8 Νοεμβρίου 2021 – Έκλειψη Αφροδίτης


Δημoσιεύτηκε: Κυριακή, 7 Νοέ 2021 στις 21:31
Η έκλειψη γίνεται στις 8 Νοεμβρίου 2021, 05:18 για Γλασκώβη.

Το μονοπάτι της έκλειψης περνάει πάνω από τις χώρες: Κίνα, Ιαπωνία, Νότια και Βόρεια Κορέα, Ρωσία.

Η στάση και τα γεγονότα προερχόμενα από τις χώρες αυτές μπορούν να ασκήσουν ασφυκτική πίεση στο βιωτικό επίπεδο των λαών και στην ποιότητα ζωής.

Την προηγούμενη φορά που είχε γίνει έκλειψη Αφροδίτης, τον Μάιο του 2021 είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο του Φάουτσι που επιχορηγούσε με δικές του υπογραφές την έρευνα του εργαστηρίου της Γουχάν για την έρευνα των κορωνοϊών. Το μονοπάτι της τότε έπεφτε στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η Κίνα ανταποκρίνεται στα γεγονότα της Αφροδίτης καθώς έχει σαν ζώδια τον Ταύρο (Ψυχής) και τον Ζυγό (Προσωπικότητας). Αυτή τη φορά μάλιστα το μονοπάτι της έκλειψης περνάει από την Κίνα και μπορεί να έχουμε νέες αποκαλύψεις με οικονομικά σκάνδαλα αντίστροφα, προς τη Δύση.

Η έκλειψη στον 3ο οίκο και με τους σχηματισμούς και τις όψεις της φέρνει αύξηση της λογοκρισίας, περαιτέρω μείωση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και γενικά του πολιτισμού.

Το μονοπάτι της έκλειψης της Αφροδίτης

Το μονοπάτι της έκλειψης της Αφροδίτης

Να σημειώσουμε εδώ γιατί πιθανόν να δώσει μία καλύτερη εικόνα στον αναγνώστη, ότι το μονοπάτι αυτής της έκλειψης της Αφροδίτης συμπίπτει σε μεγάλο βαθμό με τον μονοπάτι της έκλειψης του Άρη της 3ης Δεκεμβρίου 2021.

Στην επόμενη εικόνα με χρώμα κόκκινο το μονοπάτι του Άρη και με ροζέ το μονοπάτι της Αφροδίτης. Θα ασχοληθούμε με αυτή την σύμπτωση στο αφιέρωμά μας στην έκλειψη του Άρη που θα ακολουθήσει.

εκλείψεις Αφροδίτης(3/11/2021), Άρη(3/11/2021)

εκλείψεις Αφροδίτης(3/11/2021)-ροζ, Άρη(3/11/2021)-κόκκινο
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΨΕΙΣ

Για τους γενικούς σχηματισμούς αναφερθήκαμε στο προηγούμενο άρθρο μας με αφορμή την έκλειψη Ερμή της 3ης Νοεμβρίου 2021. Οι σχηματισμοί των αργών πλανητών δεν έχουν αλλάξει. Η όψη Ουρανού – Πλούτωνα βρίσκεται λίγες ώρες και λίγα λεπτά της μοίρας από την ακριβή του θέση.

Ο κύριος σχηματισμός της έκλειψης δημιουργείται από ένα πενταδικό τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ωροσκόπο για Γλασκώβη και ένα Yod με MC και ΒΔ. Και στους δύο τριγωνικούς σχηματισμούς η Σελήνη και η Αφροδίτη κρατούν τις κορυφές.

Κεντρικός σχηματισμός του χάρτη της έκλειψης της Αφροδίτης

Κεντρικός σχηματισμός του χάρτη της έκλειψης

Επόμενο σημαντικό χαρακτηριστικό θεωρούμε το ότι ο Ήλιος είναι στον 1ο οίκο και ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο ως κυβερνήτης του MC.

Πολύ έντονο ρόλο παίζει η σύνοδος Ερμή – Άρη στον πρώτο οίκο στον Σκορπιό που οδηγούν από τις όψεις τριπλού οκταγώνου (135°) προς τον Ποσειδώνα σε αποκαλύψεις ολκής για κάποιους από τους Δούρειους Ίππους που ο Ποσειδώνας υποστηρίζει.

Ο Ερμής στον Σκορπιό έχει μεγάλη διεισδυτικότητα και ικανότητα εμβάθυνσης, ενώ επίσης έλκεται σε βαθμό φετιχιστικό προς την αποκάλυψη μυστηρίων. Οι ερευνητές μυστηρίων σε δράση.

Οι εξουσιαστικές δομές του Κρόνου ενοχλούνται με τις αποκαλύψεις, αλλά ο Ερμής αυτή τη φορά κάνει γερά τη δουλειά του και υποστηρίζει τον ανθρώπινο παράγοντα και την άμετρη καταπίεση που δέχεται και χωρίς να έχει πειστεί για τις αιτίες.

Οι Κρόνιοι είναι αγχωμένοι και κάνουν απανωτά λάθη και ειδικά λάθη τακτικής και αντιδράσεων. Αυτό θα αυξηθεί στο επόμενο διάστημα και μέχρι την κορύφωση του τετραγώνου Ουρανού Κρόνου και ακόμα πιο πέρα. Ειδικά όσοι έχουν αναλάβει τα θέματα της ποιότητας ζωής, της κοινωνικής συνεύρεσης, τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά.

Ο Ωροσκόπος για Γλασκώβη επιβεβαιώνει που φτιάχνουμε τον χάρτη της έκλειψης για την πόλη αυτή, καθώς βρίσκεται στον Ζυγό και βρισκόμαστε σε στιγμή έκλειψης της Αφροδίτης. Οι γνωστές συγχρονικές υπογραμμίσεις του Στερεώματος.

Χάρτης έκλειψης Αφροδίτης για Γλασκώβη

Χάρτης έκλειψης Αφροδίτης για Γλασκώβη

Ο Ωροσκόπος σε σύνοδο με τον Στάχυ (Spica) που λέγεται και αυτί ή αγκάθι του σιταριού. Αυτό φέρνει άλλη μία σπάνια συγχρονικότητα. Στην Γλασκώβη έχουν τεθεί όρια μεθανίου τέτοια που απειλούνται με κατάργηση η κτηνοτροφία και η καλλιέργεια σιτηρών επειδή παράγεται πολύ μεθάνιο κατά την παραγωγή τους.

Αυτό θα είναι η πηγή νομιμοποίησης των 3D εκτυπωμένων τροφίμων με πρώτο το κρέας και στη συνέχεια και τα σιτηρά. Και ναι μεν το κρέας πρέπει πάραυτα να μειωθεί παγκοσμίως γιατί έχει παραγίνει η κατανάλωσή του, αλλά τα σιτηρά με τα οποία έζησε ο άνθρωπος σε όλη του την διαδρομή; Το σύμπαν λέει ότι υπάρχει αυτί που ακούει και μπορεί να δράσει και σαν αγκάθι.

Πάντως ο Στάχυς θεωρείται ένας ευοίωνος αστέρας και όταν βρίσκεται στην Ανατολή θεωρείται ότι φέρνει απεριόριστη καλή τύχη, ευτυχία και επιτυχίες ακόμα και πάνω από τις ελπίδες ή τις δυνατότητες (Robson). Ίσως ο Στάχυς κρατάει κάποιο μυστικό, αλλά σίγορυρα, «εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρις».

Φυσικά η Αφροδίτη, που εκτιμά την καλή ποιότητα στο φαγητό, τα ακούει αυτά και αηδιάζει και έρχεται να συμμετάσχει σε μία τέτοια κρίσιμη για την ανθρωπότητα περίοδο με μία έκλειψη της σε ένδειξη πένθους, σαν μία διαμαρτυρία. Γιατί όλα αυτά επιφέρουν μία συντριπτική μείωση της ποιότητας ζωής, της ζωής με αξιοπρέπεια και αισθητική.

Όμως δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι η Αφροδίτη βρίσκεται σε ιεραρχική κυριαρχία στον Αιγόκερω. Το ζώδιο που τα κανάλια της Πάνδημης όψης της κλείνουν για να αναδυθεί η Ουράνια Αφροδίτη στην ανώτατη μορφή της, την πνευματική που θα παίξει τον Ανώτατο Αρχετυπικό της ρόλο για όσους είναι έτοιμοι. Οι καταστάσεις οξύνονται για να μπορέσουν οι άνθρωποι να βρουν το Μονοπάτι μέσα τους.

Αφροδίτη και Σελήνη με Κρόνο και Ωροσκόπο σε πενταδικό τριγωνισμό δείχνουν ότι γίνονται προσπάθειες επιβολής μέτρων και οι λαοί προσπαθούν μαζί με όλα τα άλλα να ανταποκριθούν μειώνοντας την ποιότητα ζωής τους και απειλούμενοι όλο και περισσότερο από μέτρα διάρθρωσης της κοινωνίας σε επίπεδο διαβίωσης.

Πειραματίζονται τόσο οι κυβερνήσεις όσο και ο λαός να ανταποκριθούν στα ιδεολογήματα που προέρχονται από τον χώρο του χρήματος και αναφέραμε στο μέρος γ΄.

Το Yod έχει και εκφραστικότητα όπως φαίνεται στον χάρτη να έρχεται από επάνω, από τις νόρμες της εξουσίας και τις επιβολές των επιδιώξεων του μεγάλου κεφαλαίου και σκάει κυριολεκτικά επάνω στην Σελήνη και την Αφροδίτη. Ο κοσμάκης προσπαθεί να ανταποκριθεί και να αντέξει, χωρίς να συνθλιβεί, στις πιέσεις και τις απαιτήσεις προσαρμογής στις συνθήκες που δημιουργούνται από τους δύο παράγοντες που αναφέραμε. Προσπαθούν να κρατήσουν μία αξιοπρεπή παρουσία και εμφάνιση. Όλο και περισσότεροι προσπαθούν να δουν πώς μπορούν να αντλήσουν πόρους μέσω επιδομάτων.

Ο Ήλιος, οι ηγέτες αγρόν ηγόραζαν. Στον πρώτο οίκο ο Ήλιος δεν μπορεί να ακούσει κανέναν άλλο. Με την όψη μάλιστα οκταγώνου προς την έκλειψη ενοχλούνται κιόλας για τις διαμαρτυρίες και δεν θέλουν να ακούνε. Βρίσκονται στο δικό τους κόσμο στο στυλ: πεινάει ο λαός; Γιατί δεν τρώει παντεσπάνι. Ενώ μέσα από την όψη διπλού πενταγώνου προς τον Χείρωνα επιμένουν να χρησιμοποιούν το θέμα της επιδημίας για την στήριξη του δικού τους αφηγήματος.

Ο Ερμής με τον Άρη δεν θα κάτσουν ήσυχοι. Ξυπνάνε κάποιοι ερευνητές που έχουν δει από ένα φινιστρίνι μέσα σε έναν από τους Δούρειους Ίππους και φέρνουν στην επιφάνεια πληροφορίες χρήσιμες και διδακτικές για τους λαούς. Ο Άρης επιβεβαιώνει ότι δεν θα πάνε χαμένες και θα ανάψουν φωτιές πολύ δυνατές.