Νέα Τάξη Πραγμάτων των Η.Ε., μια ιδιωτική εταιρεία!


Δημoσιεύτηκε: Δευτέρα, 1 Ιούν 2020 στις 17:24
Εκ των υστέρων (15 Σεπ 2020) θα ήθελα να σημειώσω ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στο παρόν άρθρο μπορεί να μοιάζουν ότι δεν ανταποκρίνονται σήμερα στην πραγματικότητα, γιατί η κεντρική αναφερόμενη ιστοσελίδα της unnwo έχει αλλάξει και αλλάζει συχνά. Κατά το διάστημα της δημιουργίας του παρόντος άρθρου το περιεχόμενο ήταν όπως αναφέρει το άρθρο. Στην συνέχεια οι διαχειριστές των ιστοσελίδων κατέβασαν το περιεχόμενο. Αυτή τη στιγμή στην διεύθυνση εμφανίζεται μια κενή σελίδα. Θα επανέλθει φυσικά το περιεχόμενο με κάποιο διαφορετικό ίσως τρόπο. Οι εικόνες που υπάρχουν στο άρθρο προέρχονται από τον κόμβο. Τα υπόλοιπα, όπως και οι αστρολογικές παρατηρήσεις παραμένουν ως έχουν αφού στηρίζονται στην ημερομηνία κατοχύρωσης του domain “unnwo.org” και αυτό δεν αλλάζει.

Να προσθέσω ότι το 2023 οι σελίδες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο είναι όλες λειτουργικές, με διαφορετικό όπως είναι φυσικό μετά από τόσο καιρό, περιεχόμενο.

Από την αρχή να πω ότι δεν υπάρχει καμία συνωμοσιολογία σε αυτό το κείμενο. Άλλωστε όσοι με παρακολουθούν γνωρίζουν ότι δεν λέω κάτι αν δεν υπάρχουν αποδείξεις. Ό,τι αναφέρω δεν είναι μυστήριες ή μυστικές αποκαλύψεις. Είναι εδώ και λίγες μέρες η πραγματικότητα. Εγώ απλά τα παρουσιάζω για να διευκολύνω την ενημέρωση ειδικά όσων δεν γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα. Βέβαια σύντομα θα ανακαλύψουν την νέα κατάσταση όλοι. Αλλά εσείς που με παρακολουθείτε πολύ συχνά μαθαίνετε νωρίτερα το τι συμβαίνει στον κόσμο. Να πω εδώ στην αρχή ότι η ονομασία της NWO (New World Order) είναι UNNWO.

Τα πάντα ξεκινούν από μια τοποθεσία που ενεργοποιήθηκε στο διαδίκτυο- άγνωστο το πότε ακριβώς. Οι βασικότερες υποθέσεις δίνουν το να έχει εμφανιστεί λίγες μέρες πριν από τη συγγραφή του παρόντος. Αναφέρομαι στην http://www.unnwo.org που στον λογότυπό της επιγράφει: «ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ».

logo.png

ο λογότυπος

Τόσα χρόνια μιλάνε πολλοί για την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ανέφερε πρώτος ο Ντόναλντ Ρήγκαν το 2008. Για πολλούς ήταν απλώς ένα συνωμοσιολογικό σενάριο. Αλλά τελικά δεν ήταν καθόλου μία συνωμοσιολογία. Στο «About» της τοποθεσίας αυτής της κίνησης επιβεβαιώνεται ότι είναι ένα σχέδιο που έχει δημιουργηθεί το 2008. Όπως και φαίνεται στις πιο κάτω εικόνες, αλλά και όταν επισκεφτείτε την τοποθεσία θα το επιβεβαιώσετε.

Αρχικά, όταν έπεσε στην αντίληψή μου η διαδικτυακή αυτή τοποθεσία, το πρώτο που αναρωτήθηκα ήταν μήπως ήταν κάποια φάρσα. Έτσι ξεκίνησε η διερεύνησή μου. Με σκοπό να εξακριβώσω αν είναι μία πραγματική και αληθινή τοποθεσία και είναι πραγματικά τα όσα ισχυρίζεται. Να σας πω εξ αρχής το συμπέρασμα: ΔΕΝ είναι φάρσα.

Οι αρχικοί δημιουργοί και εκφραστές της κίνησης αυτής εκθέτουν τις οικονομικές και κοινωνικές βάσεις της Παγκόσμιας Νέας Τάξης. Τις κατευθύνσεις και το γενικό περίγραμμα όπως εξ αρχής δηλώνουν και μάλιστα δίνουν και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Συνολικά και συνοπτικά το «About» της τοποθεσίας ανακοινώνει ότι:

«Το Πρόγραμμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης των Ηνωμένων Εθνών είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία υψηλού επιπέδου που ιδρύθηκε το 2008 για να προωθήσει ένα νέο οικονομικό παράδειγμα, μια νέα πολιτική τάξη και, γενικότερα, μια νέα παγκόσμια τάξη για την ανθρωπότητα, η οποία επιτυγχάνει τους παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ για την αειφόρο ανάπτυξη έως το 2030 και την ευτυχία, την ευημερία και την ελευθερία όλης της ζωής στη Γη έως το 2050.»

Πρώτα θα κάνω ένα σχόλιο-παρένθεση και ας με συγχωρήσουν οι όποιοι διαφωνούντες. Όλο αυτό το About είναι μία μόνο πρόταση!!! Μία πρόταση με αλλεπάλληλα κόμματα για τόσο σημαντικά θέματα δείχνει τουλάχιστον προχειρότητα!!! Κάνει κάποιος τούμπες για να την διαβάσει. Είναι πολύ speed κατάσταση και συντακτικά, αρχιτεκτονικά άκομψη. Η γυναίκα του βασιλιά πρέπει και να φαίνεται. Παρεκτός και αν αυτό περιέχει κάτι το ζητούμενο.

Η τοποθεσία δεν είναι ακόμα αναπτυγμένη πλήρως και αυτό προξενεί έκπληξη!!!  Το copyright της φέρεται να ανήκει στο «United Nations New Economic Paradigm Project 2009 – 2020». Το domain δεν ανήκει στον ΟΗΕ. Όπως βλέπουμε από τις εγγραφές της καταχώρισής του, ιδιοκτήτης είναι η εταιρεία: Illien Global Public Benefit Corporation. Έδρα της εταιρείας είναι η Νέα Υόρκη.

Η εταιρεία αυτή ανήκει στον Jayme Illien. Η καταχώρηση έγινε την 13η Οκτ 2018 στις 21:14:04 ώρα EDT. Στη συνέχεια θα δούμε λίγο τον αστρολογικό χάρτη της στιγμής αυτής.

Ο Jayme Illien είναι ο βασικός ιδρυτής της κίνησης αυτής. Συνιδρυτής είναι ο Ndaba Mandela, ο μακροβιότερος πρέσβης της οργάνωσης UNAIDS των Η.Ε. που ασχολείται με την εξάλειψη του AIDS. Ο Mandela έχει χάσει και τους δύο γονείς του από το AIDS και είναι ο εγγονός του Nelson Mandela.

Η UNAIDS έχει χορηγούς κράτη και ιδιώτες. Από τους μεγαλύτερους χορηγούς του είναι ο Μπιλ Γκέητς. Ο Μπιλ Γκέητς είχε πολύ καλή έως φιλική σχέση και με τον παππού του Ndaba, τον Nelson Mandela.

Για τον Jayme Illien δεν θα πω πολλά καθώς στο επόμενο διάστημα θα μαθευτούν πολλές λεπτομέρειες. Έχει εργαστεί για τη CIA (κάποια δημοσιεύματα τον φέρουν ως πράκτορα ενώ εγώ δεν έψαξα τι ακριβώς εργασία έκανε). Έχει λάβει μέρος στον πόλεμο του Ιράκ ως σύμβουλος του ΟΗΕ. Επίσης έχει ασχοληθεί με τα ψηφιακά νομίσματα (κρυπτονομίσματα) και πολλά άλλα. Τώρα ασχολείται με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Αυτή τη στιγμή δεν φαίνονται στην τοποθεσία τα ονόματα των δύο συνιδρυτών, αλλά λίγες μέρες πριν υπήρχαν στο «About». Στις 25 Μαΐου 2020 αποσύρθηκαν. Το αναφέρω γιατί κάποιοι θα παραξενευτούν για το ότι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται ο Ndaba Mandela ως συνιδρυτικό μέλος.

Για κάποιο λόγο, μάλιστα, διαγράφηκε το λήμμα στο όνομα του Illien από την Wikipedia (!!!). Οι μηχανές αναζήτησης διατηρούν στην cache τους ακόμα μέρος από το λήμμα εκείνο.

Παρατηρούμε ότι στη σελίδα της τοποθεσίας της UNNWO υπάρχει μία εικόνα με το σήμα των Η.Ε. και έξι σημαίες κρατών. Πρώτη και καλύτερη υπάρχει η Ελληνική.

Μία παράξενη σύμπτωση αυτή! Ή μήπως δεν είναι σύμπτωση; Παρουσιάζω στην συνέχεια αυτήν την εικόνα. Επειδή είναι δυσδιάκριτη στην τοποθεσία και για να την δουν καλύτερα όσοι δεν έχουν μεγάλη εξοικείωση με τις ιντερνετικές τεχνολογίες.

Αbout 24-5-2020.png

ABOUT στις 24-5-2020

Αbout 25-5-2020.png

ABOUT στις 25-5-2020
εικόνα από το επάνω μέρος της τοποθεσίας με την Ελληνική σημαία

Στην τοποθεσία αυτή μας παρουσιάζεται το νέο μοντέλο της παγκόσμιας Οικονομίας! Τελειώνουμε με τον Καπιταλισμό και τον Κομμουνισμό και περνάμε στον Χαπιταλισμό (τα παιχνίδια της ελληνικής γλώσσας δεν έχουν τελειωμό). Δεν αστειεύομαι καθόλου. Η αγγλική λέξη είναι Happytalism που είναι ένας νεολογισμός και θα μεταφράζαμε ως Ευδαιμονισμό.

Ο Ευδαιμονισμός υπάρχει μεν στον χώρο της φιλοσοφίας και αλλού ως Eudemonism. Αλλά ο όρος Happytalism είναι μια εκλαϊκευμένη έκφραση που είναι φυσιολογικό να την υιοθετεί κάποιος που απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Είτε το πούμε «χαπιταλισμό» είτε «ευδαιμονισμό» οι λέξεις στην Ελληνική γλώσσα δίνουν από μόνες τους έδαφος για σκέψη. Η κεντρική τοποθεσία που προωθεί το οικονομικό αυτό σύστημα- ή μετασύστημα(;)- είναι η happytalism.com.

Το σύνολο των κινήσεων αυτών ξεκίνησε με την καθιέρωση της Παγκόσμιας Μέρας Ευτυχίας1. Η μέρα αυτή είναι η 20η Μαρτίου και ήταν αποτέλεσμα της προσπάθεια καθιέρωσης της από τον Jayme Illien. Σαν παγκόσμια αυτή μέρα καθιερώθηκε στις 28 Ιουνίου 2012 από την Απόφαση της Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών A/RES/66/281.

Η ιντερνετική τοποθεσία της υπάρχει στους ιδρυτικούς οργανισμούς της UNNWO και φέρει την ονομασία «UNIDOHappiness» (UN I Do Happiness). Φέτος λόγω της καραντίνας η τοποθεσία προσπαθεί να δημιουργήσει ένα τρόπο υπέρβασης της κατήφειας των ανθρώπων. Γι’ αυτό έχει αναφορές στον SARS-Cov-2.

Κάποια άρθρα υποστηρίζουν ότι αυτές οι τοποθεσίες άνοιξαν εσπευσμένα για να προλάβουν την καραντίνα. Γι’ αυτό ίσως όλες είναι πολύ ατελείς και με ελάχιστο περιεχόμενο. Περισσότερο μοιάζουν με διαφημιστικά φυλλάδια, ενώ αποτελούνται πολλές φορές από μία μόνο ιστοσελίδα. Έτσι βλέπουμε ότι και αλλού γίνονται βιαστικές δουλειές για διάφορους λόγους.

Βέβαια βιαστικές δουλειές και προχειρότητα σε τέτοιο επίπεδο προγραμμάτων και σχεδιασμών προξενεί τουλάχιστον λύπη. Στην τοποθεσία UNNWO θα βρείτε τις παραπομπές στους ιδρυτικούς οργανισμούς, όπου θα μάθετε το σκεπτικό και την συνολική κατεύθυνσή τους. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί το κείμενό μου θα γίνει τεράστιο και κουραστικό για τον μέσο ιντερνετικό αναγνώστη.

Τοποθεσίες που αφορούν στο συγκεκριμένο θέμα της Παγκόσμιας Μέρας Ευτυχίας είναι μεταξύ άλλων οι επόμενες: dayofhappiness.net – unidohappiness.org – happinessday.org.

Ο τρίτος οργανισμός που συμμετέχει στην Παγκόσμια Νέα Τάξη των Η.Ε. είναι η «UN Global Goals» (Παγκόσμιοι Στόχοι των Η.Ε.). Πρόκειται για ένα σχέδιο 17 στόχων των Ηνωμένων Εθνών για την βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, όπως αναφέραμε και νωρίτερα. Το 2030, όπως αναφέρεται και στο About της UNNWO, θα έχουν επιτευχθεί οι 17 παγκόσμιοι στόχοι που μεταξύ άλλων είναι η πλήρης εξάλειψη της φτώχειας, ο μηδενισμός της πείνας κ.α.!!! Ενώ το 2050 θα επιτευχθεί το όραμα της ευτυχίας, της ευζωΐας και της ελευθερίας όλης της ζωής πάνω στην Γη. Στην τοποθεσία globalgoals.org θα βρείτε τις λεπτομέρειες.

Με τα εργαλεία της αστρολογίας

Όποιος ασχολείται με την αστρολογία και έχει έστω μία έγκυρη ημερομηνία δεν μπορεί να μην τον απασχολήσει το τι μπορεί να εξετάσει με τα εργαλεία της. Έτσι κι εμείς δεν μπορέσαμε να μην δούμε κάτι από αυτά που προέκυψαν μέχρι τώρα σε αυτή την έρευνά μας. Το πρώτο που θα δούμε αστρολογικά είναι η ακριβής στιγμή κατοχύρωσης του domain unnwo.org.

Η κατοχύρωση έγινε το Σάββατο 13 Οκτ 2018 στις 21:14:04 EDT. Έφτιαξα τον χάρτη για την έδρα της «Illien Global Public Benefit Corporation» (ιδιοκτήτριας εταιρείας για το domain) που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη. Οι εγγραφές whois γίνονται στην Ζώνη Ώρας Zulu που χρησιμοποιεί η αεροπορία και ο στρατός.

Αν ανατρέξετε στις υπηρεσίες whois θα δείτε η εγγραφή να λέει: 2018/10/14T01:14:04Ζ. Η Ζώνη Zulu έχει ίδια ώρα με την UTC οπότε αφαιρώντας τις 4 ώρες για την Νέα Υόρκη παίρνουμε την ημερομηνία που χρησιμοποιείται στον χάρτη.

Βλέπουμε ότι έχει Ωροσκόπο στους επικοινωνιακούς Διδύμους σε σύνοδο με τον ΒΔ του Ουρανού των νέων τεχνολογιών. Ο ΒΔ ενός πλανήτη είναι το σημείο όπου γίνονται οι προσπάθειες μελέτης και εφαρμογής νέων εμπειριών του πεδίου του εκάστοτε πλανήτη. Ο ΒΔ του Ουρανού είναι ένα έδαφος για πειραματισμό και εφαρμογή νέων και ανεξερεύνητων ακόμα τεχνολογιών.

Η 7η ακτίνα του Ουρανού επίσης αγγίζει νέους τρόπους και τεχνικές διαβίωσης της καθημερινότητας. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι τεχνικές των αποφασιστικών εντολών του εσωτεριστικού χώρου της Ιόχρου Φλογός (decrees). Ένα καλό συστατικό πάντως για την έναρξη μίας διαδικτυακής δραστηριότητας, ειδικά μιας κίνησης που βλέπουμε ότι θα στηρίζεται πολύ στην τεχνολογία.

Ο Ήλιος είναι στον παρατηρητικό και διπλωματικό Ζυγό και η Σελήνη στον στοχευμένο Τοξότη. Η Σελήνη και ο Ήλιος κάνουν εξάγωνο ακριβείας (7΄) που είναι η πιο θετική και παραγωγική όψη για τα δύο σώματα. Επιτυγχάνεται έτσι η μέγιστη απόδοση των χαρακτηριστικών  τους και η συνεργασία της διαισθητικότητας με την οργανωτικότητα, της σύλληψης της ιδέας με την ταξινομημένη ανάπτυξή της είναι πολύ καλή.

Η Σελήνη ταυτόχρονα κάνει ισχυρή αντίθεση (1°20΄) με τον Ωροσκόπο, ενώ ο Ήλιος κάνει τρίγωνο (1°13΄) μαζί του. Βλέπουμε λοιπόν τα «τρία φώτα» του χάρτη να βρίσκονται σε μία ιδανική διάταξη ενός τριγωνικού σχηματισμού.  Ο Ήλιος στον οίκο 5  που σχετίζεται με την ευζωΐα του λαού, αλλά και την ευδιάθετη πλευρά του που τον κάνει να θέλει να ρισκάρει. Ταιριάζει η θέση αυτή με τον Χαπιταλισμό!

Η Σελήνη στον οίκο 7 της εξωτερικής πολιτικής και με την αντίθεση της προς τον Ωροσκόπο ισορροπεί τις εξωτερικές υποθέσεις με τις εσωτερικές γενικεύοντας την εξωτερική πολιτική. Αφού είναι κάτι που απευθύνεται σε όλα τα κράτη, η έννοια της εξωτερικής πολιτικής παίρνει νέες διαστάσεις. Ο ΟΗΕ είναι κάτι παγκόσμιο.

Η ισορροπία Ωροσκόπου – Σελήνης δίνει μία διάσταση που  είναι ταυτόχρονα εξωτερική πολιτική για τα κράτη όσο και εσωτερική, της οποίας η ενέργεια κατευθύνεται προς έκφραση στον Ήλιο του οίκου 5 στον διπλωματικό Ζυγό. Βλέπουμε τελικά αυτή η ημερομηνία να δουλεύει.

Οι κυβερνήτες Ήλιου και Ωροσκόπου – η Αφροδίτη και ο Ερμής αντίστοιχα – βρίσκονται σε σύνοδο στον Σκορπιό των μεγάλων δοκιμασιών και στην ακμή του οίκου 6 των εργατών, των υπηρεσιών όπως πχ ο στρατός που υπηρετεί τον λαό.

Οι δύο αυτοί πλανήτες είναι κυβερνήτες του ζωδίου του Ωροσκόπου και αυτό δημιουργεί μία επιπλέον πύκνωση του αποτελέσματος όσο και της σημασίας της δράσης τους. Ο Ερμής είναι ο εξωτερικός κυβερνήτης των Διδύμων και η Αφροδίτη ο εσωτερικός.

Συνολικά οι συμμετέχοντες οργανισμοί στο πρόγραμμα UNNWO έχουν στις ιντερνετικές τους τοποθεσίες πάντα φόρμες εγγραφής εθελοντών και υποστηρικτών με πολύ μοντέρνο και επικοινωνιακό τρόπο διαμορφωμένες. Είναι θα έλεγα βασική συνολική πολιτική. Αυτό έχει σχέση με την παρουσία Ερμή και Αφροδίτης στον οίκο 6, αλλά και του Δία που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου της Σελήνης.

Παρατηρούμε έτσι ότι και οι τρεις κυβερνήτες των ζωδίων των τριών φώτων βρίσκονται στον οίκο 6!!! Ας το κρατήσουμε αυτό. Τόσο μεγάλη πύκνωση κάτι σημαίνει. Απευθύνονται στο ευρύ κοινό για την δημιουργία ενός άτυπου σώματος στρατού εθελοντών. Επίσης δείχνει ότι θα είναι μία πολύ δραστήρια κίνηση με πολλή δράση, διαρκή και με έντονο καθημερινό έργο. Θα γίνει σύντομα μέρος της καθημερινότητας με διάφορες δραστηριότητες που θα προτείνει, συσπειρώνοντας έτσι τον λαό.

Το επόμενο τριγωνικό σχήμα που είναι σημαντικό δημιουργείται μεταξύ Ωροσκόπου, Ερμή και Σελήνης:

  • Ωροσκόπος ενάμιση τετράγωνο προς Ερμή
  • Ερμής μισό τετράγωνο προς Σελήνη και όπως έχουμε ήδη πει
  • Σελήνη αντίθεση με Ωροσκόπο

Αυτός ο τριγωνικός σχηματισμός και ειδικά με την συμμετοχή του Ερμή – κυβερνήτη του Ωροσκόπου – παράγει πάρα πολλή ενέργεια και ο Ερμής της επικοινωνίας και των παιδιών αποκτάει μεγάλη διέγερση και κινητικότητα. Ο σχηματισμός αυτός είναι περισσότερο ενεργειακός από τον σχηματισμό Ωροσκόπου, Ηλίου, Σελήνης. Σε όλες τις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες θα δείτε ότι απευθύνονται πολύ στα παιδιά και κυριαρχούν στο φωτογραφικό υλικό παιδιά γεμάτα χαμόγελα και με ένα έντονα φροντισμένο επικοινωνιακό τρόπο. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο, βασικό και σημαντικό χαρακτηριστικό.

Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον οίκο 7 και βλέπουμε να ενεργοποιείται στην τωρινή φάση της αποστασιοποίησης. Σε αυτό μπορεί να οφείλεται και η βιαστική κατασκευή της ιστοσελίδας. Η απομόνωση των ανθρώπων του τελευταίου διαστήματος φέρνει στην επιφάνεια την σχέση Ερμή – Κρόνου.

Ο Κρόνος στον οίκο 7 αφενός δείχνει μια ισχυρή παρουσία στον τομέα της διπλωματίας, αλλά στο βάθος περιέχει το ύφος της αποστασιοποίησης των ημερών μας. Αυτή μάλιστα η αποστασιοποίηση μπορεί να αφήσει μόνιμο πρόβλημα φοβίας πλησιάσματος στους ανθρώπους και ειδικά στα παιδιά που τώρα διαμορφώνουν τις ιδεοπλασίες τους.

Η όψη αυτή δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν οι επικοινωνίες και οι ιδέες σε όλους τους τομείς της ζωής και δίνει μία σοβαρότητα αντιμετώπισης των μαθησιακών διαδικασιών, όπως πχ δημιουργία ειδικών σχολείων επιμόρφωσης.

Ενδιαφέρον είναι ότι η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης κάνει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο της τεχνολογίας και της ανθρωπιστικής προσέγγισης τον Υδροχόο. Επιπλέον η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον ΝΔ του Άρη και αυτό εντείνει το τετράγωνο των δύο τους καθώς η Αφροδίτη επιβαρύνεται από τον Άρη ακόμα περισσότερο έχοντας επάνω της το Αρειανικό κάρμα της ανθρωπότητας που είναι το μεγαλύτερο όλων των πλανητικών κάρμα.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο στο τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης υπερισχύει η σκληρότητα του Άρη. Το τετράγωνο αυτό δείχνει να μην έχει κάποιος ανεκτικότητα, να γίνεται επιθετικός και ευερέθιστος με κάποιον που δεν ταυτίζεται με τις δραστηριότητές του και τις κατευθύνσεις του.

Το τετράγωνο με τον Ερμή δείχνει να υπάρχει μεγάλη χρήση του λόγου, πολύ «μπλα-μπλα» που οδηγεί στο να χάνεται η ουσία του λόγου. Αυτή η απομάκρυνση από την ουσία του λόγου δεν είναι καλός οιωνός για μία κίνηση τέτοιου εύρους. Βέβαια αυτά πρέπει να τα δούμε συνθετικά και οι άλλες όψεις διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης θα έχουμε μία αυξημένα επιθετική επικοινωνιακή τακτική.

Γενικά η όψη του τετραγώνου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν αντέχεται και γι’ αυτό θεωρείται δύσκολη ή αρνητική, σε οργανισμούς και εταιρείες μεγάλου μεγέθους που θέλουν να στέλνουν προς τα έξω την ενέργειά τους λειτουργεί ως ενεργοποιητικός παράγοντας που εν προκειμένω δίνει πάθος που φτάνει έως και τον φανατισμό σε επίπεδο αξιών κτλ.

Το τετράγωνο διεγείρει την αρνητική πλευρά της Έκτης ακτίνας του Άρη η οποία προσδίδει την όψη του φανατισμού. Αυτά συνήθως είναι επιθυμητά από μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς καθώς έτσι συσπειρώνουν το κοινό τους. Φανελάκια, κοκαλάκια για τα μαλλιά, διακοσμητικά γραφείου και άλλα αξεσουάρ με σήματα βλέπω να έρχονται.

Συγχρόνως η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης κάνει τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Ο Ερμής εντείνεται ακόμα μία φορά με αναπτυγμένες επικοινωνιακές τεχνικές που μπορούν να φτάσουν έως την υπερβολή της φλυαρίας. Με μια τέτοια όψη μπορεί να φαίνεται σαν να μιλάει κάποιος περισσότερο από το να πράττει και αυτό κουράζει.

Η Αφροδίτη από το τετράγωνο αυτό αυξάνει μεν τις καλλιτεχνικές πλευρές, όχι όμως και την ποιότητά τους. Οι σχέσεις των δύο φύλων φαίνεται να υποβαθμίζονται, ενώ τα αισθήματα μοιράσματος και δοσίματος σε προσωπικό επίπεδο θολώνουν μέσα σε κύκλους συναισθηματικής έξαρσης χάνοντας την ροή τους.

Δεν βοηθιέται ο άνθρωπος να ξεπεράσει τα τραύματα της αποστασιοποίησης τα οποία οδηγούνται σε μία μοναχική υπέρβαση, ενώ αναπτύσσεται αδράνεια, τεμπελιά και συνενοχική μαλθακότητα.

Ο Νότιος Δεσμός είναι στον Υδροχόο στον οίκο 9 και ο Βόρειος στον Λέοντα στον οίκο 3. Τα ζώδια τους λένε ότι υπάρχει προσπάθεια απόκτησης δύναμης (Λέων) και πρέπει να κάνει μία πορεία για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της μέσα από την προβολή και το υπόβαθρο του ότι εργάζεται για το κοινό καλό (Υδροχόος).

Ο Βόρειος στον οίκο 3 δείχνει ότι προσπαθεί να μάθει να καταλαβαίνει τις αλληλεπιδράσεις των ανθρώπων. Είναι ένα μεγάλο πείραμα έτσι κι αλλιώς για την ανθρωπότητα. Η επικοινωνιακή πολιτική των ΜΜΕ και οι δημοκρατικές διαδικασίες έρχονται και καθορίζονται από το ζώδιο του μοναρχικού για το καλό ή το κακό Λέοντα. Όλος ο οίκος 3 βρίσκεται μέσα στο ζώδιο αυτό.

Το Μεσουράνημα βρίσκεται στο ζώδιο του παγκόσμιου εξυπηρετητή Υδροχόου και δημιουργεί ένα Μεγάλο Τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο προοιωνίζοντας μια πορεία που προχωράει στους στόχους της έλκοντας εύκολα υποστήριξη από έξω.

Ένας τέτοιος σχηματισμός βρίσκει εύκολα τις πόρτες ανοικτές, αλλά αυτό μπορεί να φέρει στο εγχείρημα καθυστέρηση στο να αποκτήσει δική του αγωνιστικότητα και αυτόνομη δράση. Μπορεί να υπάρξει ένα βόλεμα με τις «ανοικτές πόρτες», αλλά αυτό δημιουργεί προσκολλήσεις και εξαρτησιακή συμπεριφορά. Το τετράγωνο του Μεσουρανήματος με τον Δία μιλάει για πολλή δουλειά πάνω σε μεγάλο αριθμό θεμάτων με σκοπό την στήριξη του εγχειρήματος στην κοινωνία.

Ο Ουρανός είναι σημαντικός στον χάρτη γιατί εκτός του ότι ο Ωροσκόπος κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό του είναι και ο εσωτερικός κυβερνήτης του Ηλιακού ζωδίου του Ζυγού. Με την αντίθεση του στον Ερμή και το τετράγωνο του προς τους Δεσμούς κλείνει ένα Μεγάλο Σταυρό στα Σταθερά μαζί τους.

Αυτό για μεγάλους οργανισμούς είναι σημαντικό και δίνει εκτόπισμα και πολλή ενέργεια για δράση και επέκταση μέσω της τεχνολογίας και της επικοινωνίας που αγγίζει βαθιές πτυχές του καρμικού ψυχισμού των ανθρώπων. Ο Ουρανός στον οίκο 11 θα δημιουργήσει ομάδες ανθρώπων μέσα από το ίντερνετ και άλλες τεχνολογίες και θα προωθηθούν μοντέλα ιδιόρρυθμων συμπεριφορών ακόμα και εμφάνισης ως φορέων των νέων ιδεών.

Η δημιουργία ομάδων αποκρυφιστικού ενδιαφέροντος μπορούν να αποτελέσουν μέρος της όλης επικοινωνιακής δράσης. Σημαντική πολύ είναι η όψη τριγώνου Ουρανού – Κρόνου. Το παλιό συνεργάζεται με το νέο πολύ ομαλά και χωρίς σύγκρουση. Δίνει δύναμη υλοποίησης νέων ιδεών.

Ο Ποσειδώνας σε κυριαρχία στους Ιχθείς και στον οίκο 10 δημιουργεί Ταυ τετράγωνο με την αντίθεση Σελήνης – Ωροσκόπου και γίνεται ο τρίτος παραλήπτης της ενέργειας τους μετά τον Ήλιο και τον Ερμή. Αυτό δημιουργεί μία πυκνότητα σκοπού. Ταυτόχρονα κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη και μισό τετράγωνο με τον Ουρανό.

Συνδυασμός που ταιριάζει κάποιος να προσπαθήσει με τεχνολογικά και καλλιτεχνικά μέσα να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα κατάθλιψης και της πτώσης του ηθικού, με υιοθέτηση και ανάδειξη του ήπιου και ευαίσθητου στυλ. Είναι ίσως η συμμετοχή του Ποσειδώνα από τις πιο κρίσιμες του χάρτη και όχι μόνο για την παρουσία του στον ισχυρό για την κοινωνία οίκο 10.

Η Έκτη ακτίνα του θα τείνει να δημιουργήσει μία κατάσταση μεταξύ αφιέρωσης σε ένα ιδανικό, ένα γκουρού και φανατισμού. Η γνώση που κατέχεται από την αντίθεση Ωροσκόπου – Σελήνης στον οριζόντιο άξονα Ωροσκόπου – Δύοντος διοχετεύεται στους στόχους του οίκου 10 μέσω του Ποσειδώνα.

Ο Πλούτωνας στον οίκο 8 και σε τετράγωνο με τον Ήλιο δείχνει να υπάρχει στο υπόβαθρο μία εκρηκτική και εξαιρετικά σκληρή συμπεριφορά που μπορεί με το παραμικρό να υψώνει το ανάστημά της απέναντι στις εμφανιζόμενες προκλήσεις. Δείχνει το στοιχείο του παγερού και αδίστακτου που μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς όρια.

Έλλειψη συμβιβαστικότητας που «θαμπώνει» το κατά τα άλλα χαμηλό και επικοινωνιακό προφίλ των Διδύμων και του Ζυγού που εντείνεται λόγω της όψης χιαστί προς τον Ωροσκόπο. Οι μεταφυσικές ασχολίες ευνοούνται, αν και με τον Πλούτωνα η μεταφυσική είναι δύσκολο να είναι στο σωστό δρόμο. Δημιουργούνται μεν οι τάσεις αλλά μπορεί να τις χρησιμοποιήσει θετικά ο άνθρωπος;

Χαρακτηριστικό και σημαντικό είναι ότι ο Πλούτωνας είναι σε ακριβή σύνοδο με τον ΝΔ του Κρόνου και τον δικό του ΝΔ. Οι Νότιοι Δεσμοί είναι γεμάτοι κάρμα που συνήθως σε μαζικό επίπεδο είναι δηλητηριώδεις συσσωρεύσεις, είναι και στον μυστηριακό οίκο 8 του θανάτου και σε τετράγωνο με τον Ήλιο όπως είπαμε.

Αυτά δημιουργούν μία βαριά ατμόσφαιρα και σκληρή στην παρουσία του Πλούτωνα, του πλανήτη που κυβερνάει μέσα από την Πρώτη Ακτίνα του τον χώρο της Πολιτικής. Δημιουργείται έτσι συνολικά ένα φαινόμενο απέξω μαλακό και μέσα σκληρό.

Οι πλανητικοί δεσμοί με τον Πλούτωνα είναι δύσκολη υπόθεση. Σε όλο τον χάρτη παρατηρούμε ότι από πλανητικής άποψης το ζευγάρι Άρη – Πλούτωνα είναι αυτό που δημιουργεί τις περισσότερες τριβές. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που απαιτεί εμβάθυνση.

Ο Χείρων με το τετράγωνό του προς τον Κρόνο αυξάνει την σκληρή του συμπεριφορά, που παίρνει διαστάσεις διδασκαλίας – άποψης. Το τρίγωνο προς τον ΒΔ και το εξάγωνο προς τον ΝΔ, όπως και το τρίγωνο με τον Δία δείχνει να δημιουργείται έδαφος μαζικής εκπαίδευσης ιδεολογικού τύπου με μεθόδους coaching σε ευρεία κλίμακα.

Η προσφερόμενη εθελοντική και όχι μόνο εργασία φτάνει στο επίπεδο της θεωρίας και της διδασκαλίας-προετοιμασίας. Όσα δεν υπήρχαν τόσα χρόνια στην εκπαίδευση θα μπουν τώρα κάτω από ένα νέο πρίσμα. Ένα νέο προσκοπικό ρεύμα θα γεννηθεί.

Μέχρι εδώ προσπάθησα να εκθέσω τα υπαρκτά γεγονότα, αστρολογικά και μη, χωρίς κάποια θέση δική μου, κάποια προσπάθεια κριτικής. Στο τέλος αυτού του μικρού αφιερώματος όμως θα ήθελα να πω ότι ο χαπιταλισμός ή ευδαιμονισμός αφήνει πολλά ανοικτά θέματα και θα περιμένουμε την πληρέστερη παρουσίαση του συστήματος για να έχουμε άποψη.

Πάντως από την άποψη του υλικού ευδαιμονισμού, που αποτελούσε πάντα το ιδανικό της ψυχολογίας του καπιταλισμού, δεν βλέπουμε κάτι νέο. Οι υποσχέσεις μιας ζωής με υλικές ηδονές και ανέσεις υπήρχαν ήδη και αποτελούσαν το βασικό υπόστρωμα του καπιταλιστικού συστήματος.

Αυτή τη στιγμή με τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης και των άλλων νέων τεχνολογιών πρέπει να ξέρουμε πώς θα λειτουργήσουν οι κύριες εξουσίες η νομοθετική, η δικαστική και η εκτελεστική· και πάνω από όλα ποιος θα είναι ο ρόλος της Δικαιοσύνης.

Μέχρι στιγμής δεν είδαμε αναφορά σε τέτοια ζητήματα. Βλέπουμε ότι στην κλασσική καπιταλιστική, όσο και στην κομμουνιστική ιδεολογία το σημαντικό και το πρώτο είναι η Οικονομία. Δεν μπορεί η Οικονομία να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή μιας κοινωνίας που θέλει να βαδίσει μπροστά σε ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον.

Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι η πρώτη Εξουσία και θα χαιρόμουν να διάβαζα αντί της νέας οικονομικής άποψης, μια νέα άποψη άσκησης της Δικαιοσύνης. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε και θα περιμένουμε όμως. Ο άνθρωπος ως άτομο και ως ομάδα πρέπει να έχει την Δικαιοσύνη ως την κορυφαία των αρετών για να λογίζεται Άνθρωπος, λέει η Αιώνια Σοφία δια στόματος των Πυθαγορείων.

Ειρήνη Σε Όλα Τα Όντα!

  1. International Day of Happiness ↩︎