Ουκρανία, εκλείψεις 2021 – μηνύματα;


Δημoσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Μαρ 2022 στις 13:49

Από τα αρχαία χρόνια, οι εκλείψεις θεωρούνταν πρόξενοι σημαντικών γεγονότων. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε αν οι εκλείψεις, πλανητικές και των φώτων (Ήλιος, Σελήνη) περιέχουν όντως μηνύματα σημαντικών γεγονότων. Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξέτασης των εκλείψεων. Η προσέγγισή μας εδώ είναι κυρίως αστροχαρτογραφική.

Αξιοπρόσεκτα αστρολογικά σημεία
17 Απρ 2021 – έκλειψη του Άρη

Υπήρχαν κάποια σημεία από καιρό που έδειχναν να υπάρχει ανταπόκριση των σχέσεων Ρωσίας – Ουκρανίας σε χαρακτηριστικά συμβάντα του Στερεώματος. Αυτό έδειχνε ότι υπάρχει ενεργειακή συσσώρευση και διέγερση. Στοιχεία από την άνοιξη του 2021 το έδειχναν και είχα αρθρογραφήσει τότε παρατηρώντας τα.

Ένα τέτοιο συμβάν ήταν η πρώτη έκλειψη του Άρη για το 2021, στις 17 Απριλίου. Τότε είχα γράψει ένα άρθρο παρατηρώντας το θέμα, και έτσι στο άρθρο εκείνο διατηρήθηκε η μνήμη του συμβάντος, που το πιθανότερο είναι να έχει ξεχαστεί σήμερα για τους περισσότερους.

Με την έκλειψη αυτή είχε εμφανιστεί και η μετάλλαξη Δέλτα στην Ινδία, που βρισκόταν στο κέντρο του μονοπατιού της έκλειψης και η προσοχή όλων ήταν στραμμένη εκεί, όπως ανέφερα και σε άρθρο μου τότε, που θα βρείτε εδώ.

Να σημειώσω ότι η πρόσφατη αλλαγή εκείνου του άρθρου ήταν η αποκατάσταση μίας παραπομπής σε βίντεο του youtube, καθώς με την νέα πολιτική η εταιρεία αυτή έχει αλλάξει τον τρόπο εξυπηρέτησης παραπομπών από τότε που είχε γραφτεί το άρθρο.

Το Σάββατο 17 Απριλίου οι Ρώσοι έδωσαν εντολή να φύγει από την χώρα, σε ένα Ουκρανό διπλωμάτη, που συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να αποκτήσει απόρρητες πληροφορίες από βάσεις δεδομένων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας τους (FSB). Αμέσως αντέδρασε η Ουκρανική κυβέρνηση δίνοντας εντολή σε Ρώσο διπλωμάτη που βρίσκεται στο έδαφός της να αποχωρήσει από την χώρα.

Την ημέρα εκείνη υπήρχε έκλειψη του Άρη από την Σελήνη, ενώ και τα δύο ουράνια σώματα βρίσκονταν σε απόκλιση εκτός ορίων (ΟΟΒ). Η έκλειψη αυτή έγινε στους Διδύμους και στον 10ο οίκο για την Ρωσία, όσο και την Ουκρανία. Ο Άρης και η Σελήνη μεσουρανούσαν ανατολικά της Μόσχας, ενώ αντιμεσουρανούσαν στις δυτικές ΗΠΑ.

Δυτικά του Κιέβου μεσουρανούσε η Σέντνα σε σύνοδο με την Λίλιθ και τον Αλγόλ. Η Σέντνα επισημαίνει καταστροφές από μόνη της, πόσο μάλλον με την Λίλιθ και τον Αλγόλ. Επίσης ο ΝΔ της Σελήνης έκανε σύνοδο με τον Αντάρη. Κατά την έναρξη των ρωσικών πολεμικών επιχειρήσεων στις 24 Φεβ 2022, η Σελήνη ήταν κυβερνήτης του 7ου οίκου και έκανε σύνοδο με τον Αντάρη.

Σημειωτέον, η Σέντνα μεσουρανούσε ακριβώς στο Μινσκ και αυτές τις μέρες η Ρωσία επαναλαμβάνει ότι δεν τηρήθηκε η Συμφωνία του Μινσκ. “Μίλαγε” η Σέντνα και έλεγε να προσέχουμε τις Συμφωνίες του Μινσκ και ότι η τάση παραβίασης τους μπορεί να φέρει ευρείες καταστροφές. Ποιος άκουγε όμως; Η Σέντνα σχετίζεται, όπως έχουμε πει, με όλες τις μορφές της ζωής και σε ένα πόλεμο οι απώλειες δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους και τα υπάρχοντά τους, τα πάντα καταστρέφονται, άνθρωποι, ζώα, φυτά, γη.

Δεν περιμένουμε να υπάρχει ακαριαία ανταπόκριση (εντός της ίδια μέρας) σε συμβάντα του Στερεώματος, ειδικά σε εθνικά επίπεδα και γι’ αυτό παίρνουμε τη συγχρονικότητα αυτή ως σημάδι υπερδιέγερσης, γύρω από τη σχέση των δύο κρατών, που ήταν και κάτι που φάνηκε από τις εξελίξεις.

Μεσουράνημα έκλειψης Άρη & Sedna 17/04/2021

Μεσουράνημα έκλειψης Άρη & Sedna 17/04/2021

Έτσι βλέπουμε ο Άρης να στέλνει μηνύματα από νωρίς μέσα στο 2021 αγγίζοντας το θέμα Ρωσίας – Ουκρανίας. Ανέφερα τότε στο άρθρο μου, που παρέπεμψα πιο πάνω, με τίτλο “Ρωσία – Ουκρανία” το θέμα, αλλά δεν υπήρχε σκέψη για πόλεμο τότε.

Ο Άρης συνέχισε την έντονη συμμετοχή του με το να ενεργοποιεί σημαντικά σημεία κατά την περίοδο των επτά εκλείψεων, Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, όπως θα δούμε στη συνέχεια και η αστροχαρτογραφική μελέτη των εκλείψεων έδωσε άλλη διάσταση στις εκλείψεις.

Γι’ αυτό στο παρόν άρθρο μου κυριαρχεί η αστροχαρτογραφική ματιά. Παραθέτω τις σκέψεις μου μήπως ενδιαφέρουν κάποιους που αγαπούν την αστρολογική μελέτη, όπως κι εγώ.

2022 – έτος εκλείψεων Ουρανού

Από τον Ιανουάριο του 2022 και έως τον Φεβρουάριο 2023 ο Ουρανός κάνει δεκαπέντε συνεχείς εκλείψεις. Αυτό συμβαίνει κάθε επτά χρόνια. Η προηγούμενη φορά που είχε συμβεί ήταν κατά τα έτη 2014 και 2015 με είκοσι συνεχείς εκλείψεις. Τότε γίνονταν οι ταραχές στην Ουκρανία μετά την πτώση του Yanukovych και υπήρξαν και οι δύο συμφωνίες του Μινσκ.

Ειδικά το 2014 που έγινε η πρώτη Συμφωνία του Μινσκ (5 Σεπ 2014) ήταν έτος εκλείψεων και του Κρόνου. Αυτή τη φορά οι εκλείψεις του Ουρανού γίνονται με τον πόλεμο στην Ουκρανία και θα αναφερθούμε στις εκλείψεις του Ουρανού του 2022 σε επόμενο άρθρο μας.

Θα αναφέρουμε μόνο ότι η πρώτη έκλειψη του Ουρανού που έγινε φέτος, ήταν στις 7 Φεβρουαρίου και έπεφτε για την Μόσχα, αλλά και το Κιέβο στον 7ο οίκο τους της εξωτερικής πολιτικής και του πολέμου και σε σύνοδο με το Vx (αυτόν τον κουβαλητή της Ειμαρμένης), όπως βλέπουμε στον επόμενο χάρτη.

Έκλειψη Ουρανού, 07/02/2022

Έκλειψη Ουρανού, 07/02/2022

Να θυμήσουμε ότι η Ρωσία έχει κατά την εσωτερική αστρολογία ζώδιο ψυχής τον Υδροχόο και έχει ευαισθησία στον πλανήτη Ουρανό. Το Βέρτεξ δείχνει ότι τα είχε “μαζεμένα” η Ρωσία.

Το 2014 και το 2015 Ο Ουρανός μαζί με τον Κρόνο δεν την βοήθησαν να στήσει κάποια συμφωνία που να υποστηρίζει τους προστατευόμενούς της του Ντόνεσκ και Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία. Τώρα το 2022 μόνο με τον Ουρανό, ξεκίνησε πόλεμο για να επιβάλλει απόλυτα την δική της τάξη και έχει τη δυνατότητα να το πετύχει, καθώς ξεκίνησε σε έτος εκλείψεων Ουρανού.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της έβδομης ακτίνας, της Τελετουργικής Τάξης και είναι πολύ αυστηρός. Ότι δεν κάθεται καλά μέσα στην τάξη που θέλει να δημιουργήσει και θεωρεί σωστή, απλά το στέλνει στα Τάρταρα. Αρχαίες Ησιόδειες συνταγές.

19 Νοεμβρίου 2021 – έκλειψη Σελήνης

Ο μεσημβρινός που μεσουρανεί ο Ήλιος και αντιμεσουρανεί η Σελήνη κατά την έκλειψη της Σελήνης βρίσκεται ανατολικά της Μόσχας (δείχνεται με το βέλος στην επόμενη εικόνα).

Σεληνιακή έκλειψη - Ήλιος στο MC

Σεληνιακή έκλειψη – Ήλιος στο MC

Η έκλειψη της Σελήνης ήταν πλήρως ορατή στις ΗΠΑ και στη Ρωσία ήταν μη ορατή στη Μόσχα, ενώ ανατολικά έγινε ορατή όλο και περισσότερο ευρισκόμενη στην Ανατολή.

Ορατότητα σεληνιακής έκλειψης

Ορατότητα σεληνιακής έκλειψης

Η έκλειψη αυτή ήταν εξαιρετικά δηλητηριώδης καθώς έγινε με σύνοδο της Σελήνης με τον κακοδαίμονα Αλγόλ, αλλά και την Σέντνα (χάρτης επόμενης εικόνας). Αυτό επισημαίνει μία πολύ καταστροφική και δηλητηριώδη κατάσταση. Η παρουσία της Σέντνα τόσο κοντά κρούει ένα κώδωνα κινδύνου. Όταν έγινε αυτή η έκλειψη είχαν παρατηρήσει αρκετοί το ότι γινόταν έκλειψη επάνω στον Αλγόλ με συμμετοχή της Σέντνα, αλλά μετά ξεχάστηκε.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο άξονας Ήλιου – Σελήνης αυτής της έκλειψης ενεργοποιείται από τον Άρη της Ηλιακής έκλειψης του Δεκεμβρίου, ενοποιώντας τις δύο εκλείψεις μέσω Άρη. Αυτό θεωρούμε το πλέον κρίσιμο μήνυμα που δεν προσέχθηκε.

Ο Σείριος βρίσκεται στο σημείο της Δύσης, ακμή του 7ου οίκου που δείχνει πολέμους, όπως και γενικά θέματα εξωτερικής πολιτικής. Η διπλωματία και ο πόλεμος είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Εναλλάσσονται και βαδίζουν μαζί πάντα, έστω και σαν δυνατότητες.

Από πολύ παλιά οι Ρώσοι αστρολογικοί σύμβουλοι και όχι μόνο οι Ρώσοι, επέλεγαν τον Σείριο να βρίσκεται σε γωνιακά σημεία για σοβαρές επιχειρήσεις, αν κρίνουμε από σημαντικούς χάρτες γεγονότων της Ρωσίας, ακόμα και πριν την Οκτωβριανή Επανάσταση. (SIR = Σείριος, ALG = Αλγόλ)

Χάρτης της Σεληνιακής έκλειψης 19/11/2021

Χάρτης της Σεληνιακής έκλειψης 19/11/2021

Στην ανατολική Ρωσία και την κεντρική Κίνα η σεληνιακή έκλειψη βρισκόταν στο τεταρτημόριο της Ανατολής (οίκοι 12, 11 , 10) και για εκείνες τις περιοχές υπάρχει επαλήθευση της άποψης του Πτολεμαίου ότι οι εκλείψεις στην Ανατολή εκφράζονται σε γεγονότα εντός του πρώτου τέταρτου του έτους, όπως τα γεγονότα της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, έφεραν αλλαγή στις σχέσεις Ρωσίας – Κίνας και δεν ξέρουμε ακόμα αν αυτό θα επεκταθεί και πόσο. Κάτι πιθανό, που θα μπορούσε να περιλαμβάνει ακόμα και επέμβαση στην Taiwan αν κρίνουμε ότι ενεργοποιήθηκε και η Κίνα με την επέμβαση της Ρωσίας.

3 Δεκεμβρίου 2021 – έκλειψη Άρη

Μεσουράνημα της έκλειψης Άρη 03/12/2021

Μεσουράνημα της έκλειψης Άρη 03/12/2021

Η έκλειψη αυτή δείχνει άστροχαρτογραφικά μόνο να συντηρεί τον κραδασμό του Άρη προς την πλευρά της Ρωσίας, από το ότι η έκλειψη μεσουρανούσε στην ανατολική Ρωσία. Το μονοπάτι της έκλειψης κάλυπτε Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία κτλ. Είχαμε αναφερθεί τότε σε αυτή την έκλειψη εδώ, που συνέπιπτε με το μονοπάτι της έκλειψης της Αφροδίτης.

Στο άρθρο που παραπέμπω υπάρχουν τα μονοπάτια των εκλείψεων. Βλέπουμε αυτή τη στιγμή να υπάρχει ταύτιση του πολέμου με τα οικονομικά μέτρα, τις κυρώσεις που βάζουν οι χώρες του ΝΑΤΟ στην Ρωσία, ενώ απειλούν και την Κίνα με κυρώσεις, αν βοηθήσει την Ρωσία. Όλα αυτά θα έχουν συνέχεια.

Ένα ακόμα παράδειγμα δράσης των πλανητικών εκλείψεων του τέλους του 2021 ήταν το FREEDOM CONVOY – οι διαμαρτυρίες των οδηγών φορτηγών στον Καναδά με αφορμή την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Είχε ξεκινήσει στις 12 Ιαν 2022 και η έκλειψη του Ερμή είχε γίνει την 3η Νοεμβρίου 2021. Όπως είχαμε παρατηρήσει τότε, το μονοπάτι της έκλειψης του Ερμή κάλυπτε τον Καναδά.

Η προσοχή μας τότε ήταν στραμμένη στην COP26 της Γλασκώβης, όπου παρθήκαν αποφάσεις που θα αλλάξουν το πρόσωπο της ζωής στον πλανήτη με δικαιολογία την κλιματική αλλαγή. Το πόσο αυτό συνδέεται και με τον πόλεμο στην Ουκρανία, μένει να δούμε και εναπόκειται στην προσωπική κρίση καθενός η τοποθέτηση.

4 Δεκεμβρίου 2021 – έκλειψη Ηλίου

Ο μεσημβρινός που μεσουρανεί ο Άρης κατά την ηλιακή έκλειψη βρίσκεται στο σημείο που μεσουρανούσε ο Ήλιος στην έκλειψη Σελήνης, ανατολικά της Μόσχας (δείχνεται με το βέλος στην επόμενη εικόνα). Στην συγκεκριμένη εικόνα, πατώντας δεξιά της ή αριστερά όταν έχετε πατήσει για μεγέθυνση, θα δείτε να εναλλάσσεται με την εικόνα της Σεληνιακής έκλειψης για να δείτε την ταύτιση Άρη (ηλιακής) με Ήλιο (σεληνιακής).

Ο Άρης συνδέει τις δύο εκλείψεις, Σεληνιακή και Ηλιακή, κοντά στη Μόσχα και αυτό θεωρούμε ότι έδρασε σαν σκανδάλη για τον πόλεμο. Μόνο που δεν μπορέσαμε τότε να το ανακαλύψουμε.

Ολική έκλειψη Ηλίου 04/12/2021

Ολική έκλειψη Ηλίου 04/12/2021

Η ολική αυτή έκλειψη Ηλίου έγινε σε σύνοδο με τον Αντάρη. Η ενεργοποίηση από τον Άρη κατά την ηλιακή έκλειψη, της θέσης Ηλίου και Σελήνης κατά τη σεληνιακή έκλειψη λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος των δύο εκλείψεων και από εδώ ξεκίνησαν όλα όσα εξελίσσονται μέχρι και σήμερα στην Ουκρανία. Ο μεσημβρινός του Ήλιου της Σεληνιακής έκλειψης ήταν 42°ανατολικά, ενώ του Άρη της ηλιακής έκλειψης ήταν 44°Α, που περνάνε από την επαρχία Βλαντιμίρ (Vladimir Oblast), ανατολικά της Μόσχας.

Αξιοπρόσεκτο είναι το ότι στις 13 Μαρτίου 2022, 01:20 (local – UTC+3:00) έγινε επίθεση με δώδεκα πυραύλους από το Ιράν προς το Ερβίλ του Ιράκ. Όπως έγινε γνωστό από Ιρανικές πηγές, επρόκειτο για αντίποινα επίθεσης που είχε γίνει στην Δαμασκό από το Ισραήλ στις 7 Μαρτίου.

Το Ιράν σε μία δύσκολη στιγμή, δηλώνει παρών με ότι συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κάποιος για τις συνολικές παγκόσμιες εξελίξεις. Πολλοί το θεώρησαν ένα μήνυμα προς τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους. Το Ερβίλ βρίσκεται στον μεσημβρινό 44°Α, που υπήρχε το μεσουράνημα του Άρη της ηλιακής έκλειψης. Αυτό ενισχύει τις υποψίες ότι οι δύο εκλείψεις εικόνιζαν τα επερχόμενα, όπως και τα υπόλοιπα σημεία που κάτι όμοιο προμηνύουν.

Ο Ήλιος τόσο στην έκλειψη Σελήνης, όσο και του Ηλίου αυτής της περιόδου που μελετάμε, μεσουρανούν στην ρωσική επικράτεια. Ο Άρης της μίας έκλειψης ενεργοποιεί τον Ήλιο της άλλης, όπως είδαμε και η Ρωσία έχει κατά την εσωτερική αστρολογία ζώδιο προσωπικότητας τον Λέοντα και έχει τον Ήλιο κυβερνήτη.

8 Δεκεμβρίου 2021 – Αλγόλ σε έκλειψη και ακριβή αντίθεση με Άρη

Στο ακριβές της έκλειψης του Αλγόλ (06:38 για Ελλάδα), ο Άρης μεσουρανούσε και ο Αλγόλ αντιμεσουρανούσε σε μεσημβρινό που περνάει από το σημείο στην κεντρική Ρωσία που βρίσκεται ένα μικρό τμήμα που συνορεύει με την Κίνα (επόμενη εικόνα).

Έκλειψη Αλγόλ - 08/12/2021

Έκλειψη Αλγόλ – 08/12/2021

Την ώρα που έκανε ο Άρης ακριβή αντίθεση με τον Αλγόλ ο Άρης μεσουρανούσε και ο Αλγόλ αντιμεσουρανούσε ανατολικά του Κιέβου. (επόμενη εικόνα)

Άρης σε ακριβή αντίθεση με Αλγόλ

Άρης σε ακριβή αντίθεση με Αλγόλ

Νομίζω η αντίθεση αυτή του Άρη με τον Αλγόλ σε στιγμή που ο κακοδαίμων αστέρας βρισκόταν στη δική του έκλειψη αποτελεί από μόνο του ένα έντονο στοιχείο που έρχεται και προστίθεται στο ότι ο Άρης φαίνεται να κάνει έντονες συμμετοχές κατά τις εκλείψεις της περιόδου, ενώ ο ίδιος κάνει δύο εκλείψεις μέσα στον Δεκέμβριο.

Να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός αυτή τη μέρα βρισκόταν σε επίσκεψη στη Ρωσία, ενώ ο Τσίπρας έπαιρνε δίπλωμα οδήγησης ταχύπλοου (ότι να ‘ναι) (για τον αλγολισμό των δύο δες προηγούμενο άρθρο). Με την ευκαιρία να θυμίσω αυτά που είχαν τότε διαρρεύσει στον Τύπο για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ρωσία.

Ο Ρώσος πρόεδρος τον είχε υποδεχθεί στο Σότσι, όπου βρίσκεται η εξοχική του κατοικία. Η Κομμερσάντ σε άρθρο της με τίτλο «Σταλινική χιονοθύελλα» ανέφερε: στο Σότσι… δεν υπάρχει Δεκέμβριος. Εδώ είναι το κάτι άλλο. Έχει θερμοκρασία 19 βαθμούς, όλα είναι πράσινα και αποπνέουν μια φρεσκάδα, αν κρίνει κανείς βέβαια και από την εμφάνιση των ανθρώπων.

Ενώ, πάντως, ο Κ. Μητσοτάκης βρισκόταν στο Σότσι, στη Μόσχα ξέσπασε η ισχυρότερη χιονοθύελλα από το 1947. Ονομάστηκε, μάλιστα, «σταλινικός χειμώνας», διότι τέτοια χιονοθύελλα είχε να ξεσπάσει από την εποχή του Στάλιν, εκείνη τη χρονιά του ’47. Χτες, από τις έξι το πρωΐ μέχρι τη νύκτα έπεφτε ακατάπαυστα χιόνι, ενώ χθες η θερμοκρασία, από 0 βαθμούς που ήταν, έπεσε στους –10, ανέφερε η εφημερίδα. Το Σότσι είναι ένα από τα πλέον γνωστά παραθεριστικά κέντρα της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα, ~1350χλμ νότια της Μόσχας.

Ίσως η επίσκεψη αυτή του Μητσοτάκη στη Ρωσία μία μέρα που ο θεός του πολέμου έκανε αντίθεση με τον Αλγόλ σε έκλειψη θα πρέπει να καταταχθεί στους οιωνούς. Ως γνωστόν, έχει παρατηρηθεί, ότι όταν ο Αλγόλ βρίσκεται σε έκλειψη, η κακοδαιμονία του αυξάνεται.

31 Δεκεμβρίου 2021 – έκλειψη Άρη

Ο Άρης, όπως είδαμε μέχρι τώρα έχει πολύ έντονη παρουσία. Η κορύφωση έρχεται κατά την έκλειψή του στις 31 Δεκ 2021. Όπως παρατηρούμε στην επόμενη εικόνα, κατά την έκλειψη του Άρη, Σελήνη και Άρης αντιμεσουρανούν επάνω στο Κίεβο και ο πόλεμος τους χτύπησε την πόρτα. Το αντιμεσουράνημα σε σύνοδο με Σελήνη και Άρη δείχνει την ταλαιπωρία των Ουκρανών προσφύγων, την καταστροφή της πατρίδας τους και των οικιών τους από τον πόλεμο.

Έκλειψη Άρη 31/12/2021

Έκλειψη Άρη 31/12/2021

Πόσο λυπηρό μία τόσο πλούσια και εύφορη χώρα που ξύπναγε τον θαυμασμό από την αρχαιότητα γι’ αυτά της τα πλούτη και τις ομορφιές, να γίνεται πεδίο συγκρούσεων σκοτεινών συμφερόντων από το 2014 και μέχρι σήμερα και για πόσο ακόμα.

Βέβαια, αυτοί που έχουν γίνονται στόχοι κλεφτών. Αλλά είναι και να απορεί κανείς με το ότι οι Ουκρανοί ανέχτηκαν να έχουν έναν κλόουν για πρωθυπουργό. Θα μου πεις τη σήμερον ημέρα υπάρχουν και χειρότερα και ονόματα δεν λέμε. Η ηθική και όχι μόνο σήψη καλά κρατά.

Η κατάσταση δεν τελειώνει καθόλου εύκολα. Συμπλέκεται με ευρύτερους σχεδιασμούς που θα ξεδιπλωθούν μέσα σε αυτή τη δεκαετία και ακόμα πιο μετά. Θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο στη συνολική κατάσταση της περιόδου που διανύουμε και τα αστρολογικά σημεία που θεωρούμε κεντρικά.

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ