Η σημερινή ορκωμοσία του ΚΜ αποκαλύπτει


Δημoσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιούν 2023 στις 09:24

Είναι αλήθεια ότι οι προκλήσεις είναι έντονες και έτσι, για άλλη μία φορά, δεν μπόρεσα να αντισταθώ από το να διαβάσω τη συναστρία του Κυρ. Μητσοτάκη με την στιγμή της ορκωμοσίας του και να ‘τος και ο χάρτης:

Γενέθλιος ΚΜ και η ορκωμοσία

Γενέθλιος ΚΜ και η ορκωμοσία του

Θα επιλέξουμε τα πιο σημαντικά σημεία :

  • ο Κλήρος της Τύχης (ΚτΤ για τη συνέχεια) επάνω στο DSC του ΚΜ
  • ο Ερμής και το MC επάνω στον Ωροσκόπο του ΚΜ
  • ο Κρόνος επάνω στο MC του ΚΜ
  • ο ΒΔ σε σύνοδο με την Ηλιακή έκλειψη στον 8ο οίκο της ορκομωσίας βλέπει στο αντίσκιό του τον Δία με τον Regulus του ΚΜ, ενώ κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα της ορκωμοσίας.

Γενικά όλη η ορκωμοσία φανερώνει ότι ο ΚΜ βρίσκεται σε μία πολύ σημαντική στιγμή της ζωής του και μπαίνει σε μία θητεία που αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να υπάρξει πιο κεντρικής σημασίας για την παρουσία του σε αυτή τη ζωή. Οπότε υποψιαζόμαστε ήδη τι μας περιμένει.

Ο Κλήρος της Τύχης

Ο ΚτΤ περιγράφει συνθετικά το έργο και τον κεντρικό ρόλο, το ιδανικό επίτευγμα της θητείας του. Βρίσκεται στη Δύση του γενέθλιου χάρτη του και ακμή του 7ου οίκου του, ενώ στον χάρτη της ορκωμοσίας βρίσκεται στον 4ο οίκο. (δες εικόνα)

Ο 7ος οίκος είναι ο οίκος της εξωτερικής του πολιτικής, της σχέσης με τους φανερούς εχθρούς του, ο οίκος που μπορεί να δείξει και τον πόλεμο. Επειδή ο ΚτΤ δεν είναι υλικό σώμα, η πιθανότητα πραγματικού πολέμου μπορεί να μετατραπεί σε «πολεμική ατμόσφαιρα» με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο 4ος οίκος είναι η πατρική κληρονομιά, οι ρίζες, το υπέδαφος και ο πλούτος που προέρχεται από υπόγειους θησαυρούς, πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια κτλ.

Προφανώς ο ΚτΤ λέει ότι ήρθε ο καιρός, με αυτόν τον Πρωθυπουργό και σε αυτή την κυβέρνηση να αντιμετωπιστούν οι τριβές με την Τουρκία. Αυτό επαληθεύει κάτι που, βέβαια, ο κόσμος το ‘χει τούμπανο.

Το θέμα όμως είναι ότι ο ΚΜ στη Δύση του έχει τους δύο αστέρες που έχουν το κεντρί και το δηλητήριο του Σκορπιού, τον Acumen και τον Aculeus.

Ο ΚτΤ κάνει σύνοδο με αυτούς τους αστέρες και μιλάει έτσι για χύσιμο δηλητηρίου σαν κεντρικό στόχο της κυβερνητικής θητείας αυτής.

Ο γενέθλιος του ΚΜ έχει σοβαρή εμπλοκή με τον άξονα Betelgeuse – Acumen που εμπλέκεται με τον κεντρικό άξονα περιστροφής της Γης ( ο Betelgeuse κάνει σύνοδο με τον Πολικό Αστέρα, Polaris ). Αναφέρεται στο θανατηφόρο πλήγμα λόγω της αλαζονείας του ανθρωπίνου πνεύματος. Θα μιλήσουμε γι’ αυτό το ενδιαφέρον ζήτημα μια άλλη φορά πιο ειδικά.

Ο ΚτΤ, λοιπόν, μας υπόσχεται μπόλικο δηλητήριο που σημαίνει ότι σε ενδεχόμενες τριβές με την Τουρκία, η επιλογή είναι αρνητική και δηλητηριώδης για την Ελλάδα. Θα μπορούσαν οι Πρέσπες να θυμίζουν συγκριτικά περίπατο. Ο ΚτΤ απλά επιβεβαιώνει ότι θα χυθεί αυτό το δηλητήριο που υπάρχει ήδη στον χάρτη του ΚΜ και αφορά στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Ήρθε η ώρα του και γι’ αυτό.

Ο Ερμής

Ο Ερμής βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο (0°09΄) με τον Ωροσκόπο του και είναι εξωτερικός κυβερνήτης του Ωροσκόπου του (Δίδυμοι). Αυτό δείχνει ότι θα έχουμε μεγάλες μπίζνες μέσω των ΜΜΕ και την κυριαρχία του ΚΜ εκεί. Αν συνδυαστεί με τον ΚτΤ που κάνουν αντίθεση, να υπολογίζουμε ότι τα ΜΜΕ θα αναλάβουν έργο στην προώθηση των θέσεων που εξυπηρετούν τις απόψεις του ΚΜ στα εθνικά θέματα.

Στο Μεσουράνημα της ορκωμοσίας βρίσκεται η Νέα Σελήνη, όπως γίνεται και στον γενέθλιο του ΚΜ. Ένα στοιχείο ομοιότητας που και αυτό παίζει τον επιβεβαιωτικό του ρόλο. Λέει ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλλη θέση, την κατάλληλη στιγμή, αλλά δεν ξέρουμε ποια είναι αυτή η στιγμή ακόμα, ούτε και αν θα είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη.

Ο Κρόνος

Ο Κρόνος είναι επάνω στο Μεσουράνημα του ΚΜ εδώ και καιρό και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Αυτή τη φορά όμως είναι και ανάδρομος. Αυτό δίνει την τάση να εφαρμόσει σκληρά μέτρα και να ακολουθήσει σκληρές μεθόδους άσκησης της εκτελεστικής εκουσίας. Δίνει επίσης την τάση να υπάρξουν παράνομες δράσεις της εξουσίας.

Ο ΒΔ και ο Πλούτωνας

Ο ΒΔ μας απασχολεί επίσης, που βρίσκεται στον 8ο οίκο της ορκωμοσίας, τον οίκο του θανάτου ή των βίαιων μεταλλάξεων, αν προτιμάτε. Στον χάρτη του ΚΜ πέφτει στον 11ο οίκο του που σχετίζεται με την Κοινοβουλευτική δράση. Η σύνοδος ΒΔ με την Ηλιακή έκλειψη στον 8ο οίκο αναφέρεται σε κάτι καταστροφικό που βρίσκεται στο δρόμο προς τα εδώ.

Ο Δίας με τον Regulus είναι το σημείο από όπου μπαίνουν στο παιχνίδι οι ξένοι καθοδηγητές του ΚΜ. Επειδή ο ΒΔ είναι αντίσκιο του Δία, μας λέει ότι θα κάνει ή ήδη κάνει συνεργασία, ακολουθάει κάποιους, που θέλουν να σκορπίσουν θάνατο και καταστροφή και αυτό εισάγεται όχι φανερά και επιθετικά, αλλά υπόγεια, στο υπόβαθρο.

Μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας της ορκωμοσίας κάνει τετράγωνο με τους Δεσμούς αυτή την περίοδο και επίσης βρίσκεται απέναντι από το μεσοδιάστημα ASC/Δία και άρα δημιουργεί μαζί τους ένα Yod.

Ο ΚΜ θα πρέπει να προωθήσει τις πολιτικές ιδέες εκείνες, που θα ικανοποιούν, όπως και θα στρώνουν το έδαφος για την διείσδυση καταστροφικών δυνάμεων για τα εθνικά μας ζητήματα και μάλιστα θα απαιτηθεί να ψηφιστούν από τη Βουλή απόψεις επ’ αυτού.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της κεντρικής πολιτικής και επιβεβαιώνει, όπως και υπόσχεται πόνο. Βρίσκεται στον 8ο οίκο του ΚΜ, ολοκληρώνοντας τον κύκλο, από τον ΒΔ του 8ου οίκου της ορκωμοσίας, στον Πλούτωνα του 8ου οίκο του ΚΜ. Ο 8ος οίκος του λέει ότι θα μας τα φέρει σαν βαθιές μεταλλάξεις και σχετίζεται με θέματα όπως η προώθηση της πολιτικής διαχείρισης των funds.

Μην ξεχνάμε ότι επαγγελματικά εργαζόταν στον χώρο των funds, όπως στην Chase Bank και την McKinsey & Company του Λονδίνου, αλλά και την Alpha Ventures, ένα fund της Alpha Bank, ενώ το 1999 ίδρυσε την NBG Venture Capital, ένα fund ιδιωτικών κεφαλαίων, θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας, οπότε ξέρει τις διαδρομές.

Ο Πλούτωνας στην ακμή του 5ου οίκου της ορκωμοσίας αναφέρεται σε πολιτικές που θα επιφέρουν τεράστια συναισθηματική αναστάτωση στον πληθυσμό, μέσα από μέτρα για το μεταναστευτικό, μαζικές προωθήσεις μεταναστών, πολιτικές κατευθύνσεις που επηρεάζουν το βιωτικό επίπεδο του λαού, αλλά και τα ήθη και τις αξίες των ανθρώπων, όπως και πισωγυρίσματα στις αγορές μετρητών της χώρας και το Χρηματιστήριο.

Μας περιμένει λοιπόν μία πολύ σκληρή και ανησυχητική περίοδος σαν συνέχεια της εκλογής αυτής. Σε επόμενο άρθρο θα αναλύσουμε περισσότερο το θέμα ως προς τη χώρα μας σαν έθνος, αλλά και σαν κράτος.