Τι λέει η αστρολογία για τη σχέση του Τραμπ με το Ιράν;


Δημoσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαρ 2026 στις 21:10

Ένα ερώτημα πλανάται αυτές τις μέρες στον αέρα. Θα κάνει ο Τραμπ στρατιωτική επέμβαση στο έδαφος του Ιράν; Εδώ δεν θα εξετάσουμε τις αιτίες του πολέμου, το πώς έγινε και πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε με τα αστρολογικά μας εργαλεία να απαντήσουμε μόνο στο ερώτημα που θέτουμε από την αρχή.

Η εθνοτική και θρησκευτική κατανομή του Ιράν

Το Ιράν θρησκευτικά στην πλειονότητά του, 90 με 95% είναι Σιίτες και το υπόλοιπο ποσοστό είναι Σουνίτες – τα δύο κύρια ρεύματα του Ισλάμ. Το Ιράν είναι το μεγαλύτερο Σιιτικό κέντρο σε όλον τον κόσμο. Περίπου το 85% όλου του Ισλαμικού κόσμου είναι Σουνίτες.

Επίσης, το Ιράν αποτελείται από αρκετές εθνοτικές ομάδες, όπως βλέπουμε στον επόμενο χάρτη που μας δείχνει τις εθνοτικές ομάδες και τη θρησκευτική τους κατεύθυνση. Γενικά, το κεντρικό Ιράν είναι Πέρσες και γύρω του υπάρχουν διάφορες εθνοτικές ομάδες.

Εθνοτική και θρησκευτική κατανομή στο Ιράν

Σημαντική δράση επί πολλά χρόνια έχουν οι Κούρδοι με τις προσπάθειές τους για την απόκτηση Κουρδικού κράτους. Οι Κούρδοι βρίσκονται στο βορειοδυτικό Ιράν. Οι Μπαλούχοι, που βρίσκονται νοτιοανατολικά στο Ιράν, είχαν ειδικά τα τελευταία χρόνια έντονη ακτιβιστική δραστηριότητα με διαδηλώσεις εναντίον της Ιρανικής κυβέρνησης και είχαν στις συγκρούσεις με τις Αρχές, τα περισσότερα θύματα διαδηλωτών από όλο το Ιράν.

Αυτά τα γεγονότα εξελίχθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 κατά τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για το βιασμό μιας 15χρονης Μπαλουχιανής από τον διευθυντή της τοπικής αστυνομίας τον Ιούνιο του 2022. Οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν με αφορμή τον θάνατο της 22χρονης Ιρανής του Κουρδιστάν Jina ή Mahsa Amini στις 16 Σεπ 2022, που είχε συλληφθεί επειδή δεν φορούσε χιτζάμπ (το μαντήλι που καλύπτει τα μαλλιά), από την αστυνομία ηθών. Αυτό είχε κάνει το ποτήρι της οργής να ξεχειλίσει.

Η Jina Amini

Η Jina Amini

Το Mahsa ήταν το Ισλαμικό όνομά της, ενώ το Κουρδικό ήταν Jina και αυτό χρησιμοποιούσε. Να έχουμε υπόψη ότι οι Κούρδοι μάχονται, όπου και αν βρίσκονται, να μείνουν έξω από το σύστημα των Αβρααμικών θρησκειών και ειδικά του Ισλάμ που επιχειρείται παντού να τους εντάξουν. Κρατάνε στην ουσία τους την αρχαία Ηλιακή τους θρησκεία.

Η Amini είχε πεθάνει μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Οι αρχές είπαν ότι έπαθε καρδιακή προσβολή, ενώ συγκρατούμενές της δήλωσαν ότι πέθανε από τα σοβαρά χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι και στο σώμα.

Τα περισσότερα θύματα μεταξύ των διαδηλωτών σε όλο το Ιράν υπήρξαν στην πόλη Zahedan και το συγκρατούμε αυτό γιατί, όπως θα δούμε, έχει ιδιαίτερη σημασία για τα αστρολογικά που θα μελετήσουμε και για το αφήγημα της προπαγάνδας των ΗΠΑ και Ισραήλ γύρω από τις αιτίες του πολέμου εναντίον του Ιράν. Αυτό που ονομάστηκε «regime change» (αλλαγή καθεστώτος).

Η αστροχαρτογραφία μιλάει για τη σχέση Τραμπ – Ιράν

Για να απαντήσουμε στο ερώτημά μας είναι χρήσιμο να ελέγξουμε και την αστρολογική σχέση του Τραμπ με το Ιράν. Αποτελεί κάτι ιδιαίτερο στη συνολική παρουσία του; Αποτελεί κάποιον σταθμό στην πορεία του; Είναι ο Τραμπ και το Ιράν ένα ιδιαίτερο «δίδυμο» γι’ αυτόν;

Ήδη από την πρώτη ματιά βλέπουμε ότι, είναι ένα ιδιαίτερος συνδυασμός, για το καλό ή το κακό και των δύο, του λαού του Ιράν και του κράτους του, όσο και του Τραμπ. Η πληροφορία μας έρχεται από τον αστροχαρτογραφικό χάρτη του Τραμπ για την περιοχή του Ιράν. Εκεί βλέπουμε κάποια πολύ σημαντικά αστρολογικά σημεία ότι εκδηλώνονται στο Ιράν και πρώτα απ’ όλα ο Ήλιος και η Σελήνη του (επόμενος αστροχαρτογραφικός χάρτης).

Αστροχαρτογραφικός χάρτης Τραμπ στο Ιραν

Αστροχαρτογραφικός χάρτης Τραμπ στο Ιραν

Στον χάρτη αυτόν παρατηρούμε κάποια πολύ σημαντικά σημεία του Τραμπ να βρίσκονται στον ορίζοντα ή στον μεσημβρινό τους εκεί. Στον ορίζοντα είναι ο Ήλιος του, ο Βόρειος Δεσμός και ο Ουρανός (στη Δύση), ενώ η Σελήνη και η Λίλιθ (στον Ωροσκόπο της περιοχής). Επίσης βλέπουμε ότι εδώ Μεσουρανεί (MC) ο Ποσειδώνας του, ενώ η Έριδα βρίσκεται στο Κάτω Μεσουράνημά της (IC).

Αυτοί οι άξονες βλέπουμε ότι διατρέχουν την νοτιοανατολική περιοχή του Ιράν, το Μπαλουχιστάν, που είναι η περιοχή των Μπαλούχων, για τους οποίους ήδη είπαμε δυο λόγια. Ενώ η Λίλιθ περνάει από βορειοδυτικά και διασχίζει την περιοχή των Κούρδων. 

Στον αστροχαρτογραφικό χάρτη αυτόν σημειώνω (κίτρινα τετράγωνα) την πόλη Minab, όπου σκοτώθηκαν περισσότερα από 160 κοριτσάκια του Δημοτικού μαζί με τους δασκάλους και κάποιους γονείς – επισκέπτες από χτύπημα Αμερικανικού πυραύλου. Αυτό έγινε την πρώτη μέρα έναρξης της επίθεσης και κατά το πρώτο χτύπημα των Αμερικανών κατά του Ιράν.

Επίσης σημειώνω το Qeshm όπου οι Αμερικανοί κατέστρεψαν τη μονάδα αφαλάτωσης, όπως και το Zahedan για το οποίο ήδη μιλήσαμε και θα δούμε τη σημασία του στην πορεία. Είναι μια μεγάλη πόλη του Μπαλουχιστάν.

Οι περιοχές αυτές του νότου εξαρτώνται για την επιβίωσή τους από την αφαλάτωση του θαλάσσιου νερού, καθώς είναι άνυδρες περιοχές. Η δολοφονία των κοριτσιών του Δημοτικού και η καταστροφή της μονάδας αφαλάτωσης αποτελούν δύο εγκλήματα πολέμου που θα έπρεπε ήδη να έχουν διωχθεί.

Καθώς περνάνε από εκεί οι σημαντικοί πλανήτες του Τραμπ (Ήλιος, Σελήνη, Δεσμοί και ο Ουρανός της αεροπορίας) φαίνεται ότι την ευθύνη αυτών των εγκλημάτων τη φέρει ακέραια ο Τραμπ. Να δούμε ποιο γήινο δικαστήριο θα αντιμετωπίσει αυτό το θέμα.

Οι Δεσμοί του Τραμπ στον Ορίζοντα του νότιου Ιράν

Η δράση του Τραμπ φαίνεται λοιπόν από την αρχή και είναι εξαιρετικά έντονη. Η Σελήνη είναι με τον ΝΔ στην Ανατολή και ο ΒΔ είναι στη Δύση. Αυτό είναι ίσως μεγαλύτερης σημασίας από όσο μπορεί να σκεφτεί κανείς.

Ο ΝΔ στην Ανατολή είναι ένα σημείο που λέει ότι σε αυτόν τον τόπο δεν θα μπορέσει ο Τραμπ να κάνει αυτό που θέλει. Δεν θα επιτύχει στους σκοπούς του. Ο ΒΔ επίσης, στη Δύση, αφενός του ενεργοποιεί τις συμμαχίες, που εν προκειμένω είναι το Ισραήλ, αλλά επίσης δείχνει ότι δεν είναι ισχυρά τοποθετημένος και με γνώση απέναντι στον εχθρό του.

Μπορεί δηλαδή εύκολα να πέσει σε λάθος εκτίμηση του εχθρού, όπως και ήδη διαφαίνεται ότι έχει συμβεί. Ο ΒΔ δείχνει την αδυναμία του να δράσει εναντίον των εχθρών του, αλλά εν τέλει και υπέρ των συμμάχων του. Τι σημαίνει αυτό;

Ο Τραμπ δεν ξέρει πώς να δράσει σε αυτό το περιβάλλον. Έχει έλλειψη εμπειρίας και άρα και έλλειψη σοφών επιλογών. Ο Ήλιος μαζί δίνει μεν μια δυναμική, αλλά από τον ΒΔ συναντά μία ανικανότητα έκφρασης. Δεν έχει το έδαφος που απαιτεί ο Ήλιος για τη δράση του.

Ο Ποσειδώνας του Μεσουρανεί στο Ιράν

Ο Ήλιος θα πρέπει να αντλήσει δυναμικές από άλλα σημεία. Το πρώτο σημείο που υπάρχει κοντά στην περιοχή είναι η σύγκλιση με τον μεσημβρινό του Ποσειδώνα, που συναντιόνται με τον Ήλιο στο Zahedan.

Το ίδιο συμβαίνει και με τη σύγκλιση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που συναντιόνται επίσης στην ίδια περιοχή. Ο Ποσειδώνας λειτουργεί ως εσωτερικός κυβερνήτης του Ωροσκόπου του στον Λέοντα και αυτό εμψυχώνει τον Ήλιο. Επίσης η συνάντηση Σελήνης – Ποσειδώνα στην περιοχή είναι κρίσιμης σημασίας και φουντώνει κατά ένα μεγάλο μέρος την αδυναμία του ΒΔ ώστε να καλυφθεί μεν, αλλά να υπάρχει δε.

Ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα του αυξάνει το ιδεαλιστικό και φαντασιακό στοιχείο. Του δίνει μία έφεση προς την αυτοθυσία για την κατάκτηση του σκοπού και γι’ αυτό το βλέπω χλωμό να ξεκολλήσει από εκεί ο Τραμπ. Επίσης αναπτύσσει τάσεις αυτοδοξασμού, αυτοθαυμασμού ή και αυτογελοιοποίησης. Δοξάστε με!

Το μεσοδιάστημα Ήλιου/Ποσειδώνα στον χάρτη του Τραμπ βρίσκεται στο σημείο δύναμης του Λέοντα, στη 15η μοίρα του, όπως θα δούμε λίγο μετά στον αστρολογικό του χάρτη. Οπότε όλο αυτό αυξάνεται τα μέγιστα και φλερτάρει με την αυτογελοιοποίηση. Ο αυτοθαυμασμός στα «καλύτερά του».

Πρόκειται για μια περιοχή όπου η προπαγάνδα του γίνεται πολύ δυνατή και αντλεί έδαφος για να εκφραστεί και να συναντήσει οπαδούς.

Η συμμετοχή της Σελήνης δίνει μεγάλη βάση σε αυτό μέσω της επαφής με τον λαό, την κατανόηση και τον χειρισμό του. Αλλά η Σελήνη βρίσκεται λίγη ώρα απόσταση από την έκλειψή της και αυτό τον κάνει να αντιλαμβάνεται μεν, αλλά να το εκμεταλλεύεται σαν ψυχρός και άψυχος εκτελεστής, για ίδιον όφελος δε.

Συνολικά με αυτά τα σημαντικά σημεία να εκδηλώνονται εκεί το θεωρούμε απίθανο να μην μπλεχτεί σε ένα μεγαλύτερο πόλεμο και να μην βάλει στρατό στο έδαφος. Ανέμενε ο ίδιος απ’ την αρχή, ότι θα συναντήσει την υποστήριξη από τους Μπαλούχους και την εκφρασμένη κατά καιρούς δυσφορία τους προς το καθεστώς. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να ισχύει.

Στην ίδια περιοχή βγαίνει και η Έριδα και δίνει την όψη της διαμάχης πριν και μετά από μία χερσαία επέμβαση μεταξύ του λαού του Ιράν, αλλά και μεταξύ των όσων βλέπουν μια μεγάλη καταστροφή να έρχεται για τον Τραμπ και την Αμερική.

Η Λίλιθ στον Ορίζοντα στο Ιρανικό Κουρδιστάν

Το σχέδιο του Τραμπ νομίζω ήταν το εξής: Να ξεκινήσει χερσαία επίθεση των Κούρδων από τα βόρεια (εκεί που περνάει η Λίλιθ του). Επιχείρησε να οργανώσει συνωμοτικά την εξέγερση των Κούρδων. Στη συνέχεια θα έκαναν επέμβαση από τα νότια και την περιοχή των Μπαλούχων δυνάμεις του Αμερικανικού πεζικού. Αλλά ήδη αυτό έχει αποτύχει (ΒΔ στη Δύση).

Οι Κούρδοι πλέον και επίσημα αρνήθηκαν τη συνεργασία με τις ΗΠΑ και αντιθέτως έκαναν συμφωνία με την κυβέρνηση του Ιράν, ότι θα σταθούν στο πλευρό της υποστηρίζοντας τα βόρεια σύνορά του Ιράν. Ο Τραμπ απογοητεύτηκε από αυτό και σχολίασε στα μέσα ότι κανείς δεν φαίνεται να θέλει να τον στηρίξει και να πολεμήσει εναντίον του Ιράν στο έδαφος.

Υποδεικνύοντας έτσι την υποψία που αφήνει η Λίλιθ στην Ανατολή της περιοχής. Οι Αμερικανοί πλησίασαν τους Κούρδους και προσπάθησαν να τους πείσουν να επιτεθούν στο έδαφος και έτσι να ξεκινήσει ο επίγειος πόλεμος.

Τόσο οι Κούρδοι, όσο και οι Μπαλούχοι είχαν θύματα στις διαδηλώσεις για την Amini. Αλλά θα δεχθούν να φύγουν από την επικράτεια της Ισλαμικής διακυβέρνησης που καταπιέζει τη γυναίκα και να περάσουν στην επικράτεια της διακυβέρνησης της αυτοκρατορίας του Epstein και του τρόπου με τον οποίο όλοι αυτοί φέρονται στα κοριτσάκια και όχι μόνο; Αυτό είναι το ερώτημα που έχει τεθεί στον Ιρανικό λαό και είναι αφυπνισμένος σε αυτό και όχι χωρίς λόγο.

Οι Κούρδοι δεν δέχθηκαν, η Λίλιθ του Τραμπ δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν. Βέβαια Λίλιθ είναι αυτή και πάντα θέλει προσοχή η παρασκηνιακή και συνωμοτική δράση της. Σημειωτέον ότι από εκεί περνάει και η Λίλιθ του Νετανιάχου, πιο υπόγεια, στο IC της περιοχής. Παραμένει ένα ερώτημα βέβαια: θα δεχθούν οι Μπαλούχοι τη συνεργασία με τους Αμερικανούς και Ισραηλινούς, εναντίον της δικής τους κυβέρνησης;

Πολλές οι σκέψεις που προκύπτουν και μεγάλο το παιχνίδι που έχει να παίξει εκεί ο Ποσειδώνας του Τραμπ και η προπαγάνδα στους Αμερικάνους και τους Ιρανούς. Γιατί και οι Αμερικάνοι, πρώτη φορά σε τόσο βαθμό δεν θέλουν να συμμετάσχουν στον πόλεμο αυτό. Ο πόλεμος στο Ιράν έχει τη μικρότερη λαϊκή αποδοχή από κάθε άλλο πόλεμο στο παρελθόν. Πολλή δουλειά περιμένει τον Ποσειδώνα την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου. 

Τα στοιχεία από τις διαδηλώσεις των Μπαλούχων σε διαμαρτυρία για τον βιασμό της Μπαλουχιανής 15χρονης και τον θάνατο της Κούρδης Jina Amini, κυκλοφορούν από την αρχή στα μέσα στις ΗΠΑ, και αποτελούν τον πυρήνα στο προπαγανδιστικό αφήγημα της επέμβασης. Κάποια μέλη της Ιρανικής αστυνομίας διέπραξαν αδικήματα κατά των γυναικών και θα έρθουν οι εκπρόσωποι της λίστας Epstein να ελευθερώσουν τις γυναίκες; Από το χιτζάμπ  να τις βάλουν στο OnlyFans; Γιατί αυτή στην ουσία είναι η όψη της προσφερόμενης αλλαγής καθεστώτος.

Να σημειώσουμε ότι το OnlyFans είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της Επιτροπής Αμερικανο-Ισραηλινών Δημοσίων Υποθέσεων AIPAC. Σύμπτωση; Αυτά είναι γνωστά στο Ιράν που το καθεστώς εκεί τα χρησιμοποιεί στην ενημέρωση του λαού τους. Η προπαγάνδα του Τραμπ μπορεί να βρίσκει κάποια ανταπόκριση στις ΗΠΑ, αλλά είναι πάρα πολύ μικρή.

Για τον αστρολογικό χάρτη του Τραμπ στο Ιράν

Για να κατανοήσουμε καλύτερα τα προηγούμενα, θα χρησιμοποιήσουμε και τον χάρτη του Τραμπ στην περιοχή, κάνοντάς του μια μετεγκατάσταση στο Minab. Ζητάμε μόνο ένα σημείο στην περιοχή και επιλέγουμε αυτόν τον τόπο σαν σημαντικό. Βλέπουμε τον χάρτη μετεγκατάστασης:

Μετεγκατάσταση χάρτη Τραμπ στο Minab/Ιράν

Βλέπουμε οι Δεσμοί του να βρίσκονται στον άξονα Ωροσκόπου – Δύσης του που στον αστροχαρτογραφικό χάρτη το είδαμε με άλλο τρόπο. Ο ΝΔ στην Ανατολή (Ωροσκόπος) και ο ΒΔ στη Δύση. Εκεί βρίσκεται και ο άξονας Ηλίου – Σελήνης του. Σημαντικά στοιχεία ενός χάρτη και ειδικά που στον χάρτη του Τραμπ βρίσκονται σε φάση εξελισσόμενης έκλειψης της Σελήνης. Και η έκλειψη βρίσκεται στον Ωροσκόπο μαζί με τον ΝΔ και ήδη είπαμε γι’ αυτό στον αστροχαρτογραφικό χάρτη. Αυτά δείχνουν πόσο σημαντικός είναι αυτός ο τόπος για τον Τραμπ και τη συνολική παρουσία του στον κόσμο. Κοινώς και να μην υπήρχε αυτή η πιθανότητα για πόλεμο στην περιοχή, θα έπρεπε να ανακαλυφθεί.

Να θυμηθούμε τις προηγούμενες αναφορές μας, όπου παρουσιάσαμε το ότι η Σελήνη των ΗΠΑ στο τελευταίο διάστημα φέρει δύο εκλείψεις, μία φυσική Ηλιακή (17/02/2026) και μία προοδευμένη Σεληνιακή (11/11/2025). Ήταν ένα άρθρο στο Facebook και θα το μεταφέρω και εδώ για να υπάρχει η δυνατότητα ενεργού παραπομπής.

Ποσειδώνας – ο πόλεμος των υγρών – νερό, πετρέλαιο, LNG

Το επόμενο που παρατηρούμε στον χάρτη αυτό είναι ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο Μεσουράνημα και στον 10ο οίκο. Αυτό αυξάνει τη δραστικότητα του πλανήτη και αυτό σχετίζεται με τη διόγκωση της προπαγάνδας, αλλά και τους κινδύνους που φέρει για την περιοχή. Οι κίνδυνοι αυτοί σχετίζονται με τα υγρά και είδαμε ήδη δυο – τρία συμβάντα.

Δύο βομβαρδισμοί πετρελαϊκών εγκαταστάσεων του Ιράν (μέχρι στιγμής), που μόλυναν την περιοχή σε αφάνταστο βαθμό και δημιούργησαν ένα σοβαρό περιβαντολογικό και ανθρωπιστικό πρόβλημα. Το τρίτο ήταν η καταστροφή της μονάδας αφαλάτωσης στο Qeshm, αφήνοντας πάνω από 30 χωριά χωρίς νερό, όπως είπαμε.

Η νότια περιοχή του Ιράν είναι εντελώς άνυδρη και στηρίζονται αποκλειστικά στις μονάδες αφαλάτωσης του θαλάσσιου νερού για τις ανάγκες τους. Τέτοια βάζει στο δρόμο του Τραμπ ο Ποσειδώνας. Είναι το ισχυρότερο χαρτί του και αυτό είναι λυπηρό για το ότι μπορεί να σημαίνει για τις εξελίξεις στο άμεσο μέλλον και τη συνολική έκβαση του πολέμου.

Αυτό το τελευταίο με το νερό ειδικά αποτελεί ένα σημείο κλειδί για τις εξελίξεις γιατί θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να καταστρέψουν όλες τις μονάδες αφαλάτωσης για να ρίξουν το Ιράν σε μία κατάσταση σοβαρού χάους.

Δυστυχώς τέτοιες ιδέες βάζει ο Ποσειδώνας στον ορίζοντα δράσης του Τραμπ και φοβάμαι ότι θα τα δούμε να διαδραματίζονται στο μέλλον και να παίζουν πολύ σοβαρό ρόλο στις εξελίξεις, άσχετα με το τι λέγεται σήμερα ένθεν κακείθεν για το τι συμβαίνει. Ο Ποσειδώνας του Τραμπ μπορεί να τον ωθήσει σε μια τέτοια επιλογή. Στον πόλεμο του νερού.

Μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/ASC στο σημείο Φ1

Αυτή η πιθανότητα έκβασης του πολέμου αυξάνεται από το ότι το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Ωροσκόπου κάνει στενή σύνοδο με το σημείο Φ1 του ζωδιακού που βρίσκεται στις 12°29΄ του Σκορπιού (στον χάρτη αναφέρεται ως PH1).

Τα σημεία Φ είναι σημεία υψίστης ενεργειακής δραστηριοποίησης σε βαθμό που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει η σημερινή τουλάχιστον Ανθρωπότητα θετικά. Αυτό δηλαδή που γίνεται με όλες τις μεγάλες ενέργειες. Αυτό αυξάνει υπέρμετρα την αρνητική και επικίνδυνη παρουσία του Ποσειδώνα και του Τραμπ, στον τόπο αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να κρατιέται μακριά από αυτή την περιοχή.

Μιας και δεν έχω αναφερθεί άλλη φορά στη μελέτη μου των σημείων Φ του ζωδιακού, να κάνω μία σύντομη παρένθεση χρησιμοποιώντας ένα χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα. Ο δημόσια δολοφονημένος Τσάρλι Κερκ είχε τον Άρη του σε σύνοδο με το σημείο Φ1 και επάνω του βρισκόταν ο Πλούτωνας της γυναίκας του και ο Πλούτωνας της Candace Owens που έχει αναλάβει την σοβαρή αποστολή να βρει ποιος σκότωσε τον Τσάρλι Κερκ. Όποιοι έχουν ασχοληθεί, θα γνωρίζουν το θέμα και τις προεκτάσεις του.

Τα σημεία Φ δεν είναι σημεία έκλυσης ενέργειας των ζωδίων που βρίσκονται, αλλά ολόκληρου του ζωδιακού σαν μία ανεξάρτητη οντότητα. Έτσι δεν αναζητούμε άμεσα στοιχεία του Σκορπιού, αλλά μόνο έμμεσα. Σαν σημεία του ζωδιακού θα τα μελετήσουμε με τα συστήματα μελέτης των μοιρών του ζωδιακού, τα σύμβολα Sabian.

Τα σύμβολα Sabian ανακαλύφθηκαν από τη διορατική ψυχικό Elsie Wheeler σε συνεργασία με τον αστρολόγο και φιλόσοφο Marc Edmund Jones και αυτή την πρωτότυπη εκδοχή τους χρησιμοποιώ συνήθως.

Το σύμβολο Sabian της μοίρας Φ1 με τα λόγια του Marc Jones είναι: «Ένας εφευρέτης επιχειρεί πειράματα». Σε θετική έκφραση, η μοίρα δίνει την ικανότητα για επίτευξη πέραν κάθε φυσιολογικής προσδοκίας, ενώ όταν είναι αρνητική, δίνει μια επιπόλαια χρονοτριβή σε πράγματα που πρέπει να γίνουν και μάταια όνειρα μεγάλης ιδιοφυΐας.

Αυτή η περιγραφή ταιριάζει με τον κομπασμό στη συμπεριφορά του Τραμπ, ειδικά σε αυτόν τον πόλεμο. Με ισχυρό Ποσειδώνα στην περιοχή και την ενεργοποίηση του Φ1 φανερά διαπνέεται από μάταια όνειρα μεγαλοσύνης, απ’ ότι βλέπουμε και από τις δηλώσεις του που διαπνέονται πλήρως από το προπαγανδιστικό στοιχείο που απέχει της πραγματικότητας. Αλλά ο Ποσειδώνας δεν μένει στα μάταια όνειρα μόνο. Θα επιχειρήσει πειράματα με τους λαούς της περιοχής, αλλά και τον δικό του λαό.

Αυτό εντείνεται περαιτέρω από το ότι εκεί βρίσκεται και το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Σελήνης (δες αστρολογικό χάρτη), που δείχνει την επίδραση στα λαϊκά στρώματα, τόσο των Ιρανών, όσο και του λαού των ΗΠΑ. Θα συμβούν γεγονότα συντριπτικά για τον λαό του Ιράν, που θα στοιχειώσουν τον λαό των ΗΠΑ και κατ’ επέκταση όλους τους λαούς της Γης.

Υπάρχει η τάση να χρησιμοποιήσει την προπαγάνδα και πάντα το κάνει άλλωστε. Σίγουρα θα αποτελέσει αυτό ένα σημείο αναφοράς και αφύπνισης των λαών. Όταν η προπαγάνδα διογκώνεται στον ρόλο της δημιουργούνται αντιδράσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες. Που μπορεί να αποτελέσουν εφαλτήριο παγκόσμιας λαϊκής κατακραυγής και αντίδρασης.

Μεσοδιάστημα Άρη/Vx στο σημείο Φ2

Ένα άλλο κρίσιμο σημείο είναι ότι το μεσοδιάστημα Άρη/Vx κάνει σύνοδο με το σημείο Φ2 που βρίσκεται στις 17°30΄ του Λέοντα.

Αυτό δείχνει ότι υπάρχει εγγενώς και προαποφασισμένα– μαζί με την παρουσία του Τραμπ στον κόσμο– το δυναμικό να εκφράσει τη δικτατορικότητα (Άρης = Regulus) και την πολεμικότητά του σε αυτή την περιοχή και μάλιστα σε ένα πόλεμο που θα είναι πολύ καταστροφικός και θα συμπαρασύρει και τον ίδιο και τις βλέψεις του.

Το σύμβολο Sabian με τα λόγια του Marc Jones είναι: «Ένας δάσκαλος της χημείας». Στη θετική του έκφραση, δίνει εξαιρετική αυτοπεποίθηση και απόλαυση στο να υποβάλλεται κάθε εμπειρία στη δοκιμασία της άμεσης εφαρμογής, και όταν είναι αρνητική, μη ευφυής εξάρτηση από υποθέσεις ή κανόνες του βιβλίου.

Τα δύο αυτά σημεία Φ, συνδέονται στην περιοχή του Ιράν με τους δύο πλανήτες της έκτης ακτίνας, τον Άρη και τον Ποσειδώνα και ειδικά σε καίρια μεσοδιαστήματά τους. Αυτό μας λέει ότι ο Τραμπ σε αυτή την περιοχή έχει το δυναμικό να βγάλει τη μαχητικότητά του σε εξτρεμιστικό βαθμό και αυτό είναι εγγενής του προδιαγραφή. Ένα πράγμα σαν τη χρησιμοποιούμενη φράση «ο χασάπης του Ιράν» ή για να είμαστε ακριβέστεροι «ο δηλητηριαστής του Ιράν».

Το ζήτημα είναι ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε ισχυρό οίκο και Μεσουρανεί και ο Άρης στο Sabian σύμβολό του μιλάει για χημεία, για προϊόντα χημείας. Το πρώτο έδαφος που αυτό έχει εκδηλωθεί είναι το ότι οι Αμερικανοί/Ισραηλινοί χτυπούν τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Ιράν προκαλώντας δηλητηριώδες χημικό νέφος.

Σε ανταπόκριση οι Ιρανοί χτυπάνε τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις των γειτονικών τους Αραβικών χωρών, που φέρουν βάσεις των ΗΠΑ, επιφέροντας όμοια αποτελέσματα. Αν αυτό συνεχιστεί, που αυτό προβλέπουμε να γίνεται, η περιοχή, αλλά και όλος ο κόσμος θα μολυνθούν από χημικό τοξικό νέφος που θα επηρεάζει τη ζωή για πολλά χρόνια.

Το δεύτερο σημείο θα είναι το νερό, όπως ήδη αναφέραμε. Εκεί υπάρχει η δυναμική να αναπτυχθεί η μεγάλη τραγωδία για τους λαούς της περιοχής. Ο Ποσειδώνας από την ισχυρή του θέση παράγει ιδέες στα μυαλά του Τραμπ. Μπορεί αυτά να αποτελούν και τα μυστικά σχέδια των ενορχηστρωτών της εκστρατείας Τραμπ.

Αν καταστραφούν οι μονάδες αφαλάτωσης στο Ιράν και τις γύρω χώρες, θα επέλθει ερήμωση της περιοχής και θα αναπτυχθεί τεράστια αστάθεια από πολέμους των εθνοτήτων της περιοχής για την εξασφάλιση του νερού. Αυτός θα είναι ο απώτερος στόχος του Τραμπ και θα απομακρυνθεί από την περιοχή, μόνον όταν αυτό εκπληρωθεί. Φυσικά αυτό δεν λέγεται αυτή τη στιγμή, γιατί αν λεχθεί θα ξεσηκώσει αντιδράσεις παγκοσμίως. Η προπαγάνδα θα το εμφανίσει ως αναγκαίο ή τυχαίο συμβάν ή όπως αλλιώς.

Η καταστροφή αυτή θα αφήσει πίσω της τις εθνότητες της περιοχής να ζουν υπό ένα τεράστιο τοξικό νέφος που θα μπορούσε να συγκριθεί με την πτώση των ατομικών βομβών στην Ιαπωνία κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ποια πυρηνικά; Ήδη το τοξικό νέφος στην περιοχή έχει εγκατασταθεί για τα καλά και αυτό θα αυξηθεί. Δεν χρειάζονται πυρηνικά. Ταυτόχρονα θα φτάσουν να πολεμάνε ο ένας τον άλλο για την εξασφάλιση του νερού. Δημιουργείται δηλαδή η βάση ενός εμφύλιου.

Άλλο σημαντικό σημείο που μας αποκαλύπτει ο χάρτης της μετεγκατάστασης του Τραμπ στη Minab είναι ότι τα μεσοδιαστήματα, Ήλιος/Ουρανός και Δύσης προς Κάτω Μεσουράνημα (DSC/IC) και η Έριδα, πέφτουν στον 5ο οίκο των παιδιών. Και στη Minab έγινε ήδη ένα μακελειό με την εξόντωση 160 και πλέον μαθητριών, δασκάλων τους και γονέων που παρευρίσκονταν, καθώς μόλις είχαν πάει τα παιδιά τους στο σχολείο.

Η Έριδα εκδηλώθηκε, καθώς απ’ την αρχή υπήρξαν διαφωνίες για το ποιος χτύπησε το σχολείο και προσπάθησαν οι Αμερικανικές Αρχές να αποτρέψουν την προσοχή ότι αυτοί έκαναν το χτύπημα με τον δολοφονικό πύραυλο. Έφθασαν να πουν, αφού είχαν βρει τον πύραυλο ότι ήταν Αμερικανικής κατασκευής (Tomahawk), ότι τον έριξαν οι Ιρανοί για να κατηγορηθούν οι Αμερικανοί.

Οι προηγούμενοι Αμερικανοί Πρόεδροι

Εδώ να πούμε ότι θεωρείται γνωστό ότι το Ισραήλ πίεζε όλους τους τελευταίους τουλάχιστον προέδρους των ΗΠΑ να επιτεθούν στο Ιράν και κανένας δεν μπήκε στη διαδικασία. Μπήκε ο Τραμπ και αστρολογικά δεν είναι τυχαίο.

Κανένας από τους προηγούμενους προέδρους δεν έχει την τόσο δυναμική αστρολογική σχέση που έχει ο Τραμπ με το Ιράν. Τυχαίο; Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Τραμπ ήταν εξ αρχής επιλεγμένος γι’ αυτή του τη σχέση και αυτόν του τον ρόλο.

Ο Νετανιάχου έχει στην περιοχή του Ιράν, μόνο τον Ήλιο του να Μεσουρανεί με τη Λίλιθ του. Ο Δίας βρίσκεται στην Ανατολή. Αυτά μοιάζει να μην αρκούν και έψαχνε βοήθεια και πιθανόν ήταν ενημερωμένος από την αρχή ότι αυτή θα ερχόταν από τον Τραμπ. Η πολυσυζητημένη σχέση τους διαφεύγει του αντικειμένου της παρούσης εργασίας μας. Ίσως ασχοληθούμε ειδικά μια άλλη φορά.

Να πω πολύ σύντομα ότι είναι θολό το υπόβαθρο του ποιος διοικεί ποιον. Ποιος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ποιος ο ΠΘ του Ισραήλ. Μπορεί οι ρόλοι να είναι αντίστροφοι από αυτό που φαίνεται μέχρι αυτή τη στιγμή. Είναι απλοϊκό να σκεφτούμε ότι ο Νετανιάχου ωθεί τον Τραμπ σε κάποια κατεύθυνση. Τα πράγματα είναι τόσο περιπεπλεγμένα που δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε ότι ίσως ο Νετανιάχου είναι ο κομπάρσος και ο Τραμπ ο πρωταγωνιστής σε όλα.

Διαβλέποντας με τα συστήματα προόδων

Εδώ θα κάνουμε μία προσέγγιση που μάλλον δεν έχετε ξανασυναντήσει. Θα μελετήσουμε τις προόδους αστροχαρτογραφικά.  Είναι ένα αποτέλεσμα των  δυνατοτήτων που έχω αποκτήσει με το σύστημα μελέτης των προόδων που έχω δημιουργήσει στηριζόμενος στις κλασσικές εφημερίδες της ΝΑΣΑ, αλλά με απόλυτη ακρίβεια μονάδων προόδου και τρόπου προβολής τους.

Δευτερεύουσες πρόοδοι

Παρατηρώντας τη δευτερεύουσα πρόοδο του Τραμπ για την στιγμή της έναρξης του πολέμου, παρατηρούμε δύο στοιχεία. Το πρώτο είναι ότι ο π. Κλήρος της Τύχης κάνει σύνοδο με το Μεσουράνημα και το δεύτερο ότι ο π. Ερμής (κυβερνήτης του Ήλιου- Δίδυμοι) κάνει σύνοδο με γ. Άρη και Ωροσκόπο (επόμενος χάρτης).

Δευτερεύουσες πρόοδοι Τραμπ στη γενέτειρά του

Δευτερεύουσες πρόοδοι Τραμπ στη γενέτειρά του

Αυτά τα δύο σημεία κάνουν ένα περίεργο συνδυασμό επάνω στο Ιράν και με αφορμή τη σχέση συντεταγμένων της γενέτειρας Τραμπ με το Ιράν.

Ο Κλήρος της Τύχης διαπερνάει το Ιράν ευρισκόμενος στη Δύση και ο Ερμής βρίσκεται στο Μεσουράνημα στο Ιράν. Στον προοδευμένο στη γενέτειρα ο Ερμής βρίσκεται επάνω στον Ορίζοντα (Ωροσκόπος) και ο Κλήρος της Τύχης στο Μεσουράνημα (επόμενος χάρτης). Σημαδιακό αυτό;

Αστροχαρτογραφικός χάρτης προόδων (sp) στο Ιράν

Αστροχαρτογραφικός χάρτης προόδων (sp) στο Ιράν

Οι δύο άξονες συναντιόνται έξω από το Κατάρ. Σε συνέντευξή του ο Τραμπ ανέφερε προ ολίγων ημερών ότι το πρόβλημα με τις χώρες του Κόλπου και τα πετρέλαιά τους, ευνοεί την Αμερικανική οικονομία και το αμερικανικό πετρέλαιο.

Ευρισκόμενος ο Κλήρος της Τύχης σε τόσο ισχυρή θέση σηματοδοτεί ότι αυτό είναι ίσως το σημαντικό συμβάν όλης της ζωής του, ο μεγάλος στόχος του. Ο Ερμής, που περνάει μάλιστα από την Τεχεράνη, δηλώνει την εμπορική του κυριαρχία εκεί και το εμπορικό του δαιμόνιο σε δράση.

Ο Ερμής Μεσουρανεί στην Τεχεράνη! Αυτό λέει ότι ο Τραμπ θα πετύχαινε τους στόχους του αν ακολουθούσε την οδό των συνομιλιών και της επικοινωνίας. Αν όμως δεν επιλέξει αυτόν τον τρόπο, διατρέχει τον κίνδυνο να βρεθεί σε ένα κύκλο ανεφάρμοστων σχεδίων και να γίνει θύμα της ίντριγκας και της παραπλάνησης των δημαγωγών.

Αλλά μήπως τελικά άλλος ήταν ο σκοπός του Τραμπ; Να βουλιάξει τα Αραβικά κράτη του Περσικού Κόλπου και έτσι να ωφεληθούν οι ΗΠΑ; Οι ΗΠΑ πρόδωσαν τους Άραβες συμμάχους τους για να γλυτώσουν το τομάρι τους και ευνοώντας τη χώρα τους απέναντι στο χρέος που έχει;

Ο Τραμπ ανέφερε προ ολίγων ημερών ότι το πρόβλημα στις χώρες του Κόλπου και τα πετρέλαιά τους, ευνοεί την Αμερικανική οικονομία και το αμερικανικό πετρέλαιο. Τυχαίο; Μέσα στην τρέλα των χαοτικών σκέψεων που επισκέπτονται το κεφάλι του και της επιχείρησης συγκάλυψης της αλήθειας, του ξεφεύγουν και κάποιες αλήθειες που ίσως αργότερα μετανοιώσει που τις είπε.

Μήπως ακόμα, αποβλέπει στην καταστροφή του πετροδολαρίου του Μπρέτον Γουντς και έτσι εμμέσως του κύκλου του δολαρίου και του ίδιου του δολαρίου; Αφού δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με το δολάριο και το χρέος, η καταστροφή του οικονομικού συστήματος που στηρίζεται στο δολάριο και στην Οικονομία των Χρεών είναι μία λύση.

Κάτι τέτοιο θα εξυπηρετούσε πολύπλοκα και πολλά συμφέροντα και πρώτα απ’ όλα θα έχει ευνοϊκές και ανανεωτικές δυνατότητες για τον Τραμπ και τους επιταχυντιστές δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες της ομάδας του, που έχουν ήδη βγει από το σύστημα που παραμένουν ακόμα προσδεδεμένοι οι απλοί λαϊκοί άνθρωποι. Αυτή ίσως είναι η μεγάλη εμπορική επιτυχία που θέλει να πετύχει ο Τραμπ. Ίσως γι’ αυτό μπλέχτηκε στον πόλεμο και όχι επειδή τον παρέσυρε ο Νετανιάχου. Αυτός ήταν απλώς η δικαιολογία.

Έχουμε μελετήσει την παρούσα κατάσταση των ΗΠΑ και έχουμε αναφερθεί στο ότι έρχεται μια μεγάλη καταστροφή του λαού στο επίπεδο των φυσικών πόρων του και στο δολάριο.

Τριτεύουσες Σεληνιακές πρόοδοι

Στις τριτεύουσες προόδους παρατηρούμε ότι η π. Έριδα περνάει από το Zahedan. Την πόλη με τα περισσότερα θύματα διαδηλωτών στα επεισόδια του 2022. Αποτελεί κεντρικό σημείο των θεμάτων που θέτει ο Τραμπ και οι συν αυτώ και λένε ότι οι Ιρανοί είναι έτοιμοι να απαλλαγούν από την κυβέρνησή τους. Αλλά όπως έχουμε πει και πιο πριν, θέλουν να αλλάξουν κυβέρνηση, αλλά να φύγουν από μερικά διεστραμμένα μέλη του κράτους για να πάνε σε ένα κράτος πηγμένο στη διαφθορά της αυτοκρατορίας του Epstein;

Αστροχαρτογραφικός χάρτης προόδων (tp) στο Ιράν

Αστροχαρτογραφικός χάρτης προόδων (tp) στο Ιράν

Τεταρτογενείς Σεληνιακές πρόοδοι

Στις τεταρτογενείς προόδους ο π. Πλούτωνας βρίσκεται στο Μεσουράνημα στο Ιράν και το διασχίζει στο κέντρο του. Η κεντρική πολιτική γραμμή που εκφράζεται από τον Τραμπ θα κάνει αισθητή μεν την παρουσία της ισχυρά, αλλά ταυτόχρονα στην περιοχή των Μπαλούχων μεσουρανεί ο ΝΔ του.

Το τελευταίο δείχνει ότι δεν θα καταφέρει να εφαρμόσει τα σχέδιά του, τουλάχιστον με τους Μπαλούχους. Όπως είπαμε βέβαια, οι Μπαλούχοι αποτελούν κύριο μοχλό της προπαγάνδας Τραμπ για αλλαγή καθεστώτος. Αυτό λέει ότι η προπαγάνδα αλλαγής καθεστώτος επειδή δεν θέλει ο λαός την κυβέρνηση αυτή θα αποτύχει και θα αποκαλυφθεί ότι αποτελεί μόνο μία απατηλή προπαγάνδα. Σημαντικό αυτό!

Αστροχαρτογραφικός χάρτης προόδων (qp ή mp) στο Ιράν

Αστροχαρτογραφικός χάρτης προόδων (qp ή mp) στο Ιράν

Μπορεί να θέλει μια μερίδα του πληθυσμού να απαλλαγεί από την κυβέρνησή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει ένα καθεστώς που να διοικείται από το Ισραήλ και τη δήθεν δημοκρατική Αμερική του Epstein. Όλα αυτά περί Epstein είναι πολύ γνωστά στην Ιρανική κοινή γνώμη καθώς αποτελούν βασική προπαγάνδα των Ιρανών εναντίον της Δύσης.

Οι Μπαλούχοι μαζί με τους Κούρδους αποτελούν το κέντρο της προπαγάνδας του Τραμπ  με την οποία ποτίζει τον λαό του, αλλά και όλους τους υπόλοιπους. Να θυμίσουμε ότι οι δύο εθνότητες είχαν τις ισχυρότερες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και τα περισσότερα θύματα μεταξύ των διαδηλωτών. Η Jina Amini ήταν Κούρδη και οι Μπαλούχοι εγέρθηκαν έντονα στην υποστήριξη της υπόθεσής της, όπως και οι Κούρδοι.

Τα μυστήρια – η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στο Μπάτλερ

Είναι πολλά τα μυστήρια που εμπλέκονται, αλλά ένα είναι σημαντικό. Αυτό είναι η αναφερόμενη απόπειρα δολοφονίας του στο Μπάτλερ. Δεν μαθεύτηκε τίποτα για τον νεαρό παρά λίγο δολοφόνο του. Δεν έγινε καμία ικανοποιητική ανάκριση και έρευνα. Ένα πράγμα σαν την υπόθεση Τσάρλι Κερκ. Ένα αφήγημα δόθηκε και τέλος.

Αλλά το Μπάτλερ κρύβει ένα μυστήριο. Ο Τραμπ φάνηκε ότι χτυπήθηκε στο αυτί. Πόσο σκηνοθετημένο ήταν αυτό δεν θα μάθουμε ίσως ποτέ. Αλλά υπάρχει ένας μύθος στον Ιουδαϊσμό για τον καλό δούλο του θεού. Θεωρείται ότι ο αφοσιωμένος δούλος του θεού πρέπει να τρυπήσει το αυτί του και το έκαναν αυτό οι Ιουδαίοι όποτε προσλάμβαναν ένα υπηρέτη στο σπίτι τους. Προσέχουμε ότι η λέξη Μπάτλερ (Butler) σημαίνει στα αγγλικά υπηρέτης!

Ο Τραμπ στο Μπάτλερ

Ο Τραμπ στο Μπάτλερ

Έτσι, άσχετα με το τι έγινε, έχουμε το αποτέλεσμα πολλοί Ιουδαίοι να θεωρούν τον Τραμπ ότι φέρει την απόδειξη ότι είναι ο αγαπημένος δούλος του θεού τους. Αυτό είναι σημαντικό ειδικά στην περίπτωση που επιδιώξουν να προχωρήσουν στη δημιουργία του τρίτου ναού του Σολομώντος. Ο Τραμπ με αυτόν τον τελετουργικό τρόπο, έχει θέσει υποψηφιότητα να ανακηρυχθεί ο σωτήρας των Ιουδαίων και δεν ξέρω και τι άλλο προβλέπεται από το τελετουργικό του Ιουδαϊσμού.

Ο Τραμπ απ’ την άλλη έχει έντονη μεγαλομανία και του αρέσει πολύ να μείνει στην ιστορία σε έναν τέτοιο ρόλο που πολύ πιθανόν του έχουν τάξει οι Σιωνιστές. Αυτά δεν είναι δικές μου ιδέες, αλλά υπάρχουν πολλές συνεντεύξεις Ιουδαίων θεολόγων που αναφέρονται στο θέμα του αυτιού και ειδικά στην περίπτωση Τραμπ. Τυχαίο όλο αυτό;

Ήταν το Μπάτλερ μία σκηνοθετημένη υπόθεση ή μια τελετουργία με στόχο κάτι που έρχεται; Ίσως μάθουμε και σίγουρα όταν θα γίνει θα το δούμε. Αυτή η υπόθεση είναι ίσως αρκετή για να ενεργοποιήσει τη φιλοδοξία του Τραμπ, να φτάσει στο αξίωμα του σωτήρα των Εβραίων, ή έστω του προδρόμου του.

Μπορεί να πιστεύει σε τέτοια εσχατολογικά θέματα ο Τραμπ; Μα βέβαια! Εξ ου και η κεντρική φωτογραφία του άρθρου που τον δείχνει σε μία ομαδική προσευχή από διάφορους παράγοντες της Αμερικανικής ζωής, πάστορες, μεσσίες κ.α. Στην Αμερική υπόψη ότι σε κάθε συνοικία υπάρχει και ένας αυτοανακηρυγμένος μεσσίας, εδώ και δεκαετίες.

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα, ας παρακολουθήσει την Paula White που στέκεται στα αριστερά του και είναι η σύμβουλός του σε πνευματικά ζητήματα. Θα βρείτε πολλά βίντεο στο ίντερνετ με την ίδια, τα λόγια και τα έργα της.

Αντί Επιλόγου

Συνοψίζοντας, είδαμε από διαφορετικές αστρολογικές οπτικές τα πράγματα να συγκλίνουν. Ο Τραμπ και το Ιράν αποτελούν ένα «δίδυμο» πολύ ισχυρό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Φάνηκε ότι δεν ήταν τυχαίο που είναι ο μόνος Πρόεδρος που αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν. Κανένας άλλος δεν είχε τόσο ισχυρή σχέση με τον τόπο, οπότε τα έργα του μπορούν να έχουν αποτελέσματα. Είναι λίγο σαν το Ιράν να είναι μέρος της γήινης αποστολής του Τραμπ, για το καλό ή για το κακό του ίδιου, του Ιράν και του κόσμου όλου.

Αν όλο αυτό πάρει τη μορφή μιας ήττας θα είναι μία τραγική ήττα. Αυτό ισχύει τόσο για τον ίδιο, όσο και για το Ιράν. Πολλοί αναλυτές τον θεωρούν ήδη αποτυχημένο και ότι βαδίζει στην καταστροφή του. Αλλά η διαφθορά των ηγετών είναι τόση που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τι είναι επιτυχία για τον ίδιο.

Ο Τραμπ, δυστυχώς, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας παλιάτσος. Τελικά δεν είναι τυχαίο που επιλέγουν για Προέδρους, τις τελευταίες δεκαετίες ειδικά, άτομα που είναι τμήμα της βιτρίνας, ηθοποιούς, ανθρώπους των μέσων του Τύπου στη χειρότερη μορφή τους (πρωταγωνιστές πρωινάδικων, reality shows κτλ). Ένας τέτοιος τύπος είναι και ο Τραμπ. Ξέρει καλά τις τεχνικές εξαπάτησης και έχει μεγάλη ευχέρεια να παρουσιάζει το μαύρο άσπρο και το ψεύτικο αληθινό.

Ψεύδεται μπροστά στα μάτια όλων διαρκώς και στηρίζεται στην λογική του μάρκετινγκ και της επιστήμης διοίκησης (management science), που δουλεύει μέσω επίπλαστων και απατηλών διαφημίσεων. Η ζωή της βιτρίνας, που με την έλευση της Εποχής του Υδροχόου γίνεται όλο και πιο ισχυρή παρουσία. Όπως παράλληλα και όλο και μια μεγαλύτερη μερίδα «βλέπει» ότι οι κούκλες στις βιτρίνες είναι άψυχες.

Το κύριο θέμα αυτού του άρθρου εμπλέκεται με την πορεία των ΗΠΑ και έχουμε πει ότι βρίσκονται σε περίοδο που η Σελήνη τους έχει επάνω της δύο εκλείψεις, μία Σεληνιακή προοδευμένη και μία Ηλιακή φυσική. Σε εκείνη τη μελέτη μας είπαμε ότι αναπτύσσεται το περιβάλλον που θα χτυπήσει τον λαό των ΗΠΑ στο επίπεδο των βασικών στοιχείων επιβίωσης του. Φυσικά αυτό αφορά και σε όλους τους υπόλοιπους λαούς, όπως έχουμε δει και στο κοντινό παρελθόν, όπως η κρίση του 2008.

Αυτό μας έδειχνε ότι ο Τραμπ θέλει να καταστρέψει το παλιό Οικονομικό σύστημα του δολαρίου και να το παρουσιάσει σαν νίκη, ενώ είναι η αποτυχία τους να ακολουθήσουν το σύστημα της Οικονομίας των Χρεών. Όπως είναι και η αναζητούμενη ευκαιρία να αλλάξει το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα. Το θέμα είναι ότι αυτό θα γίνει στις πλάτες των λαών και θα πάρει έκταση σε όλους τους λαούς. Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και μας αφορά όλους.

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ!