Για τη συνάντηση ΚΜ – ΡΕ στη Λιθουανία


Δημoσιεύτηκε: Σάββατο, 8 Ιούλ 2023 στις 20:29

Στις 12 Ιουλίου επίκειται συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στα πλαίσια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στην πόλη Βίλνιους της Λιθουανίας. Τα αστρολογικά εργαλεία άστραψαν πάλι και είπα να μοιραστώ μαζί σας τα αποτελέσματα.

Μεγάλος Σταυρός (Μεταβλητά)

Ένας Μεγάλος Σταυρός μεταξύ Πλούτωνα – Ερμή και Δεσμούς είναι το πρώτο που παρατηρούμε να υπάρχει την ημέρα της συνάντησης, με συμμετοχή της Έριδας και του Κλήρου της Τύχης.

Αστρολογικός χάρτης της συνάντησης ΚΜ-ΡΕ - Μεγάλος Σταυρός

Μεγάλος Σταυρός

Δεν είναι μία καλή στιγμή για συνομιλίες ή δεν θα οδηγήσουν πουθενά παρά μόνο στη διαμάχη κεντρικών πολιτικών που αδυνατούν αν τα βρουν μεταξύ τους και ο καθένας έχει τα σχέδιά του. Οι δύο πλευρές έχουν η καθεμία να αντιμετωπίσει την κοινή γνώμη της μαζικής συνείδησης των κρατών τους, που προφανώς δεν κρίνονται ώριμες για να επέλθει ούτε καν συζήτηση ακόμα. Αυτό είναι που θέλουν να αλλάξουν. Δεν θεωρείται απροσπέλαστη η αντίδραση.

Μυστικό Τετράπλευρο

Αστρολογικός χάρτης της συνάντησης ΚΜ-ΡΕ - Μυστικό Τετράπλευρο

Μυστικό Τετράπλευρο

Οι συζητήσεις παίρνουν καλή και παραγωγική τροπή στο σημείο της ανταλλαγής γνωμών σε θέματα χρήσης της προπαγάνδας για στήριξη των επιδιωκόμενων κεντρικών πολιτικών τους.

Χαρταετός

Αστρολογικός χάρτης της συνάντησης ΚΜ-ΡΕ - Χαρταετός

Χαρταετός

Στο πεδίο των άμεσα επιδιωκόμενων αποτελεσμάτων υπάρχει συμφωνία ότι πρέπει να διαχειριστούν τα εθνικά θέματα στον χώρο της μαζικής συνείδησης και γίνονται και προτάσεις από τις δύο πλευρές του πώς θα αντιμετωπιστεί αυτό.

Τεντωμένο Πεντάγραμμο

Ο σχηματισμός του τεντωμένου Πενταγράμμου με κορυφή στον Άρη δείχνει το ότι η μία επικέντρωση είναι στη φανερή πλευρά της συνάντησης και την επιδίωξη πολιτικής αντιμετώπισης πάνω στα πρακτικά θέματα των διαφωνιών.

Αστρολογικός χάρτης της συνάντησης ΚΜ-ΡΕ - Streched Pentagram

Streched Pentagram
Διαμάντι

Αλλά ο κεντρικός σχηματισμός είναι το Διαμάντι με κορυφή στον Πλούτωνα του 4ου οίκου. Ο σχηματισμός αυτός συνήθως φέρνει σοβαρές καταστροφές γύρω από τον πλανήτη που είναι στην κορυφή.

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης αυτός των κεντρικών πολιτικών, που ανακαλύφθηκε όταν ανέβαινε στην εξουσία το Τρίτο Ράιχ, βρίσκεται στον οίκο των εθνικών φυσικών πόρων, της ανάπτυξης της χώρας, της γενικής και πολιτικής σταθερότητας και ειρήνης. Αυτό μας δείχνει πιο είναι το θέμα της συνάντησης και πώς θα παρουσιαστεί. Το κύριο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Πλούτωνας είναι η κοινή γνώμη και εμπειρία που ανθίσταται στη στρατηγική της κεντρικής προωθούμενης πλατφόρμας (ταυ-τετράγωνο με τους Δεσμούς).

Αστρολογικός χάρτης της συνάντησης ΚΜ-ΡΕ - Διαμάντι

Διαμάντι

Ο Άρης, στον φιλόδοξο 11ο οίκο, σε σύνοδο με τον Regulus, εξάγωνο με το MC και αρμονικές όψεις προς τους Δεσμούς, όπως και το MC δείχνει ότι οι εξωτερικές επιδιώξεις έχουν τον χαρακτήρα μιας αισιόδοξης πορείας των συνομιλιών, που αποβλέπουν στη διαχείριση του μοιράσματος των οικονομικών πόρων των δύο πλευρών.

Το θέμα είναι τουλάχιστον οικονομικό και αυτό το αντιλαμβάνεται η μαζική συνείδηση και είναι έτοιμη να καταναλώσει το χρυσωμένο χάπι της ανάπτυξης που θα επέλθει από τα οικονομικά οφέλη και την επικράτηση της ειρήνης στην περιοχή.

Αλλά γιατί ο Πλούτωνας κάνει δύσκολες όψεις και είναι και ο τελικός αποδέκτης όλων των ενεργειών; Ο Πλούτωνας άλλωστε, τονίζεται επιπλέον και από το ότι έχει ακριβώς απέναντί του τον Κλήρο της Τύχης της συνάντησης. Κάτι υποκρύπτεται κάτω από τα φαινόμενα και προωθείται ένθεν κακείθεν, το κεντρικό σχέδιο!

Το θέμα δεν είναι θέμα οικονομικό και κατευνασμού της εθνικής αντιπαλότητας. Είναι θέμα επίδρασης κεντρικών πολιτικών και όταν λέμε κάτι τέτοιο, αναφερόμαστε σε όσους κατέχουν και προωθούν τέτοιες κεντρικές πολιτικές πρωτογενώς (ΡΕ) ή ως βαποράκια – μεσίτες (ΚΜ).

ΚΜ – συνάντηση

συναστρία Κυριάκου Μητσοτάκη - συνάντηση

ΚΜ – συνάντηση

Ο Άρης της συνάντησης ενεργοποιεί τον Δία του ΚΜ. Η γραμμή που υποστηρίζει ο ΚΜ θέλει να υπάρξει λύση, είναι έτοιμοι. Θεωρούν δε, ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθηθεί το σχέδιο στη μαζική συνείδηση (δ. Δεσμοί σε αρμονικές όψεις με τον γ Δία του ΚΜ).

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης του ΚΜ, δηλώνει πλήρη συμμετοχή στη βασική κυβερνητική Σφύρα του Θωρ του ΚΜ. Στη συνάντηση για συζήτηση των οικονομικών, της ευημερίας, της ανάπτυξης και της επιδίωξης της άνεσης και της ευζωίας παίρνει μέρος δυναμικά ο ΚΜ.

Έχει επιθυμία και ο ίδιος να στεφανωθεί από αυτό που θα θεωρήσει ως νίκη, προσωπική του. Λαμβάνει επιπλέον αναγνώριση της παρουσίας του και του ρόλου του. Όπως έλαβε από κάποιους και ο Τσίπρας με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Κρόνος συνεχίζει να είναι επάνω στο Μεσουράνημα του ΚΜ, όπως ήταν και στις δύο πρόσφατες επιτυχείς εκλογές και ο Δίας κάνει ακριβή σύνοδο με τη Σελήνη του, δείχνοντας την ικανότητά του να «ψήσει» τη μαζική συνείδηση με 1-2 βιντεάκια του TikTok.

Αλλά ο Πλούτωνας βρίσκεται στο σημείο που κάνει Yod με τον Ωροσκόπο και τον Δία του και του φέρνει μεγάλη «νευρικότητα» (οκτάγωνο με τον Ήλιο του). Θα αντέξει την επιχείρηση αυτή;

Για πόσο ακόμα μετά θα είναι χρήσιμος και δεν θα φθαρεί, καταστραφεί; Αυτή είναι και η μεγάλη του πρόκληση. Δεν γνωρίζω και πόσο καλά την έχει κατανοήσει και αν δεν δρα ως συνήθως, ακολουθώντας τους σχεδιαστές του παρορμητικά και τυφλά.

Ερντογάν – συνάντηση

Αστρολογικός χάρτης Ερντογάν - συνάντησης

Ερντογάν – συνάντηση

Χρησιμοποιώ τη διόρθωση ώρας που έχει κάνει ο ειδικός και με παγκόσμια φήμη σε αυτό το θέμα αστρολόγος Isaac Starkman, του οποίου και εκτιμώ τις εργασίες.

Στη συναστρία του Ερντογάν με τη συνάντηση βλέπουμε να επικρατεί μια άλλη ατμόσφαιρα. Δεν βλέπουμε τόσες πολλές όψεις σε σύγκριση με τον ΚΜ. Είναι πιο κρίσιμη για τον ΚΜ.

Ο Ερντογάν πάει στη συνάντηση χωρίς σημειώσεις. Γνωρίζει ότι η συνάντηση είναι μία από πολλές που θα ακολουθήσουν και ξέρει ότι δεν είναι ακόμα η ώρα του.

Αυτά που ακούει δεν του αρέσουν και ειδικά όσον αφορά στα θέματα που εμπλέκουν την ΑΟΖ, την Κύπρο και ακόμα και τη Θράκη.

Ο Ήλιος επάνω στον Ουρανό του, στον 7ο οίκο του και ο Κρόνος επάνω στον Ήλιο του τον κάνει απόλυτο, κυριαρχικό και να θέλει να περάσει τις δικές του θέσεις. Παίζει σαν να είναι ο κύριος παίχτης.

Παράλληλα ο δ. Ουρανός κάνει αρμονικές όψεις με τους Δεσμούς του και αυτό «κεντράρει» γύρω από τη σύνοδο Ήλιου – Ουρανού του που αναφέραμε.

Οι κεντρικές πολιτικές που θα εκφράσει ο ΚΜ δεν του είναι αρεστές και εκφράζει διαφωνίες πάνω στο πώς θα γίνουν οι συνομιλίες και ποια θα είναι η προκύπτουσα οικονομική διαχείριση. Σκοπεύει να ρίξει τη συνάντηση στα βράχια.

Ο Ερντογάν κάνει ένα πολύπλοκο όσο και σύνθετο έργο που συνδέει την κεντρική πολιτική του με την οικονομία άμεσα.