Οι αποκαλύψεις των εκλείψεων του Μαΐου 2021


Δημoσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Μάι 2021 στις 12:18

Στην τελευταία Σεληνιακή έκλειψη (26/05/2021) το σημείο που η Σελήνη βρισκόταν στο MC ήταν ακριβώς στο μέσο μεταξύ Αμερικής και Κίνας. Είχαμε αναφερθεί σε αυτό στο προηγούμενο άρθρο της 26ης Μαΐου. Η έκλειψη βρέθηκε, λοιπόν, στο σημείο που πίσω από την συνήθη μας συνείδηση της γεωγραφικής δομής του κόσμου συναντιέται απ’ ευθείας η Αμερική με την Κίνα. Έχουμε μία γεωγραφική εικόνα των χωρών, όπως είναι στους χάρτες, με την Κίνα στο ένα άκρο, στην Ανατολή και την Αμερική στο άλλο, στην Δύση. Ο Ειρηνικός όμως είναι η γειτονιά των δύο. Η έκλειψη της 26ης Μαΐου ενεργοποιεί το γεωγραφικό μεσοδιάστημα Αμερικής – Κίνας επάνω στον πλανήτη και μας κάνει να συνειδητοποιούμε ότι Αμερικάνοι και Κινέζοι είναι στην ουσία γείτονες.

Ο άξονας MC/IC (μαύρη ευθεία) και Σελήνη & Ήλιος στο Asc (λευκή καμπύλη)

MC/IC(μαύρη ευθεία), Asc(λευκή καμπύλη)
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Λιγότερο από δύο ώρες πριν την Σεληνιακή έκλειψη, τότε που ο Ήλιος με την Σελήνη έχουν μπει στην πολύ ενεργή απόσταση μιας μοίρας από την αντίθεσή τους, ο Άντονι Φάουτσι ξεκίνησε να δίνει κάποιες συνεντεύξεις με βίντεο 1 2 στην εφημερίδα “The Sun”. Εκεί παραδέχεται ότι στο μέσον της περιόδου που συζητιόταν παγκοσμίως ότι είναι πιθανόν ο ιός να διέρρευσε από το ιολογικό εργαστήριο της Γουχάν, οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν με 600 χιλ. δολάρια το εργαστήριο αυτό για να μελετήσουν αν και πώς μπορούν να μεταδοθούν οι κορωνοϊοί από τις νυκτερίδες στους ανθρώπους.

Tα 600 χιλ δολάρια δόθηκαν σε μία περίοδο 5 ετών!!! μέχρι και τον Απρίλιο του 2020 3 (οι δηλώσεις Φάουτσι με ελληνική μετάφραση). Με δυο λόγια, όταν ξέσπασε η επιδημία, ΗΠΑ και Κίνα συνεργάζονταν ήδη από πολύ παλαιότερα ακριβώς επάνω στο αντικείμενο που είχε σχέση με το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοϊού. Αυτοί οι κύριοι φυσικά το απέκρυπταν και αυτό είναι παράξενο. Θα μπορούσε να παρουσιαστεί σαν ανθρώπινο σφάλμα κι όμως δεν έγινε.

Όποιος έλεγε κάτι για διαρροή του ιού από το εργαστήριο της Γουχάν ήταν συνομωσιολόγος και οι τηλεοράσεις μας έδειχναν την κρεαταγορά της Γουχάν γεμάτη φρέσκα προϊόντα, κροταλίες, κατσαρίδες, νυκτερίδες σουβλάκι, σκύλους ζωντανούς έτοιμους για σφαγή κ.α. Υπερασπίστηκε δε, ο Φάουτσι, την άποψη ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, αφού το ποσόν ήταν μικρό και δείχνει ότι επρόκειτο για μια μέτρια χρηματοδότηση.

Εν τω μεταξύ, κατά “σύμπτωση”, μια μέρα πριν την έκλειψη της Αφροδίτης της 12ης Μαΐου 2021 ο ίδιος είχε δηλώσει 4 ότι δεν πιστεύει ότι ο κορωνοϊός είναι δημιούργημα φυσικής διαδικασίας και ότι πρέπει να συνεχιστούν οι έρευνες στο ιολογικό εργαστήριο της Γουχάν για να δούμε τι συνέβη. Η δήλωσή του αυτή έγινε σε συνέντευξη του στην Κέιτ Σάντερς την 2η μέρα του φεστιβάλ της United Facts of America, στις 11 Μαΐου 2021 και δεν έγινε άμεσα ευρέως γνωστό. Η UFA είναι ένας οργανισμός που ασχολείται με το fact-checking στις ΗΠΑ.

Αυτό το γεγονός πήρε μεγάλη δημοσιότητα παγκοσμίως, μαζί με το θέμα της χρηματοδότησης, μετά την Σεληνιακή έκλειψη και ειδικά τις τελευταίες 1-2 ημέρες. Η Σελήνη δείχνει να ενδυναμώνει τον μοναδικό ουσιαστικά θηλυκό πλανήτη, αφού η Σελήνη δεν είναι πλανήτης. Ο Ντόναλντ Τραμπ έλεγε τον ιό “κινέζικο ιό” και από την αρχή υποστήριζε ότι προερχόταν από το εργαστήριο της Γουχάν. Τότε τον κορόιδευαν και του επιτίθεντο. Χθες ένοιωσε να επιβεβαιώνεται και δήλωσε: “Για μένα ήταν ξεκάθαρο από την αρχή, αλλά μου επιτέθηκαν όλοι, ως συνήθως. Τώρα όλοι λένε ότι είχα δίκιο. Σας ευχαριστώ.”

Βλέπουμε, λοιπόν, με την έκλειψη της Αφροδίτης ο Φάουτσι να αναφέρεται στο ότι ο ιός έχει φτιαχτεί σε εργαστήριο, ενώ στην έκλειψη της Σελήνης αναφέρει ότι υπήρχε χρηματοδότηση με την μορφή δωρεάς των ΗΠΑ προς την Γουχάν και τα οικονομικά είναι θέματα της Αφροδίτης. Οι δύο δηλώσεις του Α. Φάουτσι επάνω σε δύο εκλείψεις πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν μία ενιαία κατάσταση, ομοίως και αστρολογικά πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν σε κοινή δράση οι δύο εκλείψεις. Θα πρέπει επίσης να παρατηρήσουμε αν η κοντινή συνύπαρξη Σεληνιακών ή Ηλιακών εκλείψεων με πλανητικές, οι πρώτες ενισχύουν τις δεύτερες.

ΟΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

Οι εκλείψεις όχι μόνο δεν κρύβουν, αλλά αντιθέτως, αποκαλύπτουν κρυμμένα πράγματα, βοηθάνε την θέαση κρυμμένων καταστάσεων και πραγμάτων. Προσφέρονται για να δούμε πίσω από τα ορατά γεγονότα αν μπορέσουμε να μην έχουμε προσκόλληση και να μην είμαστε αιχμαλωτισμένοι στις μορφές τις φανερές. Ενώνοντας τις εκλείψεις Αφροδίτης και Σελήνης βλέπουμε ότι επαληθεύονται τα πιο πάνω για την γεωγραφική περιοχή που η Σελήνη βρισκόταν στο Μεσουράνημα φανερώνοντας μια κρυφή συνεργασία Αμερικής – Κίνας με θέμα την ίωση που είναι αυτό που πονάει αυτή τη στιγμή την ανθρωπότητα, ενώ προστίθεται το οικονομικό της Αφροδίτης που ήταν στο υπόβαθρο.

Σημειωτέον ότι η περιοχή που ήταν ορατή η έκλειψη της Αφροδίτης ταυτίζεται με την περιοχή που ήταν ορατή η έκλειψη της Σελήνης, αν και είναι μικρότερη σε έκταση ως είναι φυσικό από τις σχέσεις των αποστάσεων Σελήνης, Αφροδίτης, Γης. Κάτι ακόμα που ενώνει τις δύο εκλείψεις πρέπει να ληφθεί υπόψη. Η έκλειψη της Αφροδίτης συνέβη στις 4°43′ των Διδύμων, ενώ η έκλειψη της Σελήνης έγινε όταν ο Ήλιος βρισκόταν στις 5°23′ των Διδύμων! Τα δύο σημεία έχουν απόσταση 40′ της μοίρας. Όταν η Σελήνη βρέθηκε στο σημείο που λίγες μέρες μετά θα βρισκόταν ο Ήλιος κατά την δική της έκλειψη, δημιούργησε έκλειψη της Αφροδίτης. Επίσης, η έκλειψη του Άρη στις 17 Απριλίου 2021 έγινε στο ζώδιο των Διδύμων (26°22′). Το Στερέωμα μιλάει!

Περιοχή ορατότητας της έκλειψης της Αφροδίτης της 12/05/2021

Περιοχή ορατότητας της έκλειψης της Αφροδίτης της 12/05/2021

Περιοχή ορατότητας της έκλειψης της Σελήνης της 26/05/2021

Περιοχή ορατότητας της έκλειψης της Σελήνης της 26/05/2021

Κάποιο μήνυμα μας στέλνει ο Ήλιος από το ζώδιο της μεγαλύτερης φωτεινότητάς του, τους Διδύμους. Το φως των Διδύμων ήταν και η αιτία που οι αρχαίοι Έλληνες είχαν κυβερνήτη των Διδύμων τον θεό Απόλλωνα. Το ζήτημα έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό. Πέρυσι, το 2020, έγινε δακτυλιοειδής έκλειψη του Ηλίου, επάνω στο Θερινό Ηλιοστάσιο, την ημέρα που το φως του Ήλιου βρίσκεται στην μεγαλύτερη δύναμή του. Ο θεός Απόλλωνας μας στέλνει μήνυμα ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο που υπάρχουν έντονα και στοχευμένα έργα που επιτρέπουν την εχθρότητα, την εναντίωση προς το Φως. Μας φανερώνει, ο Φάνης, ότι και εκείνος πάσχει στον αγώνα του, όπως κι εμείς. Θα πρέπει να διδασκόμαστε από αυτές τις συνθήκες του Κοσμικού Νου. Ο θεός θα βγει αλώβητος, εμείς;

Άλλες συσχετίσεις που παρατηρούμε είναι ότι η Αφροδίτη, είναι διπλός κυβερνήτης (ψυχή = Ταύρος, προσωπικότητα = Ζυγός) της Κίνας, ενώ ο Τοξότης όπου βρισκόταν η Σελήνη κατά την έκλειψη της, είναι ο Ωροσκόπος των ΗΠΑ. Η Σελήνη ευρισκόμενη στο MC στο γεωγραφικό μεσοδιάστημα Αμερικής – Κίνας, όπως είπαμε στο άρθρο στο οποίο παραπέμψαμε στην αρχή του παρόντος, δείχνει την επιστημονική, γνωσιακή και τεχνολογική τους αλληλεξάρτηση και συνεργασία, ενώ έχουν κοινές στοχεύσεις και κατευθύνσεις (Τοξότης).

Η Σελήνη δείχνει ότι υπάρχει μία διαδικασία υλοποίησης – μορφοποίησης σχεδίων. Οι εκλείψεις ενώ δεν θεωρούνται αρνητικά συμβάντα, εν τούτοις παραδοσιακά, αν η έκλειψη βρίσκεται στο Μεσουράνημα (MC), όπως στην περίπτωση που αναφερόμαστε, τα γεγονότα μπορούν να φέρουν κακό, αποτελέσματα ενεργειών σκοτεινών σκοπών ή μπορεί να αποκαλύπτει πού κρύβονται τα σκοτεινά και παρασκηνιακά έργα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ωροσκόπο σε έδαφος της Κίνας κατά την έκλειψή της, ενώ σε έδαφος των ΗΠΑ στον Ωροσκόπο βρίσκεται ο Ήλιος. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε στον ρόλο του καθενός. Τι σημαίνει αυτό;

Η Κίνα είναι σεληνιακή ημερολογιακά και φιλοσοφικά έτσι κι αλλιώς. Αυτή κάνει τις εφαρμογές, τις υλοποιήσεις, ενώ οι ΗΠΑ είναι η πνευματική, η ιδεολογική δύναμη. Αυτό είναι και η δράση που έχει γίνει από την αρχή. Οι ΗΠΑ τουλάχιστον από την εποχή του Ντόναλντ Ρέιγκαν δίνει επιστημονική γνώση στην Κίνα ενώ θέλησε να εκμεταλλευτεί την υλοποιητική δύναμη της Κίνας κάνοντας μεγάλες επενδύσεις εκεί. Η Κίνα έχει τις δυνατότητες υλοποίησης που σε μία της άποψη εκφράζεται στα πολλά και φθηνά εργατικά χέρια. Όταν η εσωτερική αστρολογία θεωρεί την Αφροδίτη ως τον διπλό κυβερνήτη της Κίνας, αυτό εκφράζεται και με το ότι είναι η πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο. Στην Αγιουρβεδική αστρολογία η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του σπέρματος και των ωαρίων. Άρα με διπλό κυβερνήτη την Αφροδίτη βλέπουμε ότι υπάρχει ένας μαγνητισμός που φέρνει την Κίνα να έχει και πολλές γεννήσεις, αλλά και να είναι μεγάλη σε έκταση και να συγκρατεί μαζί μεγάλο πληθυσμό.

Για την Σεληνιακή έκλειψη να προσθέσουμε ακόμα, ότι ο άλλος πόλος που είναι πολύ ενεργός είναι η Γερμανία. Όπως είπαμε στο άρθρο που έχω παραπέμψει στην αρχή, η Γερμανία φανερώνεται ότι κατέχει τον ρόλο της Εκτελεστικής Εξουσίας καθώς κρατάει τον αντίποδα του άξονα που η Σελήνη βρίσκεται στο MC. Στην Γερμανία στο MC βρίσκεται ο Ήλιος και εδώ ολοκληρώνεται το παζλ της Σεληνιακής έκλειψης και του αφηγήματός της. Σημειωτέον ότι η περιοχή που ήταν ορατή η έκλειψη της Αφροδίτης είναι ο αντίποδας, το αντιδιαμετρικό σημείο του πλανήτη, για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Αυτές οι συγχρονικότητες δείχνουν ότι η έκλειψη αυτή, αλλά μαζί και οι άλλες δύο του Άρη και της Αφροδίτης έχουν κάτι έντονο να μας πουν, να ενεργοποιήσουν και να αποκαλύψουν. Γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον ταυτοσημαίνεται με το ότι ο θεός Απόλλων είναι ο θεός της Μαντείας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι ΗΠΑ είναι γενικά η ιδεολογική κατεύθυνση του κόσμου σε πολιτικό επίπεδο, παρόλο που θεωρείται ότι η πνευματική μήτρα είναι η Ευρώπη. Ειδικά αυτή την περίοδο ο Πλούτωνας κάνει την επιστροφή του στην γενέθλια θέση του χάρτη των ΗΠΑ και θα αποκαλυφθεί αυτός ο ρόλος της περισσότερο και με νέους τρόπους όπως και θα έχουμε μία επανεκκίνηση της παρουσίας της στον κόσμο. Το νέο πρόσωπό της δεν θα είναι πλέον αυτό του στρατιωτικού εκτελεστή που ήταν μέχρι τώρα. Θα είναι περισσότερο ιδεολογικό.

Θα εκφράζει την κατεύθυνση και το πολιτικό ιδανικό που πρέπει να ακολουθηθεί για τα ερχόμενα. Αυτό το ιδανικό θέτει σε εφαρμογή η Γερμανία. Ο Ήλιος ήταν στον Ωροσκόπο για τις ΗΠΑ και στον Μεσουράνημα για την Γερμανία. Η έκλειψη αυτή ήταν μία μαγική έκλειψη! Αυτός ο ιδεολογικός ρόλος των ΗΠΑ, που άλλωστε πάντα υπήρχε, θα λειτουργήσει τόσο από την πλευρά των ανθρώπων του πνεύματος, όσο και από τους υλιστές. Η διάκριση θα πρέπει να πιεστεί στην ανάπτυξή της αν θέλουμε να κατανοούμε πώς λειτουργεί η Ζωή. Πως φανερώνεται αυτός ο ιδεολογικά εξουσιαστικός ρόλος των ΗΠΑ;

Τρεις είναι οι σημαντικές επαναστάσεις που έπαιξαν ρόλο μέχρι σήμερα χαράσσοντας τις πορείες των κοινωνιών. Η πρώτη όλων ήταν η Αγγλική επανάσταση του 1688-1689 που έγινε με τον Πλούτωνα στον Καρκίνο. Στην συνέχεια η Αμερικανική επανάσταση, που έφερε την κήρυξη της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ και την δημιουργία κράτους τους το 1776, είχε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το ζώδιο της κοσμικής, αλλά και της πνευματικής εξουσίας. Η Γαλλική Επανάσταση του 1789 έγινε με Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Παρόλο που η Αγγλική είναι η πρώτη και μητέρα όλων των επαναστάσεων, εν τούτοις ήταν μία υλοποιητική διαδικασία που οδήγησε τα επαναστατικά ιδεώδη στην πρώτη τους εμφάνιση μέσα στα εγκόσμια και έμεινε σε μία παθητική, μία “θηλυκή” στάση, δεν προβάλλεται και δεν είναι και τόσο γνωστή. Ο πρώτος που την πρόσεξε ίσως ήταν ο Μαρξ και την χαρακτήρισε ως την πρώτη επανάσταση. Όμως τα ιδεώδη της ενέπνευσαν και όλες τις επόμενες, ενώ η εκδήλωση των αποτελεσμάτων της απετέλεσαν το σιωπηλό μεν αλλά ζωντανό παράδειγμα για τους άλλους. Είναι η μαγεία του θηλυκού, του Καρκίνου που είναι η Πύλη της ενσάρκωσης, της εκδήλωσης κάθε πράγματος στον υλικό κόσμο. Αν δεν άνοιγε αυτή η πύλη, κανένας δεν θα μπορούσε να φέρει σε υλοποίηση τις κατευθύνσεις αυτές.

Ο ιδεολογικός καθοδηγητής όμως οργάνωσης του κράτους είναι οι ΗΠΑ, αυτός που έχει το κύρος να χαράζει και να εκπροσωπεί τις κατευθύνσεις. Η Γαλλία με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, είναι αυτός που μεταφέρει την πληροφορία, που διαδίδει την φιλοσοφία των επαναστατικών ιδεωδών. Ιδέες όπως η ιδεολογική καθοδήγηση που εφαρμόζουν τυπολατρικά τα αριστερά κόμματα προέρχονται από την γαλλική επιρροή. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μία χώρα που παίζει ένα έντονο πολιτιστικό ρόλο επάνω στον πλανήτη και μάλιστα η πρωτεύουσά της, το Παρίσι, ονομάζεται η πόλη του Φωτός, που εννοεί του φωτός του Πολιτισμού. Ο Διαφωτισμός είναι κυρίως έργο των Γάλλων. Οι μεγαλύτεροι διαφωτιστές ήταν Γάλλοι. Οι ιδεολογικές ρίζες των τριών σημαντικών επαναστάσεων όμως δεν παύει να έχουν ομοιότητες.

Μιλώντας νωρίτερα για την “θηλυκή” στάση της Αγγλικής επανάστασης και πιο πριν ακόμα για την υλοποιητικότητα της Κίνας, παρατηρούμε ότι η Κίνα είναι σαν να παίρνει σήμερα σημαντικό μερίδιο από τον υλοποιητικό ρόλο της Αγγλίας. Δεν το βρίσκουμε τυχαίο το ότι η Μ. Βρετανία έχει ζώδιο προσωπικότητας τον Ταύρο και ακτίνα προσωπικότητας την πρώτη, ενώ η Κίνα έχει ζώδιο ψυχής τον Ταύρο και ακτίνα ψυχής την πρώτη. Κάτι γίνεται εδώ; Κίνα και Αγγλία έχουν μεγάλο ιστορικό παρελθόν. Με τις αποικιοκρατικές παρεμβάσεις της Αγγλίας, τις μάχες και τους πολέμους που έγιναν.

Το Χονγκ Κονγκ είχε παραχωρηθεί στους Άγγλους μετά την ήττα της αυτοκρατορικής τότε Κίνας στον Πόλεμο του Οπίου και παραμένει μέχρι σήμερα ως Ειδική Διοικητική Περιοχή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Τα γεγονότα τον τελευταίο καιρό με τις παρεμβάσεις της κινεζικής κυβέρνησης στο Χονγκ Κονγκ κάτι θέλουν να πουν; Η Κίνα πάντως δεν έχει μείνει αμέτοχη στην επικρατούσα τάση στη Δύση για διαμόρφωση κρατών δυτικού δημοκρατικού τύπου.

Με τις παρεμβάσεις που δέχθηκε, η Κίνα, αρχικά από τους Άγγλους και μετά από Γάλλους και Αμερικανούς, πέρασε και αυτή στην φάση των επαναστατικών τακτικών για την κατάργηση της αυτοκρατορικής διακυβέρνησης των δυναστειών το 1912 με την δημιουργία δημοκρατικού κράτους. Κάποια επόμενη φορά, στο άμεσο μέλλον, θα αναπτύξουμε περισσότερο τον ρόλο του Πλούτωνα στην πολιτική και την χάραξη των σημαντικών κατευθύνσεων της ανθρωπότητας στον εγκόσμιο, αλλά και τον πνευματικό δρόμο της.

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ!
ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ