Επετειακό για την 11η Σεπ 2001


Δημoσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Σεπ 2016 στις 09:14

Με την ευκαιρία των 15 χρόνων από τα γεγονότα στις ΗΠΑ της 11ης Σεπ 2001 και την δική μας προσωπική μελέτη, αποφασίσαμε να συνθέσουμε το παρόν κείμενο και να μοιραστούμε μαζί σας τις σκέψεις μας, πάνω στις μεταβλέψεις των γεγονότων και την μαθητεία που προκύπτει από αυτές. Χρησιμοποιώ μόνο τον χάρτη του πρώτου από τα τρία γεγονότα, που ήταν η πτώση του πρώτου πύργου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Ν. Υόρκης. Τα άλλα δύο δεν διαφέρουν και πολύ στα γενικά τους χαρακτηριστικά και για το ζητούμενο των παρατηρήσεων του παρόντος κειμένου.

Πολλά έχουν γίνει σε αυτά τα 15 χρόνια και σήμερα ο Αμερικάνικος λαός στην μεγάλη του πλειοψηφία δεν πιστεύει ότι τα γεγονότα προκλήθηκαν από κάποιους τρομοκράτες, αλλά υποψιάζονται δραστηριοποίηση κέντρων εντός των ΗΠΑ για την παραγωγή απατηλών σκεπτομορφών. Συγκεκριμένα ένα από τα τεράστια ερωτηματικά κρέμεται πάνω από τις μνήμες. Που είναι το Μπόινγκ που έπεσε στο Πεντάγωνο; Στα βίντεο και τις φωτογραφίες, αλλά και οι παρόντες μάρτυρες ποτέ δεν είδαν ούτε μία ρόδα από αεροπλάνο Μπόινγκ. Αυτές οι ανησυχίες πάντα μας ωθούν στην αστρολογική έρευνα γιατί εκεί κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί. Ο χάρτης των γεγονότων είναι η μαγνητική τομογραφία των τάσεων κάποιας στιγμής του χωροχρόνου. Έτσι ως συνήθως προσπαθήσαμε να αντλήσουμε βοήθεια κατανόησης από τα αστρολογικά εργαλεία. Ήταν τα γεγονότα της 11ης Σεπ 2001 όπως τα λένε, ή κάτι άλλο βαραίνει και κατευθύνει τα πράγματα; Ποιες είναι οι τάσεις; Εν τέλει … τι συνέβη; Πέρα από τους συνομωσιολόγους, οι εργάτες της Αστρολογικής Επιστήμης συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα αστρολογικά εργαλεία για να κατανοήσουν και να εμβαθύνουν στα γεγονότα. Προσπαθούν να αντλήσουν αντικειμενική πληροφορία που μπορεί να θεωρηθεί επιστημονική απόδειξη. Κάτω από αυτές τις τάσεις γίνεται η προσέγγιση μου που προσπαθώ με αυτό το κείμενο μου όσο γίνεται να μοιραστώ μαζί σας, ευελπιστώντας ότι σε αυτό θα βρουν ενδιαφέρον τόσο οι μη έχοντες γνώσεις αστρολογίας, όσο και οι πλέον προχωρημένοι γνώστες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπομονή σας και το ενδιαφέρον σας να με διαβάσετε.

Εδώ στην αρχή να σας πω την αλήθεια μου, ότι ο αστρικός ζωδιακός ταιριάζει καλύτερα με τα γεγονότα, αλλά θα χρησιμοποιήσω τον τροπικό, για να μην δημιουργηθεί σύγχυση επί του παρόντος. Αυτό που κυρίως αλλάζει είναι το ότι στον αστρικό ζωδιακό υπάρχει ακόμα πιο έντονη παρουσία του Ερμή, με το ότι βγαίνει το Μεσουράνημα στους Διδύμους (έχουμε και τους Δίδυμους Πύργους στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου … βλ. Ερμής) και ο Ωροσκόπος στην Παρθένο. Ας το συγκρατήσουμε αυτό, παρόλο που και στον τροπικό ζωδιακό ο Ερμής είναι ο ισχυρότερος πλανήτης. Να σημειώσουμε ότι ο Ερμής ήταν σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και στο τρομοκρατικό χτύπημα στην Μαδρίτη του 2004.

ο χάρτης της 9ης Σεπ 2001

ο χάρτης της 9ης Σεπ 2001
Όψεις χάρτη
1. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο στον Ζυγό και ο Δίας σε σύνοδο με το Μεσουράνημα στον Καρκίνο.

Αυτοί οι δύο πλανήτες κυβερνούν όλο τον Μεταβλητό Σταυρό και γι’ αυτό ο χάρτης τροφοδοτείται με υλοποιητική ενέργεια εξαιρετικής έντασης. Ο Ερμής στην πιο ισχυρή θέση στον χάρτη υποδεικνύει άμεση εμπλοκή θεμάτων Προπαγάνδας, αλλά και το Κέντρο Εμπορίου όπου έγινε το αρχικό συμβάν δεν είναι σύμπτωση. Ο Δίας στο Μεσουράνημα στον Καρκίνο και τον 9ο οίκο υποδεικνύει επίσης την διάσταση που μπορεί να πάρει το γεγονός του χάρτη, φθάνοντας να επηρεάζει τον χώρο της Νομοθεσίας και της Διακυβέρνησης, ειδικά του τύπου του Παγκοσμιοποιητικού. Ο Ερμής ισχυροποιείται και από άλλα σημεία όπως θα δούμε και είναι ο ισχυρότερος πλανήτης του χάρτη. Σε τέτοιο βαθμό που μας βάζει να σκεφτούμε: η Προπαγάνδα ήταν το έντονο αποτέλεσμα των γεγονότων, ή ο στόχος ήταν εξ αρχής η Προπαγάνδα;

Η δραστικότητα του χάρτη πάντως εντείνεται από την μυστηριακή, δημιουργική, μαγική γωνία 36° μεταξύ του Δία και της Αφροδίτης που είναι ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου. Η Αφροδίτη βρίσκεται πολύ λαμπερή στον 10ο οίκο και στον Λέοντα.

2. Ταυ Ήλιος, Κρόνος, Πλούτωνας. Κρόνος – Πλούτωνας αντίθεση, Ήλιος στο κέντρο με τετράγωνα προς Κρόνο & Πλούτωνα.
  • Ήλιος : 12ος, Παρθένος
  • Κρόνος: 9ος, Δίδυμοι
  • Πλούτωνας: 3ος, Τοξότης

Να παρατηρήσουμε κατ’ αρχήν ότι ο Ήλιος συμμετέχει με «δύσκολες» όψεις προς τους τρεις Σειριακούς πλανήτες τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα (τετράγωνο προς Κρόνο, 150°προς Ουρανό και 135° προς Ποσειδώνα) και ο Σείριος βρίσκεται σε σύνοδο με το Μεσουράνημα. Ένα περιβάλλον σαφώς σκληρό για το βίωμα των Προσωπικοτήτων των ανθρώπων.  Παρατηρούμε επίσης την αμοιβαία ανάστροφη συσχέτιση ζωδίων – οίκων μεταξύ Κρόνου και Πλούτωνα και να πούμε ότι η αντίθεση Κρόνου – Πλούτωνα θεωρήθηκε από πάρα πολλούς αστρολόγους ως ο κύριος υπεύθυνος των γεγονότων. Όμως μία σύνοδος των δύο πλανητών κρατάει μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι χαρακτηρίζει όμως την συγκεκριμένη ιδιαίτερη στιγμή;

Ο Ήλιος στην Παρθένο ενισχύει την πλευρά του Ερμή στον συσχετισμό. Ακόμα παρατηρούμε ότι στα δύο βασικά σημεία (Ωροσκόπο και Μεσουράνημα) βρίσκονται οι πλανήτες κυβερνήτες των ζωδίων και οίκων του Ταυ (Ερμής & Δίας – 3ος, 9ος – Δίδυμοι, Τοξότης). Υπάρχει μία ενοποιητική και ανταποκριτική τάση μεταξύ Ταυ, Ωροσκόπου και Μεσουρανήματος. Αυτό ενισχύει την σημασία αυτού του Ταυ, που έτσι κι αλλιώς αποτελεί τον σημαντικότερο σχηματισμό που περιλαμβάνει μεγάλους πλανήτες. Να προσθέσουμε επίσης ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε σύνοδο με τον αστεροειδή Άτροπο, ενεργοποιώντας του την αποφασιστικής σημασίας δραστικότητα. Συνολικά το Ταυ αυτό σηματοδοτεί το επώδυνο των γεγονότων για τους ανθρώπους, που σχετίζεται με μακροχρόνιας ακτίνας δράσης γεγονότων.

Ο Πλούτωνας που έχει την δυνατότητα να χαράσσει βαθύτερα τις συνειδήσεις βρίσκεται επίσης στον 3ο οίκο και μάλιστα σε σύνοδο με τον αστεροειδή των στρατηγικών αποφάσεων και δράσεων την Παλλάδα. Σημειωτέον ότι η σύνοδος Πλούτωνα Παλλάδος φέρνει το μεσοδιάστημα τους σε ακριβή σύνοδο (~ μισή μοίρα) με τον Αντάρη. Ένας ακόμα Κένταυρος αστεροειδής συμμετέχει με σύνοδο με την Παλλάδα, ο Ιξίων. Τον αναφέρουμε αν και δεν έχει μελετηθεί επαρκώς, στηριζόμενοι στην μυθολογική του σημασία και καθώς βρίσκουμε να παίζει τον ρόλο του. Ο Ιξίων είναι ένας αρνητικός Κένταυρος, ο οποίος είναι υβριστικός προς τους θείους κόσμους δηλ τις ανώτερες αξίες και ο οποίος είναι τόσο τυφλός που ήλθε σε ερωτική επαφή, αντί της Ήρας που επιθύμησε, με ένα αντίγραφο-φάντασμα της την Νεφέλη. Ο Ιξίων λοιπόν προσθέτει μια άσχημη ατμόσφαιρα ψευδαισθητική και κατώτερης ποιότητας στις στρατηγικές αποφάσεις (Παλλάς) που δρουν επί του Πλουτώνιου νοητικού κόσμου. Μια ατμόσφαιρα που φθάνει να περιέχει στοιχεία ύβρεως και περιέχει όλες τις τάσεις της φαντασιοπληξίας και του «ανεμογκαστρώματος». Βλέπουμε την συσχέτιση που έχουν αυτές οι συνθήκες με την Προπαγάνδα και μάλιστα στην πιο δηλητηριώδη πλευρά της.

3. Ο Βόρειος Δεσμός (9ος, Καρκίνος) σε σύνοδο με την Σελήνη (9ος, Δίδυμοι) – Νότιος Δεσμός (3ος, Αιγόκερως) σε σύνοδο με τον Άρη (3ος, Αιγόκερως – έξαρση).

Εδώ πάλι παρατηρούμε έμφαση του άξονα 3ου και 9ου οίκου. Οι Δεσμοί αυτοί και με αυτή την οικοθεσία, δίνουν την δυναμική διάπλασης της Κοινής Γνώμης και μάλιστα με τρόπο που περιέχει μία νομοτελειακή τάση, την δυνατότητα δημιουργίας νόμων που θα επηρεάζουν την Κοινωνική Συνείδηση. Είδαμε μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπ ότι έγιναν πολύ εύκολα αποδεκτοί νόμοι που αφορούν στην παρακολούθηση και επίβλεψη των πολιτών. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό και από τους Διδύμους (που ενισχύουν την προπαγανδιστική ατμόσφαιρα του Ερμή στον Ωροσκόπο), υποδηλώνει τον λαό, το ότι είναι την δεδομένη στιγμή πολύ ανασφαλής, ασταθής και με έντονη ανάγκη έξωθεν ισχυρής επιβεβαίωσης (Σελήνη στους Διδύμους), ενώ συνεργάζεται και ανταποκρίνεται άμεσα σε γεγονότα που ενεργοποιούν τον Βόρειο Δεσμό του Καρκίνου, που όπως είπαμε τείνουν να διαμορφώνουν την Μαζική Συνείδηση. Επιπλέον η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον Πολικό Αστέρα και αυτό δημιουργεί το υπόβαθρο για την δημιουργία γεγονότων που θα χαράξουν καίρια την κατεύθυνση και τοποθέτηση του λαού. Ο λαός με λίγα λόγια είναι ευάλωτος και εύκολα ανταποκρίνεται στην ανασφαλή μαζική συνειδητότητα του, δείχνοντας την τεράστια ταραχή που κατέβαλε τον Αμερικανικό λαό και όχι μόνο, τουλάχιστον στην αρχή μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπ και για ένα μεγάλο διάστημα.  Ο Άρης απ’ την άλλη, βρίσκεται πολύ δραστικός στον Αιγόκερω και με την σύνοδο του με τον Νότιο Δεσμό, ενεργοποιεί τάσεις ανεξέλεγκτης βίας και τυφλής δράσης, όπου είναι εξαιρετικά δύσκολο να λειτουργήσει η ενεργητική νόηση. Καθώς δε, βρίσκεται μαζί με τον Νότιο Δεσμό στον 3ο οίκο, ενεργοποιούνται δράσεις που αποβλέπουν πρωτίστως στην διαμόρφωση Προπαγάνδας. Ας θυμηθούμε ότι και η αντίθεση Κρόνου – Πλούτωνα περιλαμβάνει την ίδια οικοθεσία με τους Δεσμούς. Τα κυριότερα δηλ χαρακτηριστικά του χάρτη βλέπουμε να ενισχύουν την προπαγανδιστική υφή, σε βαθμό που αναρωτιόμαστε αν η προπαγάνδα ήταν σκοπός ή αποτέλεσμα. Έτσι βρίσκουμε φυσικό μετά από 15 χρόνια να έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό η συνωμοσιολογία.  

4. Ουρανός ανάδρομος 5ος οίκος, στον Υδροχόο (κυριαρχία). Στον ίδιο οίκο βρίσκεται και η Λίλιθ που μάλιστα κάνει σύνοδο με την Φομαλχώ. Τόσο η Λίλιθ όσο και ο Ουρανός έχουν όψη τριγώνου προς την Σελήνη. Ο Ουρανός έχει ενισχυμένη παρουσία στον χάρτη, καθώς το Μεσουράνημα κάνει σύνοδο με τον Σείριο και είναι εσωτερικός κυβερνήτης του Ζυγού στον Ωροσκόπο.

Ο Ουρανός είναι ένας από τους τρεις πλανήτες που αποθηκεύουν στο σύστημα μας την πληροφορία που εκρέει από τον Σείριο. Ο Ουρανός συνήθως θεωρείται ο πλανήτης των εκρήξεων και των καταστροφών, με έντονη παρουσία στον χάρτη και οικοθετικά με δυνατότητες να διαμορφώνει τρόπους ζωής. Σε τρίγωνο με την Σελήνη, δίνει στον λαό την τάση να είναι εύκολος στο να αποδεχτεί πληροφορίες που προέρχονται από τον χώρο της τεχνολογίας και των νέων επιτευγμάτων της, διαμορφώνοντας νέα κουλτούρα και πολιτισμική δράση. Πολλά συνωμοσιολογικά σενάρια προτείνουν τα γεγονότα της 11ης Σεπ να ήταν αποτέλεσμα τεχνολογικής σκηνοθεσίας. Επίσης, μετά την 11η Σεπ, οι Αμερικάνοι μαζικά σταμάτησαν να ταξιδεύουν με αεροπλάνο, που ήταν μια συχνή δραστηριότητα για τον αμερικάνικο τρόπο ζωής να ταξιδεύουν στις γιορτές πχ στο Λας Βέγκας κλπ. Οι Αμερικάνοι έμειναν κλεισμένοι και τρομαγμένοι στα σπίτια τους. Σταμάτησαν βέβαια και τα ταξίδια σε άλλες χώρες, όταν οι Αμερικάνοι έχουν έντονο το ταξιδιωτικό χαρακτηριστικό.

Η Λίλιθ δείχνει με την συμμετοχή της το ότι ο λαός βρίσκεται σε φάση διαθεσιμότητας να εκδηλωθούν στοιχεία από το παλαιό καρμικό του όφελος, που εδώ αγγίζει και τον χώρο της ψυχαγωγίας. Η σύνοδος της Λίλιθ με την Φομαλχώ, δείχνει την δυνατότητα η εκδήλωση μαζικού καρμικού συστήματος να μπορεί να γίνει με μεγάλη μαεστρία και έντονα έντεχνες δυνάμεις. Εδώ στηρίζεται ίσως όλη η δράση της 11ης Σεπ. Περικλείει την βαθιά διαθεσιμότητα του λαού ώστε να πραγματωθούν οι δράσεις των άλλων παραγόντων. Επιπλέον εδώ να σημειώσουμε την καθόλου ευκαταφρόνητη σύνοδο τόσο του Ουρανού όσο και της Λίλιθ με τον αστεροειδή Κλωθώ. Η Κλωθώ βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο με το μεσοδιάστημα Ουρανού – Λίλιθ. Έτσι στην ουσία ενοποιεί την δράση της Λίλιθ και του Ουρανού σε μορφή συνόδου. Η Κλωθώ είναι μία από τις Μοίρες και είναι αυτή που γνέθει τα γεγονότα του Παρόντος. Δίνει ορμητικότητα στην δράση και κατευθύνει σε εκδήλωση ότι έρχεται σε επαφή μαζί της. Η Κλωθώ προσθέτει ακόμα μία ένταση στον 5ο οίκο και κλώθει την δημιουργία γεγονότων όπως και την μετά την 11η Σεπ διαμόρφωση της μαζικής συνειδητότητας του λαού (Σελήνη) και του Βόρειου Δεσμού (Καρκίνος).

5. Το τελευταίο σημείο στο οποίο θα σταθούμε είναι η σύνοδος του Βέρτεξ με την Λάχεση στον 7ο οίκο και τον Ταύρο.

Ο αστεροειδής Λάχεσις παίρνει το όνομα του από μία από τις Μοίρες. Είναι η Μοίρα που ελέγχει το παρελθόν και δείχνει από πού γίνεται και αν γίνεται η τροφοδοσία ενός γεγονότος. Είναι αντίστοιχη του Βέρτεξ σε σημασία και γι’ αυτό την σύνοδο τους την παρατηρούμε ως ενδιαφέρον αστρολογικό στοιχείο. Η σύνοδος αυτή που αποτελεί την τροφοδότρια δύναμη των γεγονότων, βρίσκεται στο υλιστικό ζώδιο του Ταύρου, δείχνοντας ότι οι άνθρωποι τροφοδότησαν με την υλιστικότητα τους τα γεγονότα μέσω καρμικής οδού. Η σύνοδος αυτή βλέπει με όψη τριγώνου τον Άρη και τον Νότιο Δεσμό και εξάγωνο την Σελήνη και τον Βόρειο Δεσμό. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει πλήρης υποστήριξη από το παρελθόν, που είναι οι υλιστικές πράξεις στις οποίες δραστηριοποιείται ο λαός. Οι δοκιμασίες έρχονται όταν ο λαός δεν διορθώνεται με άλλο τρόπο, λέει αυτή η σύνοδος. Καθώς μάλιστα βρίσκεται στον 7ο οίκο, σχετίζεται με την παγκόσμια πολιτική και κοινωνική ζωή. Σχετίζεται με το συνολικό κάρμα της ανθρωπότητας, αφού η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ αφορά όλα τα κράτη του κόσμου. Δείχνει αυτός ο συσχετισμός ότι τα σφάλματα του παρελθόντος της ανθρωπότητας τροφοδότησαν με καρμικό υλικό τα γεγονότα της 11ης Σεπ 2001. Αυτό δίνει αποφασιστικής σημασίας ενέργεια πραγμάτωσης.

Να αναφέρουμε εδώ στο τέλος ότι παρατηρείται η παρουσία του υποθετικού πλανήτη Άδη της Ουράνιας Αστρολογίας, που θεωρείται συνήθως καταστροφικός, να δημιουργεί γέφυρα με την σύνοδο του με την Άτροπο, τον Κρόνο, την Σελήνη και τον Βόρειο Δεσμό. Μπορεί να μην ακολουθούμε την αστρολογική σχολή αυτή, αλλά παρατηρούμε τα αστρολογικά στοιχεία από όπου και αν προέρχονται. Αυτό το στοιχείο ίσως θα λέγαμε ότι υποδεικνύει την λήψη καταστροφικών (Άδης) αποφάσεων (Άτροπος) που θα τεθούν σε εκτέλεση απ’ την πλευρά του Κρόνου, που αγγίζει τον λαό (Σελήνη) και την σχέση του με την συνολική εμπειρία του (Βόρειος Δεσμός), διαμορφώνοντας σκεπτομορφές στην Μαζική Συνείδηση (Καρκίνος: Βόρειος Δεσμός, Δίας, Μεσουράνημα).

ΕΥΦΡΟΝΕΙΤΕ !