Qatargate – μέρος α΄


Δημoσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Δεκ 2022 στις 15:09

Υπάρχουν κάποια αστρολογικά στοιχεία ενεργά εδώ και κάποιο διάστημα που βρίσκουν σε αυτή την υπόθεση μία έκφραση. Έτσι θα ρίξουμε μία γενική ματιά σε κάποια σημαντικά σημεία της περιόδου αυτής που θεωρούμε ότι περιέχουν στοιχεία που αναδεικνύουν και αποκαλύπτουν υπάρχουσες διαστάσεις του φαινομένου που ονομάστηκε Qatargate.

Θα ξεκινήσουμε με την ηλιακή έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου 2022. Στη συνέχεια θα εξετάσουμε την τελευταία Πανσέληνο της 8ης Δεκεμβρίου 2022 με ταυτόχρονη έκλειψη Άρη που συνέπεσε με την αρχή της κράτησης της Εύας Καϊλή. Κάπου εκεί θα δούμε και τους χάρτες κάποιων ατόμων και βέβαια και τον χάρτη της Εύας Καϊλή.

Χωρίζω σε μέρη την μελέτη αυτή για να μην είναι πολύ μεγάλα το κείμενα και αποτρέπουν κάποιες/ους από την ανάγνωσή τους. Να έχετε υπόψη σας, ότι παρόλο που το βίντεο κερδίζει τις άμεσες προτιμήσεις των πολλών, το διάβασμα απαιτείται και ειδικά διάβασμα μεγάλων κειμένων και βιβλίων γιατί ασκεί τις βασικές νοητικές λειτουργίες και τη συγκέντρωση. Είναι κάτι απαραίτητο για την εσωτερική μας πορεία.

Η ηλιακή έκλειψη

Η έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου ανήκει στην Σάρος 124 που είναι πάντα ο στενός συνεργάτης και ακόλουθος της έκλειψης της Σάρος 119 του Απριλίου.

Πάντα μετά από μία έκλειψη της Σάρος 119, ακολουθεί μία έκλειψη της Σάρος 124. Θα δούμε στη συνέχεια και ορισμένα πράγματα για την συνεργασία, τη σκυταλοδρομία όπως την λέω, των εκλείψεων.

Αναφερόμενοι στην τελευταία ηλιακή έκλειψη, το πρώτο που παρατηρεί κανείς είναι ότι συνέπιπτε με τα γενέθλια της Εύας Καϊλή. Είχε δηλαδή την ηλιακή της επιστροφή, με τον Ήλιο σε έκλειψη (η καλή μέρα φαίνεται απ᾿ το πρωί, που λέει και η παροιμία).

Πρακτικά είναι κάποιες ώρες μετά, αλλά η σύνοδος Ηλίου – Σελήνης παραμένει και εκτός αυτού η Σελήνη έχει ολοκληρώσει τότε και την έκλειψη της Αφροδίτης που γινόταν εκείνη την ημέρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την ηλιακή της επιστροφή στις Βρυξέλλες, όπου διαμένει, ο άξονας των Δεσμών ταυτίζεται με τον άξονα των Μεσουρανημάτων της.

Κάτι που την συνδέει με την Ελλάδα όπου η έκλειψη είχε τον άξονα των Δεσμών επίσης στον άξονα Μεσουρανημάτων, όπως θα δούμε στη συνέχεια. Αυτό το στοιχείο προσθέτει συγχρονιστικά κάτι επιπλέον στον κύκλο επιβεβαιώσεων της ώρας που έχω επιλέξει για τη γέννησή της.

Το πρόσθετα στοιχεία του χάρτη είναι: REG = REGULUS — MEN = MENKAR — ACL = ACULEUS (το κεντρί με το δηλητήριο του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Άρη) — SE = Ηλιακή Έκλειψη — NM = Νέα Σελήνη.

Εύα Καϊλή — Ηλιακή επιστροφή 2022

Εύα Καϊλή — Ηλιακή επιστροφή 2022

Πρέπει εδώ να πω ότι δουλεύω με έναν χάρτη της Εύας Καϊλή στον οποίο έχω κάνει έρευνα διόρθωσης της ώρας, που είναι δημοσίως άγνωστη και που κατά την εκτίμησή μου είναι 10:22 πμ.

Η έκλειψη πέφτει στον τρίτο οίκο της ηλιακής της επιστροφής και δείχνει την δημοσιότητα στην οποία της έμελλε να εμπλακεί. Είναι αρκετά σύνθετο το θέμα και θα ασχοληθούμε με την ίδια την Καϊλή σε ένα επόμενο μέρος, αφού θα μιλήσουμε πρώτα για το γενικό αστρολογικό περιβάλλον.

Να πω μόνο ότι για την ώρα που έχω επιλέξει δεν είναι απλή συγχρονικότητα που συνέπεσε στα γενέθλιά της να υπάρχει έκλειψη Ηλίου, αλλά είναι μία επιπλέον ισχυροποίηση της έρευνάς μου.

Στον χάρτη με ώρα 10:22 η προγενέθλια ηλιακή της έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό πέφτει επάνω στο MC της επίσης στον Ζυγό και σε στενή σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης της. Ο Ωροσκόπος είναι στον Τοξότη.

Δεν επέλεξα πάντως την ώρα αυτή από τα γεγονότα αυτά κατά την ηλιακή της επιστροφή. Απλά αυτά ήρθαν να προστεθούν. Έτσι κι αλλιώς η έκλειψη αποτελεί δείκτη, αποκαλύπτει και κατευθύνει. Το συμβάν που αφορά στην περίπτωσή της δραστικά και άμεσα είναι η Πανσέληνος της 8ης Δεκεμβρίου, όπως θα δούμε στη συνέχεια.

Ο χάρτης της ηλιακής της επιστροφής για τον τόπο γέννησής της, την Θεσσαλονίκη, δεν προσφέρει το ίδιο ισχυρά στοιχεία. Είναι πολύ πιο αδύναμος.

Για τις Βρυξέλλες η ηλιακή της επιστροφή έχει Ωροσκόπο σε σύνοδο με την γενέθλια Σελήνη της και με τον αστέρα Regulus που είναι και η γενέθλια σχέση της Σελήνης της με τον αστέρα. Στο MC της βρίσκεται ο ΒΔ με τον αστέρα Menkar. Θα αναφερθούμε αναλυτικά σε αυτά με διάφορους τρόπους και ειδικά όταν μιλήσουμε για την Εύα Καϊλή.

Η ατμόσφαιρα των εκλείψεων

Όπως ήδη είπαμε η τελευταία ηλιακή έκλειψη ήταν η επόμενη από την έκλειψη της Σάρος 119 του Απριλίου που έδωσε το βασικό στίγμα από τον πλανήτη Ουρανό και τέθηκαν οι προβληματισμοί γύρω από το θέμα της ενέργειας. Ο Ουρανός εκπροσωπεί την ενέργεια σε όλες τις μορφές της και όχι μόνο τον ηλεκτρισμό που συνήθως λέγεται.

Qatar-natural-gas

Η Σάρος 119 έδωσε τη σκυτάλη στη 124 του Οκτωβρίου, με τον προοδευμένο Ήλιο (minor) σε ακριβή σύνοδο με τον ΒΔ στον οποίο είχε γίνει η έκλειψη του. Αυτό το σημείο και όχι μόνο αποτελεί τη σκυτάλη που υπάρχει και επισημαίνει τη μεταβίβαση των στόχων της έκλειψης του Απριλίου στην παρούσα. Ο τονισμός του Ουρανού επιβεβαιώθηκε και από τη μετέπειτα Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου που έγινε με τη Σελήνη σε σύνοδο (<1°) με τον Ουρανό.

Η Σάρος 119 είναι, εξελικτικά, στον τρίτο δεκανό του δέκατου οίκου της και φέρνει διαδικασίες εφαρμογής πολιτικών στάνταρντς. Οι πολιτικές που είδαμε να εφαρμόζονται με αφορμή το πρόβλημα της ενέργειας έχουν περισσότερο σοβαρή σημασία απ᾿ ότι φαίνεται. Ήρθαν για να μείνουν.

Η Σάρος 124, στον κύκλο εμπειρίας της, βρίσκεται ακριβώς στην ακμή του έβδομού της οίκου. Αυτό το ισχυρό γωνιακό σημείο της Δύσης που στην εγκόσμια αστρολογία φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και τις σχέσεις των κρατών μεταξύ τους με έμφαση σε συνεργασίες, συναλλαγές, συμμαχίες αλλά και εχθροπραξίες. Σε ατομικό επίπεδο θίγει τις συνεργασίες, τους γάμους, τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τον πλησίον μας, τους γνωστούς εχθρούς μας, κτλ.

Δεν είναι λοιπόν άσχετο το ότι με αυτή την έκλειψη εμφανίστηκε το Qatargate που είναι υπόθεση σχέσεων εξωτερικής πολιτικής ενός μεγάλου πολιτικού οργανισμού, όπως είναι η Ε.Ε. Σημειωτέον ότι στη γενέθλια έκλειψη της Σάρος 124 έχουμε ένα δυνατό Άρη στον Λέοντα και σε σύνοδο με τον Regulus. Σημείο που αναφέρεται στη δικτατορική κατάχρηση εξουσίας.

Όλα αυτά έγιναν για το ποδόσφαιρο! Αυτό δείχνει και το κλίμα των ημερών μας. Πάντως, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που έχει έντονα τα στοιχεία του έβδομου οίκου. Απαιτείται καλή συνεργασία των μελών μιας ομάδας και υπάρχει στο γήπεδο εμφανής η τοποθέτηση δύο αντιπάλων ομάδων. Η ομάδα είναι το άτομο και όταν πάει καλά η συνεργασία προχωράει και αγγίζει θέματα του όγδοου οίκου, όπου με τον άλλο δρας με ταύτιση.

Στην έκλειψη Οκτωβρίου για τις Βρυξέλλες ο Άρης βρίσκεται στον έβδομο οίκο, όπως θα δούμε στον χάρτη στο κεφάλαιο για τον Μεγάλο Σταυρό. Επιπλέον οι αρχικοί πρωταγωνιστές του σκανδάλου είναι ένα ζευγάρι (έβδομος οίκος) λαμπερό εμφανισιακά και άτομα εξουσίας (Regulus).

Με τονισμένο τον οίκο της εξωτερικής πολιτικής έχουμε ένα σημείο ακόμα που δείχνει ότι το θέμα του Qatargate είναι κυρίως πολιτικό, όπως μας λέει και ο Μεγάλος Σταυρός, που θα εξετάσουμε στη συνέχεια. Η έκλειψη αυτή του Οκτωβρίου βρίσκεται στον δέκατο οίκο για τις Βρυξέλλες. Τον οίκο της Εκτελεστικής Εξουσίας.

Αυτό επισημαίνει ότι η διαφθορά έχει δικτυωθεί, έχει αφομοιωθεί μέσα στο σύστημα του κατεστημένου των παραγόντων που ασκούν και υλοποιούν το πολιτικό σύστημα. Συνάμα, ο Πλούτωνας της πολιτικής βούλησης είναι στον πρώτο οίκο και πρωτοστατεί. Ο Πλούτωνας στο βάθος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά αφού και η έκλειψη έγινε στον Σκορπιό.

Ο Κρόνος από τον δεύτερο οίκο δείχνει ενήμερος, έχει πλήρη όραση των υποθέσεων που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Δεν πέφτει από τα σύννεφα. Άλλωστε αυτός γνωρίζει και διοικεί όλο το φάσμα της εκτελεστικής εξουσίας. Αποδέχεται την επικράτηση του Πλούτωνα που βρίσκεται σε ισχυρότερο και δραστικό οίκο και σκέφτεται «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».

Ο Πλούτωνας από τον πρώτο οίκο και τον Αιγόκερο αφενός αυξάνει την απληστία για διαφθορά και αφετέρου βλέποντας σε όλα τα αόρατα βάθη και πλάτη, αποκαλύπτει και με τους βοηθούς του φέρνει στην επιφάνεια και κάνει ορατά αυτά που μέχρι πρότινος ήταν αόρατα.

Πρώτος και καλύτερος πάντα ο Ψυχοπομπός Ερμής που κατέχει τις οδούς του αοράτου και που είναι πολύ ισχυρός επάνω στο Μεσουράνημα των Βρυξελλών. Ιδιαίτερη ενεργοποίηση παίρνει και από την Έριδα, όπως θα δούμε.

The Wall

Ο Κρόνος ευρισκόμενος στον Υδροχόο διαθέτει την παραδοσιακή του θέση ισχύος που είναι το να μαζεύει τα άτακτα όταν δεν είναι έτοιμα και δεν αξίζουν να περάσουν στον Υδροχόο της μεγάλης απελευθέρωσης από το εγώ. Τα γυρίζει αριστερόστροφα πίσω στον Αιγόκερο να μαθητεύσουν κι άλλο κάτω από το οργανωμένο σύστημα του Κάρμα.

Bring the boys back home.
Don’t leave the children on their own, no, no
Bring the boys back home…
που λένε και οι Pink Floyd στο τραγούδι τους «Bring the Boys Back Home» από το άλμπουμ «The Wall», αναφερόμενοι σε κάποιον που προσπαθεί να ξεφύγει από τις αλυσίδες του κατεστημένου συστήματος.

Είναι περισσότερο σοφή αυτή η δημιουργία των Pink Floyd απ᾿ ότι έχει ευρέως συνειδητοποιηθεί. Περιέχει βαθιές εσωτερικές γνώσεις και καταβολές από τους μαχητικούς πνευματικούς αγώνες. Ο στίχος τους αυτός ερμηνεύει μοναδικά την παραδοσιακή κυριαρχία του Κρόνου στον Υδροχόο. Πρόκειται για ένα μεγάλο μάθημα που αξίζει κάποια στιγμή να κάνουμε.

Έτσι κι αλλιώς ο Κρόνος τετραγωνίζοντας τους Δεσμούς (που «αυτοί κάνουν» τις εκλείψεις), ελέγχει την κατάσταση και είναι αυτός που κινεί την μαζική εμπειρία, δίνει πόνο. Έχει να προσφέρει αρκετό πόνο ακόμα θέλοντας και να μαζέψει στις στρατιές των ακολούθων του ότι του απέμεινε, να «επουλώσει τις πληγές του» από τις αναγκαίες μάχες με τον ζωοδότη Ουρανό του τελευταίου καιρού, που ακόμα βλέπονται υπό τετράγωνο.

Τελικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλη αυτή η υπόθεση του Qatargate είναι αποτέλεσμα των τετραγώνων Κρόνου – Ουρανού και χρειάστηκε η συνεισφορά του Πλούτωνα που εμφυτεύτηκε σε μία έκλειψη. Ο Πλούτωνας αυξάνει την αλαζονεία και το πάθος για δύναμη αλλά και βλέπει μέσα σε αυτά τα σκοτάδια ποιοι υποκύπτουν για να αποκαλυφθούν.

Ο Κρόνος στον δεύτερο οίκο ετοιμάζει να ρίξει στο τραπέζι τα νέα οικονομικά συστήματα που θα προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στις συναλλαγές χρησιμοποιώντας σαν αφορμή και το Qatargate.

Όχι τυχαία, η Καϊλή ασχολιόταν με αυτά τα νέα συστήματα, τα κρυπτονομίσματα, το ψηφιακό ευρώ, το Blockchain κτλ. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram πρωτοστατεί στις χαρές που πρώτη φορά το Ευρωκοινοβούλιο συνδέθηκε στο Metaverse. Από αυτές τις χαρές και η επόμενη φώτο της ανάρτησής της στις 6 Δεκεμβρίου με κείμενο που αναφέρει: «For the first time EuropeanParliament entered the Metaverse».

For the first time EuropeanParliament entered the Metaverse

EuropeanParliament entered the Metaverse
Κύρια στοιχεία της παρούσας ηλιακής έκλειψης

Τα κύρια χαρακτηριστικά της ηλιακής έκλειψης του Οκτωβρίου είναι η στενή σύνοδός της με την Αφροδίτη, που έχουν και παραλληλία – σύνοδο αποκλίσεων Ηλίου, Σελήνης, Αφροδίτης. Το επόμενο είναι ο Μεγάλος Σταυρός στα θεμελιακά ζώδια μεταξύ Πλούτωνα – Λίλιθ – Ερμή και Έριδας. Ένα ακόμα στοιχείο σημαντικό για την Ελλάδα, αλλά ίσως και για όλους, είναι ότι ο άξονας των Δεσμών πέφτει επάνω στον 25ο Μεσημβρινό και για την ακρίβεια, 25°21΄Α.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής

Η τελευταία έκλειψη έρχεται με τη σύνοδό της με την Αφροδίτη την μυθολογική και όχι μόνο, κόρη του Ουρανού να κρατήσει τη δόνηση, να συνεχίσει το έργο των εκλείψεων. Η ενέργεια (Ουρανός – έκλειψη Απριλίου, Σάρος 119) έρχεται και προωθεί σε πιο άμεσο – υλικό επίπεδο την συμμετοχή της μέσω θεμάτων οικονομίας και διατροφής (Αφροδίτη – έκλειψη Οκτωβρίου, Σάρος 124).

Το ενεργειακό πρόβλημα δίνει τη σκυτάλη και αναπτύσσεται – εκδηλώνεται αποκτώντας τη δυνατότητα να δημιουργήσει προβλήματα στην οικονομία και τον επισιτισμό. Η ακριβή ενέργεια ωθεί σε αδιέξοδο τις παραγωγικές μονάδες και αυτό απειλεί την Οικονομία. Απ’ την άλλη η ακρίβεια των καυσίμων η έλλειψη λιπασμάτων (πρόσληψη ενέργειας για τα φυτά) απειλεί να σπάσει την αλυσίδα προμηθειών τροφίμων αλλά και να μειώσει την αγροτική παραγωγή σε επίπεδα που δεν έχουν συνειδητοποιηθεί ακόμα.

Βλέπουμε ότι οι θεματικές των εκλείψεων στην αλληλουχία τους να συνδέονται και να περιπλέκονται. Δεν είναι αλήθεια ότι μία έκλειψη έχει εύρος δράσης μέχρι την επόμενη έκλειψη. Μία έκλειψη άπαξ και γίνει δεν παύει ποτέ να υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς αποτελεί καταγραφή της Σάρος στην οποία ανήκει.

Απλά απομακρυνόμενοι από το σημείο της εμφάνισής της αλλάζει ο τρόπος δράσης της. Γι᾿ αυτό οι αστρολόγοι έχουν επινοήσει τα συστήματα προόδων και διελεύσεων. Για να μπορούν να αγγίζουν αυτά τα πιο λεπτεπίλεπτα επίπεδα δράσης των αστρολογικών θεμάτων.

Ο Ερμής είναι τονισμένος και γιατί λίγες ώρες πριν την ηλιακή έκλειψη συμμετείχε με δική του έκλειψη. Στην γενέθλια έκλειψη της Σάρος 124 έχουμε σύνοδο Ερμή, Αφροδίτης, Ήλιου και Σελήνης. Πάει σόι το βασίλειο.

Ο Ερμής παίζει κομβικό ρόλο, συνδέοντας ουσιαστικά την έκλειψη με τον Μεγάλο Σταυρό. Συμμετέχει στην έκλειψη με το ότι κάνει και ο ίδιος έκλειψη, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το ένα σημείο του Μεγάλου Σταυρού, όπως βλέπουμε στον χάρτη πιο κάτω. Ο χάρτης είναι της έκλειψης στις Βρυξέλλες. Βλέπουμε ότι εκεί ο Ερμής Μεσουρανεί.

Ο Ερμής έχει και για ένα ακόμη λόγο μεγάλη σημασία. Στην ουσία ενεργοποιεί τον άξονα της αντίθεσης της Έριδας με τον Στάχυ που υπάρχει τα τελευταία δύο χρόνια. Αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς αυτό και ίσως το κάνουμε στη συνέχεια αν δεν μας βγάζει από το θέμα μας. Ανήκει στην θεματική της έκλειψης ευρύτερα. Ο Στάχυς είναι αυτό που λέει και η λέξη. Το στάχυ του σταριού. Είναι η μητέρα τροφός της Παρθένου, ο λαμπερότερος αστέρας της.

Ο Ερμής έτσι ενισχύει το επισιτιστικό θέμα που θέτει η Αφροδίτη με την έκλειψη και μάλιστα προσθέτει στην έκλειψη και την θεματική της Έριδας. Η Έρις είναι δεινός πλανήτης και λειτουργεί σε υποθέσεις μεγάλου βεληνεκούς, ζητήματα πλατιάς απήχησης. Στην μυθολογία η Έρις παρεμβαίνει μόνο σε επίπεδο μεγάλων όντων, θεών. Τέτοια είναι η δύναμή της. Το μήλο της Έριδας ήταν η αφορμή του Τρωικού πολέμου.

Ο Αγγελιαφόρος Ερμής φέρνει τη θεματική της Έριδας από την αντίθεσή της με τον Στάχυ προς τα έξω και προς τα «κατώτερα βασίλεια» ημών των κοινών θνητών και την δημοσιότητα. Αυτό το στοιχείο του ρόλου της Έριδος στην έκλειψη αυτή πιστεύω δεν έχει προσεχθεί και δίνει ένα ακόμα βαθύτερο υπόβαθρο στην επισιτιστική κρίση που απειλείται να προέλθει από την Αφροδίτη που και αυτή σαν πλανήτης φέρνει προς τα έξω, στον εγκόσμιο βίο, βαθύτερα τεκταινόμενα.

Η Έρις, μάλιστα, δείχνει ότι υπάρχει η απειλή από καιρό. Ακόμα και οι βαθύτερες αιτίες του πολέμου στην Ουκρανία φωτίζονται αν κατανοηθεί ότι υπάρχει σύνδεση στην ουσία με αυτό το θέμα της Έριδας και του Στάχυ. Θα αναφερθώ περισσότερο σε αυτό αργότερα.

Αυτή τη στιγμή έρχεται πλέον μέσω Ερμή στο προσκήνιο και στην δημοσιότητα το θέμα και η Έρις δίνει την διάσταση μίας επισιτιστικής κρίσης πολύ μεγάλου, ακόμα και παγκόσμιου, βεληνεκούς. Επιπλέον η Έρις λέει ότι αυτό υποβόσκει και οι στόχοι του επεξεργάζονται ενεργά, από το 2019/2020.

Τέτοιες είναι οι διαστάσεις της επισιτιστικής πλευράς της Αφροδίτης που επηρεάζει και τα οικονομικά. Καμμένη από την σύνοδό της με τον εκλείποντα Ήλιο, και μαζί με τον Ερμή, φέρνουν στην δημοσιότητα (Ερμής) ένα σκάνδαλο χρηματισμού (Αφροδίτη) που έχει μπροστά μία Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου (Ερμής – ως σύμβουλος του Προέδρου) μετά του συζύγου της με τον οποίο για πολλούς αποτελούν ένα εμφανισιακά όμορφο ζευγάρι (σχέσεις, γάμος, ομορφιά – Αφροδίτη).

Στα προκύπτοντα θέματα, όπως το Qatargate, ο Ήλιος σε έκλειψη τείνει να αποκαλύψει και άτομα πολύ υψηλών πολιτικών θέσεων, σε συνεργασία με τον Πλούτωνα. Λέει ότι δεν θα μείνουν απέξω υψηλά ιστάμενοι.

Τον τελευταίο λόγο σε αυτό βέβαια τον έχουν τα συμφέροντα του Κρόνου, που συνδέεται με τον καρμικό άξονα των Δεσμών και λέει ότι θα παίξει ρόλο το Κάρμα της Ανθρωπότητας και το πόσο είναι ικανή να προχωρήσει σε τέτοια θέματα βαθύτερων αποκαλύψεων. Ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι έντονα νοητικός και κριτικός.

Δεν αναφερόμαστε χωρίς σύνδεση με το θέμα μας, που είναι το Qatargate, με τον κύκλο των εκλείψεων και το θέμα της ενέργειας. Εκτός των οικονομικών ατασθαλιών που εξετάζονται, στο βάθος κρύβεται και ένα ενεργειακό πρόβλημα με το φυσικό αέριο του Κατάρ που προμηθεύονται τα κράτη, μαζί και τα ευρωπαϊκά, φθηνότερα από το ανταγωνιστικό του αμερικανικό LNG.

Μάλιστα αυτή η συνεργασία Κατάρ – Ε.Ε. αρχικά παρακινήθηκε από τις ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της διακοπής τροφοδοσίας από την Ρωσία. Το κρατάμε αυτό στο πίσω μέρος της σκέψης μας, ειδικά που το κλίμα των εκλείψεων το υποστηρίζει και ειδικά βλέποντας από πιο κοντά την έκλειψη του Ερμή.

Λίγες ώρες πριν την ηλιακή έκλειψη είχε γίνει έκλειψη του Ερμή ενώ λίγο μετά την ηλιακή έκλειψη έγινε έκλειψη Αφροδίτης. Να σημειώσουμε ότι για το 2022 τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη κάνουν δύο εκλείψεις ο καθένας και αυτή ήταν η μία.

Τα μονοπάτια των δύο πλανητικών εκλείψεων συναντιόνται, ενώ πολύ ενδιαφέρον είναι το ότι το μονοπάτι του Ερμή περνάει πάνω από τις ΗΠΑ, όπως βλέπουμε στις επόμενες εικόνες.

Qatar natural gas

Λέτε να σχετίζονται με τις αποκαλύψεις του Qatargate και όσων βγουν στη δημοσιότητα οι ΗΠΑ; Είναι κάποιοι που βλέπουν συμφέρον των ΗΠΑ από την διακοπή τροφοδοσίας της Ε.Ε. με φθηνότερο φυσικό αέριο LNG από το Κατάρ, σε σύγκριση με το κατά πολύ ακριβότερο δικό τους LNG.

Οι ΗΠΑ, όπως ήδη είπαμε, είναι ανακατεμένες με το φυσικό αέριο του Κατάρ, καθώς με συναντήσεις τους με τους Καταριανούς, από την Άνοιξη προετοίμασαν την συνεργασία Κατάρ – Ε.Ε. Ίσως για να προσφέρουν στην Ε.Ε. μια ελπίδα λύσης του ενεργειακού της προβλήματος.

Αλλά όταν αναφερόμαστε στις ΗΠΑ το τοπίο γίνεται εξαιρετικά ομιχλώδες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ούτε καν τι εννοούμε λέγοντας ΗΠΑ. Το εύρος των υποθέσεων που μπορούν να γίνουν είναι πολυσύνθετο και μεγάλο.

Εμείς απλά το παρατηρούμε και το θέτουμε καθαρά αστρολογικά, για περαιτέρω αστρολογική έρευνα και όχι μόνον, των ενδιαφερομένων. Στις επόμενες εικόνες με κίτρινο σημειώνεται το μονοπάτι της έκλειψης του Ερμή και με μοβ εκείνο της Αφροδίτης.

η αρχή των μονοπατιών Ερμή & Αφροδίτης

η αρχή των μονοπατιών Ερμή & Αφροδίτης

 το τέλος των μονοπατιών

το τέλος των μονοπατιών

Το μονοπάτι του Ερμή διασχίζει τις ΗΠΑ και το μονοπάτι της έκλειψης της Αφροδίτης ακολουθάει μία περίεργη διαδρομή, αν λάβουμε υπόψη την εμφάνιση ενός σημαντικού οικονομικού σκανδάλου. Το μονοπάτι της ξεκινάει από την περιοχή της Καραϊβικής και τελειώνει ανατολικά της Νοτίου Αφρικής.

Στην Καραϊβική όπου βρίθουν τόποι όπου αποτελούν φορολογικούς παραδείσους και ειδικά με την δημιουργία εξωχώριων (offshore) εταιρειών, όπως οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, οι Βερμούδες, τα Νησιά Κέιμαν, το νησί Νέβις, η Βρετανική Ανγκουίλα κ.α. Τελειώνει ανατολικά της Αφρικής όπου κατά σύμπτωση βρίσκονται παρόμοια κράτη, όπως ο Μαυρίκιος, οι Σεϋχέλες κτλ.

Τι υπονοεί το μονοπάτι αυτό της Αφροδίτης; Εμπλέκονται αυτού του είδους τα κράτη με το Qatargate; Θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις πάνω σε αυτό; Ίδωμεν!