Συγκριτικά οι αστρολογικοί χάρτες Χίτλερ και Ισραήλ


Δημoσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Οκτ 2023 στις 22:32

Μέσα στις έρευνες που ωθείται κανείς στον χώρο της αστρολογίας, μερικές φορές προκύπτουν και κάποια απρόσμενα στοιχεία. Ένα από αυτά θα αναλύσουμε λίγο εδώ.

Να πω εξ αρχής ότι δεν υπονοούμε με αυτή την εργασία τίποτα περισσότερο πέραν από αυτό που καταθέτουμε. Δεν υπάρχει κανένα είδος φανατισμού προς κάποια πλευρά και απλά παραθέτουμε κάποια αντικειμενικά στοιχεία με πάρα πολύ σύντομες ενδεικτικές ερμηνείες.

Η εργασία αυτή κάνει μία σύγκριση των γενέθλιων χαρτών δύο διαφορετικών οντοτήτων, ενός ατόμου και ενός κράτους, του Αδόλφου Χίτλερ και του κράτους του Ισραήλ.

Γενέθλιος αστρολογικός χάρτης του Χίτλερ

Γενέθλιος χάρτης του Χίτλερ

Ιδρυτικός αστρολογικός χάρτης του Ισραήλ

Ιδρυτικός χάρτης του Ισραήλ

Στοιχεία των χαρτών Χίτλερ & Ισραήλ

Να πούμε απ’ την αρχή ότι η ώρα γέννησης του Χίτλερ είναι γνωστή από επίσημα έγγραφα. Η συνεδρίαση ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ είχε κρατήσει από τις 16:00 έως τις 16:32. Πολλοί παίρνουν σαν ώρα ίδρυσης τις 16:00. Αλλά επειδή δεν είναι τόσο απλό το να πούμε ποια ώρα παίζει ρόλο μέσα σε αυτή τη διάρκεια μισής ώρας της συνεδρίασης, προσφεύγουμε σε διορθώσεις της ώρας.

Χρησιμοποιώ σαν ώρα ίδρυσης την 16:15:07 που προέκυψε από την εργασία του ειδικευμένου σε διορθώσεις ώρας Γερμανού αστρολόγου Alexander Marr.

Παρατηρείται μία εξαιρετική συσχέτιση των δύο χαρτών και δεν μπορεί να πει κάποιος αν είναι μία τυχαία σύμπτωση, μία συγχρονικότητα ή κάτι σκόπιμα επιλεγμένο για κάποιους άγνωστους λόγους.

Συναστρία Χίτλερ και Ισραήλ

Συναστρία Χίτλερ και Ισραήλ

Κοινά σημεία των δύο χαρτών

Παρατηρούμε ως πιο έντονα αστρολογικά στοιχεία τα επόμενα:

— σε απόλυτη ταύτιση οι Ωροσκόποι

Με Ζυγό ωροσκόπο κάποιος υιοθετεί στις αρχές του το ζήτημα της αποκατάστασης της Δικαιοσύνης. Ο Ουρανός, ο εσωτερικός κυβερνήτης του Ζυγού, προεξάρχει και στις δύο περιπτώσεις.

Στον Χίτλερ κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο από τον 12ο και στο Ισραήλ κάνει τρίγωνο από τον 8ο.

Ο Χίτλερ ήταν ένας Υδροχοϊκός ηγέτης και το Ισραήλ έχει υπεραναπτυγμένες τις Υδροχοϊκές τεχνολογίες στο κράτος και τον στρατό.

Ο Χίτλερ είχε IC στον Υδροχόο και προσπάθησε την ένωση των γερμανικών φύλων μέσα από το ιδανικό της Αρείας φυλής.

Το Ισραήλ έχει στον 4ο οίκο της πατρίδας τη Λίλιθ στον Υδροχόο σε Μεγάλο Τρίγωνο με Ωροσκόπο και Ουρανό. Όλοι αναφέρονται στο ότι οι μυστικές υπηρεσίες τους [Λίλιθ] είναι από τις πιο ισχυρές παγκοσμίως και με εξαιρετική τεχνολογική οργάνωση.

Μοιάζουν οι δρόμοι;

Οι Υδροχοϊκές τεχνολογίες είχαν αναπτυχθεί στη Ναζιστική Γερμανία και ειδικά σε επίπεδο διακυβέρνησης. Εκεί αναπτύχθηκαν εξαιρετικά οι μέθοδοι διακυβέρνησης και μάρκετινγκ που σήμερα χρησιμοποιούνται. Απλά τότε έφτασαν σε ένα υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας.

Στο Ισραήλ την εποχή κόβιντ είδαμε να χρησιμοποιούνται επαυξημένα μέτρα ελέγχου των πολιτών με τεχνολογικά μέσα κτλ.

— η Σελήνη του Ισραήλ σε πολύ στενή σύνοδο με το Μεσουράνημα του Χίτλερ

Λέων: Η μαζική συνείδηση των Ισραηλιτών μπορεί να αντιγράψει τον τρόπο άσκησης της εξουσίας του Χίτλερ και να υιοθετήσει τον τρόπο παρουσίας του και το κοινωνικό του πρόσωπο.

— Το Μεσουράνημα του Ισραήλ σε πολύ στενή σύνοδο με την προγενέθλια Σεληνιακή έκλειψη του Χίτλερ

το Ισραήλ κουβαλάει το βάρος που τους έβαλε ο Χίτλερ στους ώμους και το Ολοκαύτωμα αποτέλεσε την αιτία δημιουργίας του κράτους του Ισραήλ.

— ο Πλούτωνας του Ισραήλ σε στενή σύνοδο με τον Κρόνο του Χίτλερ !!!

Οι δύο πλανήτες που χαράσσουν πολιτικές. Ο Πλούτωνας σε επίπεδο ιδεολογικό και ο Κρόνος στις πολιτικές εφαρμογές. Ίσως αυτό να είναι η κύρια αιτία που κατηγορείται το Ισραήλ για φασιστικές τακτικές εδώ και πάρα πολύ καιρό και ίσως από ιδρύσεώς του.

— η προγενέθλια Συζυγία, Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη του Ισραήλ σε σύνοδο με Αφροδίτη και Άρη του Χίτλερ

Η Νέα Σελήνη, έκλειψη και συζυγία με τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη μοιάζουν από μία εναρκτήρια και δημιουργική πλευρά.

— ο Κλήρος της Τύχης του Ισραήλ σε σύνοδο με Σελήνη και Δία του Χίτλερ.

Υπάρχει μία αμοιβαιότητα με τη Σελήνη του Ισραήλ. Τα ιδανικά που συντηρούνται από το Ισραήλ για την οργάνωση του κράτους και τη διαχείριση των μαζών εμποτίζονται από την ατμόσφαιρα των χαρακτηριστικών που δημιούργησαν τον Ναζισμό.

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι η σύνοδος Πλούτωνα (Ισραήλ) και Κρόνου (Χίτλερ) είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό. Ο Κρόνος (Ακτίνα 3) είναι ο κυβερνητικός πλανήτης του Χίτλερ και στον 10ο οίκο του.

Σημειωτέον ότι η τρίτη ακτίνα είναι η ακτίνα της ψυχής του κράτους του Ισραήλ και η ακτίνα προσωπικότητας της Εβραϊκής φυλής. Δηλαδή δανείζεται το κράτος σαν ψυχή του την κατώτερη προσωπικότητα της φυλής.