι λίγες ώρες μετά τη σύνοδό του διελαύνοντα Άρη με την έκλειψη μπαίνει ο ίδιος ο Άρης σε έκλειψη από την Σελήνη (21/07/2022) και το μονοπάτι της έκλειψης καλύπτει την Ρωσία και την νήσο Σβάλμπαρντ της Νορβηγίας.

Η έκλειψη του Άρη

Η έκλειψη του Άρη

Ως γνωστόν προσφάτως έγινε νέο ζήτημα με το ότι η Νορβηγία απέκοψε την Ρωσία από το να επικοινωνεί και να τροφοδοτεί την εκεί Ρωσική επικράτεια επί της νήσου Σβάλμπαρντ, το Μπάρεντσμπουργκ (Barentsburg), όπου η Ρωσία διατηρεί ορυχεία εξόρυξης άνθρακα κ.α.

Το μονοπάτι της έκλειψης του Άρη

Το μονοπάτι της έκλειψης του Άρη

Τα ορυχεία του Μπάρεντσμπουργκ

Τα ορυχεία του Μπάρεντσμπουργκ

Οι συγχρονικότητες όμως δεν τελειώνουν εδώ. Κάποιες ώρες μετά, την επόμενη μέρα στις 22 Ιουλίου ο Ουρανός έχει έκλειψη και έχουμε πολύ καιρό να δούμε τόσο μεγάλο μονοπάτι και επάνω σε κρίσιμες περιοχές, όπως θα δείτε στις εικόνες που συνοδεύουν το κείμενο. Το μονοπάτι της έκλειψης του Ουρανού καλύπτει από Βραζιλία μέχρι Κίνα και όλη την Ευρώπη.

Έκλειψη του Ουρανού

Έκλειψη του Ουρανού

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που επάνω του παλεύουν οι ΗΠΑ και η Ρωσία, καθώς κατά την εσωτερική αστρολογία έχουν και οι δύο ζώδιο ψυχής τον Υδροχόο. Σίγουρα η μεγάλη κάλυψη του μονοπατιού του Ουρανού δείχνει γεγονότα απρόσμενα που ταράζουν τα νερά.

Οι πολεμικές επιχειρήσεις σήμερα στην Ουκρανία και με τις εξελίξεις στο Καλίνιγκραντ και τελευταία στο Σβάλμπαρντ, θα μπορούσαν να μετατραπούν σε παγκόσμιο πόλεμο, αν δεν είναι ήδη τέτοιο το θέμα, αλλά δεν είναι αυτό το χειρότερο.

Το μονοπάτι της έκλειψης του Ουρανού

Το μονοπάτι της έκλειψης του Ουρανού

Το δυσάρεστο θα ήταν αυτός ο πόλεμος να μην τελειώσει ποτέ και να συνεχίζεται για πάρα πάρα πολλά χρόνια. “Τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους”, λένε κάποιοι.

Ίσως εδώ βρίσκεται αρχή, γιατί όπως έχω πει άλλη φορά, περιμένω στις 8 – 10 Αυγούστου ότι θα έχουμε τη μορφή του κυρίως πιάτου της περιόδου που διανύουμε.