Η σεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη, Ουρανός – Πλούτωνας


Δημoσιεύτηκε: Σάββατο, 2 Οκτ 2021 στις 08:37

Στις 27/09/2021, 09:17 τοπική ώρα, έγινε σεισμός 5,8 βαθμών, με επίκεντρο πολύ κοντά στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου του νομού Ηρακλείου, Κρήτης, επάνω στον 25ο Μεσημβρινό και αυτή είναι η μία αιτία που ασχοληθήκαμε με το θέμα. Η άλλη είναι οι συνθήκες του στερεώματος της περιόδου που διανύουμε.

Ο Μεσημβρινός 25° Ανατολικά

Για όσους ενδιαφέρονται για τις συγχρονικότητες, ένας σεισμός επάνω στον 25ο μεσημβρινό ανατολικά είναι ένα ενδιαφέρον θέμα. Παράλληλα, όταν στο στερέωμα την ίδια στιγμή συμβαίνουν ιδιαίτερα και δυναμικά γεγονότα, το θέμα είναι επόμενο ότι θα γίνει αντικείμενο μελέτης. Ο μεσημβρινός στην εποχή μας έχει αποκτήσει σπουδαιότητα για λόγους που είναι εθνικής σημασίας και αφορούν τις εδαφικές διεκδικήσεις των γειτόνων.

Πάντα όμως μέσα στο διάβα του Ελληνισμού και σε όλες τις μορφές που έχει πάρει μέσα στον χρόνο, στην περιοχή αυτού του μεσημβρινού συνέβαιναν σημαντικές δραστηριότητες. Εκεί βλέπουμε διαχρονικά να βρίσκονται τα μεγαλύτερα κέντρα στα οποία επιβιώνει μέσα από διάφορα σχήματα η εθνική συνείδηση των Ελλήνων. Στο διάστημα αυτό βρίσκονται σημαντικά κέντρα όπως το Δικταίο Άντρο, η Θήρα, η Δήλος, η Τήνος, η Λήμνος, η Σαμοθράκη.

Ο άξονας του μεσημβρινού αυτού δημιουργεί πολλές σχέσεις, αλλά εδώ θα σταθούμε σε ένα βασικό σχηματισμό ορθογωνίου που δημιουργείται με τον άξονα Ρόδου – Δελφών και καλύπτει όλο το φάσμα της παρουσίας του Ελληνισμού. Επειδή ο σχηματισμός αυτός χρησιμοποιείται στην αστρολογία με την ονομασία Μυστικό Ορθογώνιο, θα δανειστούμε αυτό τον όρο κι εμείς.

Είναι ένας σχηματισμός που ενοποιεί το Αιγαίο με καθόλου τυχαίο τρόπο. Έτσι που δεν μπορούμε να μην θαυμάσουμε την υποκρυπτόμενη αρμονία του Ελλαδικού Χώρου. Κουρήτες, Τελχίνες, Ηλιάδες, Κάβειροι, Μινωίτες, Απολλώνιοι και Χριστιανοί (Παναγία Τήνου), βλέπουμε να έλκονται από τους άξονες αυτούς σαν να υπακούν σε νομοτέλειες κάποιου θεϊκού κόσμου που ξεπερνάει κατά πολύ τις ανθρώπινες συνειδησιακές δυνατότητες.

Άνθρωποι, θεοί και πλανήτης γίνονται ένας οργανισμός. Δεν θα κάνουμε λεπτομερή ανάλυση του σχηματισμού και των κέντρων του, αλλά θα πούμε τόσα όσα χρειάζονται για να έχει ο αναγνώστης μία δική του εσωτερική κατανόηση και συμμετοχή στην μελέτη μας αυτή.

Στην επόμενη εικόνα ο άξονας Δικταίου Άντρου – Λήμνου είναι επάνω στον 25ο μεσημβρινό. Ο σχηματισμός έχει σχεδιαστεί σε πραγματικό χρόνο επάνω στους χάρτες της διαδικτυακής εφαρμογής γνωστής σε όλους εταιρείας και έχει ακρίβεια των σημείων της μικρότερη του ενός μέτρου σε αποστάσεις της τάξης των 550χλμ.

Το Μυστικό Ορθογώνιο του Ελληνισμού

Το Μυστικό Ορθογώνιο του Ελληνισμού

Ο άξονας Κρήτης – Λήμνου => Κουρήτες – Κάβειροι => Δίας – Ήφαιστος => Δεύτερη ακτίνα – Πρώτη ακτίνα =>τσάκρα καρδιάς – τσάκρα κεφαλής, είναι ο άξονας όπου η Δεύτερη Ακτίνα του Δία εκτελεί το έργο της προς την Πρώτη Ακτίνα του Ήφαιστου, ώστε να είναι δυνατή η βηματική και βιωματική εξελικτική πορεία.

Είναι το πεδίο δράσης του Δία που αφορά σε όλη την Δημιουργία. Ο 25ος μεσημβρινός απέχει ίση απόσταση από το σημείο που θεωρείται Ανατολή (στον Ειρηνικό Ωκεανό) και από το σημείο που θεωρείται Δύση, που είναι απόσταση περίπου 11.550χλμ ανατολικά και το ίδιο δυτικά. Ο Δίας εργάζεται από τον άξονα του 25ου μεσημβρινού για την ένωση όλων των κόσμων.

Ο άξονας Ρόδου – Δελφών => Ηλιάδες – Απολλώνιοι => Ήλιος – Απόλλων (Δίας) => Δεύτερη ακτίνα – Δεύτερη ακτίνα, κρύβει το μυστήριο του ανθρώπου και της εσωτερικής μυητικής του πορείας, όπως δόθηκε από την ηλιακή θρησκεία και ειδικά μετά τον μεγάλο κατακλυσμό.

Πήρε τον τελικό σχεδιασμό του από τον Δία και υλοποιήθηκε με την γέννηση του Απόλλωνα και της Άρτεμης. Από τους Ηλιάδες Ρόδιους με τη σοφία, τις τέχνες και τις επιστήμες τους, στον θεό Απόλλωνα που χαράσσει την Διδασκαλία της Οδού όλων των επιστημών και τεχνών και τις προστάτιδες, εμπνεύστριες της Οδού, τις Μούσες του Παρνασσού.

Η κλίση 60° του άξονα Ρόδου – Δελφών στρέφεται προς την Δύση. Η αφετηρία του άξονα είναι η Ρόδος με την πρωταρχική μορφή της Ηλιακής λατρείας. Καταλήγει στους Δελφούς και από εκεί λέει: “πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη”.

Με αυτόν τον τρόπο ο άξονας αυτός που αφορά τα ανθρώπινα, προφητεύει και υποδεικνύει ότι η Απολλώνια θρησκεία με τις επιστήμες και τις τέχνες της θα διαδοθεί στην υπόλοιπη ανθρωπότητα ξεκινώντας από την Δύση, όπως και έγινε. Ο άξονας Ρόδου – Δελφών προεκτεινόμενος συναντάει ακριβώς την Ρώμη, που έγινε και ο πρώτος σταθμός μετάδοσης του Ελληνικού – Ηλιακού πολιτισμού. Είναι πυρηνικό αυτό το Ορθογώνιο.

Σπήλαιο του Αρκαλοχωρίου, Λίλιθ

Στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι του νομού Ηρακλείου, υπάρχει το Σπήλαιο του Αρκαλοχωρίου. Στο σημείο αυτό βρίσκεται η εκκλησία του Προφήτη Ηλία, που κατέρρευσε από τον σεισμό της 27ης Σεπ 2021 τραυματίζοντας θανάσιμα έναν εργάτη.

Το σπήλαιο χρησιμοποιόταν ως ιερό από το 2500 πΧ. Τα ευρήματα ήταν κυρίως όπλα και ήταν τόσος ο αριθμός τους που καθιστούν το σπήλαιο ένα από τα σημαντικότερα της Μινωικής Κρήτης και το σημαντικότερο του νομού Ηρακλείου.

Το σπήλαιο βρίσκεται σε σημαντική στρατηγική τοποθεσία και έχει οπτική επαφή με τα σημαντικότερα ιερά που βρίσκονταν σε κορυφές βουνών, όπως και με τα ιερά όρη της Ίδης και της Δίκτης. Αυτή η στρατηγικά σημαντική θέση αφήνει υποψίες ότι ίσως ήταν το σημαντικότερο λατρευτικό σπήλαιο των Μινωιτών.

Στα ευρήματα περιέχονται πολλά σπαθιά με λεπίδες που το μήκος τους φτάνει και το ένα μέτρο. Βρέθηκαν, επίσης, πολλοί διπλοί πελέκεις χάλκινοι, ασημένιοι και πολλοί χρυσοί, με μεγέθη μέχρι και 70 εκατοστά. Αυτό κάνει τους αρχαιολόγους να υποθέτουν ότι εκεί λατρευόταν κάποια πολεμική θεότητα.

Το Σπήλαιο του Αρκαλοχωρίου

Το Σπήλαιο του Αρκαλοχωρίου

Στην Μινωική και μητριαρχική Κρήτη ο διπλούς πέλεκυς είναι όπλο με διαστάσεις πνευματικής και γήινης εξουσίας. Η πολεμικότητα του διπλού πέλεκυ, σαν συγχρονικότητα εμπλέκεται με το στίγμα που λειτουργεί σαν υπογραφή της στιγμής του σεισμού: Ποσειδώνας/Λίλιθ = DSC. Το δυτικό σημείο (Dsc/Κριός) στην εγκόσμια αστρολογία σχετίζεται με θέματα εξωτερικής πολιτικής, τους εταίρους, τους φανερούς εχθρούς, τις κρατικές συμφωνίες.

Πρέπει να προσέξουμε τον ρόλο και τον χρόνο που έγινε η αγορά των γαλλικών φρεγατών λίγο μετά από τον σεισμό, σε σχέση με τους άλλους εταίρους και τους εχθρικά διακείμενους. Ίσως υπάρξει εξέλιξη και θα είχε ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε. Η Τουρκία αντέδρασε ενοχλημένη, ενώ από τους εταίρους ξεχωρίζει η Γερμανία που βρισκόταν σε εκλογές, χωρίς να έχει ακόμα δημιουργήσει κυβέρνηση.

Η Λίλιθ και ο Ποσειδώνας έχουν αρχαία συνοδοιπορία από τον καιρό της Ποσειδωνίας, του τελευταίου απομειναριού της Ατλαντίδας. Τότε η Λίλιθ ήταν η Μεγάλη Μητέρα, αντίστοιχη της Ίσιδας, της Εύας και της Παρθένου Μαρίας των ημερών μας και όχι ένα δαιμονικό ον όπως περιγράφεται στην δική μας εποχή, κυρίως από όσους έχουν διατηρημένο αρνητικό κάρμα από εκείνη την περίοδο.

Η Λίλιθ συμμετέχει με την πνευματική της ισχύ – για όσους μπορούνε να την βιώσουν – από την σύνοδό της με τον Αλδεβαράν. Ο Μινωικός πολιτισμός, έντονα μητριαρχικός στην ουσία κρατάει στο βάθος του τις παλαιές λατρείες που συνδέουν με το Θήλυ και την περίοδο της Λίλιθ.

Στην κατώτερή της όψη η Λίλιθ συμμετέχει με την πρωτακτινική ανεξέλεγκτη, ατίθαση, ετσιθελική, αρπακτική και σκανδαλώδη ενέργειά της, σε σύνοδο με τον ΒΔ. Δύο καρμικά σημεία της Σελήνης (ΒΔ & Λίλιθ) αλληλοενισχύονται και από τον 8ο οίκο επισημαίνουν ότι υπάρχει κάρμα να εκπληρωθεί.

Ο Ποσειδώνας που ωθεί στην απαλλαγή των περιττών, όσων δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια, την συναντάει στο Δυτικό σημείο, στον Κριό. Περιέχεται πυρηνικό σημαινόμενο στο ότι οι αρχαίοι, ο Όμηρος και όχι μόνο, ανέφεραν τον Ποσειδώνα με το επίθετο Κοσμοσείστης και το περιγράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας που θα το βρείτε εδώ.

Λίλιθ και Ποσειδώνας επάνω στο Δυτικό σημείο τη στιγμή του σεισμού, θέλει προσοχή και μπορεί να δείχνει την μαχητική και αρπακτική παρουσία κάποιου αντίπαλου, που έχει την τάση να κάνει ότι θέλει χωρίς να υπολογίζει. Το Αρκαλοχώρι με την πολεμική του υφή παρμένη από το σπήλαιό του συμφωνεί. Ο Άρης κυβερνήτης της ακμής του 7ου και σε αδυναμία, βρίσκεται στον 12ο, διεγερμένος από το πενταδικό τρίγωνο που δημιουργεί με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και ταράσσει τον Δία του 4ου με όψη τριπλού οκταγώνου.

Είναι οι δυσκολίες στις οποίες θα περιέλθει ο κόσμος χωρίς σπίτια και αδύναμος να κάνει διεκδικήσει. Συγκρούσεις που θα δημιουργηθούν για το θέμα των κατοικιών των σεισμόπληκτων δεν θα οδηγούν πουθενά. Αλλά και στην εξωτερική πολιτική παρόμοια η κατάσταση. Αδυναμία υποστήριξης των προσωπικών θέσεων. Ο αντίπαλος δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος, αλλά κιόλας γι’ αυτό μπορεί να γίνει επικίνδυνα σκληρός.

Η σύνοδος Άρη – Ήλιου φουντώνει περισσότερο τα πράγματα και μπορεί να φέρει ταραχές. Η πίεση προς τους στρατιωτικούς για υποχρεωτικό εμβολιασμό δεν μπόρεσε να περάσει και ο πρωθυπουργός υποχώρησε – Ήλιος σε πτώση.

Ωροσκόπος του σεισμού είναι η τελευταία, αναιρετική μοίρα του Ζυγού και στη Δύση βρίσκεται η αντίστοιχη μοίρα του Κριού. Ζυγός και Κριός ενισχύουν τον άξονα 1ου/7ου καθώς είναι όμοιας ιδιοσυγκρασίας που στα εγκόσμια αφορά στην εθνική ταυτότητα και τους εταίρους και εχθρούς.

Ο αντικατοπτρισμός Ζυγός/1ος – Κριός/7ος δείχνει κάποιον που τόσο ο ίδιος όσο και οι αντίπαλοι και εταίροι του είναι σε στρατηγική σύγχυση και αναποφασιστικότητα. Ο Ωροσκόπος φέρνει την ατομική συνοχή και ταυτότητα να εξαρτάται από την διπλωματική συμπεριφορά και στάση και την συνειδητοποίηση ότι υπάρχει η ανάγκη της στήριξης από τους εταίρους που όμως εμφανίζονται εγωιστικοί. Ταυτόχρονα ο πιθανός εχθρός βρίσκεται υπό πίεση αλλαγών και εκδηλώνεται επιθετικά και προκλητικά. Μας θυμίζει μια υπαρκτή ιστορία όλο αυτό.

Η χρυσοτομική σχέση Ουρανού – Πλούτωνα

Η αφετηρία της εργασίας αυτής ήταν η μελέτη του σημαντικού χαρακτηριστικού της περιόδου που διανύουμε που είναι η χρυσοτομική όψη τριπλού δεκαγώνου ή ενάμισι πενταγώνου (108°) Ουρανού – Πλούτωνα. Την στιγμή που γινόταν η έρευνα αυτή ήρθε ο σεισμός που σχετιζόταν έντονα με τα κύρια σημεία αυτής της περιόδου και έτσι προέκυψε η εργασία που διαβάζετε.

Στον χάρτη του σεισμού η όψη Ήλιου – Σελήνης είναι επίσης η όψη τριπλού δεκαγώνου και αυτό λειτουργεί ως επαλήθευση της δυναμικής της περιόδου αυτής.

Αστρολογικός χάρτης του σεισμού της 27/09/2021 κοντά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου

Αστρολογικός χάρτης του σεισμού της 27/09/2021

Πρόκειται για μία βαθιά και δυναμική όψη και είναι μία από τις γωνίες που δημιουργούνται στο Πυθαγορικό Πεντάγραμμο ή πεντάλφα. Την προηγούμενη φορά που δημιουργήθηκε αυτή η όψη μεταξύ Ουρανού και Πλούτωνα ήταν από το 1924 έως το 1928. Δυστυχώς χρησιμοποιήθηκε από τους σκοτεινούς με την δημιουργία των συνθηκών που οδήγησαν στην οικονομική κρίση και την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

Από την άλλη τα αποτελέσματα έδειξαν στην ανθρωπότητα τους κινδύνους και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Είναι λυπηρό, αλλά είναι γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση ηθικά και πνευματικά. Κυλιέται στην αθλιότητα της φιλοσοφίας της άνεσης και της χλιδής έχοντας υποκύψει στις σατανικές παγίδες και πειρασμούς που στήθηκαν με τον καπιταλισμό χωρίς όρια.

Σε πνευματικό επίπεδο, απ’ την άλλη, την περίοδο 1924 – 1928 επικρατούσε ένας αναβρασμός και μία έξαψη δημιουργική με την έκδοση των βιβλίων της Αλίκης Μπέιλη και τις έρευνες που ξεκίναγαν παγκοσμίως και έμελλε να αλλάξουν την παγκόσμια μεταφυσική φιλοσοφία και τα ήθη των πνευματικών αναζητήσεων. Ένας τεράστιος ωκεανός γνώσης απλωνόταν στα μάτια της ανθρωπότητας και όσοι ήταν έτοιμοι μπήκαν σε έντονη δημιουργική μελέτη, έρευνα και εφαρμογές.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι στις 18/07/1925 που ο Χίτλερ εξέδωσε τον πρώτο τόμο του βιβλίου του “ο Αγών μου” η όψη 108° μεταξύ Ουρανού – Πλούτωνα ήταν στο ακριβές της. Στο ίδιο διάστημα η Αλίκη Μπέιλη εξέδιδε το πιο εκτεταμένο και πιο σημαντικό απ’ όλα τα βιβλία της που φέρει τον τίτλο “Πραγματεία επί του Κοσμικού Πυρός”.

Είναι ένα βιβλίο που άλλαξε τις υπάρχουσες απόψεις για τον μακρόκοσμο, τον μικρόκοσμο, τους κοσμικούς νόμους. Συνειδητοποιείται ότι ο άνθρωπος σαν Προσωπικότητα είναι ένας Πολίτης του Κόσμου και σαν ψυχή είναι ένας Πολίτης του Πλανητικού Συστήματος. Ο Πλούτωνας δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα, αλλά φαίνεται να είναι ήδη ενεργός.

Εδώ να δείξουμε τις όψεις που χρησιμοποιούνται στο κείμενο αυτό και είναι λιγότερο γνωστές στον μη ειδικό αναγνώστη. Θα καταφύγουμε στην γεωμετρία και ίσως αυτό βοηθήσει την κατανόηση κάποιων. Αναφερόμαστε κυρίως σε τρεις όψεις: το πεντάγωνο (72°), το διπλό πεντάγωνο (144°) και το τριπλό δεκάγωνο (108°). Όλες τους συναποτελούν το Πεντάγραμμο, όπως βλέπουμε στο επόμενο σχήμα και αυτό δείχνει την ιδιαίτερη σημασία και δυναμική τους.

Το Πεντάγραμμο και οι γωνίες του

Το Πεντάγραμμο και οι γωνίες του

Καθώς η κυρίαρχη όψη της περιόδου είναι το τριπλό δεκάγωνο, παρατηρούμε τις υπάρχουσες όψεις, που διακρίνουμε στον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, με επικέντρωση στη δυναμική των πενταδικών όψεων και βλέπουμε τα εξής:

  • Ήλιος – Σελήνη = 108° (1°Α46΄) / τριπλό δεκάγωνο
  • Ποσειδώνας – Κρόνος = 45° (0°S36΄) / οκτάγωνο
  • Κρόνος στον 4ο οίκο και σύνοδο IC (3°28΄)
  • Ποσειδώνας – ΒΔ = 72° (1°Α09΄) / πεντάγωνο
  • Ποσειδώνας – ΝΔ = 108° (1°Α09΄)

Ποσειδώνας – Δεσμοί – Μεσοδιαστήματα

Ποσειδώνας – Δεσμοί – Μεσοδιαστήματα

Από τις όψεις με τους Δεσμούς ο Ποσειδώνας δείχνει να έχει μεγάλη δραστική ενέργεια που εφάπτεται του καρμικού στοιχείου καθώς δημιουργείται ένας χρυσοτομικός τριγωνικός σχηματισμός που οι λόγοι των τόξων είναι 2:3, ο λόγος της όψης του τριγώνου 120° (72/108 = 2:3).

Ταυτόχρονα κάνει σύνοδο με τα μεσοδιαστήματα Ουρανού/Πλούτωνα και Ουρανού/IC που βρίσκονται σε ίση απόσταση (~2°) πριν και μετά από την θέση του. Το κέντρο ή μεσοδιάστημα τους βρίσκεται 0°09΄ απόσταση από τον Ποσειδώνα.

  • Ουρανός/Πλούτωνας = Ποσειδώνας (-2°09΄)
  • Ουρανός/IC = Ποσειδώνας (+2°27΄)

Το κυρίαρχο στοιχείο της περιόδου, η χρυσοτομική όψη Ουρανού – Πλούτωνα, πλανάται από τα τέλη του 2020 και επικεντρώθηκε από το καλοκαίρι του 2021 και μετά. Έκαναν μία ακριβή όψη στις 3 Ιουλίου 2021 και θα κάνουν ακόμα μία στις 9 Νοεμβρίου 2021.

Στις 3 Ιουλίου καταγραφόταν μια υπερβολική σε αριθμό αύξηση κεραυνών στον Καναδά, που οδήγησαν σε 170 πυρκαγιές και πάνω από 600 θύματα. Περισσότεροι από 710.000 κεραυνοί μετρήθηκαν από τις 15:00 της 30ης Ιουνίου μέχρι τις 06:00 της επόμενης μέρας στην Βρετανική Κολούμπια και την δυτική Αλμπέρτα. Ο μέσος όρος που έχει μετρηθεί τα τελευταία πέντε χρόνια για την περιοχή είναι 8.300 κεραυνοί, για την ίδια χρονική περίοδο.

Ο Καναδάς έχει ζώδιο ψυχής τον Ταύρο και ζώδιο προσωπικότητας τον Ζυγό. Ο Ουρανός τώρα βρίσκεται στον Ταύρο και συγκεντρώνει την ενέργεια της πρώτης ακτίνας του Καταστροφέα των Μορφών, του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ζώδιο της πρώτης ακτίνας επίσης.

Ο αριθμός 108 είναι ιερός αριθμός από την αρχαιότητα και σε όλους τους πολιτισμούς. Στον βουδιστικό κόσμο η επανάληψη των μάντρας για να έχει αποτελεσματικότητα γίνεται 108 φορές και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν και εφαρμόζουν και οι πιο απλοί άνθρωποι και όχι μόνο κάποιοι προχωρημένοι μοναχοί ή γιόγκις.

Η εσωτερική αριθμητική μας λέει ότι: 11 x 22 x 33 = 108. Οι τρεις όψεις της Μονάδας (Μονάδα, Δυάδα, Τριάδα) υψωμένες στην δύναμη που για κάθε μία εκπροσωπεί την ατομική της ολοκλήρωση, δίνουν τον 108. Είναι η πρωτογενής διαδικασία της ολοκλήρωσης της εκδήλωσής τους. Πρόκειται για την ύψιστη δημιουργική, υψηλών ενεργειών υλοποιητική δύναμη.

Παράλληλα, κατά την περίοδο της 3ης Ιουλίου 2021, υπάρχει ταυ-τετράγωνο μεταξύ Κρόνου – Ουρανού – Άρη, με τον Ουρανό στην κορυφή του τριγωνικού σχηματισμού. Η δυναμοποίηση του ηλεκτρικού Ουρανού ανάβει σπινθήρες και κεραυνούς, όταν μάλιστα στο υπόβαθρο απορροφά την αδυσώπητη ενέργεια του Πλούτωνα και έχει φορτώσει.

Όταν ξέσπασαν οι μεγάλες πυρκαγιές στην λίμνη Ευβοίας και στη Βαρυμπόμπη, ο Άρης είχε κλείσει πενταδικό τριγωνικό σχηματισμό με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Τότε στην κορυφή του ισοσκελούς τριγώνου 108°/108°/144° ήταν ο Ουρανός. Ειδικά στις 3 Αυγούστου που ξεκίνησαν οι πυρκαγιές, ο Άρης βρισκόταν στο ακριβές της όψης 108° με τον Ουρανό.

Προσθέτουμε τους επόμενους δύο χάρτες με επιλεγμένους μόνο τους πλανήτες που μας ενδιαφέρουν και που ίσως βοηθήσουν κάποιους βλέποντας τα ισοσκελή τρίγωνα Άρη – Ουρανού – Πλούτωνα των πυρκαγιών του Αυγούστου και του πρώτου σεισμού στη Κρήτη του Σεπτεμβρίου.

Στις πυρκαγιές ο Ουρανός είναι στην κορυφή του ισοσκελούς τριγώνου, ενώ στον σεισμό στην κορυφή είναι ο Πλούτωνας. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τα αρχικά των όψεων στα αγγλικά, η όψη D3 (D από το decile = δέκατο – 3:10) που σημειώνεται στο σχήμα είναι το τριπλό δεκάγωνο, 108° και η Q2 (Q από το quintile = πέμπτο – 2:5) το διπλό πεντάγωνο, 144°.

Πενταδικό τρίγωνο Άρη - Ουρανού - Πλούτωνα, φωτιές Λίμνη Ευβοίας & Βαρυμπόμπη

Φωτιές Λίμνης Ευβοίας & Βαρυμπόμπης

Σεισμός Αρκαλοχωρίου 27/09/2021

Σεισμός Αρκαλοχωρίου 27/09/2021

Στα τέλη Ιουλίου 2021 ξεκίνησε και η όψη χρυσής τομής Φ4 (52°31΄36΄΄) μεταξύ Ποσειδώνα και Ουρανού. Η όψη αυτή έκανε ένα ακριβές στις 28 Αυγούστου και θα κάνει ένα ακόμα στις 21 Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα μπαίνουν σε αυτούς τους σχηματισμούς και οι πιο κινητικοί πλανήτες δημιουργώντας τριγωνικούς σχηματισμούς και αυξάνοντας την δραστικότητα, όπως στους δύο προηγούμενους χάρτες.

O σχηματισμός ισοσκελούς τριγώνου με 108° στις ίσες πλευρές υπάρχει, όπως θα δούμε, και στους δύο μεγάλους σεισμούς στην Κρήτη. Στον πρώτο με συμμετοχή του Άρη και στον δεύτερο του Ήλιου. Όλη η περίοδος που διανύουμε είναι έντονη, αλλά η δράση αυτών των όψεων θα ενταθεί και θα επικεντρωθεί από περίπου τις αρχές Οκτωβρίου 2021 και μέχρι μέσα Νοεμβρίου. Οι όψεις αυτές μεταξύ των τριών μετακρόνιων πλανητών θα κρατήσουν μέχρι και το 2024, ερχόμενοι σε ακριβείς όψεις και απομακρυνόμενοι πάλι κατά διαστήματα.

Για τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου καταγράφουμε τον τρόπο με τον οποίο ο Ουρανός γίνεται ο “διαχειριστής” Πλούτωνα και Ποσειδώνα, με το να είναι εκείνος που κάνει όψη χρυσοτομική και με τους δύο:

  • Ουρανός – Πλούτωνας = 108° (1°Α52΄)
  • Ουρανός – Ποσειδώνας = Φ4 (0°Α15΄)

Ο Κρόνος δεν διαφωνεί για όλα αυτά. Έχοντας πάρει θέση στον 4ο οίκο και δίπλα στο IC δείχνει την ομοθυμία και συμφωνία του για ένα σεισμό/μήνυμα στον 25° μεσημβρινό.

Ο πρώτος εμβολιασμός σε εκκλησία

Να σημειώσουμε μία συγχρονικότητα που είναι ξεχωριστή, μιας και μας ενδιαφέρουν όλα όσα γίνονται στην ευρύτερη περιοχή των σεισμών. Επάνω στον 25° μεσημβρινό στις Αρχάνες Ηρακλείου και λίγες ημέρες πριν τον σεισμό, στις 6 Σεπτεμβρίου, είχε ξεκινήσει ο πρώτος Πανελλαδικά εμβολιασμός σε εκκλησία που μετατράπηκε σε εμβολιαστικό κέντρο.

Πρόκειται για τον ναό της Παναγίας και ο εμβολιασμός δεν έγινε χωρίς επεισόδια από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που έγινε κάτι τέτοιο και εμπλέκεται με τα θρησκευτικά ήθη και ειδικά με το ότι πολλοί από τον ιερατικό κλάδο μαζί με τους οπαδούς τους αντιδρούν στους εμβολιασμούς.

Η ένταση που υπάρχει γύρω από το θέμα μέσα στην κοινωνική συνείδηση είναι σημαντική και αυτό μας οδηγεί να μελετάμε τουλάχιστον τις συγχρονικότητες. Οι σεισμοί έχουν απόσταση περίπου 14 χλμ από την εκκλησία αυτή, ενώ το κρίσιμο σημείο, το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία που κατέρρευσε με ένα θύμα, βρίσκεται σε 12 χλμ απόσταση.

Ο πρώτος εμβολιασμός έγινε λίγο μετά τις 09:30 και ο Ήλιος με την Σελήνη ξεκινούσαν την σύνοδό τους που θα έφερνε σε λίγες ώρες την Νέα Σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο της ψυχής της Ελλάδας. Στην έναρξη του εμβολιασμού παραβρέθηκε ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, Ν. Τζανάκης που στις αναφορές του τόνισε ότι πρόκειται για υψηλού συμβολισμού πράξη.

Το σημειώνουμε αυτό γιατί οι φράσεις και τα γεγονότα δημιουργούν συγχρονικότητες που εμείς μελετάμε και δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε κάποιους συσχετισμούς που κάνουν την φράση του Ν. Τζανάκη, περισσότερο από επακριβή.

Σε μας που μελετάμε τις συγχρονικότητες μας αρέσουν οι συμβολισμοί. Τα σύμβολα, που βρίσκονται στο βάθος κάθε εσωτερικής και απόκρυφης παράδοσης, έχουν ένα κοινό τρόπο μελέτης με αυτόν των συγχρονικοτήτων, αφού τα πάντα στην ουσία είναι σύμβολα, αντανακλάσεις.

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που έχει σαν ιδανική έκφραση την Παναγία και έχουμε αναφερθεί σε αυτό πολλές φορές. Από το κεντρικό μενού και στο ζώδιο αυτό θα βρείτε αναφορές. Συνθέτουμε λοιπόν ότι:

— το ζώδιο της Παρθένου ταυτοσημαίνεται με την Παναγία
— η εκκλησία είναι αφιερωμένη στην Παναγία,
— ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να ολοκληρωθεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο,
— το ζώδιο ψυχής της Ελλάδας είναι η Παρθένος
— ο 25ος μεσημβρινός συνδέεται με την Ελλάδα σαν έθνος, που είναι η ψυχή της
— η θρησκεία φροντίζει την ψυχή, διαπλάθοντας το ηθικό.

Το ζώδιο ψυχής συνδέεται με τα στοιχεία της εθνικής συνείδησης που περιέχει ηθικά και πολιτισμικά στοιχεία. Ο Ελληνισμός συνδέεται πυρηνικά με τον 25ο μεσημβρινό τον άξονα ανάπτυξης του Ελληνικού πολιτισμού, όπως αναφέραμε.

Όχι τυχαία και σήμερα υπάρχει ένταση γύρω από τον μεσημβρινό αυτό και τριβές από τις απαιτήσεις της γείτονος Τουρκίας. Η φράση του εκπρόσωπου του πανεπιστημίου του Ηρακλείου δείχνει να είναι περισσότερο από ταιριαστή. Πολλές οι «συμπτώσεις»!

Σύνοψη

Παρόλο που στο διάστημα που διανύουμε ο Ουρανός είναι ο κεντρικός διαχειριστής των ενεργειών του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα βλέπουμε εδώ να δημιουργείται μια επικέντρωση στον Ποσειδώνα. Άλλωστε παράλληλα με το τριπλό δεκάγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, εκκολάπτεται αυτή τη στιγμή και το εξάγωνο Ποσειδώνα – Πλούτωνα που θα φέρει βαθιές αλλαγές στην κοινωνική ζωή στο πιο εξωτερικό, εγκόσμιο επίπεδο.

Τα γεγονότα προετοιμάζουν για την μεγάλη εσωτερική και εξωτερική κρίση. Για τις υποθέσεις του 25ου μεσημβρινού το διάστημα των αρχών του Οκτωβρίου και μέχρι και τον Νοέμβριο είναι επικίνδυνο και δύσκολο. Ας είναι περιοχή της Ελλαδικής επικράτειας, έχει την δυναμική να σείσει ισχυρά παγκόσμια κέντρα.

Η 9η Νοεμβρίου, που θα έχουμε το δεύτερο ακριβές του τριπλού δεκαγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, είναι κρίσιμη ημερομηνία όχι μόνο για την περιοχή μας, την Ελλάδα. Αυτές τις στιγμές δημιουργούνται καταστάσεις παρέμβασης στον πλανήτη που αφορά το παγκόσμιο. Η 3η Ιουλίου με την έξαρση κεραυνών στον Καναδά μας αφορά όλους. Οι κεραυνοί επιτελούν ένα έργο επάνω στο αιθερικό σώμα του πλανήτη σαν ένα είδος πλανητικού βελονισμού.

Από τους διάφορους τόπους περνούν μεσημβρινοί που μας επηρεάζουν όλους. Μια όμοια ημερομηνία είναι η 9η Νοεμβρίου. Για την Ελλάδα τα στοιχεία που είναι διεγερμένα είναι το πολιτισμικό/ηθικό και το θέμα της προκλητικής τάσης των γειτόνων.

Σε εσωτερικό επίπεδο, ο Ποσειδώνας δημιουργεί μία υπερβατική ασκητική τάση για να μπορέσει η καρδιά που χάνεται στις περιοχές της ύλης να στραφεί προς τα άνω και να γίνει κατάλληλη να λάβει τις δημιουργικές ωθήσεις του Μεγάλου Νου.

Ο Πλούτωνας προσλαμβάνεται από τον Ουρανό για να μπορέσει να επιγειωθεί. Η έβδομη ακτίνα είναι εικόνα της πρώτης μέσα στον Κόσμο. Πρώτη και έβδομη είναι η πρώτη και η τελευταία των ακτίνων. «Εγώ Ειμί η Αρχή και το Τέλος».

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2021, στις 07:48 είχαμε έναν ακόμη σεισμό στην κλίμακα των μεγάλων με 5,3 βαθμούς Ρίχτερ.

Το πρώτο που θα κοιτάξουμε είναι η σχέση των δύο σεισμών και ειδικά τα γωνιακά σημεία. Ο άξονας MC – IC, του δεύτερου σεισμού κάνει ένα χρυσοτομικό τετράπλευρο 72°/108° με τον άξονα ASC – DSC του πρώτου. Μιας και ο σχηματισμός αυτός δεν χρησιμοποιείται ευρέως και δεν έχει ονομασία, θα τον ονομάσουμε Δημιουργικό Ορθογώνιο κατ’ αντιστοιχία με το Μυστικό Ορθογώνιο που χρησιμοποιείται.

Οι γωνίες του ορθογωνίου 72° & 108° υπάρχουν στο Πεντάγραμμο (ξαναδές ανωτέρω σχήμα) και μεταξύ τους έχουν λόγο 2:3, όπως είπαμε. Πιο δημιουργικό και αποδοτικά παραγωγικό σχηματισμό δεν θα βρούμε. Επί της ουσίας έχει τις ιδιότητες τόσο της πεντάδας όσο και της τριάδας ως 72 = 1:5 — 108 = 3:10 — 72:108 = 2:3. Ταυτόχρονα ο δεύτερος σεισμός έχει τα τέσσερα γωνιακά σημεία του να δημιουργούν Μεγάλο Σταυρό στα θεμελιώδη ζώδια.

Η σκληρότητα του Μεγάλου Σταυρού μαζί με το Δημιουργικό Ορθογώνιο δείχνει ακριβώς αυτό που είδαμε όλοι. Ο δεύτερος σεισμός ήρθε ως ψυχρός εκτελεστής να αποτελειώσει ότι είχε αφήσει ημιτελές ο πρώτος. Η πενταδικότητα που κυριαρχεί αυτό το διάστημα έχει σχέση με την δυάδα, αφού την περιέχει (2 + 3 = 5) και γι’ αυτό υπάρχει περίπτωση αυτές οι συνθήκες να δημιουργούν δύο συνεργαζόμενα γεγονότα που αποδίδουν έργο, αποτελέσματα. Έτσι το έργο έγινε με δύο μεγάλους σεισμούς. Πρέπει να τα ερευνήσουμε αυτά. Επιπλέον, αυτές οι όψεις κάνουν δύο φορές ακριβείς όψεις, όπως ήδη είπαμε.

Όλα αυτά λειτούργησαν καταστροφικά αυτή τη φορά, αλλά εμείς τα εξετάζουμε για να μάθουμε να συνεργαζόμαστε με την Φύση και να είμαστε ικανοί να συμμετέχουμε σε τέτοιες θείες λειτουργικότητες με θετικό τρόπο για όμορφα και αληθινά δημιουργικά αποτελέσματα. Γενόμενοι παρατηρητές των ενεργειακών αυτών λειτουργικοτήτων κατανοούμε και παίρνουμε μία “γεύση” των μηχανισμών τους.

Και ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να συμμετέχει σε τέτοιες ενεργειακές συνθήκες έχοντας την ικανότητα να τις αξιοποιεί με δημιουργικό τρόπο φέρνοντας αποτελέσματα ευχάριστα και ζωογόνα για τον εαυτό του και για όλους τους ανθρώπους; Παίρνουμε διδάγματα από αυτές τις ενασχολήσεις και αυξάνεται η έφεση μας για αυτοβελτίωση και ανοδικό προχώρημα.

Βλέπουμε πώς μέσα στην άγνοια και την αφροσύνη μας χάνουμε ευκαιρίες που δίνονται από δυνάμεις του Κόσμου για πραγματικά δημιουργική συμμετοχή μέσα στη Ζωή. Αν μάλιστα οι ηλικιακά πιο μεγάλοι συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή την όψη Ουρανού – Πλούτωνα δεν θα έχουμε την ευκαιρία να την ξαναζήσουμε, θα νοιώσουμε την σημαντικότητα αυτών των στιγμών. Η επόμενη φορά που θα γίνει αυτή η όψη Ουρανού – Πλούτωνα θα είναι το 2067.

Γωνιακά σημεία πρώτου και δεύτερου σεισμού

Γωνιακά σημεία πρώτου και δεύτερου σεισμού

Ο άξονας της Δράσης του δεύτερου σεισμού δημιουργεί χρυσοτομική κλήση προς τον άξονα της Συνείδησης του πρώτου. Λέει με λίγα λόγια ο δεύτερος σεισμός ότι έρχεται ως συνεχιστής της ίδιας “άποψης”, του ίδιου μηνύματος του πρώτου σεισμού. Ήρθε να ολοκληρώσει το έργο του πρώτου. Ο δεύτερος είναι εκτελεστής που ακολουθάει την οπτική του πρώτου. Ποια η αιτία όλων αυτών; Μεγάλη συζήτηση αυτή για γερά νεύρα.

Η πενταγωνική σχέση των γωνιακών σημείων των δύο σεισμών θα λέγαμε ότι αποτελεί απόδειξη, επιβεβαίωση της άποψης που υποστηρίζουμε απ’ την αρχή αυτής της έρευνας, ότι η συγκεκριμένη σεισμική δραστηριότητα κατευθύνεται από πενταδικές όψεις. Αυτό ενισχύει την άποψη ότι τα γεγονότα αυτά οδηγούνται, αποτελούν ουσιαστικά εκδήλωση της όψης τριπλού δεκαγώνου Ουρανού και Πλούτωνα. Σημειωτέον ότι αυτή η πενταδική δράση συμβαίνει το 2021 που αθροίζει σε 5.

Στον πρώτο σεισμό έκλεινε ισοσκελές χρυσοτομικό τρίγωνο μεταξύ Πλούτωνα – Ουρανού – Άρη (108/108/144), ενώ στον δεύτερο δημιουργείται το ίδιο μεταξύ Πλούτωνα – Ουρανού – Ήλιου. Στην κορυφή των ισοσκελών τριγώνων βρίσκεται ο Πλούτωνας. Αυτός ο ισοσκελής τριγωνικός σχηματισμός θεωρούμε ότι είναι το ενεργειακό επίκεντρο των δραστηριοτήτων αυτών των ημερών και άρα και της σεισμικής δραστηριότητας.

Ρόλο σκανδάλης (trigger) έχουν παίξει ο Άρης και ο Ήλιος που τριγωνιζόμενοι με τον Κρόνο από τον 4ο είναι σαν να έγινε μία επέμβαση με χειρουργική ακρίβεια που λένε. Η “χειρουργική ακρίβεια” μας επικεντρώνει στον νεκρό στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και αυτό προς το παρόν το σημειώνουμε. Η κατάσταση πάντως για 1-2 ακόμα ημέρες είναι ακόμα επικίνδυνη.

Ο Ποσειδώνας συμμετέχει στους ενεργειακούς πρωτεργάτες Πλούτωνα και Ουρανό με όψη χρυσής τομής Φ4 προς τον Ουρανό. Αυτή η όψη είναι κρίσιμης σημασίας και δείχνει ότι είναι ο αγωγός εκτόνωσης.

Η όψη Πλούτωνα – Ουρανού και ειδικά από το καλοκαίρι του 2021 φέρνει την αδυσώπητη ενέργεια της πρώτης ακτίνας του Πλούτωνα προς τον Ουρανό της έβδομης. Οι δύο τους βρίσκονται σε πολύ δημιουργική στιγμή και θέτουν τις βάσεις για νέες πορείες, νέο επίπεδο αποφάσεων.

Μπαίνουν στον σχηματισμό και οι φωτιές του Άρη και του Ήλιου φέρνοντας δύο μεγάλους σεισμούς. Η φωτιά σαν απαραίτητο συστατικό για τον συντονισμό με την φωτιά στον πυρήνα της Γης. Αυτό δημιουργεί κύκλωμα γείωσης σε ετοιμότητα και η ενέργεια κάπου πρέπει να βγει. Εδώ έρχεται η όψη Φ4 του Ποσειδώνα – Ουρανού που λειτουργεί ως κανάλι εκτόνωσης.

Η όψη Φ4 είναι ιδιαίτερα μυστηριακή γιατί ανήκει στην περιοχή του επταγώνου. Είναι το σημείο όπου δημιουργείται χρυσή τομή μέσα στο επτάγωνο. Ο συνδυασμός αυτός πενταγώνου και επταγώνου καθιστά αυτή την όψη πολύ ενεργοποιητική, βαθέως επιπέδου, κατάλληλης για τους συγκεκριμένους αργούς πλανήτες.

Το επτάγωνο είναι χώρος του Ουρανού και του ταιριάζει αυτό το περιβάλλον ιδιαίτερα. Το πεντάγωνο αυξάνει σε ισχύ από το ότι η γενική περίοδος που περνάμε κυριαρχείται από την πενταγωνική σχέση Ουρανού – Πλούτωνα. Έτσι η όψη Φ4 συνθέτει την επικράτεια του Ουρανού (7 – έβδομη ακτίνα, έβδομος πλανήτης) με τις παρούσες συνθήκες (5).

Το επτάγωνο παίρνει θέση ως Είναι και το πεντάγωνο ως Γίγνεσθαι. Πρόκειται για μια ιδανική όψη για τους δύο πλανήτες και την παραγωγή έργου. Από εκεί και πέρα φορτώνεται την ενέργεια ο Ποσειδώνας. Ο οποίος τι κάνει; Κηρύσσει την ρευστότητα των πάντων γνήσιο τέκνο της μητέρας του Ρέας (ροή). Πώς φανερώνεται η ρευστότητα στη στεριά; Με σεισμούς!

Ο Κρόνος δεν συμμετέχει με όψεις προς τους Πλούτωνα, Ουρανό. Κάνει όμως όψη οκταγώνου (45°) με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή επί της ουσίας κάνει αποδεκτή την σεισμική δράση του Ποσειδώνα. Ο Κρόνος με την πιεστική παρουσία του και την άρνηση συνεννόησης που υπάρχει σε αυτή την όψη, συμβάλλει στην απελευθέρωση του Ποσειδώνα για ότι έχει να κάνει. Δεν παρεμβαίνει. Δεν μπορεί να παρέμβει, αν και διαφωνεί.

Θα λέγαμε ότι είναι σαν να ενοχλείται από τις τάσεις του Ποσειδώνα αλλά ξέρει ότι πρέπει να τις αφήνει να λειτουργούν. Ο Κρόνος γενικά θέλει μεν να χρησιμοποιεί τα ύδατα (Κρόνια Κοσμογένεση), αλλά δεν θέλει να μπαίνει ο ίδιος σε αυτά. Ο Κρόνος είναι τρίτης ακτίνας, οι γάτες είναι τρίτης ακτίνας και οι γάτες αποφεύγουν το νερό.

Ο Κρόνος αυτό το διάστημα σαν να είναι “στον κόσμο του”. Κάνει με το πάσο του, ένα σχηματισμό Μεγάλου Τριγώνου με τους Ήλιο, Άρη και ΒΔ, Λίλιθ. Αυτός ο σχηματισμός δεν εμποδίζει την σεισμική δραστηριότητα αλλά έπαιξε ρόλο στο να μην θρηνήσουμε πολλά θύματα, αν συγκρίνουμε με το μέγεθος της υλικής καταστροφής. Ακόμα δείχνει ότι η πολιτεία θα ανταποκριθεί πολύ θετικά. Το μεγάλο τρίγωνο θα έλξει δώρα και υποστήριξη για την ανακούφιση της αδυναμίας των ανθρώπων από τις δύσκολες θέσεις Ήλιου (πτώση) και Άρη (αδυναμία). Αλλά με τον Κρόνο δεν πάμε χαλαρά και άνετα γιατί ποτέ δεν δίνει χωρίς να έχει υπολογίσει την εξισορρόπηση και τα ανταλλάγματα.

Η άλλη όψη των πενταδικών όψεων

Πέρα από τον πόνο που δημιουργείται όταν κάτι δεν πάει καλά, υπάρχουν και άλλες πλευρές της ζωής και μ’ αυτές πρέπει να ασχοληθούμε επίσης όσον αφορά σε αυτές τις πενταδικές περιόδους.

Οι χρυσοτομικές όψεις δρουν σε ένα ανώτερο, ουσιαστικό ηθικό και νοητικό επίπεδο με τέτοιο απτό και κατανοητό τρόπο που οδηγούν τους ανθρώπους στην Απόφαση. Ειδικά οι όψεις Φ, καθώς δρουν στους χώρους άλλων όψεων, έχουν ιδιαίτερη δραστικότητα. Σε αυτό αξίζει και πρέπει να αναφερθούμε ειδικά κάποια στιγμή.

Μεταξύ των συγκεκριμένων πλανητών αυτές οι όψεις διαμορφώνουν τον άνθρωπο φέρνοντας αντιλήψεις που δημιουργούν κρίσεις βαθέως επιπέδου. Φέρνουν φωτισμούς της συνείδησης, έστω και στιγμιαίους, που δημιουργούν τις συνθήκες για σημαντικές κατανοήσεις και κυρίως σημαντικές αποφάσεις που όλοι μέσα τους και έξω αναγνωρίζουν ότι είναι καθοριστικής σημασίας.

Είναι οι στιγμές που το ηρωικό βασίλειο, που βρίσκεται πάνω από την μέση ανθρωπότητα και περιέχει το αγγελικό βασίλειο και τον κόσμο των ηρώων, είναι σε πλήρη δράση. Αυτές τις στιγμές όλοι έρχονται σε επαφή με το αντίστοιχο επίπεδο εντός τους (συνειδητοποιήσεις) και εκτός τους (δράσεις). Μέσα σε αυτό το κλίμα ακούγεται η φωνή του ανώτερου ανθρώπου και γίνεται αντιληπτή η ζωή και η δράση του.

Οι άγγελοι της Γης, αλλά και από άλλους πλανήτες και συστήματα, κατεβαίνουν πολύ πιο κοντά μας στον κόσμο των αποφάσεων και των πράξεων. Κινούνται σε όλους τους κόσμους, ακόμα και στον υλικό με υλοποιήσεις τους ή επιστημονικά πειράματα και μελέτες υλοποίησης και αποϋλοποίησης. Το αγγελικό βασίλειο του πλανήτη μας τέτοιες περιόδους βρίσκεται σε περίοδο μεγάλων γιορτών. Το ηρωικό και αγγελικό βασίλειο είναι το πέμπτο (ορυκτά, φυτά, ζώα, άνθρωποι, άγγελοι/ήρωες).

Οι άνθρωποι όλοι βλέπουν σε τι πορεία βαδίζουν, άλλο αν μπορούν να ακολουθήσουν την ατομική τους κρίση και να φτάσουν σε αποφάσεις. Δοθέντων των στοιχείων που χρειάζονται, αυτές οι περίοδοι φέρουν τη Στιγμή της Απόφασης. Όλοι γίνονται μάρτυρες, έχουν εμπειρίες μικρών ή μεγάλων ψηγμάτων από τη ζωή των όντων που βαδίζουν τις οδούς της Ελευθερίας. Που έχουν τη συνείδηση πλήρως αφυπνισμένη και σε εσωτερική ενότητα. Όλοι βιώνουν εμπειρίες από αυτούς που βαδίζουν το Μονοπάτι της Συνειδητής Ζωής που φέρνει τις ψυχικές μυήσεις.

Όσοι βρίσκονται σε περίοδο Προετοιμασίας ή είναι Μυημένοι νοιώθουν μία τεράστια ζωτικότητα να διαπερνά όλους τους φορείς τους. Σε τέτοιες περιόδους ο μέσος άνθρωπος θα πάρει εμπνεύσεις και θα γνωρίσει άτομα, καταστάσεις και γεγονότα που κάποια στιγμή θα τον φέρουν και αυτόν να επιθυμήσει να πατήσει το βήμα του στο εσωτερικό μονοπάτι της συνειδητής ζωής και της μαθητείας.

Όσοι στέκονται στην παραζάλη που προξενεί αδράνεια και απάθεια βουλιάζοντας στο έλος των πειρασμών, χάνουν άλλη μία ευκαιρία προχωρήματος. Στη συνέχεια η συνέπεια θα είναι να υποστούν νέες παρεμβάσεις επηρεασμού ηθικού και νοητικού, εκ των έξω από τρίτους που μπορεί να έχουν κριτήρια αγνώστου γι’ αυτούς προελεύσεως και στόχευσης.

Οι πιο ευαισθητοποιημένοι ψυχικά ενδυναμώνονται στην κατεύθυνση της υλοποίησης των στόχων τους. Αποκαλύψεις γίνονται της Αλήθειας που δεν μπορούν να κρυφτούν πλέον.

ΟΜ ΤΑΤ ΣΑΤ