Qatargate – Μέρος γ΄


Δημoσιεύτηκε: Τρίτη, 3 Ιαν 2023 στις 14:26

Σε αυτό το τρίτο μέρος θα δούμε την Πανσέληνο της 8ης Δεκ 2022 με ταυτόχρονη έκλειψη του Άρη. Στη συνέχεια θα εξετάσουμε λίγο τα γενέθλια στοιχεία που εμπλέκουν την Εύα Καϊλή και τον Αντόνιο Παντσέρι, τους δύο πρωτεργάτες προς το παρόν, στην υπόθεση που εξετάζουμε, το Qatargate.

Δυστυχώς για τον Φ. Τζιόρτζι, σύντροφο της Εύας Καϊλή, δεν βρήκα μέχρι τώρα κανένα στοιχείο της ημερομηνίας γέννησής του, ούτε για τη σύζυγο και την κόρη του Παντσέρι.

Η Πανσέληνος της 8ης Δεκ 2022

Το πρώτο που έχουμε να σημειώσουμε είναι ότι ταυτόχρονα με την Πανσέληνο έγινε έκλειψη του Άρη, στον Rigel του Ωρίωνα. Αυτό ήταν που απ’ την αρχή μας τράβηξε το ενδιαφέρον και πριν εμφανιστεί η υπόθεση του Qatargate.

Περιμέναμε κάτι μεγάλο να εμφανιστεί και δεν άργησε! Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη η Εύα Καϊλή, ο σύζυγός της Φρανσέσκο Τζιόρντι και ο Αντόνιο Παντσέρι με τη σύζυγό και την κόρη του.

Το μονοπάτι της έκλειψης του Άρη καλύπτει τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, όπως βλέπουμε στην επόμενη εικόνα του Google Earth.

Το μονοπάτι της έκλειψης του Άρη

Το μονοπάτι της έκλειψης του Άρη

Δεύτερη αναφορά στις ΗΠΑ, που μας θυμίζει λίγο το μονοπάτι της έκλειψης του Ερμή της ηλιακής έκλειψης για την οποία μιλήσαμε εδώ.

Η περιοχή αυτή του Ουρανού είναι η πιο όμορφη και η πιο λαμπερή. Είναι εκεί που η νύχτα ξεπερνιέται από τη λάμψη των αστέρων, όπως επισημαίνει ο Manilius. 

… όταν ο Ωρίωνας λάμπει πάνω από τον ορίζοντα τραβώντας τον ουρανό στο πέρασμά του, η νύχτα προσποιείται τη φωτεινότητα της ημέρας και διπλώνει τα σκοτεινά φτερά της. Astronomica, p.305

Ο αστερισμός του Ωρίωνα είναι ο πιο λαμπρός στο Στερέωμα. Βρίσκεται στην Ανατολή στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο και καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του Ουρανού με τα υψωμένα χέρια του.

Η περιοχή του Ταύρου, όπου βρίσκεται, υπάρχουν τρεις αστερισμοί που περιέχουν το μήνυμα της πορείας του ανθρώπου, όπως σχολιάζει ο Διδάσκαλος Ντζβαλ Κουλ στο βιβλίο «Οι Άθλοι του Ηρακλέους»:

«Οι τρεις αστερισμοί που συνδέονται με αυτό το ζώδιο (σ.σ. τον Ταύρο) είναι ο Ωρίωνας, ο Ηριδανός και ο Ηνίοχος· και η φύση του έργου στον Ταύρο προμηνύεται όμορφα από τις τρεις εικόνες στον ουρανό που μας παρουσιάζουν. Το αρχαίο όνομα του Ωρίωνα ήταν “οι τρεις βασιλιάδες”, λόγω των τριών όμορφων άστρων που βρίσκονται στη ζώνη του Ωρίωνα. Οι τρεις βασιλιάδες αντιπροσωπεύουν τις τρεις θεϊκές πτυχές της θέλησης, της αγάπης και της νοημοσύνης, και ο Ωρίωνας, επομένως, συμβολίζει το πνεύμα. Το όνομα Ωρίωνας σημαίνει κυριολεκτικά “το ξέσπασμα του φωτός”.»
Και λίγο πιο μετά:
«Όπως ακριβώς ο Ωρίωνας συμβολίζει την πτυχή του πνεύματος, έτσι και ο Ηριδανός ασχολείται με την πτυχή της μορφοποίησης και κρατάει μπροστά του τη σκέψη της ενσάρκωσης- ενώ ο τρίτος αστερισμός, ο Ηνίοχος, είναι ο αμαξάς, που οδηγεί σε νέους τόπους και έτσι συμβολίζει την ψυχή”.»

Η περιοχή αυτή του Ουρανού περιέχει όλη την εξελικτική πορεία του ανθρώπου. Ο Manilius, αστρολόγος του 1ου αιώνα μ.Χ., που είναι πολύ συχνά αρκετά ενημερωμένος εσωτεριστικά μας δίνει αυτό το εσωτερικό νόημα με τον δικό του τρόπο:

«Κοντινός γείτονας των Διδύμων (Δίδυμοι), ο Ωρίωνας μπορεί να τον δει κανείς να απλώνει τα χέρια του σε μια τεράστια έκταση του ουρανού και να ανεβαίνει στα αστέρια με όχι λιγότερο τεράστιο βήμα. Ένα μόνο φως σηματοδοτεί καθέναν από τους λαμπερούς ώμους του, και τρία λοξά διαγράφουν την προς τα κάτω γραμμή του σπαθιού του: αλλά τρία σηματοδοτούν το κεφάλι του Ωρίωνα, το οποίο είναι βυθισμένο στον ψηλό ουρανό με το πρόσωπό του απομακρυσμένο. Ο Ωρίωνας είναι αυτός που οδηγεί τους αστερισμούς καθώς αυτοί τρέχουν σε όλο τον κύκλο του ουρανού.» Astronomica, p. 35

Ο Rigel, είναι ο αστέρας στην αριστερή πτέρνα του Ωρίωνα. Λέγεται από πολλούς ότι είναι το σημείο που το κεντρί του Σκορπιού τρύπησε τον Ωρίωνα και τον σκότωσε με το δηλητήριό του.

Ο Ωρίωνας ήταν κυνηγός και κόμπασε ότι μπορεί με τα όπλα του να νικήσει κάθε ζώο πάνω στη γη. Τότε η Γαία, κατά άλλους η Άρτεμη, του έστειλε τον Σκορπιό να τον χτυπήσει. Ο Ωρίωνας πέθανε και καταστερώθηκε, έγινε αστερισμός.

Το κεντρί του Σκορπιού και το δηλητήριό του είναι στους αστέρες Aculeus και Acumen. Βλέπουμε ότι στην Πανσέληνο αυτή, η Αφροδίτη και κυρίως ο Ερμής κάνουν σύνοδο με τους αστέρες αυτούς του Σκορπιού.

Οι δύο πλανήτες που ήταν σε ενεργή συνεργασία με την ηλιακή έκλειψη, όπως είδαμε εδώ, κάνοντας και οι δύο έκλειψη λίγες ώρες πριν ο Ερμής και λίγο μετά η Αφροδίτη.

Η Πανσέληνος της 8/12/2022

Η Πανσέληνος της 8/12/2022

Έτσι βλέπουμε τον Ερμή και την Αφροδίτη, να φέρουν και να ενεργοποιούν τη θέση τους από την ηλιακή έκλειψη, σε αυτή την Πανσέληνο. Ο Ερμής που ήταν στο MC για τις Βρυξέλλες στην έκλειψη του Οκτωβρίου και η Αφροδίτη, ενεργοποιούν το κεντρί με το δηλητήριο του Σκορπιού και δείχνουν κάποιον να πλήττεται καίρια Άρης – Σελήνη (Rigel).

Πλήττεται μέσω του Τύπου (Ερμής), έχει σχέση με λεφτά και είναι γυναίκα και όμορφη (Αφροδίτη). Πρωταρχικά ήταν η Εύα Καϊλή, λόγω του ότι με τον πατέρα της την έπιασαν επ’ αυτοφώρω με μεγάλο ποσό χρημάτων, κάτι που ακαριαία κατέλυσε τη βουλευτική της ασυλία. Ότι και να λένε, πρόκειται για πλήγμα καίριο, απ’ ότι λένε τ’ άστρα τ’ Ουρανού.

Ο Άρης, ο εσωτερικός κυβερνήτης του Σκορπιού, σε έκλειψη εντείνει το δηλητήριο που εκτοξεύεται από τον Ερμή και την Αφροδίτη. Λέει ότι το δηλητήριο του Σκορπιού χτυπάει πολύ βαθιά. Βλέπουμε μάλιστα, ότι η Πανσέληνος έχει στον Ωροσκόπο για το Κατάρ, την Αφροδίτη και σύνοδο με το κεντρί του Σκορπιού, Acumen και Aculeus (επόμενες εικόνες).

 Η Πανσέληνος στην Ντόχα

Η Πανσέληνος στην Ντόχα με την Αφροδίτη στο ASC

Η Πανσέληνος στη Ντόχα του Κατάρ

Η Πανσέληνος στη Ντόχα του Κατάρ

Στη δεύτερη εικόνα βλέπουμε και τον χάρτη της Πανσελήνου με την Αφροδίτη στον Ωροσκόπο, όπως φαίνεται και στην αστροχαρτογραφική προηγούμενη εικόνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ουρανός (οίκος 5) συμμετέχει με το Βέρτεξ (οίκος 8) σε σφύρα του Θωρ με τον Ωροσκόπο και το κεντρί του Σκορπιού. Το Βέρτεξ κάνει σύνοδο με τον Ντουμπέ της Μεγάλης Άρκτου και δείχνει την κυριαρχική δύναμη του χρήματός τους από τον οίκο 8 και το τι θα τους φέρει με τον Κρόνο απέναντι. Το Στερέωμα μιλάει για όποιον έχει αυτιά για να ακούει.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια η Εύα Καϊλή έχει τον Κρόνο της σε στενή σύνοδο με τον αστεροειδή Νέμεσις! Ο οποίος σε relocation για την Ντόχα βρίσκεται στον οίκο 8 και για τις Βρυξέλλες βρίσκεται ακριβώς πάνω στο MC της! Επιπροσθέτως ο Κρόνος βρίσκεται σε σύνοδο (0°32΄) με το IC στην Πανσέληνο στις Βρυξέλλες.

Το Βέρτεξ επίσης, συμμετέχει στον σχηματισμό ταυ – τετραγώνου με Κρόνο (οίκος 2) και Ουρανό. Η αντίθεση Κρόνου (2) – Βέρτεξ (8) υποδεικνύει την άσκηση εξουσίας μέσω οικονομικών συναλλαγών, για ένα θέαμα (Ουρανός/οίκος 5) που είναι το ποδόσφαιρο.

Εύα Καϊλή

Ο Άρης που φέρεται ως ο πληττόμενος από την έκλειψή του κατά την Πανσέληνο αυτή, είναι εσωτερικός και παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού,  του ηλιακού ζωδίου της Καϊλή.

Φιλοξενεί μάλιστα στον Σκορπιό στον γενέθλιό της, ένα στέλλιουμ με Ήλιο, Ουρανό, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη και ο Άρης κάνει στενή αντίθεση με τον Αλγόλ! Αυτό το τελευταίο αποτελεί και μέρος της γοητείας της, που μάγεψε τους ψηφοφόρους της και όχι μόνον.

Στο ζώδιο αυτό βρίσκεται σε έξαρση ο χαρακτηριστικός πλανήτης της και εσωτερικός κυβερνήτης του MC της στον Ζυγό, ο Ουρανός. Όπως είπαμε, σε προηγούμενο μέρος, ο χάρτης της είναι με διορθωμένη ώρα από εμένα.

Στη συνέχεια βλέπουμε τρεις χάρτες. Για τη Θεσσαλονίκη, που είναι ο τόπος γέννησής της, στις Βρυξέλλες, ο τόπος διαμονής και πολιτικής δράσης της και στην Ντόχα του Κατάρ, για ευνόητους λόγους.

Γενέθλιος Καϊλή - Θεσσαλονίκη

Γενέθλιος Καϊλή – Θεσσαλονίκη

Γενέθλιος Καϊλή - Βρυξέλλες

Γενέθλιος Καϊλή – Βρυξέλλες

Γενέθλιος Καϊλή - Ντόχα

Γενέθλιος Καϊλή – Ντόχα

Για Βρυξέλλες, μιας και μένει εκεί, ο χάρτης της παίρνει τη μορφή της δεύτερης εικόνας. Φέρνει την Αφροδίτη στον Ωροσκόπο και τον Κρόνο στο MC! Ας μην παραβλέπουμε ότι ο Κρόνος κάνει σύνοδο με τον αστεροειδή Νέμεσις, ο οποίος κάνει ακριβή σύνοδο με το MC για Βρυξέλλες! Μα είπαμε ότι το Στερέωμα μιλάει!

Σε μετεγκατάσταση στη Ντόχα βλέπουμε ότι ο Ήλιος της κάνει σύνοδο με το MC. Εκεί έλαμψε! Ο αστεροειδής Ceres κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο της. Αυτό το σημείο μας κάνει να υποψιαζόμαστε πιθανή καρμική εμπλοκή με την κόρη της, που θα δούμε λίγο μετά. Κύριο στοιχείο για την αποφυλάκισή της αποτελεί το ότι είναι μητέρα ανηλίκου 2 ετών.

Κρίσιμης σημασίας θεωρούμε ότι ο Άρης και η αντίθεση της Πανσελήνου πέφτουν επάνω στον Ποσειδώνα της Εύας Καϊλή, ο Ήλιος με σύνοδο και ο Άρης με τη Σελήνη με αντίθεση. Αυτή η Πανσέληνος είναι η καθοριστική και με τη συμμετοχή του Rigel πάνω στην Πανσέληνο και την έκλειψη του Άρη, δείχνει το τετελεσμένο.

Γενέθλιος - Πανσέληνος

Γενέθλιος – Πανσέληνος

Παρατηρούμε ότι στον χάρτη για Βρυξέλλες ο Ουρανός με τους πλανήτες του Σκορπιού πέφτουν στον 12ο οίκο, στον χάρτη για Θεσσαλονίκη στον 11ο και για Κατάρ στον 10ο.

Ο Ουρανός στον Σκορπιό, είναι σε έξαρση και η Καϊλή από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει ανακηρυχθεί σε Ψηφιακό Ηγέτη της Ευρώπης. Την πηγαίνανε για ακόμα περισσότερα μεγαλεία. Ως γνωστόν ασχολείτο με το ψηφιακό Ευρώ, τα κρυπτονομίσματα, το Blockchain κ.α. θέματα ψηφιακής τεχνολογίας. Βρήκαν τι διαθέτει και τι έχει λάβει σε κρυπτονομίσματα;

Στη Θεσσαλονίκη (οίκος 11) φαίνεται ότι θα αποκτήσει κύρος με όχημα τις ψηφιακές τεχνολογίες. Στις Βρυξέλλες που το απέκτησε, από τον οίκο 12 άρχισε να δουλεύει υπογείως και κρυφίως, με επικέντρωση στο χρήμα (Αφροδίτη στον Ωροσκόπο). Στο Κατάρ, αυτό έπαιξε ρόλο στο να επιλεγεί, σαν αξιόπιστος εταίρος – «ηγέτης» (οίκος 10).

Κανένα από αυτά τα στοιχεία δεν απετέλεσε μέρος της έρευνάς μου για την ώρα της, που έγινε στη βάση προόδων και διελεύσεων για σημαντικούς σταθμούς στη ζωή της. Στοιχεία για τη ζωή της υπάρχουν αρκετά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για Θεσσαλονίκη, τον τόπο γέννησής της, όπως βλέπουμε στον αντίστοιχο χάρτη, βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο η προγενέθλια ηλιακή έκλειψη (SE) και Νέα Σελήνη (NM) με τον Κλήρο της Τύχης και με το MC της. Οι άνδρες τη χαντάκωσαν την κοπέλα αυτή, αρχικά ο πατέρας της και στη συνέχεια ο σύζυγός της.

Από αυτό το στοιχείο βλέπουμε και γιατί η έκλειψη επάνω στη φετινή της ηλιακή επιστροφή, απετέλεσε το σημείο έναρξης όλων της των δεινών. Το ‘χει με τις εκλείψεις!

Παραμονεύει δε, ο Κρόνος με σύνοδο με τον αστεροειδή Νέμεσις. Δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ήταν του δρόμου της να συναντηθεί με αυτά που περνάει. Είναι ένα «θύμα» καταστάσεων που εκκρεμούν εδώ και μεγάλο διάστημα. Είναι ώρες που σκέφτομαι ότι η Καϊλή έγινε το θύμα και αυτό ερχόταν από το Καλό για να αποκαλυφθούν οι αλήθειες της ΕΕ και του WEF.

Ο Ποσειδώνας της είναι ο πλανήτης που ενεργοποιήθηκε από την Πανσέληνο και παρακινήθηκαν οι διεργασίες σύλληψής της με την εφαρμογή μάλιστα του αυτόφωρου. «Αν έχεις τύχη διάβαινε» που λέει και η παροιμία. Σημειωτέον ότι ο Ποσειδώνας κατά την Πανσέληνο έκανε σύνοδο με τον αστεροειδή Νέμεσις (0°47΄), με τον οποίο κάνει σύνοδο ο Κρόνος στον γενέθλιό της όπως είδαμε!

Στον γενέθλιο στη Θεσσαλονίκη, ο Ποσειδώνας κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο και αντίθεση (0°05΄) με τον Rigel, τον αστέρα που συμβολίζει το ευαίσθητο σημείο του Ωρίωνα, από όπου πέθανε από το τσίμπημα του Σκορπιού. Οι απάτες κυριαρχούν στη ζωή και την πορεία της. Ο πατέρας της και ο σύζυγός της απλά την προώθησαν σε αυτές.

Ο Ήλιος της κάνει οκτάγωνο (45°) με τον Ποσειδώνα. Το οκτάγωνο αν θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις θετικά μπορεί να σε πάει παντού. Τόση ενέργεια κρύβει. Αν όμως μπλοκαριστεί για διάφορους λόγους, η ενέργεια αυτή θα «σκάσει» στα χέρια σου. Επειδή είναι δύσκολο να ανταποκριθεί κανείς κατ᾿ αυτόν τον τρόπο, το θεωρούν δύσκολη όψη, επειδή συνήθως «σκάει στα χέρια» όποιου το έχει.

Η Παλλάς στον πρώτο οίκο, αποτελεί την κορυφή Σφύρας του Θωρ μεταξύ Δία και Χείρωνα. Τα μεγάλα διπλώματα, που λέγαμε στο πρώτο μέρος, που δρουν αυτό τον καιρό με τη Λίλιθ. Ο Δίας με τον Χείρωνα σε τετράγωνο θέτουν τα ζητήματά του τι είναι ηθικό και η Παλλάς τα εξωτερικεύει. Αναφέρεται αυτή η Σφύρα του Θωρ σε ηθική παρακμή που μέσα από κάποιους επιτήδειους επιχειρεί να βγει προς τα έξω.

Αυτή η ηθική παρακμή παίζει σημαντικό ρόλο στη θέση που είχε τοποθετηθεί από το WEF, Ψηφιακός Ηγέτης της Ευρώπης, και χτυπήθηκε! 

Ο Δίας της με το τρίγωνό του με τον Ωροσκόπο και τη σύνοδό του με τη Λίλιθ, δείχνει ότι η σωματική της ομορφιά έπαιξε ρόλο στην αναρρίχησή της. Ρόλο έπαιξε και ο Άρης σε αντίθεση με τον Αλγόλ όπως είπαμε. Αυτό πρόσθεσε σε σαγήνη και γοητεία. Αυτό το τελευταίο το ήξερε καλά και το εκμεταλλεύτηκε σε όλη της την πολιτική καριέρα.

Δέχθηκε όμως το τσίμπημα του Σκορπιού από τον Ερμή της έκλειψης και της Πανσελήνου. Την ανάγκη για δημοσιότητα από επίπεδα που ίσως ποτέ δεν μάθουμε ποια είναι.

Στις προόδους ξεχωρίζουμε τα ηλιακά τόξα της για την ημέρα της σύλληψής της.

Ηλιακά τόξα για Βρυξέλλες - ημέρα σύλληψης

Ηλιακά τόξα για Βρυξέλλες

Ηλιακά τόξα για Θεσσαλονίκη

Ηλιακά τόξα για Θεσσαλονίκη

Παρατηρούμε ότι βρίσκεται στην περίοδο των 45 ετών, όπου όλα τα σημεία κάνουν όψη οκταγώνου (45°) με τις γενέθλιες θέσεις τους. Μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για πολλούς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι πλανήτες έχουν γενέθλια σχέση οκταγώνου, τώρα ενεργοποιούνται με σύνοδο, όπως ο sa Ήλιος που κάνει σύνοδο με τον γ. Ποσειδώνα, το sa Βέρτεξ της Θεσσαλονίκης με τον γ Κρόνο, το sa MC της με τον γ Ερμή και αντιστρόφως. Για Βρυξέλλες, ο sa Κλήρος της Τύχης με τον γ Ήλιο και ο sa ASC και Αφροδίτη με τη γ Εστία.

Η αίτηση αποφυλάκισής της

Στις 22 Δεκ 2022 έγινε η ακρόασή της για το αίτημά της να αποφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη. Δεν έγινε δεκτό το αίτημά της. Βλέπουμε στους προοδευμένους κάποιες ταυτίσεις ιδιαίτερες.

Στον χάρτη τριτευουσών προόδων βλέπουμε ότι ο Ουρανός κάνει ακριβή σύνοδο με τον γενέθλιο Ωροσκόπο, στον χάρτη μετοίκησης στις Βρυξέλλες. Επίσης, ο Άρης κάνει ακριβή σύνοδο με το MC της.

Σημαντικό είναι ότι ο διελαύνων Ουρανός αυτή την περίοδο κάνει αντίθεση με τον γενέθλιο Ουρανό της, που βρίσκεται σε έξαρση και είναι εσωτερικός κυβερνήτης του MC στον Ζυγό, στη Θεσσαλονίκη. Είναι σημαντικός πλανήτης για την Καϊλή, αφού όπως είπαμε και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ την ανακήρυξαν Ψηφιακό Ηγέτη της Ευρώπης!

Παράλληλα, εκείνη την ημέρα γινόταν μία ακόμα ακριβής όψη τριπλού δεκαγώνου (108°) μεταξύ Πλούτωνα και Ουρανού, η προτελευταία τους. 

Τριτεύουσες πρόοδοι 22/12/2022

Τριτεύουσες πρόοδοι για 22/12/2022

Επίσης, στις μικρές Σεληνιακές προόδους, o νάνος πλανήτης (όπως τον λένε τώρα) Ceres (Δήμητρα) κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο και την Αφροδίτη. Η μητρότητά της και η φροντίδα του βρέφους της ήταν ένα από τα βασικά χαρτιά που έριξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μικρές πρόοδοι για 22/12/2022

Μικρές πρόοδοι για 22/12/2022

Το κύριο πρόβλημα ήταν ότι επίσης η Λίλιθ έκανε αρχόμενη σύνοδο με τον Ποσειδώνα της. Αυτό λειτούργησε σαν κόκκινο πανί και η δικαστής επικαλέστηκε μέχρι και το ότι μπορεί να απαχθεί ή να δολοφονηθεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες (Λίλιθ). Ο προοδευμένος Άρης επιπλέον έκανε τετράγωνο με τη Ceres της, όπως βλέπουμε σημειωμένα με τετραγωνάκια στο πλέγμα της τελευταίας εικόνας.

Η κόρη της Καϊλή, Αριάδνη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που βρήκα καθώς έγραφα το παρόν κείμενο, η Εύα Καϊλή γέννησε στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ένα κοριτσάκι, που ονόμασαν Αριάδνη. Η ώρα γέννησης είναι άγνωστη.

Κοίταξα λίγο τον χάρτη της για να δω πώς μεταφέρονται τα κληρονομικά ή και τα καρμικά στοιχεία και αν από τον χάρτη της μικρής διαφωτίζονται κάποια στοιχεία υπέρ ή κατά της μητέρας της και ειδικά για τα θέματα απάτης για τα οποία κατηγορείται.

Γενέθλιος Αριάδνης Καϊλή, άγνωστη ώρα

Γενέθλιος Αριάδνης– άγνωστη ώρα

Συναστρία Εύας - Αριάδνης

Συναστρία Εύας – Αριάδνης

Το πρώτο που παρατηρούμε είναι ότι ο άξονας των Δεσμών της κόρης συμπίπτει με τον άξονα ASC – DSC για την ώρα που έχω επιλέξει στη Θεσσαλονίκη. Δεν μας παραξενεύει ότι ο καρμικός της άξονας σχετίζεται περισσότερο με τον γενέθλιό της χάρτη στον τόπο γέννησης. Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι στη γέννα υπερισχύει ο κύριος γενέθλιος και όχι της μετεγκατάστασης.

Στη συνέχεια παρατηρούμε ότι έχουν αμοιβαία σύνοδο ΝΔ – Ποσειδώνα. Η Σελήνη της Αριάδνης κάνει σύνοδο με τη Λίλιθ της Εύας και ο Άρης της κάνει σύνοδο στενή με τον Αλγόλ και άρα αντίθεση με τον Άρη της μαμάς.

Παρατηρούμε με έκπληξη ότι η μικρή έχει μεγάλη σχέση με τη μαμά στα κύρια σημεία που στοιχειοθετούν στοιχεία απάτης, ο Ποσειδώνας, η Λίλιθ και ο Αλγόλ! «Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε», που λέει και ο λαός.

Η εμπλοκή του Ποσειδώνα, πλανήτη που στην αρνητική του όψη αναπτύσσει τάσεις εξαπάτησης, με τους Νότιους Δεσμούς που αφορούν στο μακρινό παρελθόν των δύο, μας επισημαίνει ότι δεν θα την έλεγε κανείς και καλή παρέα. Θα μπορούσε η μικρή με την ενεργοποίηση του κοινού τους κάρμα να την έφερε προς την κατάσταση του χρηματισμού και τελικά τη σύλληψή της.

Αλλά και η Σελήνη της Αριάδνης με τη Λίλιθ της Εύας δεν πάει πίσω. Αυτά τα δύο επίσης επισημαίνουν την έντονη παρουσία επιπλέον πολύ παλαιών καρμικών σχέσεων. Η περιοχή της Λίλιθ έχει σχέση με τα βάθη της απατηλότητας  του αστρικού κόσμου, όπως και η Σελήνη αναφέρεται στην ίδια περιοχή στο πιο εξωτερικό της επίπεδο.

Η Σελήνη έχει την τάση να φέρνει προς τα έξω, στην επιφάνεια, τα χαρακτηριστικά της Λίλιθ και να τα υιοθετεί σαν βασικά χαρακτηριστικά. Η μαμά εν προκειμένω αποτελεί το κακό παράδειγμα για την κόρη.

Η Λίλιθ της μαμάς έχει παίξει ρόλο στη συνειδητή χρήση της γοητείας της για πολιτική αναρρίχηση, καθώς συνεργάζεται με τον Δία της, που κάνει τρίγωνο (120°) με τον Ωροσκόπο της επιλεγμένης ώρας. Η σχέση αυτή Σελήνης – Λίλιθ και με την παρουσία του Δία της δεύτερης ακτίνας, τονίζει τον κύριο των υδάτων και του αστρικού πεδίου, Ποσειδώνα.

Θυμόμαστε από το δεύτερο μέρος την αναφορά μας στον αστέρα Μενκάρ. Εδώ αναφέρεται εκείνο το θέμα. Με την ισχυροποίηση από τον Δία (ακτίνα ΙΙ) της Λίλιθ (Εύα) και της Σελήνης της Αριάδνης, που δρουν στο χώρο του Ποσειδώνα (ακτίνα VΙ), όπως είπαμε λίγο πριν.

Αυτά που λέμε όσο και αν φαίνονται παράξενα, δείτε πώς επαληθεύονται διαρκώς. Το εκπληκτικό είναι ότι η Λίλιθ της μικρής κάνει σύνοδο με τον Μενκάρ!!! Καλό;

Έλεος δηλαδή! Βλέπουμε από τον Μενκάρ του προηγούμενου μέρους ερχόμαστε εδώ και βλέπουμε να ανακινεί το θέμα η κόρη της Καϊλή. «Να θες ν᾿ αγιάσεις και να μην σ᾿ αφήνουν». Εγώ φταίω τώρα; Εγώ τα παίρνω αρνητικά;

Αυτά εκτός των προσωπικών σημασιών, μας αφορούν και γιατί δείχνουν ότι η Εύα Καϊλή έχει επίκεντρο αναφοράς τα τρία στοιχεία που αναφέραμε, τον Ποσειδώνα, τον Αλγόλ και τη Λίλιθ. Ενισχύεται και το ότι στον τόπο γέννησής της έρχεται ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και έτσι αποκτάει ισχύ.

Για να μην αφήσουμε ημιτελή την αναφορά μας, να πούμε ότι από τον γενέθλιο χάρτη της Αριάδνης βλέπουμε ότι οι αστέρες που παίζουν ρόλο είναι οι εξής:

  • ΒΔ σύνοδο με Rigel (1°09΄)
  • Ήλιος σύνοδο με Fomalhaut (1°54΄)
  • Άρης σύνοδο με Algol (0°53΄)
  • Λίλιθ σύνοδο με Menkar (0°34΄)
  • Αφροδίτη αντίθεση Regulus (1°29΄)
  • Δίας αντίθεση Dubhe (0°04΄)
  • Ποσειδώνας αντίθεση Denebola (1°50΄)

Βλέπουμε από τους αστέρες της Αριάδνης ότι είναι ενήμερη με ένα τρόπο παράξενο για το θέμα του πώς προοδεύουν οι όμορφες που εκμεταλλεύονται κοινωνικά την ομορφιά τους. Ευχόμαστε αυτό να την βοηθήσει στην κατανόηση της μητέρας της.

Ο Αντόνιο Παντσέρι

Ο Αντόνιο Παντσέρι, που μέχρι στιγμής διαρρέεται ότι είναι ο εγκέφαλος της υπόθεσης, έχει μία ΜΚΟ που ονομάζεται “Fight Impunity” που σημαίνει περίπου «Αγωνίσου εναντίον της Ατιμωρησίας». 

Η ώρα γέννησης δεν είναι γνωστή και θα δούμε λίγο τον χάρτη του χωρίς οίκους και ότι σχετίζεται με την ώρα. Το πρώτο που βλέπουμε είναι ένας σχηματισμός Μεγάλου Εξαγράμμου, που του έλειπε η μία κορυφή, αλλά έβαλα δύο αστεροειδείς που υπάρχουν σε αυτή τη θέση και που τους βρίσκω να έχουν μεγάλη συγχρονικότητα με το θέμα μας.

Είναι ο αστεροειδής Ίκαρος και ο Alicanto. Ο πρώτος είναι μέσα στα αριθμητικά όρια που συνήθως χρησιμοποιώ (Icarus 1566) και ίσως αρκούσε. Αλλά ο Αλικάντο με τον εξαψήφιο αριθμό του (Alicanto 474640) ήταν μια θεματική πρόκληση και τον περιέλαβα.

Ο Ίκαρος έχει και δικό του σύμβολο, είναι εκείνο το ανεστραμμένο τρίγωνο στις 24° του Υδροχόου. Αναφέρω όμως και τον Αλικάντο καθώς έχει μία συσχέτιση, πέρα από κάθε φαντασία, όπως θα δούμε.

Γενέθλιος Αντόνιο Παντσέρι

Αντόνιο Παντσέρι- άγνωστη ώρα

Ο Ίκαρος είναι ακριβώς αυτά που έκανε. Πέταξε ψηλά στο να εισπράττει χρηματοδοτήσεις από το Κατάρ, το Μαρόκο και ποιος ξέρει πού αλλού. Μέχρι που κάποια μέρα η θερμοκρασία του Ήλιου του διέλυσε  τα φτερά και έπεσε. Αυτό περιέχει μία αντιστοιχία με το ότι η υπόθεση «έσκασε» όταν ο Ήλιος ήταν στον Σκορπιό και στην ανώτερή του στιγμή, την Πανσέληνό του στις 8 Δεκ 2022.

Ο Alicanto είναι ένας Μεταποσειδώνιος (Transneptunian) πλανήτης που ανακαλύφθηκε το 2004 και δεν έχουν ακόμα βρει πώς κρατιέται στην τροχιά του. Είναι τόσο μακριά που δεν τον κρατάει ο Ήλιος, γι αυτό λέγεται και ανεξάρτητος (detached), ούτε και η βαρύτητα του Ποσειδώνα.

Ανακαλύφθηκε στο αστεροσκοπείο του Cero Tololo, της Χιλής. Το 2014 πήρε το όνομά του από ένα νυκτόβιο πουλί της Χιλιανής μυθολογίας, τον Alicanto.

Το πουλί αυτό τρώει από τις φλέβες χρυσού ή ασημιού και ανάλογα τι έχει φάει, τα φτερά του αστράπτουν ένα αντίστοιχο μεταλλικό χρώμα χρυσό ή ασημί. Συνήθως το πουλί αυτό δεν πετάει γιατί έχει φάει τα μέταλλα που είναι βαριά.

Παραδοσιακά στη Χιλή οι χρυσοθήρες θεωρούν τύχη αν βρουν έναν Αλικάντο, γιατί αν τον παρακολουθήσουν μπορεί να τους οδηγήσει σε κάποιο κρυφό μέρος όπου υπάρχει χρυσός.

Ο Παντσέρι αποτελούσε δείκτη και για άλλους, αφού είχε ανακαλύψει φλέβες από όπου έρεαν «πολύτιμα μέταλλα», στο Μαρόκο, στο Κατάρ και ποιος ξέρει πού αλλού.

Εδώ, όπως και άλλες φορές, δεν μιλάμε για επιδράσεις και επιρροές πλανητικές. Κάνουμε οιωνοσκοπική αστρολογία. Δεν μπορούμε δηλαδή να παραβλέψουμε ότι ο πλανήτης αυτός συμμετέχει σε ένα τόσο ισχυρό σχηματισμό στον χάρτη του Παντσέρι που μάζευε τσάντες με χρήματα, ενισχύοντας την παρουσία του αστεροειδούς Ίκαρου και τονίζοντας τις όψεις στο Μεγάλο Εξάγραμμο.

Ο σχηματισμός Μεγάλου Εξαγράμμου είναι ανεξάρτητος από την ώρα γέννησής του και ξεκινάει από το εξάγωνο Πλούτωνα – Ποσειδώνα, που επεκτείνεται με τον Ερμή και τους Δεσμούς, τη Σέντνα και τον Αλικάντο με τον Ίκαρο. Με μία τέτοια μηχανή δημιουργούνται πολλά και «καλά». Παράξενο κάρμα έχει αυτός ο άνθρωπος!

Η Σέντνα στηρίζει με την καλοβουλία της και επαυξάνει τα έργα. Είναι ένας παράξενος μηχανισμός αυτός, που αποδίδει καρποφόρα έργα, για καλό ή για κακό και ανάλογα το κάθε φορά κάρμα. «Η οδός της αμαρτίας είναι μία ευκολοδιάβατη λεωφόρος», λέει μία λαϊκή φράση και εδώ επαληθεύεται αυτό.

Οι έξι άξονές του αποτελούν τους άξονες έξι Χαρταετών, ενώ επίσης περιέχονται σε αυτόν τον σχηματισμό τρία Μυστικά Τετράπλευρα.

Βασικό χαρακτηριστικό της συμμετοχής του Παντσέρι είναι ότι ο Ήλιος του, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα της Καϊλή και δέχθηκε επάνω του την Πανσέληνο της 8 Δεκ 2022 και την ενεργοποίηση του Rigel, με τον οποίο έκανε πάντα σύνοδο (1°14΄).

Όταν βλέπουμε σύνδεση με κάποιο αστέρα του Ωρίωνα, να θυμόμαστε ότι μόνο με καθαρή καρδιά θα πάμε καλά. Ειδικά όταν βλέπουμε να συμμετέχει ο Rigel, το σημείο της πτέρνας του Ωρίωνα που τσιμπήθηκε από τον Σκορπιό και πέθανε και από την άλλη με κάποιο τρόπο το κεντρί του Σκορπιού, να προσέχουμε πολύ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ερμής του κάνει αντίθεση με τον Acumen (0°28΄) και τον Aculeus, τους δύο αστέρες (νεφελώματα) που αποτελούν το κεντρί με το δηλητήριο του Σκορπιού.

Επίσης, ο BΔ του με τον Acumen έχει σύνοδο (1°00΄)! Αυτό είναι το μυστικό του όλο! Στον ΒΔ του που σε σύνοδο με τον πιο δυναμικό από τους δύο, τον Acumen, λέει ότι έπρεπε να περάσει το θανατηφόρο δάγκωμα του Σκορπιού! Πώς τα λέει το Στερέωμα!!! Ε;

Οπότε αυτή ήταν η προδιαγεγραμμένη πορεία του Παντσέρι. Από τον Ήλιο του με τον Rigel, στον Ερμή/ΝΔ και τον ΒΔ με τον Acumen. Ο Ήλιος του έχει παραλληλία με τον Ερμή (0°03΄).

Αυτός είχε υπόλοιπα από προηγούμενη ζωή, όπου διέφυγε την ανακάλυψή του για τις απάτες του, αλλά δεν είχε απολαύσει και τους καρπούς των απατών του.

Εδώ θα έπαιζε σημαντικό ρόλο αν ξέραμε τις ημερομηνίες των δύο γυναικών που τον πλαισιώνουν, συζύγου και κόρης. Μοιάζει υπόθεση που σχετίζεται με ομαδικό – οικογενειακό κάρμα.

Ήταν λοιπόν γεννημένος απατεώνας από το κάρμα του Ερμή με τον ΝΔ και τον Acumen που καιροφυλακτούσε στον ΒΔ να εγχύσει το δηλητήριο του Σκορπιού στον Ήλιο του που φέρει το στίγμα του Rigel. Εν τω μεταξύ, ο Ποσειδώνας των εξαπατήσεων  έχει παραλληλία (0°04΄) με τον Rigel. Ενδιαφέρον; Πώς τα λέει αυτό το Στερέωμα βρε παιδί μου!

Το Μεγάλο Εξάγραμμο τον έχωσε στην απάτη για καλά. Αν κάτι σου πηγαίνει πολύ καλά χωρίς να το αξίζεις, πρόσεχε. Ο νόμος του Ερμή είναι: «ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται».

Οι Σπαρτιάτες ήξεραν πολύ καλά αυτό τον νόμο και κάνανε μυητικούς αγώνες κλεψιάς με νέους. Όποιος δεν κατάφερνε να διαφύγει και τον συνελάμβαναν, ετιμωρείτο αυστηρά. Μεγάλο ζήτημα αυτό, όχι του παρόντος!

Αστέρες του Παντσέρι

Αστέρες του Παντσέρι

Ένας ακόμη πλανήτης μας απασχολεί, ο Άρης, που τον βλέπουμε να κάνει σύνοδο με τον αστέρα Mirzam του Μεγάλου Κυνός. Είναι ο Τελετάρχης που προαναγγέλλει τον ερχομό του Σείριου, του μεγαλύτερου αστέρα του Στερεώματος.

Ενδιαφέρον έχει ότι ο Άρης κάνει τετράγωνο με την Έριδα που κατά μία συγχρονικότητα έχει παραλληλία με τον Mirzam (0°06΄). Συμμετέχουν οι δυο τους δε, σε ένα σχηματισμό σχετικό με αυτόν της Σφύρας Θωρ με κορυφή τον Πλούτωνα, όπως βλέπουμε στην επόμενη εικόνα.

Επίσης ο Άρης αποτελεί το μεσοδιάστημα Αφροδίτης – Πλούτωνα, του πλανήτη των απολαύσεων και του πλανήτη της πολιτικής βούλησης, διαμορφώνοντας έναν ακόμη σχηματισμό τύπου σφύρας του Θωρ. Σε αυτή την περίπτωση ο Άρης εκφράζεται περισσότερο εσωτερικά, σαν ποιότητα του ατόμου.  

Συμπληρωματικές Σφύρες του Θωρ

Συμπληρωματικές Σφύρες του Θωρ

Ο Mirzam είναι ο Προάγγελος της έλευσης του Σειρίου, του αστέρα που καταγράφει το κάρμα του ηλιακού μας συστήματος συνολικά και το μεταφέρει στον Κρόνο για εφαρμογή. Ο Άρης δηλαδή λέει ότι έρχεται ο Σείριος για να καταγράψει τα πεπραγμένα. Ετοιμαστείτε!

Ο Παντσέρι με λίγα λόγια ήταν από την αρχή «καμένο χαρτί». Από τη μία ο Rigel με τον Acumen και από την άλλη ο Mirzam που αναγγέλλει τον Μεγάλο Κύριο του Κάρμα, Σείριο.

Ένα ακόμη σχηματισμό θα χρησιμοποιήσουμε από τον χάρτη του Παντσέρι. Είναι ένα Yod με βάση την Αφροδίτη και την Εστία και κορυφή την Παλλάδα. Ο Παντσέρι πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από το ότι παρακολουθούνταν τα τηλέφωνα της συζύγου και της κόρης του, οι οποίες συνελήφθησαν μαζί του.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, σε καλή συνεργασία με την Εστία, το σπίτι, την οικογένειά του, ωθήθηκε να χρησιμοποιήσει την Παλλάδα του, τις θέσεις που είχε κατακτήσει και αυτά που είχε μάθει πάνω στη δουλειά του. Κάτι λέγαμε για τα μεγάλα πτυχία στο προηγούμενο μέρος.

Το Yod του Panzeri

Το Yod του Panzeri

Είναι πολλά άτομα ακόμα που θα ήθελα να εξετάσουμε, αλλά φοβάμαι ότι το άρθρο θα «κρεμάσει» και ίσως κουράσει. Θα τολμήσω όμως να πω ότι θα άξιζε να δούμε με την αστρολογική οπτική άτομα που το όνομά τους ακούγεται αυτό το διάστημα, όπως ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Μαρκ Ταράμπελλα κ.α.

Εμείς εδώ δεν κρίνουμε, αλλά αστρολογικά ελέγχουμε τις πιθανότητες κάποιος να έχει τη δυναμική να μπλεχτεί με υποθέσεις παρανομίας και απάτες. Αστρολογία μελετάμε.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι προσπάθησα να πλησιάσω αυτό το θέμα του Qatargate, με όσο πιο καλή διάθεση προς τα άτομα. Άλλη περίπτωση ο καθένας, που συναντιούνται σε αυτό το θέμα. Άλλες οι αιτιολογίες που ενέπλεξαν την Καϊλή και άλλες αυτές του Παντσέρι, αλλά η οδός όμοια.

Φυσικά εδώ δεν δικάζουμε κανένα και θα ήθελα να βρω στοιχεία που να αθωώνουν τουλάχιστον την Εύα Καϊλή. Αλλά η απάτη πάνω στην οποία έχει στηθεί όλος της ο μύθος, η αποδοχή που της επεφύλασσε το σύστημα επικροτώντας αυτό που τώρα προσπαθούν να διώξουν από επάνω τους, όσο και τα κραυγαλέα αστρολογικά στοιχεία δεν μου το επέτρεψαν.

Στο επόμενο μέρος θα εξετάσουμε ένα άτομο που εμπλέκεται και που φωτίζει όλο το μυστικό του Στερεώματος της περιοχής που βασικά μελετήσαμε σε αυτή την περίπτωση. Οι ίδιοι αστέρες, αλλά εφαρμοσμένοι ανάποδα. Ή μάλλον ευθεία. Μέχρι τώρα είμαστε ανάποδα.