Έκλειψη του Ουρανού στις 3 Απριλίου 2022


Δημoσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαρ 2022 στις 13:32

Σε αυτό το κείμενο καταγράφουμε τα αστρολογικά σημεία που θεωρούμε σημαντικά για την έκλειψη Ουρανού στις 3 Απριλίου 2022 και αφήνουμε την πληροφορία να διαμορφώσει την εικόνα μόνη της. Σε επόμενα άρθρα μας θα αναφερθούμε και στις επόμενες εκλείψεις του πλανήτη, χρόνου επιτρέποντος.

Το μονοπάτι που η έκλειψη θα είναι ορατή, είναι όπως φαίνεται στην επόμενη εικόνα. Αν και ο πλανήτης Ουρανός δεν είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού εκτός σπάνιων καταγραμμένων εξαιρέσεων.

Το μονοπάτι της έκλειψης του Ουρανού

Το μονοπάτι της έκλειψης του Ουρανού

Ο αστρολογικός χάρτης της έκλειψης είναι φτιαγμένος για την Ταϊβάν και κάποιοι θα καταλάβουν το γιατί από τον χάρτη και οι υπόλοιποι από την συνέχεια του κειμένου.

Ο χάρτης της έκλειψης στην Ταϊβάν

Ο χάρτης της έκλειψης στην Ταϊβάν

Δίνουμε και τον αστροχαρτογραφικό χάρτη για να υπάρχει συνολική εικόνα. Βρίσκονται σε κύκλο πλανήτες που θεωρούμε ότι έχουν πιο έντονη συμμετοχή. Είναι η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού, η σύνοδος Άρη – Κρόνου και η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα.

Αστροχαρτογραφικός χάρτης της έκλειψης

Αστροχαρτογραφικός χάρτης της έκλειψης
Η έκλειψη στο MC στη Βραζιλία και στο IC σε Ρωσία, Κίνα, Taiwan

Η έκλειψη μεσουρανεί στην Βραζιλία και αντιμεσουρανεί ακριβώς επάνω από την πρωτεύουσα της Ταϊβάν, Ταϊπέι. Στο IC βρίσκεται επίσης σε περιοχές της Κίνας και της Ρωσίας. Το MC και το IC της έκλειψης συνδέουν Βραζιλία, Κίνα και Ρωσία. Το κοινό έχουν οι τρεις τους; Είναι οι τρεις των BRICS. Βλέπουμε στην επόμενη εικόνα λεπτομέρεια της προηγούμενης που δείχνει τον μεσημβρινό της συνόδου να περνάει ~30 χλμ από την Ταϊπέι.

Αστροχαρτογραφικό για Ταϊπέι

Αστροχαρτογραφικό για Ταϊπέι

Η έκλειψη παρατηρούμε παράλληλα ότι βρίσκεται στο DSC στον τέταρτο εταίρο των BRICS, τη Νότιο Αφρική. Ενώ στο IC της Ινδίας (πέμπτος εταίρος) βρίσκεται η αναδυόμενη σύνοδος Δία – Ποσειδώνα, που συμμετέχει μέσω Λίλιθ, όπως θα δούμε στη συνέχεια. Κατά «σύμπτωση» η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα μεσουρανεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Το κρατάμε αυτό για τη συνέχεια. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας είναι οι κύριοι πλανήτες διάδοσης και επιβολής των συστημάτων προπαγάνδας. Να σημειώσουμε επίσης ότι η έκλειψη βρίσκεται στο DSC και ταυτόχρονα ο Άρης στο IC για το δυτικό Ιράν.

Πώς θα εκφραστούν αυτά; Θα υπάρξει κάποια αλλαγή και εξέλιξη στο θέμα των BRICS; θα έχουμε από εκεί κάποιες από κοινού πλέον παρεμβάσεις; Αλλά όλα μαζί; BRICS και Ταϊβάν;

Η Ταϊβάν με την Κίνα έχει αναλογίες με την Ρωσία και την Ουκρανία. Ο Ουρανός δείχνει και τον ισχυρό που με την υλική ισχύ του θέλει να επιβάλλει την δική του τάξη πραγμάτων. Θα κινηθεί η Κίνα στο θέμα αυτό που τόσο επιθυμεί αυτή τη στιγμή;

Η Αφροδίτη που είναι βασικός κυβερνήτης της Κίνας κάνει αντίθεση με τον Βασιλίσκο και την ευνοεί. Ο Ουρανός είναι εσωτερικός κυβερνήτης του Ζυγού – ζώδιο προσωπικότητας της Κίνας. Η έκλειψη βρίσκεται στον 4ο οίκο για Πεκίνο και Ταϊπέι.

Ο εσωτερικός κυβερνήτης του Ζυγού αναφέρεται σε κάτι που είναι ουσιαστικής σημασίας και παροτρύνει σε αλλαγή. Η Ταϊβάν είναι ζωτικής σημασίας θέμα για την Κίνα. Δεν θα ήθελε με τίποτα έξω από την πόρτα της την Αμερικανική παρουσία, κάτι σαν την Κούβα για τις ΗΠΑ.

Ο 4ος οίκος περιέχει την τάση για ειρήνη, την πολιτική σταθερότητα, αλλά και τις φυσικές καταστροφές. Ο Ουρανός με ταραγμένες διαθέσεις λόγω έκλειψης δεν προσφέρεται για σταθερότητα, διατήρηση των νόμων και των κανόνων. Μάλλον στρέφει προς την ρήξη και τότε δοκιμάζονται τα σκληρά μέσα και επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας, ο νόμος του ισχυρού.

Η Σέντνα αγκαλιά με τον Αλγόλ, μεσουρανεί ακριβώς πάνω από την πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο και βρίσκεται στο IC σε Ιαπωνία – Ρωσία (νέες κυρώσεις ανακοίνωσε η Ιαπωνία προς την Ρωσία). Η Σέντνα, δείχνει τον κίνδυνο καταστροφών βασικού επιπέδου. Η επαπειλούμενη επισιτιστική κρίση είναι χειρότερη από τον πόλεμο. Γιατί αυτή τη φορά μας “μιλάει” από το Ρίο ντε Τζανέιρο; Ίδωμεν! Περιμένουμε, λοιπόν, εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Άρης σύνοδο με Κρόνο (η σύνοδός τους στο IC στη Μόσχα)

Ο Άρης στο IC στον μεσημβρινό 45°ανατολικά και ο Κρόνος στις 46°Α. Ο μεσημβρινός που αντιμεσουρανεί ο Άρης πέφτει επάνω σε εκείνους που μεσουρανούσαν ο Άρης της ηλιακής έκλειψης της 04/12/2021 και ο Ήλιος της σεληνιακής έκλειψης του Νοεμβρίου. Είχαμε μιλήσει γι’ αυτό σε προηγούμενο άρθρο.

Εδώ έχουμε λοιπόν μια νέα ισχυρή ενεργοποίηση του σημείου αυτού ανατολικά της Μόσχας, που θεωρούμε ότι προοιώνιζε τις πολεμικές επιχειρήσεις, αυτή τη φορά με το αντιμεσουράνημα, του Άρη με τον Κρόνο.

Αυτό κορυφώνει τα θέματα των ημερών γύρω από την 3η Απριλίου 2022. Ο Άρης στο IC της Μόσχας μαζί με τον άλλο “κακοποιό” τον Κρόνο, θα μπορούσε να φέρει σε δεινή θέση την Μόσχα, σε θέση αμυνόμενου;

Νομίζουμε ότι ήδη έχει ξεκινήσει κάτι τέτοιο, με τις αποκαλύψεις που κάνει η ρωσική πλευρά για τα έργα των βιολογικών εργαστηρίων στην επικράτεια της Ουκρανίας, αλλά και της Γεωργίας. Ίσως αυτό συνεχίσει να απασχολεί πιο σοβαρά ακόμα τις επόμενες μέρες, παίζοντας σημαντικότερο ρόλο απ’ ότι φανταζόμαστε αυτή τη στιγμή.

Η σύνοδος των μεσοδιαστημάτων Δία/Λίλιθ και Ποσειδώνα/Λίλιθ με την έκλειψη – όπως φαίνεται στον αστρολογικό χάρτη πιο πάνω – μπορεί να υποδείχνει κάτι τέτοιο. Η Λίλιθ βρίσκεται στον 9ο οίκο για τη Μόσχα και το Κιέβο και αυτό μπορεί να δείχνει τις μυστικές εξωτερικές παρεμβάσεις και τις πράξεις διαφθοράς και μυστικών χρηματοδοτήσεων των εργαστηρίων από τις ΗΠΑ ή άλλες παρεμβάσεις.

Μπορεί η Ρωσία να δεχθεί νέο “χτύπημα” από τις διεθνείς αγορές και ειδικά τον χώρο του αναρχικού καπιταλισμού (Λίλιθ) που δραστηριοποιείται στον χώρο των Χρηματιστηρίων και θα θεωρηθεί πλήγμα για τη χώρα. Σημειωτέον ότι η Λίλιθ κατά την έκλειψη του Ουρανού μεσουρανεί στο Λονδίνο με το περίφημο Χρηματιστήριο στο Σίτυ του Λονδίνου.

Ο Άρης με τον Κρόνο και από κοντά και η Αφροδίτη μεσουρανούν στον Καναδά και σε περιοχή που στην σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2021 μεσουρανούσε η Σελήνη με την Σέντνα και τον Αλγόλ. Περιοχή των Ινούιτ, φυλή από την οποία προέρχεται και η θεότητα αυτή. Εκεί μεσουρανούσε η Σέντνα όταν ανακαλύφθηκε και ίσως από αυτό επέλεξαν για τον πλανήτη αυτή την ονομασία.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι αυτή η έκλειψη του Ουρανού, συνδέεται με την δηλητηριώδη σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, επάνω στον Αλγόλ, για την οποία μιλήσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας αλλά και παλαιότερα.

Τώρα το πώς θα συνδεθούν όλα αυτά, η Ρωσία, η Κίνα, η Ταϊβάν, η Βραζιλία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Νότιος Αφρική, η Ινδία, αλλά και το Ιράν και ποιος ξέρει πόσα ακόμα που αδυνατεί να καταγράψει ο μικρός νους μας, μένει να δούμε τον μεγάλο Συνθέτη, την Πραγματικότητα, να κάνει όπως πάντα, την μεγάλη αναγωγική της Σύνθεση.

Εμείς δεν θα κάνουμε υποθέσεις εδώ. Όπως είπαμε από την αρχή, απλά καταγράφουμε αστρολογικά δεδομένα.Αφήνουμε τον καθένα να κάνει τις δικές του σκέψεις. Κάναμε τις όποιες καταγραφές και παρατηρήσεις μας για το θέμα που αφορά στις πλανητικές εκλείψεις και για όσους ενδιαφέρονται για το θέμα, παροτρύνοντας στην μελέτη τους. Ένα θέμα που αποτελεί έδαφος με παντελή απουσία παρατήρησης και πληροφορίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το 2022 όπως είπαμε εδώ είναι έτος εκλείψεων του πλανήτη Ουρανού. Αυτό συμβαίνει κάθε επτά χρόνια. Την προηγούμενη φορά που συνέβη ήταν το 2014 – 2015 που αποτελούν την αρχή της ρήξης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Τίποτα τυχαίο! Θεωρούμε σημαντικές αυτές τις εκλείψεις για τα τεκταινόμενα αυτή τη στιγμή και θα τις παρακολουθήσουμε με τα άρθρα μας.

Ειρήνη σε Όλα τα Όντα