Qatargate – μέρος β΄


Δημoσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Δεκ 2022 στις 18:50

Στο πρώτο μέρος είδαμε κάποιες πλευρές της ηλιακής έκλειψης του Οκτωβρίου 2022. Σε αυτό το δεύτερο μέρος θα συνεχίσουμε να δούμε και άλλα στοιχεία της έκλειψης που αποκαλύπτουν δυναμικά στοιχεία που τα θεωρούμε σημαντικά για την υπόθεση που μελετάμε, το Qatargate.

Ο Μεγάλος Σταυρός στις Βρυξέλλες

Στον χάρτη της έκλειψης υπάρχει ένας πολύπλευρα σημαντικός σχηματισμός Μεγάλου Σταυρού στα Θεμελιώδη Ζώδια, μεταξύ Πλούτωνα – Λίλιθ – Ερμή – Έριδας. Στις Βρυξέλλες (επόμενη εικόνα) ο Μεγάλος Σταυρός είναι πολύ τονισμένος καθώς βρίσκεται στους γωνιακούς οίκους.

Έτσι μαζί με τα Θεμελιώδη ζώδια τονίζεται έτι περαιτέρω από τους οίκους που κατά ένα τρόπο είναι αντίστοιχοι των θεμελιωδών ζωδίων. Ο ένας άξονας του Σταυρού μάλιστα – η αντίθεση Ερμή & Έριδας – ταυτίζεται με τον άξονα Μεσουρανημάτων (MC/IC) των Βρυξελλών.

Μεγάλος Σταυρός της έκλειψης της 25ης Οκτωβρίου

Στον χάρτη της έκλειψης στις Βρυξέλλες, ο Ερμής βρίσκεται σε στενή σύνοδο με το Μεσουράνημα. Ο άξονας της αντίθεσης Ερμή – Έριδας κάνει σταυρό με την αντίθεση Πλούτωνα – Λίλιθ. Η τελευταία κάνει σύνοδο με την Παλλάδα.

Ο Πλούτωνας δίνει τη συμμετοχή της πολιτικής βούλησης, της κεντρικής προώθησης και επιβολής πολιτικών θέσεων. Ο Πλούτωνας στον πρώτο οίκο των Βρυξελλών λέει: «ψάχτε στο επίπεδο αυτών που δημιουργούν τις κεντρικές πολιτικές».

Μαζί με τον Ήλιο στον Σκορπιό, που έχει κυβερνήτη τον Πλούτωνα, έχουν βάλει στο στόχαστρο τους κάποιο «μεγάλο ψάρι» και τους πυρήνες των πολιτικών που προωθούνται στην Ε.Ε.

Αυτός ο σταυρός έχει σχέση με την πληγή που άνοιξε στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τη σύλληψη της Καϊλή και του Παντσέρι και όχι μόνο, καθώς εμπλέκονται και άλλα παρεμφερή θέματα.

Ο Ερμής δείχνει ότι φθάνει στην κυκλοφορία μέσω του Τύπου, αλλά και τους απατεώνες, τους κλέφτες κτλ. Έχει την άποψη ότι: «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται». Αυτό σημαίνει ότι οι απατεώνες γνωρίζουν εξ αρχής πολύ καλά ότι μπορεί να ανακαλυφθούν.

Όμως το μεγαλύτερο σκάνδαλο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δημοσιότητα είναι αυτό που εμπλέκει τις επαφές και τις επικοινωνίες του Αλβέρτου Μπουρλά της Pfizer, με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Η σχέση αυτή απέφερε την αγορά δεκαπλάσιου αριθμού εμβολίων από τα απαιτούμενα και δη με τη δικαιολογία της αποτροπής της μετάδοσης της ίωσης κόβιντ.

Αυτό ήδη αποδείχθηκε ως απάτη, από την ακροαματική διαδικασία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου κατά τις δηλώσεις της προέδρου της Pfizer, ποτέ δεν έγινε έρευνα από την εταιρεία πάνω στο θέμα της προστασίας από τη μετάδοση.

Αυτό το θέμα βοά εδώ και καιρό στον Ευρωπαϊκό Τύπο και ειδικά στον Γερμανικό, καθώς η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είναι Γερμανίδα. Ωρύονται και αναρωτιόνται γιατί η φον ντερ Λάιεν δεν έχει ακόμα συλληφθεί. Ο Ερμής δείχνει αυτά που βγαίνουν στον Τύπο. Θα δώσουν στη δημοσιότητα τα μηνύματα που αντάλλασσαν μέσα στην άμεση ακτίνα δράσης αυτής της έκλειψης; Ή θα εκτονωθούν επάνω στην έτσι κι αλλιώς δύσμοιρη Καϊλή και το Qatargate;

Αυτός ο Μεγάλος Σταυρός λοιπόν είναι το σημαντικό σημείο, όπου στο βάθος κρύβονται κάποια ισχυρά πολιτικά πρόσωπα με οριακές πολιτικές στρατηγικές (Πλούτωνας). Σε αυτά τα εδάφη καλλιεργούνται και δράσεις εξτρεμιστικών στοιχείων, δολιοφθορέων, απατεώνων, συνωμοτών (Λίλιθ).

Οι Λιλιθικοί είναι άτομα του όλα ή τίποτα. Είναι έτοιμα να κάνουν τα πάντα, τυχοδιώκτες, που πολύ εύκολα μπορούν να κινηθούν εκτός νόμου καλυπτόμενοι υπό τους κεντρικούς πολιτικούς σχεδιασμούς που έχουν τη δυνατότητα να τους καλύπτουν, αφού κινούνται όχι φανερά (Πλουτώνια) και αυτοί.

Η σύνοδος της Παλλάδας με τη Λίλιθ απέναντι από τον Πλούτωνα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Λίλιθ και Παλλάς δείχνουν οι δολιοφθορείς αυτοί (Λίλιθ) να είναι κάποιοι τεχνοκράτες, επιστήμονες (Παλλάς), που επιχειρούν εντός του χώρου της πολιτικής (Πλούτωνας απέναντι).

Είναι κάποιοι απ’ αυτούς με τις κραυγαλέες σπουδές και τα μεγάλα διπλώματα, τα μεγάλα αρπακτικά, που εμπλέκονται σε Λιλιθικές εξτρεμιστικές και παράνομες δραστηριότητες, στον έβδομο οίκο του Ευρωκοινοβουλίου – των υποθέσεων εξωτερικής πολιτικής της Ε.Ε.

Σε αυτές τις τακτικές κρύβονται και επίδοξοι τεχνοκράτες και επιχειρηματίες του χώρου των ΜΚΟ, όπως αυτή του Παντσέρι “Fight Impunity”, η άλλη του Ταλαμάνκα της “No Peace without Justice” και πολλές άλλες.

Εκτός του Κατάρ εμπλέκεται ευρύτερα ο κύκλος των σχέσεων εξωτερικής πολιτικής της Ε.Ε. Το πρώτο παράδειγμα που αναδύθηκε αμέσως μετά το Κατάρ, ήταν οι σχέσεις με το Μαρόκο.

Το θέμα των εμβολίων δεν ήταν στο βάθος και αυτό κάτω από κάποιον πολιτικό σχεδιασμό; Ο Πλούτωνας είναι ο κυρίαρχος αυτής της έκλειψης στο Σκορπιό, όπως είπαμε. Όταν μιλάμε για Πλούτωνα και κεντρικές πολιτικές, θυμόμαστε πχ το πρότζεκτ πάνω στο οποίο εργάζεται ο Μαργαρίτης Σχοινάς και ονομάζεται “Promoting our European Way of Life” (Προώθηση του Ευρωπαϊκού μας Τρόπου Ζωής), που αρχικά ονομαζόταν “Protecting our European Way of Life” (Προστασία του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας).

Ακόμα επιτροπές όπως η «Επιτροπή Φιλίας Ελλάδας-Κατάρ» που πρόεδρος της ήταν ο Ανδρέας Πάτσης που έγινε γνωστός ευρύτερα με τις απάτες του με το θέμα των στεγαστικών δανείων, είναι ένα έδαφος Πλουτώνιο.

Φυσικά εδώ, κατά κανένα τρόπο δεν υποστηρίζουμε ότι ο Σχοινάς και ο Πάτσης έχουν οποιαδήποτε σχέση με το Qatargate. Μόνο περιγράφουμε τον τύπο των πρότζεκτς που περιέχουν πυρηνικές Πλουτώνιες τάσεις, που μπορούν να εκκολάψουν Λιλιθικές δράσεις τεχνοκρατών.

Οι πολιτικές σκοπιμότητες (έτσι λέγονται) μπορεί να οδηγήσουν πολύ εύκολα στον χρηματισμό, ειδικά όταν κανείς εμπλέκεται με τους εξαιρετικά πλούσιους Άραβες του Κατάρ που ο χρηματισμός είναι γι᾿ αυτούς καθημερινός τρόπος ζωής.

Όμως αυτή τη φορά, ο Ψυχοπομπός Ερμής και μεγάλος συνεργάτης του Πλούτωνα, ευρισκόμενος στο ισχυρότερο σημείο απ’ όλους τους πλανήτες έβαλε σε πειρασμό τον Πλούτωνα να τον αξιοποιήσει.

Έτσι Ερμής και Πλούτωνας είπαν να ανασύρουν προς την επιφάνεια κάποια από τα κρυμμένα στα βαθιά σκοτάδια. Η αντίθεσή του με την Έριδα δείχνει μεταξύ άλλων και τη διχόνοια που έχει πέσει στο Ευρωκοινοβούλιο μεταξύ βουλευτών. Όπου κοιτάζουν ο ένας τον άλλο με καχυποψία για χρηματισμό. Όλοι έχουν γίνει ύποπτοι.

Οι συνάδελφοι της Καϊλή λένε ότι είχε γίνει έως και κουραστική με τον τρόπο που υποστήριζε το Κατάρ και όλοι απορούσαν. Έδινε την εντύπωση κυβερνητικού εκπροσώπου του Κατάρ στις συνεδριάσεις του Ευρωκοινοβουλίου, λένε κάποιοι Ευρωβουλευτές.

Αυτοί οι πασόκοι βρε παιδί μου! Πάντα έτσι ήταν, δεν έχουν τακτ. Βουτάνε το δάκτυλο στο βάζο με το μέλι άγαρμπα και «καρφώνονται», τους παίρνουν χαμπάρι. Δεν ξέρουν να καλύπτονται.

Αντίθετα οι της δεξιάς παράταξης έχουν μακράν πείρα, επιτηδειότητα και ιστορικό σε τέτοιες καταστάσεις. Αν και για την Καϊλή βαρύνει και η προσωπική της κατάσταση. Δεν διαθέτει καθόλου επαρκή ψυχική διάκριση που θα της έδινε την ικανότητα να γνωρίζει ότι μπορεί κάποιοι να βλέπουν και να κρίνουν τη συμπεριφορά της. Παρόλο που δεν ανήκει στο ναρκισσιστικό μοντέλο, διέπεται από βαθιά ψυχική ανωριμότητα ή αν προτιμάτε, κενότητα, διαλαλεί το «γυάλινο» ματάκι.

Όπως ήδη είπαμε στο πρώτο μέρος, έχουμε τρεις εκλείψεις μαζί. Του Ερμή, του Ηλίου και της Αφροδίτης, κατά σειρά που έγιναν. Οι τρεις πλανήτες, η Σελήνη και οι Δεσμοί που εμπλέκονται στην ηλιακή έκλειψη κατά ένα τρόπο είναι οι κύριοι της ημέρας της έκλειψης.

Στον επόμενο αστροχαρτογραφικό χάρτη βλέπουμε ότι ο Ερμής μεσουρανεί στις Βρυξέλλες, η Αφροδίτη με Ήλιο και Σελήνη μεσουρανούν στη Ρώμη και οι Δεσμοί μεσουρανούν στην Αθήνα. Κάτι συγχρονικότητες που έχει η Αστρολογία!!! Στις Βρυξέλλες αποκαλύπτεται (Ερμής) σκάνδαλο (Λίλιθ) που εμπλέκει Ιταλούς (Αφροδίτη, Ήλιος, Σελήνη) και Έλληνες (Δεσμοί).

Η γραμμή της Λίλιθ στο DSC βλέπουμε ότι τέμνει τον άξονα των Δεσμών στην Ελλαδική επικράτεια και το πρώτο πρόσωπο που κυριάρχησε στην πρώτη φάση αποκαλύψεων ήταν Ελληνικής υπηκοότητας!

μεσουρανήματα κύριων στοιχείων έκλειψης

μεσουρανήματα κύριων στοιχείων έκλειψης
Ενεργοποίηση της Τέταρτης Ακτίνας

Παράλληλα παρατηρούμε ότι η Έρις βρίσκεται στο IC ακριβώς στη Γενεύη. Κατά την διδασκαλία της Εσωτερικής Αστρολογίας, στην πόλη αυτή υπάρχει ένα από τα πέντε μεγάλα πλανητικά ενεργειακά κέντρα στα οποία ανταποκρίνεται η ανθρωπότητα στη σημερινή πέμπτη ρίζα φυλή παράγοντας φαινόμενα στην εξωτερική πλανητική ζωή. Το κέντρο αυτό έχει στην άμεση επιρροή του, διευθύνει, την Ευρώπη και τη Ρωσία. Είναι το τσάκρα Anahata, το τσάκρα της Καρδιάς.

Βλέπουμε την Έριδα να απλώνεται και να φορτίζει τις καρδιές των ανθρώπων με διχόνοια, κόντρες, αναμετρήσεις και διαμάχες που διογκώνουν τους εθνικισμούς και πλήττουν αρχικά τα εμπλεκόμενα κράτη, Ιταλία και Ελλάδα.

Αναπτύσσονται έριδες εναντίον συνολικά των Ελλήνων και των Ιταλών. Άλλο που δεν ήθελαν να αρχίσουν πάλι να λένε για τον Ευρωπαϊκό Νότο κτλ. Εθνικισμοί με κέντρα επιρροής τα κόμματα, φέρνουν ρήξεις και ρήγματα στις σχέσεις, καυγάδες για το ποιος τα παίρνει και ποιος όχι και όχι μόνο.

Αυτά θα διογκωθούν αν δημιουργηθεί επισιτιστική κρίση και χρειαστεί να αναληφθούν Πανευρωπαϊκά ή και Παγκόσμια μέτρα. Η Έρις στην καρδιά δίνει καταστάσεις για γερά νεύρα που θα φέρουν την διάκριση που διαθέτει ο καθένας σε κρίση.

Είναι προπαρασκευαστικά στάδια που προετοιμάζουν για την έλευση της Τέταρτης Ακτίνας, που αυτή τη στιγμή ενεργοποιείται και όπου θα χρειαστεί η Διάκρισή μας να αναπτυχθεί όσο γίνεται περισσότερο για να επιτύχουμε μία ικανοποιητικά ανθρώπινη ζωή.

Η Έρις, κατά την εκτίμησή μου, ανήκει στην Τέταρτη Ακτίνα της Αρμονίας μέσα από Διαμάχη. Ειδικά σε αυτή την έκλειψη βρίσκεται όπως είδαμε σε αντίθεση με τον Ερμή, τον εκπρόσωπο της τέταρτης ακτίνας.

Η Σελήνη ο έτερος πλανήτης της τέταρτης ακτίνας, είναι κεντρική αφού πραγματοποιεί τις τρεις εκλείψεις. Η Τέταρτη ακτίνα είναι πολύ ισχυρή σε αυτή την έκλειψη.

Αυτό εντείνει τις διαμάχες και τις αναμετρήσεις. Η θεματική του χρηματισμού υψηλόβαθμων στελεχών της Ε.Ε. φέρνει βαθιά ρήγματα στις συνειδήσεις όλων των ανθρώπων και περισσότερο των Ευρωπαίων και των Ρώσων. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη το δυσμενές κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ Ε.Ε. και Ρωσίας.

Τα ρήγματα αυτά, που δεν ξέρουμε μέχρι που θα φθάσουν και πόσα ακόμη θα αποκαλυφθούν, θα μείνουν στις καρδιές των ανθρώπων και θα τους φέρουν σε τέτοιες διαμάχες που λίγοι θα κατορθώσουν να αποφύγουν τη συνειδησιακή διάσπαση. Αυτά θα μας οδηγήσουν να πρέπει να ασκήσουμε τη Διάκρισή μας στο έπακρο από ᾿δω και πέρα.

Είναι αίτημα της έναρξης ενεργοποίησης της Τέταρτης Ακτίνας, που έχει ειπωθεί ότι θα ενεργοποιηθεί το 2025. Τώρα όμως είμαστε ακριβώς σε αυτή την φάση ενεργοποίησης. Μην περιμένουμε ότι το 2025 θα έρθει ακαριαία. Οι ακτίνες δεν έχουν κουμπί on/off. Ενεργοποιούνται βαθμιαία, όπως και βαθμιαία αποσύρονται.

Αυτή η έκλειψη θίγει το θέμα της έλευσης της τέταρτης ακτίνας στην καρδιά των ανθρώπων. Η Τέταρτη ακτίνα (Αρμονία μέσω Διαμάχης) ως δίαυλος της Δεύτερης (Αγάπης/Σοφίας) έχει τη δύναμη να δρα στην καρδιά. Είναι άλλωστε μία ακτίνα που ασκεί και αφυπνίζει τη Διαίσθηση και η Καρδιά έχει λόγο σε αυτό το πεδίο.

Ο 25ος Μεσημβρινός

Στο Αιγαίο και στον 25ο Μεσημβρινό, βλέπουμε να συναντιούνται η Δύση της Λίλιθ και της Παλλάδας με τον άξονα Μεσουρανημάτων των Δεσμών και η Εύα Καϊλή, Ελληνίδα Ευρωβουλευτής, ήταν μέχρι τώρα το κύριο πρόσωπο που διαπομπεύτηκε από τον παγκόσμιο Τύπο.

Η υπόθεση της Καϊλή πλήττει την εικόνα και όχι μόνο, όλης της Ελλάδας και γι᾿ αυτό εμπλέκεται τόσο με τον χάρτη της έκλειψης για την Ελλάδα.

Ο Νότιος Δεσμός στο MC για την Ελλάδα (επόμενος χάρτης) δείχνει αποτυχίες στους στόχους και φέρνει διακοπή και μπλοκάρισμα στις επιδιώξεις των επιθυμιών, των φιλοδοξιών. Βλέπουμε η Καϊλή να είναι πολύ ταυτισμένη με την Ελλάδα σε αυτή την έκλειψη.

Αστρολογικός χάρτης έκλειψης για Αθήνα

Χάρτης έκλειψης για Αθήνα

Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι οι δράσεις της έχουν συμμέτοχους, σημαντικά πολιτικά πρόσωπα από τον Ελλαδικό χώρο που κατέχουν θέσεις από τις οποίες προωθούν βασικές πολιτικές κατευθύνσεις; Ίδωμεν!

Να πούμε εδώ, ότι οι αστροχαρτογραφικοί χάρτες αναφέρονται σε γήινες συντεταγμένες και είναι ανεξάρτητοι των χαρτών κάθε τόπου, εκτός των τεσσάρων κύριων γωνιών ενός χάρτη.

Το ότι οι Δεσμοί περνάνε από τον 25ο Μεσημβρινό έχει ένα μυστήριο κυκλικό μπλέξιμο για εμάς που συνδέεται με την Καϊλή και περιγράφεται στην ακόλουθη αλληλουχία:
Καϊλή Κατάρ Τουρκία 25ος Μεσημβρινός

Η Καϊλή συνδέεται με το Κατάρ που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο σημαντικότερος σύμμαχος της Τουρκίας. Σημαντικός χρηματοδότης της και έχει εκεί η Τουρκία και στρατιωτική βάση.

Εξίσου αν όχι περισσότερο σημαντικό είναι ότι το Κατάρ αποτελεί τον κύριο υποστηρικτή του Ερντογάν επάνω στα θέματα των στρατηγικών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Να και η Πλουτώνια πολιτική βούληση, να και η Λίλιθ που εμπλέκονται!

Ο Πλούτωνας γιατί η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει κατεξοχήν βαθιές πολιτικές βλέψεις. Η Λίλιθ γιατί είναι στην ουσία μία μυστική οργάνωση με τελετουργικές βάσεις. Ούτως ή άλλως ο Τουρκικός Τεκτονισμός αποτελεί μία πολύ δυναμική ιδιαιτερότητα στον χώρο του Παγκόσμιου Τεκτονισμού.

Με σημαντική παρουσία θέσεων που αποκλίνουν του κεντρικού παγκόσμιου Τεκτονισμού, προσφέροντας μία δική τους άποψη που συνδέει την δυτική εσωτεριστική και αποκρυφιστική παράδοση με την ανατολική, των διδασκάλων του Σουφισμού.

Η Λίλιθ στη θετική της πλευρά μπορεί να λειτουργήσει σαν ένας ιδανικός δίαυλος πνευματικής επικοινωνίας με τα ανώτερα πεδία, όταν το κάρμα επί του αστρικού πεδίου έχει εκπληρωθεί ή πλησιάζει να εκπληρωθεί.

Μιλάμε για πολύ βαθιά εσωτερικά θέματα, που δεν θα αναλάβουμε περισσότερο να ασχοληθούμε μαζί τους εδώ. Επισημαίνουμε μόνο την ισχυρή παρουσία του Πλούτωνα και της Λίλιθ.

Σημειωτέον ότι ο Πλούτωνας σε αυτή την έκλειψη βρίσκεται με στενή σύνοδο με τον Ωροσκόπο στην Άγκυρα και το Βέρτεξ σε στενή σύνοδο με τον Regulus στον έβδομο οίκο, ενώ ο ΝΔ έχει μία απόσταση ασφαλείας από το MC της. Μυστήριες συνδέσεις;

 Αστρολογικός χάρτης έκλειψης Οκτωβρίου 2022 για Άγκυρα

Χάρτης έκλειψης στην Άγκυρα

Ο 25ος Μεσημβρινός είναι η περιοχή διεκδικήσεων της Τουρκίας για μοίρασμα του Αιγαίου κ.α. Ρεαλιστικά αλλά και συμβολικά μεγάλες φλέβες και μεγάλα καμπανάκια επισήμανσης χτυπάει η υπόθεση Καϊλή για εμάς.

Ο Μεσημβρινός αυτός είναι ένα πολύ σημαντικό κέντρο για τον συνολικό Πολιτισμό της Ανθρωπότητας. Ο Ερντογάν, που έχει σοβαρές σχέσεις με τον αποκρυφισμό, ίσως έχει και κάποιους άλλους λόγους που έχει στόχο αυτόν τον μεσημβρινό, αυτό το σημείο Δύναμης του πλανήτη.

Στον 25ο μεσημβρινό βρίσκεται το Ιδαίον Άντρον που είναι το σπήλαιο που έκρυψε η Ρέα τον Δία ώστε να μην τον βρίσκει ο Κρόνος. Τι είδους περιοχή μπορεί να είναι κάποια, ώστε να μην μπορεί να την επιβλέπει ο Κρόνος;

Εκεί ανατράφηκε ο Ζευς, φυλασσόμενος από τους Κουρήτες. Αυτά τα μεγάλα όντα, οι Κουρήτες, κρατούν το μυστικό του γιατί ο Κρόνος δεν είχε εκεί τον έλεγχο.

Πρόκειται για ήρωες – μύστες που έχουν απελευθερωθεί από τον νόμο του Κάρμα. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να διαφύγει της όρασης και του ελέγχου του Κρόνου.

Στον Μεσημβρινό αυτό βρίσκεται ακόμα η Δήλος η πατρίδα της Άρτεμης και του Απόλλωνα, η Παναγία της Τήνου, αλλά και η Ηφαιστία της Λήμνου. Η Λήμνος, η Δίπολις, με την πανάρχαια Ηφαιστειακή της λατρεία των Καβείρων.

Βλέπουμε μία διαχρονική παρουσία πολιτισμικής σημασίας που αφορά όχι μόνον την Ελλάδα σαν κράτος και καλύπτει τα ιστορικά κέντρα λατρείας των Ελλήνων όλων των πολιτισμικών περιόδων, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει αυτό σε κάποιους.

Αυτή η έκλειψη μεταξύ άλλων βάζει στο τραπέζι των εξελίξεων και εμπειρίες για εμάς πάνω στα εθνικά θέματα. Θετικές; Δεν θα το ᾿λεγα!

Με τον Νότιο Δεσμό στο MC της Αθήνας, μάλλον δεν γίνεται αυτό που επιθυμούμε, ναυάγιο, αποτυχία. Σημειωτέον ότι σε αυτή την περιοχή του Αιγαίου έχουμε και τη σύνοδο της Λίλιθ με την Παλλάδα επάνω στη Δύση.

Ειδικά από το ύψος που βρίσκεται περίπου η Σάμος και η Άνδρος μέχρι τη Λήμνο είναι περιοχή που μπορεί να δημιουργηθούν δολιοφθορές και σαμποτάζ (Λίλιθ) από εχθρικές (οίκος 7) ειδικές δυνάμεις (Παλλάς). Οι περιοχές σημειώνονται στην επόμενη εικόνα.

Στα διπλά τετραγωνάκια είναι τα σημεία όπου η Λίλιθ και η Παλλάς βρίσκονται ακριβώς στο DSC και συναντούν το Μεσουράνημα του άξονα των Δεσμών.

Ξαναλέω ότι αυτά είναι σημεία παγκόσμια και δεν προκύπτουν από τον χάρτη της έκλειψης για την Αθήνα, αλλά από όλους τους χάρτες της έκλειψης σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Αυτό το θέμα δεν τελειώνει εδώ με αυτές τις ολίγες αναφορές. Η ενεργοποίηση ενός τέτοιου Μεσημβρινού αποτελεί μήνυμα που περιέχει κυρίως πνευματικό περιεχόμενο.

Άσχετα με τα Ελληνικά θέματά μας, οι τεχνοκράτες (Παλλάς) και εξτρεμιστές δολιοφθορείς (Λίλιθ) θα δράσουν σε επίπεδα που αγγίζουν σοβαρά τις βάσεις του μέχρι σήμερα πολιτισμού. Φυσικά όταν μιλάμε για Παγκόσμιο Πολιτισμό, η πνευματική Ελλάδα, το Αιγαίο, ο Μεσημβρινός 25° ανατολικά, έχουν κύριο λόγο.

Εκεί και αν θα χρειαστεί η άσκηση της Διάκρισής μας! Η διάκριση δε, επί πνευματικού επιπέδου απαιτεί δύσκολους, επίπονους και πολύχρονους αγώνες προετοιμασίας και τη σύγκλιση και ανοικτή επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό. Η Τέταρτη Ακτίνα σε δράση.

άξονας μεσουρανήματος των Δεσμών

άξονας μεσουρανήματος των Δεσμών – 25°Α

Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον σε ορισμένους απλανείς αστέρες, αστεροειδείς και πλανητοειδείς (dwarf planets) που συμμετέχουν στην τόσο σημαντική έκλειψη του Οκτωβρίου που εξετάζουμε και δίνουν κάποιες μυστηριακές διαστάσεις.

Έτσι θα κάνουμε μία αναφορά στη συνέχεια όσο γίνεται πιο συνοπτική σε κάποιους από αυτούς που σχετίζονται με την υπόθεσή μας.

Ας αναφέρουμε καταρχήν συνολικά ποιους θεωρούμε σημαντικούς σε συμμετοχή σε αυτή την έκλειψη και θα προχωρήσουμε σε ανάλυση μόνο των σχετιζόμενων με την υπόθεσή μας:

  • Ερμής σύνοδο με Spica, Arcturus και Psyche(asteroid)
  • Έρις αντίθεση με Spica και Arcturus
  • Έρις σύνοδο με Kurdah
  • Σελήνη, Αφροδίτη παραλληλία με Spica
  • ΒΔ σύνοδο με Menkar και Albion
  • Άρης αντίθεση με Aculeus
  • Ποσειδώνας αντίθεση με Denebola
  • Ceres σύνοδο με τον Zosma
  • ASC (Βρυξέλλες) σύνοδο με Pandora(asteroid)

η έκλειψη με απλανείς και πλανητοειδείς

η έκλειψη με απλανείς και πλανητοειδείς
Η Αλβιώνα σε σύνοδο με τον ΒΔ

Ο Πλούτωνας είναι ο προεξάρχων πλανήτης αυτής της έκλειψης και για τις Βρυξέλλες, αλλά και για την Ελλάδα βρίσκεται στον πρώτο οίκο. Δεν είναι η καλύτερή του θέση αυτός ο οίκος που ταιριάζει περισσότερο με τον Ουρανό από τους Μετακρόνειους.

Αλλά σίγουρα ο οίκος αυτός θέτει την σημασία της άσκησης πολιτικής βούλησης σε πρώτο πλάνο και ωθεί τις μάζες να την αντιληφθούν άμεσα, διαμορφώνοντας την μαζική συνείδηση της κοινότητας που υπάρχει στην Ευρώπη, το Ευρωπαϊκό ιδεώδες, και κατ᾿ επέκτασιν σε όλον τον κόσμο.

Με αυτό το υπόβαθρο κατά νου βλέπουμε στον πιο πάνω χάρτη ότι ο ΒΔ κάνει σύνοδο με τον νάνο πλανήτη (dwarf planet) Αλβιώνα. Το όνομά του προέρχεται από την παλαιά ονομασία της Βρετανίας, Αλβιώνα, η γηραιά Αλβιώνα όπως κάποιες φορές λέγεται.

Η αστρολογία είναι ένας εξαιρετικός χώρος μελέτης συγχρονικοτήτων. Μιλάμε για πολιτική βούληση, πολιτική καθοδήγηση του Πλούτωνα και να που ξεπετιέται η Βρετανία. Η χώρα που έχει μακράν ιστορία στην άσκηση πολιτικής κατεύθυνσης παγκοσμίως.

Αυτά δεν είναι τυχαία, μιας και η Βρετανία έχει ακτίνα προσωπικότητας την Πρώτη, της πολιτικής βούλησης, την οποία εκπροσωπεί ο Πλούτωνας.

Αν και η Βρετανία έχει πρώτη ακτίνα του Ταυρίσιου τύπου μέσω του Ηφαίστου, δεν παύει να λειτουργεί και εδώ από την θέση του Πλούτωνα στον Αιγόκερο που φέρει την πρώτη ακτίνα και από τον πρώτο οίκο.

Είναι η φάση όπου η πολιτική βούληση ασκείται, όσο και δοκιμάζει άμεσα και απευθείας τα εκτελεστικά όργανα, ενώ χαράσσει έντονες εντυπώσεις στη μαζική συνείδηση.

Κάποιοι από τους εξτρεμιστές της Λίλιθ θα θυματοποιηθούν για πολιτικούς λόγους και για διευκόλυνση των πολιτικών διεργασιών που υποβόσκουν και κινούνται προς το να βγουν στην επιφάνεια. «Ω, όντα της Επιφανείας …» που λένε κάποιοι. 

Η Αλβιώνα είναι ο πρώτος Mεταποσειδώνιος πλανήτης (Trans-neptunian Object) που ανακαλύφθηκε μετά τον Πλούτωνα και τον δορυφόρο του Χάροντα (Charon), το 1992. Σήμερα από τους αστρονόμους κατατάσσεται στους νάνους πλανήτες (dwarf planet).

Οπωσδήποτε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για επιδράσεις του πλανήτη αυτού, αφού δεν υπάρχει καμία έρευνα και σίγουρα είναι μικρό το χρονικό διάστημα από την ανακάλυψή του. Εμείς τον χρησιμοποιούμε οιωνοσκοπικά και στα πλαίσια των συγχρονικοτήτων.

Για να συνοψίσουμε, ο Πλούτων προεξάρχων και η Αλβιώνα σε σύνοδο με τον ΒΔ, υπόσχεται εμπειρίες. Η Βρετανία – Αλβιώνα, το μεγάλο αυτό κέντρο πολιτικής βούλησης σε άμεση σχέση με την έκλειψη αυτή! Κάτι λέει αυτό; Σχετίζεται το Qatargate και με τη γηραιά Αλβιώνα, την Βρετανία;

Είδαμε εδώ την υποψηφιότητα των ΗΠΑ με το μονοπάτι της έκλειψης του Ερμή. Η Βρετανία είναι μία δεύτερη υποψηφιότητα. Συχνά σε μεγάλα γεγονότα έχουμε παρατηρήσει να υπάρχει ενεργοποίηση και των δύο κρατών, Βρετανίας και ΗΠΑ.

Είναι βέβαια γνωστή σε όλους και από παλιά η συνεργασία των δύο χωρών, σε βαθμό που κάποιες στιγμές δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος την μία από την άλλη.

Η Βρετανία με την Πρώτη ακτίνα της προσωπικότητάς της δρα μέσω του Πλούτωνα και γίνεται παραγωγός πολιτικών θέσεων – κατευθύνσεων. Οι ΗΠΑ με τον Υδροχόο σαν ζώδιο ψυχής δρουν με τον Ουρανό και γι’ αυτό έχουν περισσότερο ρόλο εκτελεστικό, υλοποιητικό, κάνουν εφαρμογές. Ακόμα και η Αμερικανική Επανάσταση εμπνεύστηκε από την προγενέστερή της Αγγλική Επανάσταση.

Ο Μενκάρ σε σύνοδο με τον ΒΔ

Με τον ΒΔ κάνει επίσης σύνοδο και ο αστέρας Μενκάρ. Να πούμε δυο λόγια γι᾿ αυτόν, αν και τι να πρωτοπούμε γι’ αυτόν τον γενικά δύσκολο και σημαντικό αστέρα που οι αστρολόγοι του παρελθόντος τον έχουν κατατάξει στους πολύ δυσμενείς.

Είναι ένα τεράστιο αστρολογικό θέμα που δεν θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε σε αυτό το άρθρο παρά μερικά, αποσπασματικά και όσο αφορά τη θεματική μας, το Qatargate.

Θα πούμε οπωσδήποτε κάποια πράγματα γιατί αφορά ειδικά στην Εύα Καϊλή με την ηλιακή της επιστροφή στην έκλειψη αυτή, όπως και τις ΜΚΟ με τις μεγαλόσχημες αλτρουιστικές ονομασίες και τις ιδιοτελείς και ύπουλες προθέσεις.

Ο Μενκάρ είναι ο λαμπρότερος αστέρας του αστερισμού του Κήτους. Βρίσκεται ανάμεσα στα σαγόνια του, το πιο απειλητικό μέρος του Κήτους που καταβροχθίζει.

Ο Ποσειδώνας, βασιλέας και ελεγκτής των υδάτων του αστρικού κόσμου, συναισθηματικού και επιθυμητικού, εκπρόσωπος της έκτης ακτίνας οφείλει να ελέγχει τη δεύτερη ακτίνα που εκπροσωπείται από την Ανδρομέδα για τα έργα της.

Η Ανδρομέδα φέρει την αλαζονική κληρονομιά της μητέρας της, Κασσιόπης, που κόμπασε για την ομορφιά της κόρης της, λέγοντας ότι είναι ομορφότερη των Νηρηίδων.

Η έπαρση αυτή ενόχλησε τον Ποσειδώνα που έστειλε το Κήτος να καταστρέψει την Αιθιοπία. Εδώ κρύβονται κάποια μυστήρια του αστρικού πεδίου και της σχέσης έκτης με δεύτερη ακτίνα.

Η δεύτερη ακτίνα είναι κυρίως αυτή που σχετίζεται με την ομορφιά στην ανώτερή της μορφή. Η ομορφιά είναι μία βασική μορφή δύναμης και κάθε δύναμη περιέχει μία μορφή εξουσίας.

Όμως η κατοχή δυνάμεων οποιασδήποτε μορφής δεν πρέπει να ξυπνάει την αλαζονεία. Η ομορφιά πρέπει να συνοδεύεται από ψυχική ομορφιά.

Έτσι έχουμε την Εύα Καϊλή που εκπροσωπεί το ζήτημα της ομορφιάς και κουβαλάει το κάρμα της οικογενείας της που την προώθησε βάσει αυτού του ιδιώματός της.

Η ομορφιά της είλκε και αποτέλεσε βασικό κρίκο για την απόκτηση πολιτικής δύναμης και στη συνέχεια την έφερε στον παράνομο πλούτο. Πολλές οι δυνάμεις για να μείνει άπραγη η αλαζονεία.

Με τόσες μορφές μπορούσε να εναλλάσσει από την αλαζονεία της ομορφιάς, στην αλαζονεία της εξουσίας και την αλαζονεία του πλούτου. Έτσι κάποια στιγμή έγινε στόχος του Ποσειδώνα που έστειλε το Κήτος.

Υπάρχουν πολύ βαθιά νοούμενα σ’ αυτή την ιστορία. Υπάρχουν αγώνες που εμπλέκουν αιώνες εμπειρίας της ανθρωπότητας. Η υπόθεση της Εύας Καϊλή, εκτός της πολιτικής διάστασης περιέχει αρχέτυπες μορφές αγώνων της ανθρωπότητας ενάντια στην ψυχική τυφλότητα που εκπροσωπεί. Το «γυάλινο βλέμμα» εκφέρει λόγο, μιλάει.

Το κενό όχημα ομορφιάς δεν έχει τίποτα να μας πει και ευχής έργο είναι αυτό που επιτελούν οι σιαγόνες του Κήτους, ο Μενκάρ, όπου καταβροχθίζονται οι αρνητικές δομές της δεύτερης ακτίνας. Σκέτη σωματική ομορφιά χωρίς εσωτερικό υπόβαθρο μπορεί να μολύνει.

Η Ανδρομέδα βέβαια ήταν πραγματικά όμορφη και στην ψυχή. Γι αυτό η Θεία Δικαιοσύνη της έστειλε τον τρανό ήρωα Περσέα να την ελευθερώσει. Ο Ποσειδώνας έχει τρομερή Δικαιοσύνη που κινείται στο επίπεδο του αοράτου και βαθέως κόσμου της ουσίας των όντων.

Η Δικαιοσύνη δεν είναι μόνο του Κρόνου ή του Δία. Υπάρχουν επτά επίπεδα Δικαιοσύνης. Ένα σε κάθε ακτίνα. Η έκτη ακτίνα, ο Ποσειδώνας, λαβαίνει υπόψη της πρωτίστως το ενεργό ψυχικό στοιχείο.

Ο Περσέας και η Ανδρομέδα είναι η ολοκλήρωση της εικόνας της σχέσης δεύτερης ακτίνας με έκτη. Η διευθέτηση κάθε έννοιας Δικαίου ανάμεσά τους.

Ο μύθος αυτός μας λέει ότι υπάρχουν οι Δρόμοι της Αγάπης που μπορούν να διαπερνούν τον αστρικό κόσμο και τις παγίδες του – αν έχουν πραγματική δύναμη, αν η αγάπη είναι αγνή.

Όμως αλίμονο! Ο αντίστοιχος Περσέας της Καϊλή, ο σύζυγός της, δεν ήταν Περσέας. Αθλητικός τύπος ήταν (ιστιοπλόος κτλ), αλλά όχι ήρωας.

Ο σύζυγός της, ένας τυχοδιώκτης του τύπου των ζιγκολό (δούλευε κι αυτός με την όμορφη εμφάνισή του), αντίθετα ήταν αυτός που την καταδίκασε και την περιέπλεξε ακόμα περισσότερο, πριν έλθει η υπόθεση υπό τα βλέμματά μας.

Ας προσπαθεί τώρα να την απαλλάξει των ευθυνών, η αγάπη δεν ήταν εγκεκριμένη από τον Ποσειδώνα και ο Μενκάρ έχει αναλάβει δράση. Δεν είναι και ο σύζυγός της παρά μία ακριβώς όμοια περίπτωση με εκείνην ως προς τις εσωτερικές ποιότητες.

Η απουσία ψυχής τις περισσότερες φορές φέρει και απουσία ήθους. Είναι ένα μεγάλο μάθημα αυτό για όλους. Οι κοσμικές δυνάμεις τους έφεραν κοντά για να μας αφυπνίσουν και σωφρονίσουν. Ακροαστείτε τα φαινόμενα που φωνασκούν. Όλα αυτά εμπίπτουν στη σφαίρα του Μενκάρ.

Είναι δεινή η Δικαιοσύνη της Έκτης ακτίνας γιατί εξετάζει την ισορροπία μεταξύ ψυχής και προσωπικότητας, μεταξύ ενεργειών και προθέσεων. Το πρώτο που ελέγχει είναι η σχέση με την αλαζονεία που την θεωρεί την μεγαλύτερη αμαρτία, θα λέγαμε. Παράξενος αστέρας ο Μενκάρ!

Ανακεφαλαιώνοντας να πούμε ότι ο Μενκάρ αφορά στην Εύα Καϊλή και στις ΜΚΟ της απάτης που φέρουν μεγαλόπνοες θετικού τύπου ονομασίες. Τους απατεώνες που οικειοποιούνται ονομασίες που ξυπνάνε την καλοσύνη και την συμπόνοια, για να ικανοποιήσουν την ιδιοτέλειά τους.

Που είναι έτοιμοι να διαπράξουν τις όποιες απάτες τους, εκμεταλλευόμενοι ακόμα και τον θάνατο 6.500 εργατών στα έργα για την κατασκευή των υποδομών του Μουντιάλ του Κατάρ. Εκεί που αλληλοσυμπλέκεται η δεύτερη με την έκτη ακτίνα.

Πάνω στον τάφο 6.500 εργατών έδρασε η Καϊλή, ο Παντσέρι, ο Τζιόρτζι και όλοι οι υπόλοιποι και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Δεν είναι τα λεφτά και ο χρηματισμός το κύριο ζήτημα. Υπάρχει σοβαρό θέμα ανθρωπιστικό που φανερώνει κυρίως τεράστια ηθική διαφθορά.