Ο Αλγόλ στην Ελληνική Πολιτική Σκηνή


Δημoσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Μαρ 2022 στις 09:16

Παρατηρούνται πολλά γεγονότα να έχουν συσχετίσεις με την παρουσία του αστέρα Αλγόλ τις τελευταίες δεκαετίες. Έτσι συντάξαμε αυτή την κατά το δυνατόν συνοπτική αναφορά των αποτελεσμάτων της έρευνάς μας για το πόσο ο κακοδαιμονικός αυτός αστέρας επηρεάζει την Ελληνική πολιτική σκηνή. Θα αναφερθούμε σε άτομα που υπήρξαν πρωθυπουργοί, επικεντρώνοντας μόνο στο συγκεκριμένο στοιχείο και όχι κάνοντας ευρεία ανάλυση των μεμονωμένων αστρολογικών χαρτών.

Ανδρέας Παπανδρέου

Ο πρώτος διδάξας και μέγας Αλγολικός της εποχής μας ήταν ο Α. Παπανδρέου με Ωροσκόπο σε σύνοδο με τον Αλγόλ. Με τον άξονα Ωροσκόπου – Δύοντος δημιουργείται Μεγάλος Σταυρός στα Σταθερά με την αντίθεση Κρόνου – Ουρανού. Ο Δύων εδώ υπολογίζεται σαν ισχυρό σημείο, αφού μάλιστα η δράση του Αλγόλ εμφανίστηκε και στην προσωπική του ζωή με τον «σκανδαλώδη» τότε γάμο του με την Δήμητρα Λιάνη η οποία, να σημειώσουμε, ότι δεν έχει Αλγολικά στοιχεία, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Δεν ήταν κάτι ανάλογο με την περίπτωση του ζεύγους Μακρόν που έχουν κοινή Αλγολική εμπλοκή να υπάρξουν ένα δημόσιο «σκανδαλιστικό» από κάποια άποψη ζεύγος. Ή όπως και το ζεύγος Τραμπ, που έχουν Αλγολική σύνδεση συνειδητή. Στην περίπτωση Παπανδρέου – Λιάνη ήταν περίπτωση προσωπική και πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η αντίθεση Κρόνου – Ουρανού γίνεται επάνω στον Βασιλίσκο. Έτσι έχουμε Σταυρό στα Σταθερά με ενεργοποίηση Αλγόλ και Βασιλίσκου. Βλέπουμε τον Σταυρό αυτό στην επόμενη εικόνα. (Σε όλους τους επόμενους χάρτες αναφέρεται ο Αλγόλ ως ALG και ο Βασιλίσκος ως REG [από το Regulus], με κίτρινα γράμματα)

Αστρολογικός χάρτης Ανδρέα Παπανδρέου

Ανδρέας Παπανδρέου, Αλγόλ, Βασιλίσκος

Πρέπει να επισημάνουμε εδώ ότι πλανήτες ή σημεία που ενεργοποιούν τον Βασιλίσκο και τον Αλγόλ, βρίσκονται σε τετράγωνο μεταξύ τους και αυτό έχει παίξει ρόλο στο ότι έχει υπάρξει ρεύμα πολιτικών που χαρακτηρίζονται από αυτό το στοιχείο και ειδικά στην Ελλάδα. Είναι ένας δρόμος, ένας τρόπος άσκησης πολιτικής και απόκτησης πολιτικής δύναμης.

Ο Αλγόλ δείχνει άτομα που εμπλέκονται σε ερωτικά σκάνδαλα και πολιτικά στηρίζονται πολύ στην προπαγάνδα. Αυτό το τελευταίο ισοδυναμεί με τον αποκεφαλισμό που έχει παρατηρηθεί να δημιουργείται από αυτόν τον αστέρα. Πολιτικά, ο αποκεφαλισμός γίνεται δια της προπαγάνδας. Όπου αποκόπτεται ο άνθρωπος από την καθαρή και κριτική σκέψη του και ανεξέλεγκτα ακολουθεί συμπεριφορικά πρότυπα που του υποβάλλονται με αισθητικό και συναισθηματικό τρόπο.

Ενώ όμως η μυθολογία αναφέρεται στην πορεία του ανώτερου ανθρώπου, από την άποψη της πορείας του σκοτεινού ανθρώπου, που ακολουθεί η πολιτική σήμερα, ο αποκεφαλισμός γίνεται ανάποδα, όπως και όλα τα άλλα. Η προπαγάνδα και ο λαϊκισμός διαμορφώνει ήθη και νοοτροπίες, κάτι που εφάρμοσε ο Α. Παπανδρέου, και κατάφερε πχ η ελληνική κοινωνία να μάθει να δανείζεται και να ζει με δανεικά.

Αυτό ήταν ουσιαστικά μια κορύφωση του καπιταλισμού και ένας δρόμος για την πλατιά σκλαβοποίηση των χρεωμένων Ελλήνων, ιδιωτικά αρχικά στις τράπεζες και στην συνέχεια και κρατικά με το ΔΝΤ και τα Μνημόνια.

Ο Βασιλίσκος με τον Αλγόλ είναι ένας συνδυασμός που δίνει μία σκοτεινή δύναμη στον πολιτικό ηγέτη. Στον γενέθλιο του Παπανδρέου στον Μεγάλο Σταυρό συμμετέχει ο Δύων που σχετίζεται με θέματα εξωτερικής πολιτικής. Θυμόμαστε ότι στα θέματα αυτά είχε ένα εκτόπισμα που γινόταν αντιληπτό από τους αντιπάλους του και προερχόταν από τον συνδυασμό Αλγόλ και Βασιλίσκου.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τη φράση του “βυθίστε το Χόρα” (τουρκικό ερευνητικό σκάφος) που λειτούργησε και οπωσδήποτε ήταν μία δυναμική αντίδραση τότε. Αλλά θα θυμούνται επίσης ότι ανέβηκε στην εξουσία με καυστικά συνθήματα που αφορούσαν την εξωτερική πολιτική και που έμειναν στη σφαίρα της προπαγάνδας. Ενδεικτικά θυμίζω: «ΝΑΤΟ, CIA προδοσία», «Έξω οι βάσεις του θανάτου», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» κτλ κτλ.

Χαρακτηριστική είναι και η ορκωμοσία της πρώτης κυβέρνησης του Α. Παπανδρέου που δείχνει να υπάρχει όμοια ενεργοποίηση των δύο αυτών αστέρων, από τον Ουρανό και τον Άρη.

ορκωμοσία πρώτης κυβέρνησης Α. Παπανδρέου

ορκωμοσία πρώτης κυβέρνησης Α. Παπανδρέου

Ο Α. Παπανδρέου οπωσδήποτε εξέφραζε την αλλαγή από το παλαιό Κρόνιο κατεστημένο στο νέο που χαρακτηριζόταν τότε από τον πλανήτη Ουρανό (γενέθλια αντίθεση Κρόνου – Ουρανού επάνω στον Βασιλίσκο) ενώ το τετράγωνό τους προς τον Ωροσκόπο/Αλγόλ δείχνει το βασικό ρόλο που έπαιξε της μετάβασης σε ένα νέο σύστημα διακυβέρνησης της χώρας, Αλγολικό, ὀπου η προπαγάνδα έμπαινε στο παιχνίδι γερά διογκώνοντας την δημαγωγία.

Αλλά ο Αλγόλ στον Ωροσκόπο δεν ήταν καλό προμήνυμα. Η μετάβαση αυτή σε κάτι καινούριο υπό το άγρυπνο βλέμμα του καταστροφικού αυτού αστέρα, έμελλε να φέρει βήμα βήμα ένα καταστροφικό μέλλον στην Ελληνική κοινωνία, που στη συνέχεια κατέληξε στην αγκαλιά των Μνημονίων και του ΔΝΤ.

Γεώργιος Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε κομβικό ρόλο για την συνέχεια που ακολούθησε στην περίοδο της μεταπολίτευσης. Ήταν ο πρώτος, που ενεργοποίησε ολικά στην Ελλάδα το κυβερνητικό μονοπάτι Αλγόλ – Βασιλίσκου. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, σήμερα αυτός ο τρόπος/δρόμος βρίσκεται σε κορύφωση χωρίς προηγούμενο ιστορικά και γεωγραφικά.

Ο πρωθυπουργός που είχε ενεργοποίηση των δύο απλανών αστέρων πριν τον Ανδρέα, ήταν ο πατέρας του, ο Γεώργιος Παπανδρέου με τα στοιχεία: Ποσειδώνας = Αλγόλ & Ποσειδώνας = Πλούτωνας & Ποσειδώνας τετράγωνο Ήλιος & Ήλιος αντίθεση με Βασιλίσκο, όπως βλέπουμε στον επόμενο χάρτη.

Αστρολογικός χάρτης Γεωργίου Παπανδρέου

Γεώργιος Παπανδρέου

Όπως βλέπουμε παραλίγο να διαμορφώσει και εκείνος ένα Μεγάλο Σταυρό, αλλά ο Δίας έχει 10° απόσταση από το να κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο. Συμμετέχει όμως με την αντίθεση του προς τον Ποσειδώνα. Δίας και Ποσειδώνας εντείνουν την δράση του Αλγόλ, καθώς αποτελούν στον χώρο των πλανητών τους κύριους πλανήτες που εργάζονται και παράγουν προπαγάνδα. Ο Ποσειδώνας περνάει τα απατηλά μηνύματα από τα ΜΜΕ, ενώ ο Δίας καθιερώνει το ηθικό και συμπεριφορικό πρότυπο που θα λειτουργήσει σαν ομπρέλα ιδεολογικής στήριξης.

Δυστυχώς ο επονομαζόμενος «Γέρος της Δημοκρατίας» από την αστρολογική παρατήρηση βλέπουμε ότι δεν ήταν παρά ένας λαοπλάνος δημαγωγός, που ήξερε (Ποσειδώνας = Αλγόλ) να δουλεύει με τις δημοκρατικές και αντιφασιστικές μνήμες του Ελληνικού λαού που κατάγονταν από την περίοδο του αντιναζιστικού αγώνα και είχαν ενσωματωθεί στην μνήμη του βιωματικού γαστρεντερικού εγκεφάλου του ελληνικού λαού.

Αυτά είναι δείγματα που αποδεικνύουν την απέχθεια που είχαν οι Πυθαγόρειοι για το πολιτικό σύστημα της Δημοκρατίας που την θεωρούσαν συνώνυμο της δημαγωγίας. Ο Αντίχριστος, για να πλανέψει θα μιμείται τον Χριστό (θα επιλεγεί αντί του Χριστού) και θα ανήκει στον χώρο των σοσιαλιστών που είναι μόνο κατ’ όνομα σοσιαλιστές.

Ο γιος λοιπόν πήρε από τον πατέρα την κληρονομιά και βγήκε πιο δυναμικός, ώστε να καταφέρει να ενεργοποιήσει πλήρως αυτόν τον τρόπο. Πριν από τα σημερινά, ο πρωθυπουργός που μέσω Πλούτωνα (σύνοδο με Αλγόλ) και Ουρανού (σύνοδο με Βασιλίσκο) ενεργοποιούσε τον δρόμο αυτό ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος που έκανε την δικτατορία το 1926.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Χαρακτηριστικό είναι το ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που είχε γεννηθεί με λίγους μήνες διαφορά από τον Ανδρέα Παπανδρέου, είχε επίσης την αντίθεση Ουρανού – Κρόνου και τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Βασιλίσκο και είχε και αυτός μία αναθεωρητική πνοή μέχρι τέλους. Δεν ήταν ένας τυπικός αρχηγός της ΝΔ και είχε τάσεις ανανέωσης της δεξιάς με τάσεις πιο κεντρώες – αριστερές θα έλεγαν κάποιοι.

Όμως, όσο και να είχαν τα τότε ΜΜΕ διαμορφώσει δήθεν ένα ζευγάρι αντιπάλων Παπανδρέου – Μητσοτάκης, ποτέ δεν κατάφερε ο δεύτερος να έχει την ισχύ του Ανδρέα. Αυτό οφειλόταν στον Αλγόλ του Παπανδρέου. Το καταστροφικό έχει και αυτό ισχύ και εκτόπισμα και προκαλεί δέος.

Δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησης του Μητσοτάκη, αλλά αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, αποκλείουμε να είχε ένα Αλγόλ στον Ωροσκόπο ή σε άλλο ισχυρό σημείο. Βέβαια η αντίθεση Κρόνου – Ουρανού είναι μία υπολογίσιμη όψη και έτσι έμεινε στην πολιτική μέχρι τέλους. Άλλωστε ήταν πάντα πολλοί οι πολιτικοί που είχαν ενεργοποιημένο τον Βασιλίσκο.

Πρέπει να πούμε ότι δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης πρωθυπουργών, όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και δεν γνωρίζουμε τις σχέσεις του με αυτούς τους αστέρες. Παρατηρούμε στον χάρτη του ότι ανήκει στην παλιά σχολή πολιτικών που συνδέονταν με τον Σείριο, τον Βέγα και τον Πολικό Αστέρα. Η ενεργοποίηση Αλγόλ και Βασιλίσκου ήρθε καθώς με την πάροδο του χρόνου υπήρξε αύξηση της ηθικής και πολιτικής διαφθοράς και ο Ανδρέας Παπανδρέου σίγουρα έπαιξε κεντρικό ρόλο στην εξαπάτηση.

Ας έρθουμε όμως πιο κοντά στο σήμερα να δούμε πώς συμμετέχει ο πιο σατανικός αυτός αστέρας του Στερεώματος στην πολιτική.

Κώστας Καραμανλής

Ο Κώστας Καραμανλής έχει τον Αλγόλ σε σύνοδο με το σημείο του Δύοντά του, Dsc (ανοχή 0°28΄) και άρα υπάρχει αντίθεση του Αλγόλ με τον Κρόνο και με τον Ωροσκόπο, ενώ ο Πλούτωνάς του κάνει σύνοδο με τον Βασιλίσκο (ανοχή 0°09΄). Δημιουργείται έτσι ένα ταυ-τετράγωνο (δες επόμενη εικόνα) που στην κορυφή βρίσκεται ο Πλούτωνας των πολιτικών, σε σύνοδο με MC και Βασιλίσκο. Στην εικόνα τοποθετούμε και κάποια μεσοδιαστήματα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο.

Αστρολογικός χάρτης Κώστα Καραμανλή

Κώστας Καραμανλής

Το πρώτο μεσοδιάστημα που παρατηρούμε είναι μεταξύ Άρη και Ουρανού που κάνει σύνοδο με τον Αλγόλ και το σημείο του Δύοντα. Ο Δύων (θέματα εξωτερικής πολιτικής), ο Ουρανός βρίσκεται στον 9o οίκο και ο Άρης στον 4o οίκο που σχετίζεται με τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του υπεδάφους. Θυμόμαστε ότι δραστηριοποιήθηκε σε μία προσπάθεια συνεργασίας με την Ρωσία στο θέμα του φυσικού αερίου και τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και θεωρήθηκε ότι δημιουργήθηκαν αντιδράσεις επειδή ενόχλησε κάποια συμφέροντα.

Δεν είμαι ειδικός να κρίνω τέτοια θέματα και δεν είναι ο στόχος μου, αλλά το φυσικό αέριο (Άρης [4]), το εξωτερικό – Ρωσία (Ουρανός[9]) συναντούν τον Αλγόλ και ερεθίζουν το ταυ τετράγωνο του χάρτη του. Τότε είχε γίνει μεγάλο ζήτημα και αργότερα, αν θυμάμαι καλά, είχε υποστηρίξει ότι δέχθηκε απειλές για την ζωή του, ακόμα και απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του. Ίσως αυτή η δράση του Αλγόλ να τον τρόμαξε και έκτοτε διάγει σχεδόν σιωπηλός παρατηρητής.

Ένα άλλο σημείο που προοιώνιζε τις εμπλοκές του με την εξωτερική πολιτική και δη με άλλου τύπου καθεστώτα (Ουρανός/9 οίκος, Ρωσία) περιγράφεται από την σύνοδο του μεσοδιαστήματος Ηλίου/Ουρανού με τον Βασιλίσκο και τον Πλούτωνα του. Ήλιος/Ουρανός = Πλούτωνας = Βασιλίσκος.

Ο Κώστας Καραμανλής είναι πολύ δύσκολος παίκτης για να ζήσει σιωπηλός όπως κάνει αυτή τη στιγμή. Έχει δρόμο μεγάλο ακόμα να διανύσει και σε πολύ κρίσιμη ώρα (ικανή να «ταρακουνήσει» τον Αλγόλ και τον Βασιλίσκο του) θα μπει και πάλι στην ενεργό πολιτική. Έχει ακόμα δρόμο να βαδίσει. Όσο και να βρίσκεται σε σιωπή λόγω των γήινων ζωδίων του Ήλιος (Παρθένος) και Σελήνη (Αιγόκερως), δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Αλέξης Τσίπρας

Ο Α. Τσίπρας έχει, όπως θα περιμέναμε, έντονη σχέση με τους δύο αστέρες αυτούς. Η Σελήνη του σε αντίθεση με τον Αλγόλ (0°17΄) και ο Άρης του σε σύνοδο με τον Βασιλίσκο, δημιουργούν ένα ιδιότυπο ταυ τετράγωνο. Δεχόμαστε εδώ το τετράγωνο Άρη – Αλγόλ, λόγω του ότι ενεργοποιείται έντονα από την σχέση Σελήνης – Αλγόλ και την σχέση Σελήνης – Άρη.

Αστρολογικός χάρτης Αλέξη Τσίπρα

Αλέξης Τσίπρας

Ο Νίκος Κοτζιάς (Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Τσίπρα) έχει Σελήνη στον Ταύρο και σε αντίθεση με του Τσίπρα. Δεν γνωρίζουμε αν η Σελήνη του Ν. Κοτζιά κάνει σύνοδο με τον Αλγόλ γιατί δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησης, αλλά ότι ώρα και να έχει γεννηθεί κάνει αντίθεση με την Σελήνη του Τσίπρα και έτσι συμμετέχει στο σύστημα του Τσίπρα. Έτσι απ’ την αρχή στο πρόσωπό του ο Τσίπρας βρήκε το άτομο που μπορούσε να συμμετάσχει σε αυτό που ήταν προγραμματισμένο και αισθανόταν ότι έπρεπε να αναλάβει ο ίδιος.

Η επιλογή των ατόμων που θα υλοποιήσουν κάποιες πολιτικές κινήσεις γίνεται υπό τον Ποσειδώνα για να υπάρξει αντίκρισμα στο λαϊκό βίωμα του παρελθόντος και για την προετοιμασία και διαμόρφωση του μέλλοντος.

Οι συνταγές αυτές είχαν δοθεί από την Κλεοπάτρα στους σύλλεκτρούς της Ιούλιο Καίσαρα και Μάρκο Αντώνιο με άμεσες βιωματικές πληροφορίες και μέχρι σήμερα ακολουθούνται απαράλλακτες. Τα απανταχού ιερατεία πάντα ήξεραν τη διαχείριση του Ποσειδώνα και την επικυριαρχία μέσω του Δία. Τα ιερατεία ήταν οι πρώτοι μαστόροι της Τέχνης της Προπαγάνδας.

Η τέχνη του έρωτα έχει σχέση με την προπαγάνδα στο ότι για να επέλθει η ερωτική μέθη πρέπει να μπορέσει το ένα άτομο να περάσει στο άλλο στοιχεία αλλοίωσης και υπέρβασης του εγώ. Η Κλεοπάτρα ως ιέρεια του θείου ερωτισμού δίδασκε, τους άξιους να είναι μαθητές, επί της κλίνης την διαχείριση του μαγικού ηλεκτρισμού.

Συναστρία Τσίπρα Κοτζιά

Η σχέση Τσίπρα – Κοτζιά

Έτσι υπεγράφη η Συμφωνία των Πρεσπών που ήταν σκανδαλώδης (Αλγόλ) από πολλές πλευρές και από έναν ετσιθελικό Άρη με τον Βασιλίσκο. Στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών πάντως, μελετώντας τον χάρτη της υπογραφής της συμφωνίας και ακόμα και της ενεργοποίησης της από τον ΟΗΕ, βλέπουμε ότι δεν ήταν η κατάλληλη ημερομηνία για τα κυβερνητικά σχέδια. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι έγινε πιλοτικά και θα αλλάξει στο μέλλον η συμφωνία αυτή υπό κάποιες συνθήκες νέες και ίσως ενταχθεί σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό της περιοχής. Η υπογραφείσα συνθήκη απέβλεπε κυρίως στην επίδραση επί της κοινής γνώμης της ελληνικής πλευράς, αν κρίνουμε από τις δυναμικές Αλγόλ και Βασιλίσκου (Τσίπρας – Κοτζιάς), ενώ ο χάρτης του Ζόραν Ζάεβ έχει την δυναμική ενός κομπάρσου περαστικού που χρειαζόταν για να βγάλουν στο τέλος τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει Ποσειδώνα αντίθεση (0°48΄) με Αλγόλ, ενώ ο Δίας του κάνει σύνοδο με τον Βασιλίσκο. Τόσο ο Δίας όσο και ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτες του ηλιακού του ζωδίου, τους Ιχθείς. Πόσες ομοιότητες ε; Συμπτώσεις!

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανέλαβε καθήκοντα πρωθυπουργού στις 8 Ιουλίου 2019. Ο Βασίλης Κικίλιας έχει Ήλιο σε σύνοδο με Αλγόλ (1°36΄). Ορίστηκε υπουργός υγείας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη στις 9 Ιουλίου 2019. Μητσοτάκης – Κικίλιας έχουν αντίθεση Ποσειδώνα – Ήλιου επάνω στον Αλγόλ. Τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, εμφανίστηκε ο κορωνοϊός. Γούρι – γούρι!

Ο επόμενος υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης κάνει και αυτός αντίθεση του Ηλίου του με τον Ποσειδώνα του Μητσοτάκη και έτσι δημιουργείται και πάλι άξονας επάνω στον Αλγόλ! Κάτι “συμπτώσεις” ε; Αλλά συμπτώσεις δεν υπάρχουν. Πρόκειται για μυστικούς συντονισμούς των δρόμων που ακολουθούν οι άνθρωποι και απ’ ότι βλέπουμε η πολιτική σκηνή μας διακατέχεται από την αλληλεπίδραση αυτών των δύο αστέρων- Αλγόλ και Βασιλίσκου.

Ο Αλγόλ ο καταστροφέας, με τον Βασιλίσκο που είναι ο πιο δυναμικός αστέρας για κυβερνητικές υλοποιήσεις. Ο Βασιλίσκος παίρνει αυτή την μεγάλη υλοποιητική του ισχύ από την στενή σύνοδό του με τον αστέρα Phecda της Μεγάλης Άρκτου που είναι ο αστέρας που στέλνει την έβδομη ακτίνα στο σύστημά μας(έχουν απόσταση 0°39΄).

Μητσοτάκης και Τσίπρας, λοιπόν, έχουν ακριβώς το ίδιο σύστημα γύρω από τους αστέρες Αλγόλ και Βασιλίσκο. Ο πρώτος έχει τον Ποσειδώνα του απέναντι από τον Αλγόλ και σε σύνοδο με την Σελήνη του Τσίπρα και ο Δίας του έχει σύνοδο με τον Άρη του Τσίπρα. Άρης – Δίας – Σελήνη και Ποσειδώνας είναι ικανοί να σημάνουν το τέλος κάθε λογικής κριτικής σκέψης έως και της δικτατορικής επιβολής της απαγόρευσης της κριτικής σκέψης (Δίας, Άρης/Βασιλίσκος).

Όποιος παρουσιάζει συμπτώματα κριτικής και ορθολογικής σκέψης θα αντιμετωπίζεται ως ασθενής; Θα βγει και εμβόλιο γι’ αυτές τις περιπτώσεις; Η επερχόμενη συγκυβέρνηση είναι ο αποκεφαλισμός του πολίτη επί θύραις. Αλλά η κριτική σκέψη, η έρευνα των δεδομένων για την εξαγωγή συμπερασμάτων – πορισμάτων είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο να ξεχωρίζει από τα τετράποδα, τα πτηνά και τα ερπετά.

Τσίπρας – Μητσοτάκης
Σχέση Μητσοτάκη – Τσίπρα

Αν έχετε αισθανθεί ότι σήμερα η λογική έχει χαθεί, η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Μητσοτάκη θα είναι η συνταγή που σκοτώνει … κάθε λογική και κάθε μορφή κριτικής σκέψης. Είναι οι δύο κυβερνήτες του Βασιλίσκου και του Αλγόλ μέσω πλανητών που δρουν στο αστρικό πεδίο. Μπρρρρρ … Σταματήστε τη Γη να κατέβω.

Δεν σταματάει όμως εδώ η σχέση των δύο πολιτικών. Τα τετράγωνα τους αυτά έρχονται και στους δύο και εκδηλώνονται σε σχηματισμούς Σφύρας του Θωρ προς την Έριδα. Έλκονται από τη φασαρία, τη διχόνοια, την δυσαρμονία, στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, κτλ.

 Τσίπρας - Αλγόλ, Βασιλίσκος τείνουν προς Έριδα

Τσίπρας – Αλγόλ, Βασιλίσκος τείνουν προς Έριδα

Μητσοτάκης - Αλγόλ, Βασιλίσκος τείνουν προς Έριδα

Μητσοτάκης – Αλγόλ, Βασιλίσκος τείνουν προς Έριδα, Κρόνο, Άρη

Στον Τσίπρα ο σχηματισμός της Σφύρας του Θωρ είναι απλός και ευθύς Σελήνη – Άρης προς Έριδα. Η ιδιοσυγκρασία του μπουρλοτιέρη που μπορεί να δράσει ακαριαία και δικτατορικά τροφοδοτεί μία ακόρεστη επιθυμία να δημιουργεί και να υποστηρίζει κρίσιμες αμφιβολίες, διαμάχες και συγκρούσεις. Θυμόμαστε την περίοδο του δημοψηφίσματος που αρχικά έμοιαζε σαν ένα μπουρλότο στις ρίζες της ΕΕ και στη συνέχεια το ΟΧΙ πώς έγινε ΝΑΙ.

Στον Μητσοτάκη είναι Δίας – Ποσειδώνας – προς Έριδα, Κρόνο, Άρη. Η ζωή σε ένα γυάλινο φαντασιακό κόσμο που καμία επαφή δεν ξέρει να έχει με την πραγματικότητα, οδηγεί σε διχαστικές τακτικές και δράσεις που διαλύουν στα εξ ων συνετέθησαν τα πράγματα, μέσα από μία ανάλγητη και σκληρή συμπεριφορά. Συνδυασμός που εύκολα μπορεί να εξαπατηθεί και να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης με κάποιες απατηλές υποσχέσεις. Συχνά έχουμε ακούσει διάφορους να αναρωτιούνται αν ο Μητσοτάκης ζει σε αυτόν τον κόσμο ή σε ένα φανταστικό αποκύημα της φαντασίας του. Ο Δίας – Βασιλίσκος και ο Ποσειδώνας – Αλγόλ εγγυάται για το δεύτερο.

Ένα ακόμα κοινό των δύο πολιτικών είναι το ότι και οι δύο έχουν ανάγκη εξωτερικής στήριξης. Ο Μητσοτάκης λόγω του τετραγώνου Δία – Ποσειδώνα και την σύνοδο Δία – Βασιλίσκου και ο Τσίπρας λόγω του τετραγώνου Άρη – Σελήνης και του Δία στον 10ο οίκο. Ο Μητσοτάκης παίρνει τη στήριξη από κάποιους παρασκηνιακά και γι’ αυτό τρέχει να δείξει πόσο καλό παιδί είναι. Ο Τσίπρας το δείχνει φανερά ότι έχει βρει τη στήριξή του στο πρόσωπο του πολιτικού νονού του, Πάπα Φραγκίσκου, που μέσω του Κρόνου του κρατάει τον Δία του Τσίπρα, αλλιώς μόνος του θα χανόταν σε ένα αλόγιστο ενεργειακό καταναλωτισμό.

Οι σφύρες του Θωρ δείχνουν ένα στόχο που επάνω του συγκεντρώνει τις ενέργειες του τετραγώνου. Ο στόχος είναι η Έρις και στις δύο περιπτώσεις, συσσωρεύοντας τις ενέργειες Αλγόλ και Βασιλίσκου και των δύο. Επικίνδυνο τοπίο αυτή η συγκυρία των ταραχοποιών σχηματισμών σε πλήρη ταύτιση στους δύο τους και σαν τελικός στόχος των ενεργειών Αλγόλ – Βασιλίσκου.

Αυτοί οι σχηματισμοί δίνουν ένα ύφος «καυγατζή» που έλκεται όταν υπάρχει έριδα και διαμάχη. Ποσειδώνας και Σελήνη με Αλγόλ φέρνουν θυσίες σαν αυτοκαταστροφικό στόχο και χωρίς αναμενόμενα οφέλη ή οφέλη νεφελώδη και με ουτοπιστικές εξαπατήσεις. Αλλά η σφύρα τρέφεται από την διαμάχη και τη σύγκρουση(Έρις) και λέει: και ποιος νοιάζεται;

Η σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου 2021 σε σύνοδο με τον Αλγόλ αν παρατηρήσατε τους ενεργοποίησε και άρχισαν να διακινούνται πιο επίσημα τα σενάρια συγκυβέρνησης, ενώ ο Τσίπρας πιο ενεργά υποστήριξε τον Μητσοτάκη στα θέματα υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο και επειδή για την Ελλάδα η έκλειψη έγινε στον 4ο οίκο, τα γεγονότα θα εμφανιστούν κατά το τρίτο τέταρτο του έτους από την έκλειψη, που είναι οι μήνες από Ιούλιο έως Οκτώβριο του 2022. Εδώ θα είμαστε να δούμε αν θα γίνει κάτι και τι.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι να απορεί κανείς πώς μαζεύτηκαν τόσα άτομα πάνω στο ίδιο μοντέλο; Και γιατί έχουν εμφανιστεί όλοι σε τόσο σύντομο διάστημα τις τελευταίες δεκαετίες; Όσο και να ψάξαμε στο παρελθόν, δεν βρήκαμε κάτι ανάλογο να έχει συμβεί και ούτε συμβαίνει και σε άλλη χώρα.

Πρόκειται για μια μυστηριώδη επικέντρωση που, άγνωστο πώς, διαμορφώθηκε τόσο έντονα. Ο δρόμος Αλγόλ – Βασιλίσκου βρίσκεται σε έξαρση για την Ελλάδα. Κάτι λέει αυτό; Μέσα στους βάλτους και τη λασπουριά της Προπαγάνδας θα αναδυθεί από την Ελλάδα ένας ηγέτης και θα τρίβουν οι λαοί τα μάτια τους μην πιστεύοντας σ’ αυτό που βλέπουν, αντικρίζοντας το πόσο Σκότος φέρει. Πολλοί θα το ονομάσουν Φως και Ελπίδα!

Το ήθος των ψηφοφόρων επιλέγει τους ηγέτες του!