ΡΩΣΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Δημoσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Απρ 2021 στις 17:40

Το Σάββατο 17 Απριλίου οι Ρώσοι έδωσαν εντολή να φύγει από την χώρα, σε ένα Ουκρανό διπλωμάτη, που συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να αποκτήσει απόρρητες πληροφορίες από βάσεις δεδομένων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειάς (FSB) τους. Αμέσως αντέδρασε η Ουκρανική κυβέρνηση δίνοντας εντολή σε Ρώσο διπλωμάτη που βρίσκεται στο έδαφός της να αποχωρήσει από την χώρα.

Την ημέρα αυτή είχαμε έκλειψη Άρη από την Σελήνη, ενώ τα δύο ουράνια σώματα βρίσκονταν σε απόκλιση εκτός ορίων (ΟΟΒ). Η σύνοδος αυτή Άρη – Σελήνης έγινε στους Διδύμους και στον 10ο οίκο για την Ρωσία, όσο και την Ουκρανία.

Ο χάρτης της έκλειψης του Άρη για το Κίεβο

Ο χάρτης της έκλειψης του Άρη για το Κίεβο

Ο Άρης σε απόκρυψη από την Σελήνη δεν ευνοεί την πολεμική εξέλιξη, η οποία εμποδίζεται από τον λαό που δηλώνεται από την Σελήνη. Τις επόμενες ημέρες δημοσιεύματα φέρνουν τους νέους της Ουκρανίας να μην επιθυμούν να καταταγούν στον στρατό σε περίπτωση πολέμου, κουρασμένοι και απογοητευμένοι από τα γεγονότα του παρελθόντος. Η συμμετοχή του ΝΑΤΟ δεν δείχνει να τους δίνει νέες ελπίδες. Την τελευταία λέξη για πόλεμο την έχει ο λαός, αν και ο Δίας κάνει ένα πολύ ισχυρό τρίγωνο προς την σύνοδο και ο πλανήτης αυτός ασκεί πάντα την ευνοϊκή του επιρροή για την επίτευξη της ειρήνης και της καλής διπλωματίας.

Συνολικά και όχι μόνο για την παρούσα στιγμή, ο συμβολισμός και η συγχρονικότητα του συμβάντος μας κάνει να πούμε ότι η πολεμική σύρραξη θα αποφευχθεί, ή θα υπάρξουν ευτράπελα από την αντίδραση του λαού. Η Ρωσία φυσικά το θεώρησε βούτυρο στο ψωμί της και αξιοποίησε όσο μπορούσε το γεγονός για την επίτευξη των στόχων της. Ενεργοποιήθηκε έντονα από την κατάσταση εκτός ορίων των δύο πλανητών. Η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι ο διπλωμάτης της στην Ρωσία αδίκως κατηγορείται και δεν αποκλείεται από την παρουσία του Δία που μάλιστα δεν πλήττεται. Η άμεση αντίδραση της βέβαια υπαγορεύτηκε από την εκτός ορίων σύνοδο και απόκρυψη (έκλειψη).

Το μονοπάτι της έκλειψης (17/04/2021), με τα εργαλεία του Google Earth

Το μονοπάτι της έκλειψης (17/04/2021), με τα εργαλεία του Google Earth

Οι Δίδυμοι είναι το κέντρο κάθε πληροφορίας, οι σέρβερς που έχουν τις βάσεις δεδομένων. Η Παρθένος δημιουργεί και καταγράφει και ο Δίδυμος είναι ο σέρβερ αποθήκευσης. Ο ωροσκόπος της στιγμής της συνόδου και για τις δύο χώρες είναι η Παρθένος. Οι Δίδυμοι έχουν σχέση με τα ΜΜΕ και μοιάζει να είναι μία ειδησεογραφική καταναλωτική φούσκα.

Καθώς στην κατάσταση εμπλέκεται η διπλωματία και τα γεγονότα ξεκίνησαν με πλανητική έκλειψη (Άρη), πιθανόν να έχουμε συνέχεια στις 12 Μαΐου που έχουμε έκλειψη – απόκρυψη της Αφροδίτης από την Σελήνη. Ίδωμεν!

Την ίδια μέρα, οι έξι από τους δέκα μεγαλύτερους σεισμούς έγιναν στο μονοπάτι που ήταν ορατή η έκλειψη. Από τους υπόλοιπους τέσσερις, ο ένας έγινε στην θαλάσσια περιοχή περίπου 10 χλμ ανατολικά της Τήλου.

Ο Ερμής, κατά σύμπτωση, σήμερα (19/04/2021) κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και οριακά ο Ήλιος σχεδόν τον καλύπτει, έχοντας μεταξύ τους μόλις μισή μοίρα απόσταση στην απόκλισή τους και μισή μοίρα είναι η φαινόμενη διάμετρος του Ήλιου. Φαίνεται να υπάρχει παρέμβαση από κάποιο άτομο εξουσίας για την διακοπή της διακίνησης περαιτέρω πληροφορίας, όσο και ότι τα ΜΜΕ υπακούν σε κάποιο κέντρο εξουσίας, έτσι που η πληροφορία χάνεται στην παραπληροφόρηση.

Παράλληλα, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι αποκλείει όλες τις μετακινήσεις (Ερμής) στην θαλάσσια επικράτειά της στην Μαύρη Θάλασσα με έναρξη την 24η Απριλίου και μέχρι τον Οκτώβριο. Στις 24 Απριλίου ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ουρανό. Συμβάν που συνοδεύεται από δύο Σφύρες του Θωρ με βάση την όψη Κρόνου – Σελήνης. Η πρώτη σφύρα περιλαμβάνει τον Ερμή και τον Ουρανό, ενώ η δεύτερη τον Άρη, ολίγον κατάσταση μπαρουταποθήκης.

Προετοίμασα ένα βίντεο μέσω του προγράμματος αστρονομίας Stellarium όπου κάνει μία προσομοίωση του πώς φαινόταν η έκλειψη από την Ναγκπούρ της Ινδίας, που ήταν ορατή. Μπορείτε να το δείτε στο youtube που το ανέβασα, εδώ

Η Ουκρανία στον χάρτη της του 1991 έχει Σελήνη στον Υδροχόο, όπως και οι ΗΠΑ και ο Ουρανός έχει έντονη επίδραση γι’ αυτές. Εκεί να δούμε τι θα συμβεί, γιατί η κίνηση αυτή της Ρωσίας πιέζει τόσο τις ΗΠΑ, όσο και την Ουκρανία και τις φέρνει πιο κοντά.

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού και η έναρξη του αποκλεισμού της Μαύρης Θάλασσας μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο απρόοπτο και ακόμα και αθέλητο ατύχημα, ίσως στην αεροπλοΐα. Μεικτός πόλεμος νέων τεχνολογιών και ειδικά των αεροπλάνων. Θα χρειαστεί τεράστια και ασυνήθης ευρύτητα αντίληψης για την αντιμετώπισή του, αν συμβεί. Θα μπορούσε να αποτελέσει και την αρχή της δημιουργίας μιας νέας κατάστασης στα πράγματα, καθώς ο Ουρανός έχει αυτή την δύναμη.

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού της 24ης Απριλίου, για το Κίεβο και την Μόσχα, γίνεται με Ωροσκόπο στον Καρκίνο που κάνει μάλιστα σύνοδο με το μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης. Ο Ήλιος και η Σελήνη σε ζώδια της Γης έτσι κι αλλιώς έχουν υλοποιητική δυναμική, που εντείνεται από τον λίαν υλοποιητικό Καρκίνο, λόγω του ότι φέρει τις ακτίνες τρίτη και έβδομη. Ο Καρκίνος, η πύλη της εισόδου των ψυχών στον υλικό κόσμο. Τρίτη και έβδομη ακτίνα μαζί συνιστούν το ιδανικό έδαφος για τον Ουρανό να δράσει με άμεσα αποτελέσματα!

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ