H Ελλάδα ως Κράτος και η ορκωμοσία του ΚΜ


Δημoσιεύτηκε: Σάββατο, 1 Ιούλ 2023 στις 23:30

Εδώ μας απασχολεί η σχέση της Ελλάδας ως Κράτος και η σχέση της με την ορκωμοσία του ΚΜ. Η Ελλάδα έχει έναν χάρτη εξωτερικά προσδιοριζόμενο από το τέταρτο Πρωτόκολλο του Λονδίνου του 1830.

Ο χάρτης αυτός επίσης δείχνει ότι λειτουργεί, αφού οι ίδιοι οι Έλληνες και οι ηγέτες τους δέχονται να είναι εξωτερικά προσδιοριζόμενοι από κάποιες ενίοτε μεγάλες δυνάμεις και να αποτελούν ουραγούς των εξελίξεων. Κάτι που δεν εφαρμόζεται και ούτε και ισχύει για άλλες χώρες, όπως πχ οι ΗΠΑ.

Γενικά θα αποφύγω να αναφέρω κρίσεις για τον χάρτη αυτόν και επιφυλάσσομαι να πω τη γνώμη μου σε ειδικό άρθρο σύγκρισης των δύο χαρτών της Ελλάδας, αυτόν της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας του 1822 και αυτόν της αναγνώρισης από τις τότε μεγάλες δυνάμεις με το τέταρτο Πρωτόκολλο του Λονδίνου του 1830.

Ας δούμε τη σχέση της ορκωμοσίας του ΚΜ με τον χάρτη αυτόν, στην επόμενη εικόνα.

Απ’ ότι βλέπουμε στον χάρτη της συναστρίας υπάρχουν δύο σημεία που επικεντρώνονται έντονα. Τα δύο αυτά σημεία είναι ο Άρης της ορκωμοσίας και ο Άρης του Ελληνικού κράτους, που είναι τονισμένα στον χάρτη της εικόνας. Επίσης να σημειώσουμε ότι συμμετέχουν στους σχηματισμούς και από τους δύο χάρτες, ο Πλούτωνας και οι Δεσμοί της Σελήνης.

Αυτά τα τρία, είναι σημεία που υπήρχαν και στις εκλογές του Ιουνίου, και απλά έρχεται ο ΚΜ να φαίνεται ότι είναι αυτός που επελέγη για τη διαχείρισή τους.

Το ότι έχει την πρωτοκαθεδρία ο Άρης από την αρχή μας βάζει σε σκέψεις. Ο κακοποιός Άρης που άλλοτε είναι αυτός που χτυπάει ευθέως και άμεσα και άλλοτε δρα σαν αργό δηλητήριο. Όταν έχει κύριο ρόλο, όπως σε αυτή τη συναστρία, τα στρατιωτικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και αυτό σχετίζεται με όλη τη διάρκεια της θητείας του ΚΜ.

Χάρτης ορκωμοσίας ΚΜ

Χάρτης ορκωμοσίας ΚΜ

Ο Άρης βρίσκεται στον ανερχόμενο και φιλόδοξο 11ο οίκο της ορκωμοσίας, σε σύνοδο με τη Λίλιθ και την Αφροδίτη, οι τρεις τους στον Λέοντα. Ο Άρης στον Λέοντα και στον 11ο οίκο μιλάει για αλαζονικές εκφράσεις και συμπεριφορές. Η Λίλιθ των εξτρεμιστών και των συνωμοτών που δρουν από τα παρασκήνια, δεν αφήνει περιθώρια για «μαλάκωμα» του Άρη, αντιθέτως.

Την κατάσταση του Άρη τη δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το ακριβές τετράγωνό του με τον Ουρανό του 8ου οίκου (00°01΄), παράγοντας ένα εκρηκτικό μείγμα.

Η Αφροδίτη που θα μπορούσε να συμβάλει σε μια πιο ήπια στρατηγική, κάνει σύνοδο με τον αστέρα Dubhe που κυβερνάει το υλικό επίπεδο της Προσωπικότητας, επιβάλλοντας πολιτικές κατευθύνσεις της πρώτης ακτίνας της Μεγάλης Άρκτου και αυτό την κάνει σκληρή και αυτή και με το υπόλοιπο περιβάλλον της η Αφροδίτη καίγεται, πλήττεται και χρησιμοποιείται.

Καθώς δε ο Dubhe είναι αστέρας της πέμπτης ακτίνας και η Αφροδίτη ο πλανήτης της ακτίνας αυτής, ο πλανήτης θα συμβάλλει στο να περάσουν οι επίσημες πολιτικές που κατευθύνονται από τον Άρη και τη Λίλιθ. Περαιτέρω θα πρέπει να συμβουλευτούμε τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της πρώτης ακτίνας και των κεντρικών πολιτικών κατευθύνσεων που όπως είπαμε συμμετέχει και αυτός ενεργά σε αυτούς τους χάρτες.

Ο Πλούτωνας της ορκωμοσίας βρίσκεται ανάδρομος στην αναιρετική του Αιγόκερου, στην ακμή του 5ου οίκου και κάνει τετράγωνο με τους Δεσμούς και την τελευταία ηλιακή έκλειψη που βρίσκονται στον 8ο οίκο. Αυτό μιλάει για πολιτική παρέμβαση που θα να είναι ενοχλητική, επώδυνη και δυσκολοχώνευτη για τον λαό. Στον πυρήνα της πολιτικής βούλησης που υπάρχει, κρύβεται πρώτα το θέμα της Κύπρου και ίσως και της Θράκης, Κρήτης, Δωδεκανήσων κτλ – των «παιδιών» της Ελλάδας (οίκος 5).

Ο ΒΔ σε σύνοδο με την ηλιακή έκλειψη στον 8ο οίκο μιλάει για εμπειρία που έρχεται, που τείνει να φέρει μεγάλη αλλαγή, πέρασμα από εμπειρία θανάτου και σχετίζεται με το πέρασμα από την θέση της ηγέτιδας δύναμης στη θέση του οικονομικού διαχειριστή. Για παράδειγμα, στο Αιγαίο δεν είμαστε ηγέτιδα δύναμη, αλλά πρέπει να βρούμε ένα σημείο κοινής οικονομικής συνδιαχείρισης.

Ο Άρης δείχνει τους ηγέτες του στρατού, τα σώματα ασφαλείας, μηχανικούς, χειρουργούς, μαχητές, ταραχοποιούς, εμπρηστές, εγκληματίες και εγκλήματα βίας. Κυριαρχεί στους άνδρες και σηματοδοτεί εκείνους που πολεμούν ή τσακώνονται. Είναι ο κύριος κυβερνήτης του πολέμου και των ενόπλων δυνάμεων. Ας δούμε όμως λίγο περισσότερο την επικέντρωση του χάρτη του κράτους στον Άρη της ορκωμοσίας.

Ο χάρτης του κράτους έχει ένα ευαίσθητο σημείο που πιθανολογώ να έχουν προσέξει ελάχιστοι. Αυτό φαίνεται στην επόμενη εξίσωση μεσοδιαστημάτων:

Έρις = Αφροδίτη/Ποσειδώνας = Ποσειδώνας/ΝΔ = Δίας/Πλούτωνας
(επόμενη εικόνα).

Η περιοχή των μεσοδιαστημάτων

Για να το δούμε από πιο κοντά, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ΝΔ κάνουν εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Δίας κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η Έρις βρίσκεται στο μεσοδιάστημά τους. Δείχνοντας τις διαμάχες που υποθάλπονται στην ελληνική κοινωνία.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένα επιπλέον μεσοδιάστημα απέναντι από την Έριδα, που λειτουργεί ως σημείο εξωτερίκευσης και εκτόνωσης. Αυτό το σημείο καταλαμβάνει ο Άρης της ορκωμοσίας!

Ο Άρης, αυτός ο μεγάλος ενεργοποιητικός παράγοντας του Στερεώματος! Δεν ξεφεύγει τίποτα από τις ενεργοποιητικές του δυνάμεις, πόσο μάλλον αυτή η μεγάλη (η μεγαλύτερη σε όλο τον χάρτη) επικέντρωση μεσοδιαστημάτων επάνω στην Έριδα. Η περιοχή που σχετίζεται με τις διαρκείς σκέψεις ανησυχίας των Ελλήνων για τον πιθανό πόλεμο με τους γείτονες μας ανατολικά.

Έτσι επί της ουσίας έχουμε επικαλυπτόμενα ένα Yod και μία Σφύρα του Θωρ με κοινή κορυφή, τον Άρη της ορκωμοσίας του ΚΜ. Η ισότητα Αφροδίτη & ΝΔ/Ποσειδώνα = Άρης συνιστά ένα Yod και η ισότητα Δίας/Πλούτωνας = Άρης δημιουργεί μία Σφύρα του Θωρ.

Το εξάγωνο Αφροδίτης, ΝΔ προς Ποσειδώνα μας λέει ότι η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ΝΔ δείχνει τη διαρκώς αποτυχημένη οικονομική πολιτική της Ελλάδας, τα χρέη στα οποία βρίσκεται να κολυμπάει με την ίδρυση του Ελληνικού κράτους, τα επαναλαμβανόμενα λάθη στην οικονομική διαχείριση, τις ρεμούλες, τους χρηματισμούς, τα οικονομικά σκάνδαλα, τις εξαρτημένες σχέσεις με τις ολιγαρχίες του πλούτου κτλ.

Μεταδίδει στον Έλληνα την αίσθηση ότι του είναι γραφτό, ότι είναι το κάρμα του να πάσχει οικονομικά. Ο Ποσειδώνας δρώντας επί του ηθικού μέρους, διαμορφώνει τις προπαγάνδες οι οποίες στηρίζουν όλα αυτά, αλλά δείχνει και τη διαφθορά που ακολουθάει συχνά ο Έλληνας θέλοντας και αυτός να πάρει μέρος στις απάτες και να βάλει «το δάκτυλο στο βάζο με το μέλι».

Ποσειδώνας/Αφροδίτη = Άρης
Το κράτος παίρνει τη θέση κάποιου που είναι πρόθυμος να πάρει την πρωτοβουλία να κάνει θυσίες για τους σκοπούς της καλυτέρευσης των οικονομικών του, πχ συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, που ήδη έχει ξεκινήσει μέσω της ονομασίας του, επηρεάζοντας τον τουρισμό. Η όλη επιχείρηση θα επιβληθεί με μια «λεία» και «λουστραρισμένη» λεπτότητα.

Ποσειδώνας/ΝΔ = Άρης
Υπάρχει μία τάση από το παρελθόν και από τη δημιουργία του Ελληνικού κράτους να ευνοείται η ενστικτώδης όσο και η θυσιαστική συμπεριφορά. Αυτή που ωθεί στη μη έλλογη και έμφρονα αντιμετώπιση, ενώ δείχνει εύνοια προς τον λαϊκισμό του μάρκετινγκ και των διαφημίσεων, που σήμερα έχει πέσει στο επίπεδο του TikTok. Αυτά προστίθενται και εντείνουν το προηγούμενο.

Δίας/Πλούτωνας = Άρης
Όλα θα εμφανιστούν με υψηλές προσδοκίες, πολύ ενθουσιώδη έκφραση. Θέλουν να κάνουν πολλά. Φτάνουν σε βαθμό υπερβολής. Δεν πρόκειται να σταματήσουν πουθενά. Δράση χωρίς όρια. Επιθυμία να γίνουν όλα και τώρα.

Πλούτωνας/ΒΔ = Άρης
Επιθετική και διεκδικητική προσπάθεια να ξεπεραστεί το παρελθόν, ώστε να υπάρξει αίσθηση απελευθέρωσης από εμπόδια, και να ανοίξει ο δρόμος για την ανάπτυξη. Συγκρούσεις και αντιδράσεις εναντίον ατόμων που προσπαθούν να επιβάλλουν την εξουσία τους μπορεί να πάρουν εμπρηστικούς τόνους.

Το τελετουργικό της ορκωμοσίας

Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας υπήρχαν κάποια αστρολογικά σημεία και θα τα καταγράψουμε για τους ενδιαφερόμενους πιο βαθιά με ζητήματα οιωνοσκοπίας.

Η τελετή είχε καταγραφεί ότι θα ξεκίναγε στις 13:00, αλλά ο ΚΜ εμφανίστηκε μερικά λεπτά νωρίτερα και ξεκίνησε στις 12:58. Στο άρθρο δεν υπολογίζω τον χάρτη της ορκωμοσίας με αυτή την ώρα, αλλά με την ώρα που επίσημα είχε δηλωθεί, κρατώντας τους τυπικούς κανόνες της τελετουργικότητας.

  • 13:01:42 το MC περνάει ακριβώς από το ASC του ΚΜ
  • 13:02:56 ο Κλήρος της Τύχης πέρναγε στην 00°00΄Αιγόκερου
  • 13:04:14 το Βέρτεξ σε ακριβή σύνοδο με τον Ποσειδώνα
  • 13:06:06 υπογραφή του εγγράφου της ορκωμοσίας του
  • 13:08:01 οι γωνίες κάνανε είσοδο στα επόμενα Θεμελιώδη ζώδια (Ωροσκόπος 00°00΄ Ζυγού, Μεσουράνημα 00°00΄ Καρκίνου κτλ)

Να σημειώσουμε ότι την στιγμή της αλλαγής ζωδίων και σταυρού, από μεταβλητό σε θεμελιώδη, ο ΚΜ βρισκόταν στη φάση της κοινωνικής πλευράς, με τα συγχαρητήρια που έπαιρνε από συγγενείς και φίλους.

Όλοι μέσα στα χαμόγελα κτλ κτλ. Κατά «σύμπτωση» εκείνη τη στιγμή, στις 13:08 και κάτι, διακόπηκε η αναμετάδοση από το εντός του κτηρίου της ορκωμοσίας από την τηλεόρασης της ΕΡΤ.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταβολή της ορκωμοσίας, που τον βρίσκει σε χαρές. Ανατέλλει ο Ζυγός και οι κοινωνικές επαφές κυριαρχούν. Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή περί τα τέλη της θητείας του, για την οποία εκείνος θα χαίρεται, ενώ οι υπόλοιποι δεν θα ξέρουν τι γίνεται; Ίδωμεν!

Λίγα οιωνοσκοπικά

Ένα ακόμη σημείο παρατηρήσαμε. Τη στιγμή της υπογραφής του, τον εξαπάτησε η πένα που χρησιμοποιούσε και στην υπογράμμιση διεκόπη η γραμμή της, κάτι που τον ανάγκασε να περάσει μία δεύτερη φορά διορθωτική την υπογράμμιση που χρησιμοποιεί. Είναι ένας οιωνός αυτός;

Στην κρίσιμη στιγμή χάνει τη φυσική αισιοδοξία του και τη σταθερότητα της στήριξής και πρέπει να προσπαθήσει εκ νέου χαλώντας κατά τι την εμφάνιση και τον αέρα της υπογραφής του, της υπόστασής του; Με μία διορθωμένη υπογραφή αναλαμβάνει; Κάτι χάνεται εδώ;

Επίσης να πούμε ότι κάτι που δεν περίμενα και το βρήκα πολύ προχωρημένο ήταν η υπογραφή του. Δεν την είχα ξαναδεί και δεν ξέρω αν είναι καινούρια υπογραφή ή παλιά. Αξίζει γραφολογικής ανάλυσης. Είναι η πρώτη φορά που την είχα δει και η πρώτη φορά που είδα να υπογράφει ως ΚΜ, όπως και τον λέω στα τελευταία μου άρθρα και ίσως στο μέλλον επικρατήσει αυτό.

Είναι μία υπογραφή τεχνοκρατική, σχεδόν κομπιουτερικής γραφιστικής ακρίβειας. Μου θύμισε λίγο και τα ονόματα των παιδιών του Έλον Μασκ. Βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στη λιτότητα και την αυστηρή περιγραφικότητα της ψηφιακής εποχής και τεχνολογίας, αγγίζοντας τις παρυφές του αποκρυφιστικού συμβολισμού. Όπως έχω παραδεχθεί και άλλη φορά, έχει καλούς μάνατζερς.

Τα λέει όλα με δύο γράμματα και δύο ανερχόμενες γραμμές. Επιπλέον τα γράμματα δημιουργούν οκτάβα, μια ακόμα έκφραση του αριθμού δύο. Το Κ είναι το 20 και το Μ το 40. Αυτό τα κάνει να έχουν σχέση δυαδική, δηλαδή οκταβική (2×20=40).

Τρεις δυάδες μας κάνουν οκτώ, που είναι 2³, η πλήρης ανάπτυξη της Δυάδας στους τρεις κόσμους. Υπάρχουν και αυτά που απαιτούν τη μελέτη τους.