Διάγνωση τάσεων του Π.Ποροσένκο (Αυγ. 2016)


Δημoσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Αυγ 2016 στις 02:19

Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε μια έντονη δραστηριότητα στα θέματα που υπάρχουν μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Έτσι θελήσαμε να συμβουλευτούμε τα αστρολογικά εργαλεία για να δούμε αν έχει ο πρόεδρος της Ουκρανίας κάποιες δυναμικές που οδηγούν σε πολεμική σύγκρουση ή είναι απλά κατανάλωση πληροφορίας και ασκήσεις μέσω των ΜΜΕ. Την συμπυκνωμένη παρατήρηση μας των ισχυρότερων σημείων που διαμορφώνουν τις τάσεις του προέδρου της Ουκρανίας Πέτρου Ποροσένκο σήμερα, μοιραζόμαστε μαζί σας στην συνέχεια. Εδώ να πούμε ότι το κείμενο αυτό συντάχθηκε 29 Αυγ 2016, όπως φαίνεται και στο τέλος του κειμένου. Ότι αναφορά χρονική υπάρχει στη συνέχεια σχετίζεται με αυτή την ημερομηνία.

Γενέθλιος χάρτης Πέτρου Ποροσένκο, προέδρου Ουκρανίας (άγνωστη ώρα γέννησης)
Γενέθλιος χάρτης Π. Ποροσένκο (άγνωστη ώρα γέννησης)

Πρώτα παρατηρούμε τις προόδους και βλέπουμε τρία να είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά για τα ζητούμενα της παρατήρησης μας, που χαρακτηρίζουν την σημερινή περίοδο:

1. π. Ήλιος σύνοδο γ. Άρη (Μάιος 2016 – Μάιος 2018)

Eδώ βλέπουμε ότι από τον Μάιο του 2016 ο Ήλιος του έρχεται (φυσικά για πρώτη φορά στην ζωή του και η μοναδική) να ενωθεί με τον Ήλιο του. Αυτό δίνει σαφώς ένα δυναμικό προβάδισμα σε θέματα έκφρασης επιθετικής πολιτικής. Μάλιστα αυτή τη στιγμή ο Ποροσένκο μπορεί να υπάρξει περισσότερο επιθετικός από κάθε άλλη περίοδο της ζωής του, μιας και ο γενέθλιος Ήλιος του δεν σχετίζεται με τον Άρη άμεσα και αυτή τη στιγμή δημιουργείται για πρώτη φορά μια σημαντική συνεργασία Ήλιου – Άρη. Καθώς όμως δεν έχει προηγούμενη άμεση εμπειρία, και καθώς ο Ήλιος του βρίσκεται στον Ζυγό που δεν είναι περιβάλλον φιλικό προς τον Άρη, μπορεί η επιθετικότητα του να εκφραστεί με στοιχεία άλογα, ανεξέλεγκτα, όπως λέμε λαϊκά … ατσούμπαλα. Αυτό είναι φυσικά κάτι επικίνδυνο για την ειρήνη στην περιοχή και τον ευρύτερο κόσμο.

2. π. Ερμής τετράγωνο με γ. Ουρανό και Πλούτωνα

Ο Ουρανός και ο Πλούτωνα στον γενέθλιο κάνουν αντίθεση με τον Κρόνο. Αυτό είναι μία δυναμική σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε σκοτεινές δράσεις και καταστάσεις και είδαμε ότι κατά την προεδρία του ξυπνήσανε στην Ουκρανία παλαιά πάθη με ναζιστικό περιεχόμενο που δημιούργησαν διόγκωση της εμπάθειας με αναταραχές. Σε αυτό συμβάλει και η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα του γενέθλιου, που είναι πλανήτες της 6ης κοσμικής ακτίνας και η οποία περιέχει στις αρνητικές της εκδηλώσεις πάθος, φανατισμό και τυφλή αφοσίωση σε σκοτεινά ιδανικά και πρόσωπα. Ο Ποροσένκο είναι δυνατός σε θέματα προπαγάνδας και διπλωματίας καθώς έχει τον γενέθλιο Ερμή του σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον αστεροειδή Λάχεση. Με τον Ήλιο δείχνει ότι είναι βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του και η Λάχεση δείχνει ότι τα ταλέντα αυτά έρχονται από προηγούμενες ζωές, από το κάρμα του, που σημαίνει ότι είναι βαθιά ριζωμένα σαν ταλέντα. Δεν είμαι γνώστης της πολιτικής παρουσίας του Ποροσένκο και εδώ μόνο διαβάζω τα αστρολογικά εργαλεία. Κάποιοι σίγουρα θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ή και να απορρίψουν τις διαγνώσεις μου αυτές. Συνολικά η πρόοδος αυτή οξύνει την συγκρουστική ρητορική και ιδεολογική πλύση εγκεφάλου, καθώς και την ισχυροποίηση των διπλωματικών σχέσεων που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Το τετράγωνο προς τον Ουρανό ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015, ενώ από τον Απρίλιο του 2016 τελειοποιήθηκε, το ήδη υπάρχον εξ αντανακλάσεως, τετράγωνο προς τον Πλούτωνα και ολοκληρώθηκε η κατάσταση.

3. π. Άρης τετράγωνο με γ. Ερμή

Tο επόμενο που παρατηρούμε είναι ότι ο προοδευμένος Άρης κάνει όψη 90° με τον γενέθλιο Ερμή. Αυτό έρχεται και ρίχνει λάδι στη φωτιά που ήδη υπάρχει με το τετράγωνο του Ερμή προς τους Πλούτωνα και Ουρανό. Αυξάνει σε ένταση και αποφασιστική δράση τα θέματα που ήδη θίξαμε που σχετίζονται με τον Ερμή, την διπλωματία και την ιδεολογική προπαγάνδα προσθέτοντας ένα έντονο τόνο συγκρουσιακής ρητορικής. Αυτό που παρατηρούμε δηλ ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Από την πλευρά των διελεύσεων το πρώτο που παρατηρούμε είναι ότι οι διελαύνοντες Άρης και Κρόνος κάνουν τετράγωνο στους γενέθλιους Κρόνο, Πλούτωνα και Ουρανό, δημιουργώντας Ταυ, του οποίου το κέντρο είναι ο δ. Άρης και ο δ. Κρόνος. Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο σημείο που ενεργοποιεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίο το σκληρότερο σημείο του γενέθλιου του Ουκρανού προέδρου, που είναι η αντίθεση Κρόνου-Πλούτωνα με Ουρανό, που ευθύνεται για την σκληρότητα της προσωπικότητας του Ουκρανού προέδρου, όπως φάνηκε τουλάχιστον κατά τις ημέρες της πρόσφατης κρίσης. Στο σημείο μάλιστα της σημερινής συνόδου Άρη – Κρόνου βρίσκεται ο αστεροειδής Κλωθώ του γενέθλιου του Ποροσένκο σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό. Η Κλωθώ ξεκινάει άμεσες δράσεις και θέτει τις βάσεις και τις απαιτήσεις μιας δράσης. Ο δ. Άρης ενεργοποίησε αυτό το διάστημα την Κλωθώ (20 έως 25 Αυγ) και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν σε εξέλιξη γεγονότα, τα οποία αυτές τις ημέρες βλέπουμε να εκδηλώνονται. Η ενεργοποίηση από τον Άρη του Νότιου Δεσμού του φέρνει αρνητικές τάσεις δράσης και αύξηση των εξαρτήσεων από άτομα και καταστάσεις. Οι εξαρτήσεις του Ποροσένκο από άτομα και θεσμούς της δυτικής πολιτικής σκηνής είναι γνωστές από παλιά.

Παράλληλα ενεργοποιείται η γενέθλια αντίθεση Κρόνου – Πλούτωνα & Ουρανού, από την συμμετοχή των Σεληνιακών Δεσμών (ο Βόρειος σε σύνοδο με Πλούτωνα και Ουρανό και ο Νότιος σε σύνοδο με τον Κρόνο). Σε σύνοδο με τον Κρόνο του βρίσκεται και ο διελαύνων Ποσειδώνας. Κατάσταση εκρηκτική από την άποψη ότι οι ομαδικές καρμικές δυνάμεις βρίσκουν διέξοδο μέσω του Ποροσένκο. Οι δοκιμασίες έρχονται όταν οι άλλες μέθοδοι δεν έχουν ευδοκιμήσει. Ο Ποσειδώνας με την συμμετοχή του περιπλέκει τα πράγματα, καθώς διογκώνει την εμπάθεια σε βαθμό που θολώνει η κρίση και η ωριμότητα του Κρόνου. Σκηνικό όχι ευχάριστο για την Ειρήνη στην περιοχή.

Δεν επιθυμούμε να παρατηρήσουμε περισσότερο. Αυτά που μέχρι τώρα βρίσκουμε είναι αρκετά για να συμπεράνουμε ότι ο Ποροσένκο είναι όντως σε επιθετική δραστηριοποίηση. Σημειωτέον ότι το περιβάλλον αυτή τη στιγμή είναι πολύ διαφορετικό από ότι την περίοδο της κρίσης στην Κριμαία του 2014. Τώρα ο Ποροσένκο έχει μεγαλύτερη δυναμική σε ανάπτυξη, που μας κάνει να συμπεράνουμε ότι θα επιχειρήσει να εφαρμόσει τώρα τα σχέδια που ακολουθεί και να προχωρήσει σε επιθετικά άκρα. Που σημαίνει ότι πράγματι μπορούν να δημιουργηθούν στην περιοχή πολύ σκληρότερες καταστάσεις από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Είθε οι καρδιές και οι διάνοιες αυτών που έχουν υλική εξουσία επάνω στις ζωές των ανθρώπων να Φωτίζονται από τις θείες Δυνάμεις του Φωτός, της Αγάπης και της Ειρήνης.