Β. Πούτιν – πιθανό πρόβλημα υγείας;


Δημoσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαρ 2015 στις 06:20

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ( 15.03.15 ) σχολιάζουν το ότι ο Β. Πούτιν ακύρωσε προγραμματισμένες συναντήσεις με τους ηγέτες του Καζακστάν και της Λευκορωσίας την προηγούμενη εβδομάδα και αναρωτιούνται κατά πόσο έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Κάποιοι που βρίσκονται κοντά του, έχουν πει στο παρελθόν ότι έχει κάποιο πρόβλημα σε ένα σπόνδυλο, που του δημιουργήθηκε από τραύμα κατά την προπόνηση τζούντο που κάνει ακόμα και σήμερα 62 χρονών. Ο Ρώσος πρόεδρος έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση, από την συνάντησή του με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι της 5ης Μαρτίου. Τα ερωτηματικά αυτά επεδίωξα να διερευνήσω με τα εργαλεία που προσφέρει η αστρολογία και από αυτό προέκυψε αυτό το κείμενο.

Το πρώτο που παρατηρούμε είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Β. Πούτιν περνάει την αντίθεση που κάνει ο Ουρανός αφ’ ενός και το τετράγωνο που κάνει ο Πλούτωνας αφ’ ετέρου, στην μεγάλη σύνοδο της ανατολής του γενέθλιου χάρτη του, που περιλαμβάνει τον Ήλιο, τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα, αλλά έμμεσα πιάνει όλη την ομάδα της συνόδου, με τον Ερμή, τον Ωροσκόπο αλλά και την Αφροδίτη. Αυτή η αντίθεση γίνεται αρκετές φορές επάνω στην ακμή του 6ου γενέθλιου οίκου του, που ως γνωστόν είναι ο οίκος της υγείας και ειδικά της παρούσας κατάστασης της. Συγχρόνως ο διελαύνων Ουρανός κάνει τετράγωνο στον γενέθλιο Ουρανό του Β. Πούτιν, ενώ ο διελαύνων Πλούτωνας κάνει τετράγωνο προς την ομάδα του γενέθλιου Ήλιου και αντίθεση προς τον γενέθλιο Ουρανό. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα Σταυρό στα Θεμελιώδη ζώδια.

Στις 5 Μαρτίου που ήταν η τελευταία (όπως λένε) δημόσια εμφάνιση του, έγινε η ακριβής αντίθεση του δ. Ουρανού με τον γ. Ήλιο του. Συγχρόνως ξεκίνησε να συμμετέχει στην αντίθεση αυτή ο Άρης και η Αφροδίτη, οι οποίοι εισήλθαν στον 6ο γενέθλιο οίκο του τις επόμενες μέρες. Έτσι βλέπουμε να δημιουργείται μια ευρεία σύνοδος με την ακμή του γενέθλιου 6ου οίκου, η οποία από τις 10 Μαρτίου γίνεται όλο και πιο έντονη, καθώς την 10η Μαρτίου είχαμε την ακριβή σύνοδο των διερχόμενων Άρη και Ουρανού. Η τριπλή σύνοδος με τα δημιουργούμενα μεσοδιαστήματα ενεργοποιούν όλο αυτό το τελευταίο διάστημα την ακμή του οίκου της υγείας, κάνοντας συγχρόνως αντίθεση όπως είπαμε στην συστάδα πλανητών που βρίσκονται στην ανατολή του χάρτη του Β. Πούτιν. Στην συνέχεια πέρασε μέσα στον 6ο οίκο, πρώτα η Αφροδίτη και μετά ο Άρης. Ο Ωροσκόπος στον γενέθλιο χάρτη είναι στον Σκορπιό, που έχει διπλό κυβερνήτη τον Άρη και αυτό κάνει πιο ευαίσθητη την όλη κατάσταση.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι το ότι ο γενέθλιος Ήλιος είναι στον Ζυγό και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, Ποσειδώνα, και Ερμή, που επίσης είναι στον Ζυγό. Αυτή η σύνοδος εκτείνεται και στον Σκορπιό πιάνοντας τον Ωροσκόπο και την Αφροδίτη που βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο. Ο Ζυγός έχει εσωτερικό κυβερνήτη τον Ουρανό και εξωτερικό την Αφροδίτη. Η Σελήνη του Β. Πούτιν είναι στους Διδύμους, οι οποίοι έχουν εξωτερικό κυβερνήτη τον Ερμή και εσωτερικό κυβερνήτη την Αφροδίτη. Έτσι βλέπουμε αυτή η σύνοδος, που γίνεται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της ακμής του 6ου οίκου του, ότι περιέχει τρεις πλανήτες που κυβερνούν με πολλαπλό τρόπο βασικές ζωδιακές περιοχές του χάρτη του.

  • Ο Ουρανός ως εσωτερικός κυβερνήτης του Ζυγού (ζώδιο του Ηλίου και ομαδική συνόδος)
  • Ο Άρης ως εξωτερικός και εσωτερικός κυβερνήτης του Σκορπιού (ζώδιο του Ωροσκόπου)
  • Η Αφροδίτη ως εξωτερικός κυβερνήτης του Ζυγού (ζώδιο του Ηλίου και ομαδική συνόδος) και εσωτερικός κυβερνήτης των Διδύμων (ζώδιο της Σελήνης)

Ο Ουρανός είναι ιδιαίτερης σημασίας πλανήτης για τον Β. Πούτιν για ένα ακόμα λόγο. Το Μεσουράνημα του γενέθλιου χάρτη του είναι στον Λέοντα και είναι πολύ δυναμικά ενεργοποιημένο. Κάνει μια εντυπωσιακή σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, τον Πλούτωνα και την Λίλιθ. Μέσω δε του Νότιου Δεσμού, κάνει σύνοδο και με τον ανώτερο Δείκτη της Μεγάλης Άρκτου τον Μεράκ, που είναι ο βήτα της Μεγάλης Άρκτου. Η ενεργοποίηση αυτή του Λέοντα τον κάνει ευαίσθητο στις επιρροές του Ήλιου και κατά συνέπεια του Ουρανού που είναι ο εσωτερικός κυβερνήτης του ηλιακού ζωδίου. Επί πλέον η Ρωσία έχει ζώδιο της προσωπικότητας της τον Λέοντα. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Β. Πούτιν κατόρθωσε με επιτυχία να προβάλλει και να πραγματώσει μια ισχυρή παρουσία, που κάλυψε με τις «φτερούγες» της, όλη την Ρωσία σε μια εποχή παγκόσμιας κρίσης. Ενώνοντας και συμπαρασύροντας για πρώτη φορά, από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, όλα τα συστήματα που βρίσκονται διαρθρωμένα στην αχανή αυτή χώρα με την ταραχώδη ιστορία της του τελευταίου αιώνα.

αστρολογικός χάρτης διελεύσεων της 15ης Μαρτίου 2015
χάρτης διελεύσεων της 15ης Μαρτίου 2015

Το θέμα της υγείας του Ρώσου προέδρου έχει τεθεί και άλλες φορές στο κοντινό παρελθόν. Συγχρόνως όπως και να έχει, ο Ουρανός βρίσκεται κοντά στην ακμή του 6ου οίκου του και σε αντίθεση με τον Ήλιο του και τους άλλους πλανήτες της ανατολής του για μεγάλο διάστημα. Μάλιστα στις αρχές Νοεμβρίου (2-9 Νοεμβρίου 2014) είχε αναγκαστεί και πάλι, να ακυρώσει κάποιες συναντήσεις του και είχε απασχολήσει και τότε το θέμα της υγείας του. Τότε είχε ειπωθεί από Ρώσους αξιωματούχους, πως τον Σεπτέμβριο 2014, το πρόβλημα με την μέση του είχε επιδεινωθεί από μια πτήση με ανεμόπτερο.

Τον Νοέμβριο παρατηρούμε ότι ο Άρης ενεργοποιεί με την σύνοδο του τον διελαύνοντα Πλούτωνα, που βρίσκεται σε διαδικασία τετραγώνου προς τον γενέθλιο Ήλιο του κου Πούτιν. Ταυτόχρονα στο διάστημα 2 έως 9 Νοεμβρίου ο δ.Άρης έκανε σύνοδο με τον γ.Χείρωνα, που μπορεί να ενεργοποιήσει αφ’ ενός διαδικασίες θεραπείας, αλλά και επιβάρυνσης της υγείας. Σημειωτέον ο γ.Χείρωνας βρίσκεται στον 3ο οίκο που είναι ένας δείκτης της υγείας, δείχνοντας την κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς είναι ο 6ος οίκος από το Μεσουράνημα. Άποψη που ακολουθείται από την Αγιουρβεδική Αστρολογία. Συγχρόνως το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού των τελευταίων χρόνων, από ένα σημείο και μετά δημιούργησε ένα Σταυρό στα Θεμελιώδη ζώδια, μαζί με τον γενέθλιο Ήλιο και την «ομάδα της ανατολής» από την μία και τον γενέθλιο Ουρανό από την άλλη. Αυτό σίγουρα πίεσε εξαιρετικά τον Ρώσο πρόεδρο και βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια η ένταση η οποία δημιουργείται γύρω του είναι διαρκώς αυξανόμενη με πολιτικά και στρατιωτικά γεγονότα, να βρίσκονται σε μία διαδικασία κορύφωσης. Αυτό που συμβαίνει και μας αφορά όλους και συνοψίζεται στο τετράγωνο του δ.Πλούτωνα και δ.Ουρανού, ο Β. Πούτιν όπως είναι αναμενόμενο άλλωστε το βιώνει πολύ έντονα σε όλα τα επίπεδα.

χάρτης διελεύσεων Νοε 2014
χάρτης διελεύσεων Νοε 2014

Το άλλο σημαντικό αστρολογικό συμβάν της τελευταίας περιόδου που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2014 είναι το τετράγωνο του Κρόνου με τον Πλούτωνα, που θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι το 2017. Το τετράγωνο αυτό έχει την ιδιαιτερότητα ότι δημιουργεί μια όμοια κατάσταση με τον γενέθλιο χάρτη του Β. Πούτιν, αυτή τη φορά κάνοντας αντίθεση ο Κρόνος και τετράγωνο ο Ποσειδώνας στην γενέθλια Σελήνη του. Ένα ακόμα Ταυ δηλαδή με συμμετοχή ενός σημαντικού πόλου του γενέθλιου χάρτη. Σε αυτή την δεύτερη περίπτωση ο διελαύνων Κρόνος βρίσκεται στον 1ο γενέθλιο οίκο που επίσης είναι πολύ σημαντικός για την υγεία.

Δεν θέλω να επεκταθώ στο τι συγκεκριμένα αποτελέσματα μπορούν να επιφέρουν όλα αυτά ειδικά στην υγεία του Ρώσου προέδρου και δεν συντάχθηκε αυτό το κείμενο με την διάθεση της πρόβλεψης τόσο, όσο της παρατήρησης. Απλά είναι τόσες οι συγκυρίες και θελήσαμε να τις θέσουμε υπ’ όψιν σας, για την δική σας αστρολογική ενημέρωση και υποβοήθηση της αστρολογικής αντίληψης όσων ενδιαφέρονται. Η προβληματική πάντως ανταπόκριση του προέδρου τον Νοέμβριο κατά το τετράγωνο του Άρη στον Ήλιο του και τώρα κατά την αντίθεση, σίγουρα κάτι δείχνει. Το ότι υπάρχει πρόβλημα με τις διελεύσεις του Άρη είναι ένα θέμα. Εάν έχει πράγματι πρόβλημα με κάποιο σπόνδυλο του και όχι κάπου αλλού, αυτό θα πρέπει να είναι προχωρημένο. Διότι όταν επιδεινώνεται άμεσα η υγεία από τις σκληρές διελεύσεις του Άρη σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό έχει πρόβλημα. Η μελέτη τέτοιων άτομων όπως και να το κάνουμε είναι εξαιρετικά πολύπλοκο και λεπτό θέμα. Καθώς εμπλέκονται με τον ιστό του συνόλου της ανθρωπότητας και το ομαδικό κάρμα των λαών όλων και όχι μόνο του λαού που κυβερνούν. Γι’ αυτό είναι βέβαιο ότι σε αυτό το επίπεδο συμβαίνουν άγνωστες παρεμβάσεις, που δημιουργούν κανάλια κατεύθυνσης και διαχείρισης των ενεργειών που διαφαίνονται στις αστρικές σχέσεις, γιατί διακυβεύονται καρμικά συστήματα της ανθρωπότητας της ίδιας. Έτσι ευχόμαστε να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας στον Ρώσο πρωθυπουργό και να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του με την ελπίδα να επιτύχει ότι καλύτερο μπορεί, για το καλό όλης της ανθρωπότητας.

ΕΣΤΕ ΦΙΛΑΓΡΥΠΝΟΙ